Fotoalbum för året 2008

Tänkte dra en sammandragning av året som gått. Börjar i Januari(hyfsat logiskt).
Nyårsafton:

Som förövrigt var helt underbart och bokstavligen jävligt kul. Kalasberusade
människor i en kalas-miljö. Party, säger jag bara!


Jag och min tvillingsyster fyller 17 år. Jeei! Ett år kvar till 'friheten'.


Jag drar iväg till min skåne-kompis Linda. Vi har en underbar vecka med
mycket skratt och bus. Vi spenderar lite tid i Malmö och storshoppar. Underbart!


Våren smyger sig på... Jag och Moa under en projekt-vecka med hela åk1.


Festerna ihop med Krille. Galet!


Jag ville ha sommar och sol, men det var bara regn och rusk...
som jag tyckte va snusk!


Sen- äntligen(!) kom den efterlängtade snön.


Våren smög sig på och jag fick låna Annis kamera. Tog lite kort.. höhö, lite kort;)


Jag, Robert, Anni och hennes kompisar plus sandra och hennes gäng åkte
till Göteborg på Picknick-festivalen. Världsmysigt och riktigt kul hade vi:)


Sen hade vi dendär roliga festen när man träffade människorna man inte
sett på flera månader igen. (Martin, jag och Oscar på bild)


Sommaren var här, dock inget lov ännu, och jag är pågång ut på stan. Solbränd och go'


Solen sken och jag och julia(som jag inte längre umgås med) spenderade,då,
många underbara dagar på knorren


Tiden när vi blev sams igen och allting blev som vanligt igen...


Solen sken under en längre tid(närmare bestämt 1vecka) och jag fick den
där härliga brännan. Fallensdagar och fjordfestivalen på ingång!


Skolan drog igång igen och det var dags att träffa alla homies. Issa saknas
dock på bilden och den är förövrigt tagen på skolavslutningen;P


Stunderna när livet känndes jävligt hopplöst men någonstans i allt mörker
fann man en gnista glöd att tända livsglöden med igen.


Jag träffar (nog) den underbaraste människan man kan tänka, Erik.


Julafton på ingång och den firade vi ute i Öresjö tillsammans med min kusin
Edwin och hans familj tillsammans med alla från pappas sida.


Jag fick dendär efterlängtade kameran jag så länge velat ha utav mamma,
pappa och min stora syster Linda. Och jag tog dedär typiska kortet alla med
systemkamera har.


Och så tog jag givetvis massa mer kort

Sådär då. Det var väl fotoalbumet för det här året. Finns givetvis massor av fotografier, men dom får vi väl ta en annan gång om de skulle kommma på tal. Nu ska jag studdsa in i duschen och göra mig fin inför det nyaåret som komma skall om bara 9timmar och 33minuter. Bilder kommer förmodligen att läggas upp imogon, om jag inte är för skakis vill säga. Gott nytt år på er alla!
 Nu avslutar jag det sista inlägget 2008 klockan 14:17.

Close n' close

Dagen började med lite sovmorgon. Jag är en såndär som alltid ställer klockan, oavsett. Senast tio! Men idag sov jag till tolv, antar att jag behövde det? Idag blir det sent med för jag ska sova ut imorgon så jag kan festa-festa hela natten. Längtar så otroligt mycket! Sen skulle jag vara lite nyttig idag och köra hårdpass på friskis. Så jag tar bussen dit som alltid, men när jag närmarmig sen jag till min fasa att det är stängt. ORKA! tjuter ju jag. Happ, minusgrader, det snöar och jag måste gå hem. Ja, det var ju bara att börja traska och gå. Kom hem 40 minuter senare, stelfrusen och trött. Jobbigt trött. Så jag drar av alla kläder och stryker min onda axel som fått bära min tunga NIF-bag i 40minuter. URK! Skulle ut och springa sen men jag orkade inte så jag slänge mig i solariet för att få upp värmen, sen har jag nu äntligen fått målat mina små naglar, fingrar som tår. Svart! Ruggigt nice. Laddad inför nyår! Jag vill festa, nu, nu, nu, nu, NU!
Arrividerci


På schemat:


Måndag.

Då var ännu en vecka avklarad och jag siktar mot onsdagens festligheter:) Nyårsafton! Allt är i princip klappat och klart i nuläget, mest bara finslipa lite på musiken. För utan bra musik blir det ingen bra fest;) Det vet ju alla som varit på en lame fest med dåligt/ingen musik. Inte ens värt att kallas för fest då. Erik sa det tidigare idag ' inget R'n'B/hiphop-tjosan, negerdunk'. MEN tyvärr Erik! Du får lyckliggöras åt en låt i alla fall, Highway man med Hoffmaestro;). Nåväl, Amandas syster var lite skojig idag när vi diskuterade våran ekonomi jag och min syster, inget djupare om det. Lustigkurre må jag då säga!

Ikväll har jag kollar på City akuten och(tro det eller ej) Prison break, bara för Erik gillar det. Vi käkade kvällsmat och snackade lite skit, hehe. As usual! Nej då, inte alls. Nä, om man ska sova lite kanske? Jag ska iaf vara uppe sent i morgon och sova länge så jag kan börja festa det första jag gör... eller kanske inte riktigt på den nivån, anyway.. Sleep tight everyone!


Good morning earth.




a walk to remember

Då sitter man här igen. Kan inte sova! Minutrarna börjar tralla mot småtimmarna nu och jag tror sängen borde kalla snart , men inte ännu. Sitter här och lyssnar på en av mina favorit låtar Switchfoot - You. Älskar den låten! (och filmen). Liksom så vemodig. Anyway. Har varit en intressant, stressig, rolig och exalterad dag. Fick ju min kamera som jag är Hur nöjd som helst över. Sen fick jag köpt nyårskläder, inflyttnings present till Erik. Hoppas han inte läser min blogg för de är inte meningen att han ska veta att jag köpt någonting till honom:) hihi. Hoppas han gillar det. Apropå Erik, som jag förövrigt ska fira nyår ihop med, så längtar jag något kopiöst till nyår just nu. Så himla mycket verkligen! Musiken, drickat, kläderna, människorna - allt! Allt känns så perfekt! Kanske är helt over emotional nu(?!), kanske därför allt känns så jävla bra just nu. Eller kanske bara kameran som fått igång mig? Jag har ju som sagt så jätte länge önskat mig en sån och så bara får jag ett samtal från mamma imorses och så ligger den hemma på bordet, helt oväntad och väldigt överrskanade, och väntar på mig. bara mig, för nu är den min och jag är dens. Fast så kan man ju egentligen inte säga, men de gör jag ändå.

Nu har jag lust att kika på en bra film med Erik! Han är bara så bäst! Rolig. Nä, om man ska smyga ner under täcket utan att väcka hela huset. men först ska jag lyssna på you en sista gång. God natt på er alla. / Erika

Promenad med Anni



bästa filmen - bästa låten


ÖVERLYCKLIG!

Äntligen- ÄNTRLIGEN är den min!! Så som jag har längtat och nu är den min!

Juldagen.


Fiesta en lá fiesta... Mycket nöje att se fram emot

My time flies



Julafton

Julafton då:) nu på morgonen väntas en stod och god(?) jul frukost. Jag är faktiskt inte så jätte förtjust i julmat i dessa tider, men de går såklart ner. Har fått sms sen 8 i morses så jag har inte haft många timmars sömn efter det. Men vadå? de är ju ändå julafton:) GOD JUL PÅ ER ALLA!

Dan före dopparedan!

Då var det julafton imorgon då! Ikväll har jag, Amanda och Sandra delat julklappar:) Skit mysigt hade vi det! Vi bakade lussekatter/åt lussekatter (tills i ungefär dog).. jag åt nog mest(?). :P hehe, nåväl. Vi drack också glögg som dessvärre smakade vatten blandat med mosade pepparkakor, men vi tänkte ju som så här; glögg som glögg.. och såklart julmust. Favoriten! love! Jag fick verkligen det jag önskade mig av min kära. Peace armanden från accessora.se, jag blev helt mållös. fann verkligen inga ord! så glad blev jag, för så jäkla mycke jag har önskat mig sådana.
- Tack ännu en gång darling! Blev så nöjd, solen, månen, mars och tillbaka!
Men men.. Fick mig ett träningspass sisådär lagon nu till jul. Friskis har ju stängt till den 26:e så jag passade liksom på nu. Men mer träning blir det på Fredag! Hårdpass efter att vi shoppat lite på jul-rean. Inte för jag ser speciellt mycket fram emot de, hatar stressen och alla gamiga tanter/ungdommar och skrikiga barn. uuuuurr! Jag ryser bara av tanken. Men Jul-rean då! Någonting man bara Måste gå på och någonting man Alltid går på:P Nä, om man ska dra några sidor i teoriboken?
Så: Från oss alla till er alla en riktigt god jul!


- Marry me Kanye!

 

17:31

Usch, cappucino godiasar är inte goda! Men jag gillar nougat

That's not my name


081221

Inget skrivande igår, spenderade hela dagen med min tjocka släkt på mammas sida. Julmiddag. För mormor och morfar åker ju till cypern nu om nån vecka. Måste träffa dom en gång till innan dom åker!

Sitter just nu här med min gröt och en kopp med grönt honungste. Jag var riktgit kass igår, trodde nästan jag skulle bli riktigt sjuk. Men idag känns det mycket bättre:) Senare, om nån halvtimma-timma så anländer Amanda hit på en kopp kaffe. Hon skulle kika förbi i stallet för o heja på alla de som hon inte träffat på några månader. Vi ska dricka kaffe! Eller iaf Amanda, jag håller mig till mitt te. För igår blev det Alldeles FÖR mycket jul-mat. Blää! Och godis. (och chips). Vi ska ut och promenera lite sen, och förhoppningsvis nåt hekto av dedär jag åt igår. Annars händer väl inte mycket mer idag.
- Jo, juste!
Ska träffa Erika utan a en stund med. Erik alltså. hehe.
Chiao bellas, update you later... Maybe.


Lille grymme!


House

Nyår kommer bli fullspäckat med electro/house om jag får bestämma!
 

Tha-taa!

Karin var väldigt imponerad av den rosa cigaretten Emo hade med sig.
Rosa nagellack, rosa skummtomtar och så en rosa cigg! Helt otroligt!

Christmas break

Jo, ja! tack jag vet, de var inte helt fesh news! and so what? Anyway, jag har dragit på mig en sån förkylning:( Usch! Hatar det! ikväll/natt kommer Amanda, längtar! hoppas vi hinner o ses en stund innan klockan drar mot småtimmarna. Jag har tränat idag, dock ett lugnt pass. Träningen överlag var oerhört korkat när jag visste att sjukan var på god väg, men jag är nog lite träningsnarkoman såhär i början. Om de fortfarande räknas som början. Ja ja, får dricka grönt honungste och hoppas på de bästa. Men Jul-myset idag var mysigt! Morgan lästa ur sin saga som vanligt, alltid lika uppskattat och alltid lika mysigt. Så lyssnade vi på lite julmusik i bakgrunden. Men själv satt jag och målade Karis naglar, pinky-winky:) Sweet as candy! Sen blev det fika, och jag åt väl mest - som vanligt! och så lekte vi jul-klapps leken. jag fick en liten boll med en jultomte i:P Sådär tråkig så den nästan blev lite lustig på sitt sätt.

Under lovet ska jag umgås med min Amanda(så klart), Karis och Claudia:)
Underbara människor! Pussar från en snorig Erika! over

PARIS 3

Mitt favorit nagellack. så jävla fräsh
färg på solbrända händer/fötter. löve!

11:06

Usch vad jag försov mig i morses! Kom nyss till skolan. Jag vaknade till lite sådär som man gör ibland, men så hajar jag till:
- Vänta nu.. De är ljust ute? 
PANIK! bokstavligen springer upp ur sängen, så där i luften liksom, flyger ner för trappan och ner i duschen. Eftersom mitt hår var fetare än smör så fick jag duscha håret med, vilket innebar tio minuter extra i duschen. Sen slängde jag nog nästan på sminket så jag vet nästan inte hur jag ser ut just nu och efter de föna håret och ner till bussen. MEN nu är jag här, good - good. Stressen börjar lägga sig och snart är det jul-lunch i skolan. Eftersom jag inte hann käka nåt i morses blir detta min frukos, men stressen ligger fortfarande i litegranna så jag har inte hunnis känna av någon hunger ännu. Well oh well, prov efter det sen slutar jag. Puss o hej, lever pasteej!

Förresten!

För alla er som inte vet så är ju jag ett stort The Hills fan då.
 Och det ryktas om att Heidi Montag (nybliven mrs. Pratt) var
 full på sitt bröllop. hm... typiskt(?) Spencer. skräll
 

She's the most beautiful mother.



Honey.

Puh, nu är jag mätt, så mätt! Min frukost bestod av fullkornsgröt med linfrön och på det en apelsin och grönt te med honung(för min onda hals). Ingen skola idag så de blir mest plugg inför historia provet imorgon och så teori. Tänkte sätta mig med ett prov nu och sen ett lite senare ikväll. Men första blir det ett avsnitt av The hills - älska!
Aloha, erika!

Slapp.

Då var man hemma igen. Sitter här med honungs-te. Min onda hals är värre och jag tror nån grad feber smyger sig på. Perfekt timing med. not. Har Naturprov imorgon och så historia dagen efter. hur drygt är inte de? Apropå prov! Jag fick G idag! tjohoo, jag är helt über glad. Presterat någonting under terminen iaf;) De ni! 
Nu ska jag surfa vidare på lite bloggar etc. sen blir det till o hänga över pluggis-böckerna. Hejs!


min bästa!

Världens bästa mascara!

Lumene Blueberry Mascara


This is the life

Ännu en cheapy måndag i ens liv. Idag bar det iväg till Överby så nu är alla julklappar klappade och klara. äntligen! Ikväll blir det plugg, dessvärre ingen träning. Men jag får nöja mig med 'träningen' jag fick under shopingrundan. Näväl, får ta och träna imorgon istället. Inte varit på gymmet på två dagar nu, rekord:P Nä, om man ska få i sig lite krubb och sätta igång med dendäringa matten. kisses


Ge mig brännan, tack!

Kollade igenom lite bilder från sommaren. Shit vad brun jag var,
och ändå fick jag bara denna brännan den ynka veckan de va sol.
Tur man har bajs-pigment i dessa kalla dar!

Kanye.w


Trains and winter rains

Då var all snö borta. Jag har en såndär konstig känsla i kroppen. Vet inte riktigt vad de är som händer och sker just nu. Vill bara skriva av mig och lätta på trycket liksom. Skriva av mig har jag väl till viss del gjort de senaste, men inte speciellt intressant fakta om man säger så. Jag framstår säkert som värsta bitter-fittan men de kanske jag också är?.. Nej då, jag skyller på dåligt flyt och vinterdepression. Börjar känna en sån press inför att fylla 18. Jag måste medge vissa saker. eller i alla fall en. Jag har inte ens läst halva teoriboken och jag ska köra upp i Januari är tänkt. Hur ska jag hinna? Får se till att disponera min tid väl nu det sista. Funderar på att ta ledig en vecka innan uppkörningen och provet och bara plugga-plugga-teori. USCH vad dum jag är ibland. Sen så är det skola vilket innebär plugg. Mina pengarna går inte ihop och de mesta handlar om pengar idag. Har man inte pengar har man iprincip inget liv. Enligt mig. Bara sitta hemma och häcka i soffan, vad är de för liv liksom?  Okej, de är gratis att vara en soffpotatis men sen då?..  Men i alla fall. och sen när jag är 18 så ska man fixa jobb med, när körkortet är fixat. pengar, pengar, pengar.. Sen så pratades de ju om resa i sommar med Amanda och gänget. Pengar!!!! igen.. Måste spara. Sen ska jag spara pengar till Egypten med, de kostar ju att vara en shopoholic, vilket gagnar mig i högsta grad. Jag har ångest över att jag inte har några nya och snygga kläder heller. Kläder och mode är min passion och om man inte får leva upp till sin passion krashar hela din personlighet som på manhattan den 11:e september. PENGAR! vilket dilemma...

Bla, bla, bla

Tråkig dag! Jag dööör.. Har inte gjort någonting av det jag nämnde i tidigare inlägg. Usch! Latamasekn-erika var namnet! Har inte gjort någon matte, inte läst engelska, inte gjort MY-projekt. Dumhuvudet satte sig vid symaskinen och började sy in byxor m.m. Det är bra! SKIT BRA!notnotnotnotnot. Jag orkar inte engagera mig i någonting just nu. Jag vill ha kaffe! Men sen är jag ju så nyttig så jag inte dricker det längre. Synd för mig, väldigt synd! Saknar amanda, vilket man väl gör ungefär varje dag lite sådär smått..

Vad som (borde) stå på schemat idag:
1. Göra klart MY
2. Läsa MINST 10sidor i engelska boken
3. Skumma historian
4. Räkna matte
5. TVÄTTA!
6. ZZzzzz....
usch och fy och blä! Förresten, förut när jag skulle sprätta upp mina byxor så fick jag använda mig av en slags verktyg med rakblad... Ni kan ju gissa hur det gick. Jo tack, mycket riktgit. Ett Jävligt djupt skärsår mitt i handen, det svider och gör ont. mår illa bara jag tänker på hur djupt det är. uuuuurrr!

Hm...

Kan inte sova... Men å andra sidan är inte klockan så hiskerligt mycket. Bara lite innan ett. Har suttit och målat om mina naglar för tredje gången nu. Stöter emot dom i en massa så de geggas till och blir sådär fult. Snacka om slöseri på nagellack? Men ska de vara perfekt så ska det. Och det vill jag. Jag är nog en lite perfektionist innerst inne. fast det är väl dom flesta antar jag. Nåväl, lite kort om morgondagen(3:e advent). Den ser ungefär ut som idag skulle jag kunna tro. som det ser ut nu i alla fall. Jag ska i alla fall iväg till min syrra som ska hjälpa mig lite med matte, plus att jag tänkte ta tjuren vid hornen och läsa lite engelskabok imorgon med. sisådär 10-15sidor. Det är en början i alla fall. Hur som helst så ska jag nog promenera dit, för jag tror inte det blir något gymmande imorgon. sen ska jag finslipa lite på min personbeskrivning och plugga historia. Har ju fyra prov att se fram emot denna veckan.
- Yeeei! I'm in heaven! not
Men i alla fall, lovet kramar mig varmt välkommen efter en vecka med alla möjliga sorters ofog. Nä, om man ska tvätta bort sminket och borsta gaddarna en sväng. sängen kallar.
Buona venerdi, tutti amici!


Borta

Snön smälter bort nu:( Tack för en trevlig tid i alla fall!
Hejdå vita vinter / hej regn och slask vinter

Jul-bak!

Nu har jag bakat massor av julgodis och mer blir det! Jag bakade Choklad Toffees som inte blev riktigt så lyckade som jag ville - speciellt goda va dom inte heller.. Sen blev det lite Rocky Road Fudge som vanligt. mycket goda(som alltid). Receptet finner du här! Rekommenderar verkligen den godisen! Nä, nu ska jag avnjuta ett avsnitt av The Hills och lite grönt te med honung. Håller nämligen på att bli lite små sjuk:( Usch! orkar inte!!! Well oh well.. So long fuckers!


Fredag

Då var ännu en fredag avklarad. Känner mig lite sådär halv svullo just nu. Suttit och käkat Malaco truly med erik o massa popcorn inklusive saft. Filmen vi kikade på var väl inte riktigt i min smak men erik verkade tycka den va bra. Lite sådär fantacy, men vissa gillar det mer än andra. Imorgon blire mest bara pluggggg och träna såklart. Samma gamla visa på söndag med. Nä, om man ska gå och lägga sig i tid ikväll kanske. Puss på er alla och godnatt! 


Hair cut!


Klippte Claudias hår idag plus färgade de. Det blev verkligen
skit snyggt och hon passar jätte bra  i.. Hm, va de nu kallas,
lång page? Well, sen plattade jag håret på henne och hon
blev verkligen skit snygg! Nå nu ska jag studsa in i duschen
för snart ska jag o Erik til donken eller i alla fall han men jag
 ska med:P. Efter de blire film, skräckis så Erik är laddad med
hjärtmedicin och öronproppar. Bäst för han det!
Chiao bellas!

Raj raj

 
Hahahahahaha

Petter - Click


Good old shit

Bra störande när man inte hittar den musiken man letar efter.. Försöker hitta Petters nya men hittar den inte. o-r-k-a! Får duga med en lite äldre - men -bra-låt.

                                                                                                     / e

Snow, hey oh!

åååh, de snöar nu igen:) mys, mys, mys, mys!! Jag blir helt exalterad när det snöar, äntligen är det vinter(?)! Ska träffa Erik en sväng lite senare sen ska jag hänga över pluggböckerna som vanligt. Urk! Så Himlans Jävla Tråkigt!!! Men imorgon är det är det jul-mys uppe på media. Ska bli så himla mysigt! Treorna står för baket och vi andra står för ätandet. Lussekatter, pepparkakor, julmust m.m. Sounds good! Jummie! Sen ska jag iväg och träna och efter det rå-plugga inför provet på Fredag. Tråk på de, men men, får glädjas är de lilla roliga jag får tidigare under dagen. Bye!


RIX FM

(Citerat från RIX FM) " Nytt och fräsht från Jordin Sparks - TATTOO!"
- A visst..

M-m!

Det var riktigt längesen jag åt bara en smörgås med ost och smör.
Hade nästan glömt hur gott det faktiskt är...

                                                                                            M-m!

Hit me with your best shot

Först sovmorgon till 12:15 sen en timmas lektion, efter det fick vi reda på att svenskan var inställd. Känndes ju sådär lagom nödvändigt. Nåja, fick ju närvaro i alla fall. Så nu sitter jag här i soffan men myskläderna i högsta hugg, en kopp te framför mig och pluggar lite sådär sekundärt. Bra jag är! Pluggar ju nästa jämt nu för tiden;) Nä, men de är faktiskt inte så bra som det låter. i själva verkar är det de som jag kuggat på och har efter mig som jag pluggar på. Well well.. Ska nog börja med lite mat nu, sen plugga lite till och efter det ner till gymmet och biffa. höhö.  Ha en trevlig afton alles!
 / best regards, erika.


yeey!

Äntligen klar med historian! puh, tråkigt som fanken men nu va det över. Sköööönt! Sen har man redovisning av kolhydrater i övermorgon plus sammanfattningen på det som ska lämnas in, körning på körskolan plus fotograferingen senare. Blir en lite sådär halvt stressig dag men på Torsdag är det jul-mys uppe på media:) Mysigt, längtar faktiskt. kommer nog bli jätte trevligt! Apropå nästan ingenting så ska jag göra en hair cut på Claudia imorgon, sen färga håret på na'. Ska bli spännande, hoppas hon inte är allt för nervös, hon har ju o göra med ett proffs;) Skojar såklart. men jag kan allt klippa lite i alla fall:) nä, om man ska ta vara på de få sovtimmarna man har här i veckan. puss o kram alla. sleep tight!

Måndag

Hopp, då va det måndag igen då och ännu en helg hade passerat ens liv. Fruktansvärt trött idag, sängen va min bästa vän denna morgonen. Den såg väldigt varm och mysig ut när jag gjorde mig iordning i morses. Men man får väl se det från den ljusa sidan, jullov om två veckor. Love! Och Amanda, som hundra miljoner tidigare nämnt, kommer ju hiiiit! Närmare bestämt den 19:e december. Längtar!

Förrästen. Hörde på radion imorses att en okänd vinnare hade vunnit 10miljoner på bingolotto. Vem är så dum o inte vet att man vunnit miljoner? hm...

K.P


ÄR



2:a advent.

Fullspäckad afton! Träning, klippning, pluggnig och mat/fika/snask.. Inledde dagen med duschen, lite trött å så, kom hyfsat sent i säng igår. runt tre-halv fyra nån gång. Men men, åkte sedan till min faster och gjort en liten(observere liten) hair cut, blev nöjd. Två millimeter kortare hår nu;) Jag är ju en fegis, men de vet ni ju sen tidigare. Man blir ju så nojig när håret växer sig lite åt de längre hållet. Nåja, plugget gick sådär, fick läst fyra sidor teori i alla fall tills de att jag somnade. Fast det behövde jag nog(?). Mat bjöds det också på, tacos, och så fika och lite chips på det. Sen promenerade jag bort till friskis och tog mig en joggingtur på bandet. Om nu det klassas som en joggingtur:P?! Sak samma. ska fortsätta kika lite andra avenyn nu. Så god natt alla, skriver nog inte mer för idag.

En sak till! Kan dra gårdagen lite kort också! Började dagen med plugg, som vanligt antar jag. Sen så skulle jag träna också då som vanligt. Efter det pallrade jag ock Erik oss ner till strandgatan och fikade. Väldigt mysigt måste jag säga! Efter detta bar det iväg bort till Butlers där vi dansade oss genom kvällen och natten, riktigt kul hade jag i alla fall! Tack Erik för en trevlig och, enligt mig, lyckad kväll!:) Hej, igen.

Madonna is the new face for Louis Vuitton!



Först Rihanna för Gucci och nu Madonna för Louis Vuitton. Hm....
Lite överraskad faktiskt. Med tanke på den, enligt mig, misslykade plastikoperationen.

Var tog den vägen?

Insåg förut när jag satt på bussen att jag inte har några som helst julkänslor (i år?)! Nästan lite störande.. Som när bussen åkte förbi dendär gigantiska granen på torget som dom pyntat med små söta lampor. inte ett skvatt kände jag! eller jo- vad gör den här mitt i sommaren? nae, de va väl o överdriva en aning men det känns faktiskt nästan som sommaren precis tog slut. hösten på ingång liksom. Men så är dock inte fallet, andra advent imorgon och var är all snöööö? Urk, får sitta och fundera lite över våra klimatförändraingar o famtida vintrar. dricka te.
Best regards, Erika.

ikväll då!

Skulle egentligen ner till oscar o kika läget men jag känner mig verkligen inte sugen på de, känner mig lite kass.. Så de blir en film-kväll med Caroline, lite popcorn o så:) mysigt värre! Längesen jag kikade film nu.. Eller kanske inte, men de känns så iallafall. Nej, nu knackar de på dörren! Undra vem det kan vara ;) pussie!

TASTE IT!



Brandy


Hittade dessvärre inte låten tillsammans med musikvideon.

life as a language

Orka, morka, borka -som jag, amanda och sandra brukar säga. Vi har ju en tendens att rimma sönder alla ord tills ordet inte längre har någon betydelse. Well well. tråkig och onödig fakta. Men det är precis det jag tänkte uppdatera allmänheten om. Just: Onödig fakta och allmänna reflektioner om till synes tråkig ämnen. Kan ju starta med skolan, åter igen, eftersom det är precis där jag befinner mig just nu.

Skolan är för mig ett fängelse. Och jag kan nog nästan svära på mitt liv att jag aldrig mer kommer sätta en fot på en skolgård efter det att jag tagit studenten. Hurrat och jublat på flaket, avnjutit min sista middag tillsammans med klassen, swanias angenäma atmosfär och klätt upp mig med fina kläder och gudomliga uppsättningar i mitt hår. Jag kommer nog aldrig mer ägna en sekund till att plugga. Plugga på onödiga saker som inte har särksillt stor betydelse i mitt liv. Jag tänker ta det jag fått med mig här i från, skolan, och bli det jag blir. Livet är ett äventyr som inte börjat än, och om man påstår sig vara fulländad, komplett, tycker jag nog att man är en förlorare. I alla fall i min ålder. Vi har ännu så mycket kvar att uppleva och lära, dagen är fortfarande ung och där med också dusjälv. Jag anser mig själv alldelles för ung för att betygsätta alla livets upplevelser.

Jag matas ständigt med nya upplevelser och får en omättlig aptit på livet. Livet är lika vackert som den pigga morgonsolen som så många gånger kramat oss välkomna till ännu en dag, precis som idag.
- Gör vad fan du vill men jag tänker leva på riktigt och nu och inte binda upp mig i en massa skola, studier o shit!

081203

sätter mig tillbaka lutad i soffan som jag dragit fram till datorn. Gluffsar i mig en ypperligt god fruktsallad alá erika (bananerna är godast). Orkar inte göra någon större måltid, eftersom jag är ensam hemma så lär den inte bli gjort av någon annan heller. Fruktsallad fick det bli. får ta något mer lite senare. I alla fall så var jag fruktansvärt duktig idag på håltimmen. Jag och karin satt i biblioteket och gjorde lite plugg. bland annat psykologi uppgifterna som jag inte gjort. Men nu är dom gjorde och jag kan stryka 2 ting från listan, 10 saker kvar;). Well done, erika!
Tillbaka till nuen då! Vad som är på göra listan idag: plugga inför engelska provet, kanske göra klart labbraporten jag inte gjort ännu.. Hur försenad är den nu? 6 veckor? HRMF*, blir trött på mig själv! nåväl, ska kanske tvätta lite men jag har ju en tendens att glömma bort allting och ingenting så jag glömmer väl hänga upp den i vanligordning. Annars blir de bara till att ta det lugnt, luta mig tillbaka och bara chilla helt enkelt. Ingen träning idag. Yey! Rätt skönt efter att ha tränat ett ex antal dagar i rad nu. Puss så länge!


Livin' on a prayer


Loop troops version är nog den bästa! Love, love, love

!

Clementiner är sjukt jäkla goda såhär års alltså! Vattnas i munnen. Nu blir det desperate, grönt te och clementin;)

Julbröd alá Fazer

nog det äckligaste bröd mina smaklökar fått avsmakat! Julens alla kryddor plus avokado, gurka, sallad och paprika. Allt utom brödet vad ju gott.. De smakade någon hemsk blandning av nejlika, apelsin och typ.... peppar?  Saffran? Nae, nåt ännu värre. Som sagt, alla julens kryddor. well well...

En sak till! Busschaffisen från Friskis&svettis var så sjuk skrämmande lik 'Carlos Solis' i desperate. Kunde inte sluta glo alltså. Så jävla lik!  
- Glo-sill, tänkte väl han.


and winter came

Då snöade det ännu en gång i vårt lilla trollhättan. Plusgrader, så snön hinner nätt och jämnt landa innan det smälter bort till en fuktig fläck på assfalten. Tråkigt nog. Detta ser ut att bli vårt framtida svea. Antar att jag inte är den enda som suktar efter en vit vinter.. Skolan är som vanligt, eller kanske mer åt det ovanliga hållet, stressigt.. För de som inte orkade göra det i tid. Det prosaiska skoldagarna är tråkigare än aldrig tidigare. Inte för jag har en tanke på att hoppa av eller ta något sabbatsår så känns allt bara fuktansvärt meningslöst just nu. Allting blir så hektiskt. Träning, skola/plugg(massor av plugg), körkort inklusive teorin till den. Allt blir så mycket just nu! Terminen är slut om tre veckor och jag har 12 ting jag ska få gjort i skolan under den tiden, bland annat saker jag missat eller kuggat på. Fyra prov/inlämingar per vecka framöver. Plus körning och teori pluggning. Hur ska jag klara av allt detta? Jag vet ju hur lam jag är på teoretiska fronten och jag vet hur dålig jag är på att ta tag i saker. Jag blir bara allt mer stressad va att tänka på det och dedär svarta molnet jag ständingt jagas av liksom hånflinar belåtet varje gång jag misslyckas. Klumpen i magen växer för varje dag som går.

Jag menar inte på att jag är deprimerad eller nåt liknande. men jag jagas stäningt av tid och stress. Tid, stress, dåligsömn och dåliga matvanor är ingen bra kompination. Dessbättre har jag nog inga dåliga matvanor, snarare tvärt om. Aptiten är min bästa vän, därmed maten;) Nog om detta, nu ska jag ta bussen ner till friskis och köra nåt pass eller en runta på gymmet. Har lite träningsvärk i rumpan efter gårdagens pass med Rojin. Men de får jag tåla, ska ändå inte köra på maskinerna idag.. tror jag. Well well, tränigen va de! wiwa

C.

Resultatet av dagens fotografering!
Har ni sett vilken snygging;)

Xmas

Nu har vi julpyntat hemma hos oss!:) mys

Måndags fotografering.

Sovit lite snurrigt inatt. Usch! Hatar sådana nätter. Vaknade först runt ett snåret och sedan två gånger till efter det. Kollade inte så noga på klockan. Men men.. Idag blir det fotografering till magazinet. Claudia är min fotograf;) Jag har med mig lite smått och gott som vi ska använda oss av, lock tång bla. Claudia ska ha såntdär hollywood svall. Det blir nog nice! Om inte väldigt kul. Alltid kul att fotografera i studio med professionella tillbehör:) Ljussättningar, fläktar m.m. Nåja, nog om detta. Om man ska kika lite på sitt eget magazine kanske. Puss!


RSS 2.0