At the moment.

Väldans mycket musik på det senatse har jag märkt. Men det är bra! Älskar musik. Och idag är det valborg, vad händer? Gamle dal för min del, jag och Robert har i alla fall planer på det, om vädret håller i sig. Inter för att det är fint väder just nu men det regnar inte i alla fall. Hoppas.  Fast ikväll blir det dock ingen kalasberusad Erika, kör på en nykter valborg i år. Inge pegar heller för den delen. Sparar!

aaw, jag längtar sååå himla mycket tills helgen! Kommer bli helmysigt och hoppas vädret blir kanon, ännu bättre! Eller det kan nog inte bli bättre känns det som, kanske för höga förväntningar.. Men men, hoppas på en helt über kväll:). Nä nu ska jag Duscha mitt feta snuskiga hår efter en joggingtur. wiwa

Love in this club


M.J.T


Outta my head


This evening

Alltid lika skönt med en kvällspromenad i den svala vårkvällen. En promenad längs bryggan och vidare upp mot källstorp, skönt! Fast jag powerwalkade så jag var allt lite svettig när jag kom hem igen. En stor kvällsmat satt där den skulle och nu ska jag krypa ner till kojs. Ska bara lyssna på naive men looptroop rockers igen, löve!
Arrividerci!

Beachen 2008

372471-169
Nya bikinin..

The One



Jag tror bestämt jag hittat mina nya killar, mina idoler! 
Loop Troop Rockers

I <3 Loop Troop Rockers

372471-169

Countdown

Dags att räkna ner veckorna i skolan? I alla fall, 6veckor och tre dagar kvar till sommarlov. LOVE! Sen är det bara halva dagen kvar idag och imorgon sen är det ledigt. Valborg på onsdag dvs, vad händer folks? Själv ska jag nog hem till Joakim och fiesta lite annars blir det väl kanske utgång med karin o robert, men absolut ingeting bestämt. Men på lördag blir det kul, då kommer förmobdligen hela gänget:) Well well , nog om det./eriika


Överdrivet

Tycker nog att Andra avenyn börjar bli lite för mycket. Det händer liksom En ny sak för varje avsnitt, är det inte att någon blir gravid så är det dödsfall, någon knarkar, super, någon blir kär osv. Men eftersom jag kollat på vartenda avsnitt sen det började och två av mina vänner är med som statister så är jag ju tvuneg att fortsätta kika på de:P. Det är ändå rätt underhållande och mysig att sitta vid tv:n och kika varje Söndag, liksom något att se fram emot. Eller det var, nu är det mest kul för att kolla vad de är för överdramatiskt som kommer i det nya avsnittet. Aja, ska duscha nu och kika lite på min MPR analys, sen blir det sängen:)
Godnatt folks.


as things collide

Mina händer är ivägen hela tiden, nu brände jag mig idag me! Nice! En brännblåsa plus nått allergiexem efter igår plus solexem, YES!!!!! Skulle vara lite snäll och laga mat då idag när allt kördeihop sig för alla, jag var den enda som nästan var ledig så ja då bränner man ju sig så klart. Och det luktade inte gott vill jag lova och min hud blev vit:S typ som stekytan på en kött bit.. Blää! Nog med det, nu blir det ett avsnitt av The Hills för det var ett tag sen nu och sen promenad med Rojin:)
so long suckers/erika


Drop and give me 50


Today

Vaknade av sms och gick sedan upp.. Fick köpt mig min bikini och nagellack. Sen skulle man hem och gräva i rabatten som jag lovat mami för en liten peng. Så nu har jag gjort det och fått mina små slantar, plus exem efter alla jävla blommor! Crap! Men men, jag fick ju iaf pengarna och exemet försvinner nog snart ändå. Små blåsor, nästan som solexem. Aja, what ever. Ska slå ett pling till julia nu tror jag, kolla vad som händer ikväll, puss.

Hello pretty;)

372471-169
Ha ha ha ha!

Sunshine kid

En dag ute i det fina vädret. Jag och Caroline pressade hela förmiddagen och bara gottat oss. Men nu var man hemma i verkligheten igen och jag måste göra klart sista uppgiften  i Mpr. Suck! En reklam bild för hand och så nån fakta ruta med alla dessa olika sorters förkortningar. Buuuää!
Men i morgon blir det shopping med Isabelle och Andervang:) Myys! Jag ska köpa de dära tröjorna och så en ny väska och såklart Ben&Jerry's. Ska jobba lite i helgen för att få ihop lite pengar till väskan som jag kommer att få köpa för mina sparpengar, men som sagt får jobba ihop det beloppen i helgen igen så jag kan lägga tillbaka det. För det lär väl inte bli gjort annars. Well well, ska ut och jogga nu i kvällssolen och efter det blir det fortsatt plugg! Snart är detta året slut och ett år närmare studenten (dröm vidare mrs. försöka vara positiv). Over and out!


Vimmelkantig

Nu är nu och Då var då! -Jo, man brukar säga så.. Men helt plötsligt känner jag mig förvirrad. Vad är på gång? Efter att ha varit tummisar och nästintill syskon är det som om vi inte känner varandra längre. Kanske vi inte heller gör? Fast egentligen bryr jag mig faktiskt inte om dig längre, du är utsuddad, som bortbläst men så fick jag detta sms.. Ett enda ord fick mig i chock näst in till. Jag ställs inför en stor fråga, villa jag eller vill jag inte. Är vi färdiga med varandra eller inte? Jag blir förvirrad men jag har ju sagt redan innan nu att det var slutet, det är över! Varför just ikväll? Nu? Är du trött på dina nya "vänner" och deras dryga livsstil eller vill du vara vara vän igen? Eller kanske saknar du oss rent av och vill tillbaka. Jag har verkligen ingen aning om varför Just Nu och Just Ikväll?
Sommaren börjar närma sig och alla minnen vaknar till liv, är det de som får dig att ångra dig. Kanske en av våra låtar som får dig att minnas och vill tillbaka. En bild, eller kanske bara tanken. som sagt, jag är helt vimmelkantig och vet inte vad. Herreguud! Du har varit en så stor del av mitt liv och en så stor del i mitt liv. Det är väl därför jag blir helt till mig nu. Men jag vet inte, jag vet inte om det var slutet och om jag vill igen.
Får tänka på saken och försöka ringa dig igen och fråga vad som är på gång.


Buy it, use it, break it, fix it!

Jag har sån ångest för allt jag måste få handlat och nu idag kom jag på att, bikini!!!!! aaaaah! i-o försig har jag ju redan två men jag vill ha en ny. Redan kikat in en, dum som jag är så nu är ju de med ett måste! Sen har jag krönikan till imorgon, suck! Måste göra klart det nu. Hinkar i mig kaffe och lyssnar på Daft Punk, smarrigt. I stora lass. 


Hell yeah!

Då var enghelska nationella speaking avklarad då och jag är nöjd med mitt VG:) Där fick du Durhof för dina IG:n till mig! Så nu sitter jag och Robert i grafen och chillar med prilla, vi orkar inte vara aktiva just nu:P Inte jag i alla fall.. Jag hade lite tråkigt så jag letade upp lite bilder på dem goda nöttern.
Titta och njut:



C  a  r  r  o   -   I  s  s  a   -   K  a  r  r  a  n   -   R  o  b  e  r  t

lycka och olycka

Höll på att missa bussen idag så jag slängde bara ner gymnastikkläderna i väskan och så när man kommer fram är det givetvis ingen idrott då. Fullpackad bäg som väger minst 5kg. Kul! (not). Men jag, issa och robert lämnade kvar lite grejer så begav vi oss ut på våran vandring. Och när vi kom tillbaka hade jag bara på en timma drygt fått världens bonnebränna på fötterna, kul! -igen. Men man ska inte klaga på solen för de är helskönt och jag älskar detta vädret som är nu! Sen på samhällen satt vi ute och solade på framsidan, lyssnade på musik och bara njöt av det fina vädret. Sen när jag kom hem så slängde jag mig på gräsmattan ännu 20 minuter och efter det gick jag hem till Caroline och tog en kopp kaffe.  Skönt, i efter middagssolen. Ännu skönare!
Så nu sitter jag här, precis städat i vardagsrummet för att käna ihop pengen till tröjan jag ska köpa på Fredag. Jag satt här också och kollade över mina pengar och vad jag behöver och så. Jag blir ju deprimerad! Pengarna räcker inte ens till hälften.. Student present till min syster, rosor till övriga vänner som går ut, ny väska (den gick sönder idag p.g.a. dess vikt), nya skor, kläder till avslutningen, lite övriga grejer till fest, smink och hudvårdsprodukter plus att jag ska ha Minst 1500kr när sommarlovet börjar... Det blev en del, inte mindre än 1300spänn. Suck!
Ja a, Erika. Det gäller att prioritera. Funderar på att skippa tröjorna på Fredag men jag har vekligen kollat in dem och dom sitter som slimmat på min kropp, uuur snygga. :( Och jag får antagligen inget sommarjobb i sommar så jag måste också ha dom där 1500kr. Väska är också ett måste, ja jag kan räkna en hel lista av vad som är ett måste men jag måste lära mig att prioritera. Får jobba lite här hemma helt enkelt.. Aja, nu ska jag kolla runt lite väska på nätet och sen en check till på mina pengar. Puss!


Go on girl


impulsiv

Då var ännu en dag avklarad. Ett steg närmare sommaren! Passat Linnéa nu (kusin-vitamin) när hennes moder va och golfade. 
Var ute på Etage idag med och fick tillbaka min mobil. På bara en vecka har jag blivit helt ovan vid den och jag stavade som en kratta när jag skickade sms, det tog typ 10minuter:P Ha ha, knepigt. I alla fall så fick jag köpt mig ett par solglasögon som jag så länge letat efter. Lite halv impuls bara. Rätt tuffa o för hoppningsvis lika tuffa på:) Mina f.d. glajjor lär hamna i soptunnan för dom har jag bara använt fem-sex gånger. Men nu bli det andra bullar, pilotbrillor och fräckisar i sommar! Hell yeah!
Är grymt sugen på kaffe med ostmacka nu och det får de bli! Chiao!

Okunnig

Jag måste verkligen understryka att jag är hel kass på att skriva krönika. Jag tänker och tänker, funderar och försöker men änså får jag inte fram något bra och intressant jag vill skriva om. Inlämning på Torsdag så jag borde skynda på. Någon, hjälp mig! Jag suger verkligen på detta. Min koncentration ligger på minus 20.. Buuuää!
/erika


Sunshine!

372471-162372471-161372471-160372471-159372471-158372471-157372471-156

mmh

Gud vad skönt väder! Sitter och glassar i solen på baksidan och bara njuter av värmen. Om man blundar och bara ligger känns det som sommar, men när man öppnar ögonen igen är man tillbaka i vårsolen. Men jag bara blundar och låtsas att jag ligger i sommar solen, har sommar lov och väntar på kvällens festligheter:)
over over over over over over ee

Fiesta alá fiesta!

Tycker dom är fett grymma!
 

Oh my god!

14 år och bara 58cm lång. Väger 5kg. OH MY GOD!
image155

Tensta


Dagen är räddad!

372471-154
Klockan nio börjar sängongen av Desperate housewives och jag är överlycklig! Dagen är räddad:) Min favorit serie efter The hills som jag så länge väntat på nu. Ska göra te och bara njuta av varje minut av detta underbara och första avsnittet!  massa pussar erika

Stackars, stackars finger!

Precis! Stackars, stackars mitt lilla finger som bara hänger och slänger-helt oanvänd bart, vanställt! :( Fick en boll på stackarn idag under idrotts lektionen.. Men men, inte så farligt. Isabelle sträckte sig. Värst vad vi skadar oss då:P
Sitter i datasalen nu och arbetar med mitt och Roberts arbete angående ätstörningar och media, väldgit aktuellt och mycket intressant om jag får säga det själv. Ska ut och springa ikväll, gott! Puss erika

Ett ljus för Engla


372471-153
Nu, klockan nio, tänder alla i hela sverige ett ljus för lilla Engla.

Point downwards!

Den så kallade återträffen var inte alls som väntat, riktgit tråkig faktiskt. De gamla vanliga grupperingarna som satt med sina vänner och pratade och hejade inte på någon annan än de vanliga. I vanlig ordning på Strömslundsskolan. DRYGT! Det var verkligen tråkigt. Men fikat va gott, tss;)
Och jag vet inte men antingen hade du gått ner 5kg och växt 10cm eller så har jag verkligen sett  för fyfasen vad smal du är:S  Oh my god! Well well, sluta klanka ner på andra och bry dig om ditt eget Erika men detta var en kommentar jag bara var tvungen att nämna. Så, då va det sagt. / erika

Me, as I am

372471-151

Today

Sitter här och äter lite nydlar, kollar bilder och lyssnar på bra musik:) Återträff idag då! Ska bli rätt kul men på samma gång tråkigt och lite halvt jobbigt. Orkar inte träffa min fd-bästa vän. Inte för att jag saknar henne men jag pallar inte se henne, hon stör mig! Nått såpas me:P  Skriver mer sen.. Puss e

Elevator


G - G - G G - G G G G G G - G O O D !

Summery of this day

Då hade ännu en helg passerat. Längtar till nästa helg, förhoppningsvis shopping i Göteborg med goa nötter! :)
I alla fall.. Vaknade hyfsat tidigt och fick i mig en god frukost. Har sedan spenderat större delar av dagen inne på mitt rum. Mtv, the voice och Z-tv har rullar på och jag har dansat runt hela dagen till skön musik i alla dess sorter. Ringde Anni också så vi pratade ett tag om allt mellan himmel och jord men vi beslöt oss i alla fall att ta en vårpromenad i det sköna vädret. Vi gick runt Ängens gård och runt lite i skogen, friluftsmänniskor? Mysigt i alla fall, och solen stekte gott i ansiktet på oss båda två. Vi pratade minnen, ha ha.. Kul! Sen pratade vi lite sommar planer och jag blir helt uppspirrad av det. Längtar enormt mycket till sommaren. Sola, bada, sköna sommar kvällar, promenader längs bryggan, fika på Strandgatan och glass.. aaaah! :)

tight

Film kväll med caroline är inte helt fel heller! Vi kikade på filmen "Juno" som jag så länge velat se. Men filmen var förvånadsvärt dålig och den var inte alls så bra som jag förväntade mig.  Men men, nu har jag i alla fall sett den och i morgon blir det träning! Yes! Ut och springa asset av mig för nu börjar jag bli trött på långpromenader, jag vill ha lite utmaning. Tillbaka till mina gamla träningrutiner. Jogga, jogga, jogga.. Beachen 2008, here I come! Nu ska jag sova, sleep tight.

Biffy Clyro

I would dig a thousand holes to lay next to you. I would dig a thousand more if I needed to...

Just another day

Vaknade precis, crap! Känns som om jag sovit bort hela dagen. Middagen och bion blev lyckad igår och vi hade det trevligt. Bion var sådär, fattade inte så mycket men den funkade allt. Sen efter bion fann vi oss i attt båa två hade missat bussen så var och en fick gå hem till sig. Sen somnade jag bumms kan jag säga. Och vaknade för max tio minuter sedan då som sagt.
Nä nu ska jag slänga i mig frukost, ta en promenad kanske? DET HAR SNÖAT I NATT IGEN!!! VAD ÄR DET HÄR?
Hej klimatförändringar!
Well well, kanske ta en tur i solariet sedan.. Uppdatering ikväll, puss erika


Ikväll

Lagar mat för fulla muggar. Kina mat! Ska bli super gott:) Andreas kommer hit på middag ikväll och sen ska vi på bio. Trevlans! (en kompis inget "ragg"). Sen får vi väl se var kvällen slutar, om vi drar ut eller något annat.
Fritterade nudlar stekt i sweetchili, ruccula sallad, ugnsbakade corn med honung och soja! lätt och helt über gott!
Nä, nu steks våra nudlar vid, chiao bella


Hängbröst?

Unga flickor som använder behå riskerar att få hängbröst. Det menar Göran Samsioe, professor på kvinnokliniken i Lund.

- Naturen har utrustat oss med en upphängningsanordning med elastiska fibrer som håller bröstet uppe. Om brösten kläms åt, utvecklas inte fibrerna i stora bröstmuskeln. Det blir som att ha armen i en mitella.

- Får inte vävnaden arbeta, förtvinar den helt enkelt.

Helt galet!? Jag vet ju någon här som borde ta en titt i sin garderob!


Done!

Idag blev äntligen Reklam-projektet klart, vi är bäst! Jag vill aldrig mer se ett äpple i hela mitt liv och minst vårat arbete! Men fan va vi är bra!!!! :D

mys

Efter ännu en dag i skolan begav sig jag och Robert ut till Etage. Robert shoppade loss. Han köpte bland annat två skit snygga t-shirts och en annan på MQ. Sen köpte han sig lite annat smått och gott. Själv fick jag tillbaka mitt favorit armband som gått i 100bitar för ett tag sen. Love! Sen fick jag lämnat in min mobil så nu går jag runt med en tegelsten från 1990 och det käns toppen! Skulle tanka över allt till mitt minneskort i butiken, de va så mycket att det tog ungefår en kvart, rätt pinsamt:P Well well, så nu sitter Robert på synundersökning och jag ska lägga mig i solariet en kvart. Sen blir det plugg, redovisning imorgon! GAAH! Wish me good luck!

Vi syndade också! Vi åt på MAX, aja.. :D De va mysigt iaf, tack för en trevlig eftermiddag Robert!
/puss e


Fredags

372471-147
Krille och jag i Fredags. Porrigt:P

I like you gangsters

372471-144
372471-146372471-145

Music in the morning.


Bra musik just nu


Håkan Hellström

Lars Winnerbäck

Håkan Hellström

Spring

En kopp kaffe och farmors vanilj bullar i det soliga vädret. Kan det blir bättre? Tveksamt. Ska ut och promenera en sväng sen hade jag planer på och efter det så blir det plugg, usch! Har redovisning av vårt Reklam-projekt på fredag och jag känner ett dussin fjärillar i magen. Aah! Aja, det löser sig. / e e e e e e e e e e

A.A


372471-143
S ö t   b i l d   p å   m i n   u n d e r b a r a   A n n i !

Neger med udda skratt(en tjej)


Haha, så rolig! Tror att jag skrattar ihjäl mig

S

eredfc

Segis dag alltså! Inte fått gjort ett smack. Mormor och morfar var här i eftermiddags och åt tillsammans med oss. Jätte god mat och efterrätt alá erika då såklart;)
Gårdagen var helt über. Jag var så himla trött efter min promenad så jag gick och la mig lite i sängen, skulle bara vila lite, tänkte jag. Klockan var inte mer än sju. Jag somnade såklart och vaknade halv tolv. Då var det inte mer än att somna om. Suck! En kväll åt skogen, men lite extra energi har man väl inte dött av.  Så idag har varit en seg dag. Ska koka mig lite te och kolla andra avenyn nu hade jag tänkt.  Puss


Kvällar

Gårdagen blev hyfsat bra och Krille var rejält i stängerna som vanligt. Han sjunger så väggarna vibbrerar och han skriker av lycka. Sött!:) Sen mot tolvslaget började vi dra oss ner mot staden och dom andra skulle till Oleary's men jag var så trött så jag orkade inte, fick skjutts hem av Henke istället. Så jag tog mig en räkmacka när jag kom hem och slängde mig i säng efter de. Sen nån timma efter att jag somnat så ringde tydligen mig mobil och jag svarade i sömnen. Eller jag var typ vaken men ändå inte så jag vaknade av att jag paratade i telefon. Haha, helt knäppt! De va Krille som ringde och jag bara babblade i natt mössan och han fattade väl ingenting av vad jag snackade om - inte jag heller!;) Sen så somnade jag i alla fall om och vaknade runt tio då jag gick upp och tog mig en låång dusch sen alla avsnitt av Andra avenyn som jag missat nu i veckan. Ja a, och här sitter jag. Väntar på mat, ska ut lite senare ikväll.. Bio eller nåt tror jag. Pyss

Addicted to solarium!

Haha, precis så är de! Anni konstaterade det idag att jag på ungefär en kvart sa förljande mening ett ex antalgånger;
" När jag kommer hem ska jag sola och sen ska jag smörja in mig med brun utan sol"
Hahaha, stackars Anni som blir utsatt för mitt ältande:P Såg det idag att Isabelle har gått och blitt neger:D Skiiiit brun o jag som inte solat på en vecka blev sugen på lite sommabrun känsla jag med. Jag och Isabelle ska i alla fall och sola efter skolan imorgon. :) Walla alla solarieberoende läsare


Absolut dagens

Media lektionerna har börjar bli riktigt sega. Vi har abslut ingenting att göra nu eftersom våra skådespelare tyvärr inte kan komma och allt annat känns klart och om det inte är det behöver vi det som fattas för att få klart det. Vi har två lektioner kvar innan redovisning och det känns lite skört de vi har skrapat ihop.
Apropå ingenting, Robert gjorde dagen idag! :D Ha ha!! Han drog som vanligt ett va sina skämt som han garvar sönder åt, men då när han väl satte igång med sitt gapskratt så böjde han sig framåt och slog i tänderna i stolen där jag satt. HAHAHAHA, ni skulle dett hans min, fågelhålken nummer ett!:D Sen när han suttit där i tio sekunders chocktillstånd så började han skartta dubbelt så mycket som han skrattade innan. De är Robert de;)
/ puss erika

Highway gal

372471-140372471-141

At school

Sitter i skolan och har svenska egentligen. Men jag har ingen energi just nu så jag och Rober kilade ner hit för att nörda oss lite. Lunch snart, gött! Jag är så jädra hungrig! Men det är potatissoppa idag, minde kul. Får väl livnära mig på flingor och knäckebröd:P

nu

I det tidigare inlägget lät det kanske som om jag är nåt sönder deprimerat geek men så är de inte:P Ska ut och promenera med min käre syster nu. wiwa

Så är de

På grund av krångel på blogg så har jag inte kunnat uppdatera på några dagar. Men men, de senaste två dagarna har väl inte varit någonting direkt att skryta om. Mest pest och pina. Fråga mig inte varför, men jag har fan gått på minus dessa dagar! Usch, fyfan de är så hemskt aså.  Ångesten kokade ända upp till öronen på mig och jag var så förvirrad att jag bara ville kräkas. En hel dag i sängen med dånande musik var väl den bästa medicinen i de läget.
Jag spelade igenom alla mina skivor om och om igen. Gamla som nya låtar. Men mest gammal musik, minnen.. Det är kanske minnena som ligger och skaver. Långt långt inne i mig. Det gör så ont. Jag vill bara somna in i en djup sömn och aldrig mer vanka upp igen. Dvala, jag känner mig apatisk. Varför? Hoppas på mindre motgångar imorgon. Det bästa vore nog att glömma, det är fan så sjukt aså. Så jävla sjukt. Jag vill glömma men det går inte. Det känns för värdefullt. Hela saken är så värdefull för mig men så fort jag kommer i kontakt med någonting som har anknytning till det blir jag förstummad och deprimerad. Jag vill inte erkänna för mig själv hur det egentligen är, men inserst inne vet jag hur det egentligen är men jag vill inte erkänna det bara. Jag var på god väg i Söndags, jag satt och pratade i telefon med Caroline och jag erkännde det faktiskt. Men så fort jag sagt det så kom spärren igen och jag stötte bort det, de finns inte, existerar inte helt enkelt. Jag är rädd för att erkänna, vill inte falla ner i det svarta hålet.
När jag lyssnar på Kom änglar med Lars Winenrbäck känner jag igen mig. Då kan jag flyta med i musiken och bara va där, mellan drömmen och verkligheten och bara nudda lite vid dedär.

"Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna.
För den vackraste stunden i livet var den när du kom..."

RSS 2.0