What the fuck?

Jag är frustrerad! Blogg krånglar hela tiden och jag har problem med att logga in!!!!! Störande, men nu är jag inne i alla fall.

Så ett helt lov har alltså gått nu då och kvar står sommarlovet! Kan ni fatta? Tiden bara rusar iväg och inatt ställer man om klockorna till sommartid:D Den är verkligen på väg! Känns så skönt nu, uppförsbacken börjar härda ut och målet är inom synhåll. Sommaren 2008. Hoppas på en bättre sommar, mer sol mer bad. Sommaren som har varit var ju värdelös. Klimatförändringar här kommer vi! Sommaren 2006 var underbar på alla vis. Men inga detaljer, de får förbli bilderna i mitt huvud. Well well.. Har spenderat mycket tid till pluggande. Eller plugga och plugga, läsa ut boken. Nu är det bara 30sidor kvar men dem får jag kör genom ikväll, orkar inte mer läsande nu. Känner mig fan fyrkantig i hela huvudet.
Måste få klart dedära jävla dikthäftet med och analysen av en låt. Kanske ska ta det nu? Sitter ju ändå och lyssnar på svensk musik.. Men Lars Winnerbäck är inte sååå lätt att göra en analys på för han är ju fan djupare än den djupaste oscean.. Nä, plugggggg!! Först ett avsnitt av The hills;)
pussiluss


The Hills v.s. kaffekärring

Gud vad jag har snurrat i natt. Trott att telefonen har ringt vilket den inte gjorde. Gick upp och slängde i mig lite frukost för att sedan ta morgonpromenaden, as usual. Men orkade inte gå ut idag för de är så dåligt väder och kylan lockar mig inte det minsta. Käns inte ens friskt. Det får bli några avsnitt med The hills istället och en kopp kaffe. Låter hyfsat bra:) Ska kanske åka till göteborg på gratisfest med Julia ikväll, vore fruktansvärt kul! Alltid kul att umgås med gamle bettan (julia aså). Fast jag blev inbjuden på Chillkväll hos krille som bara bor gatan ned. Då blev jag genast lite fundersam, orkar nog inte åka till göteborg med tanke på tåg osv. Har ju en tendens att röraihop allt därnere och missa tåg m.m. Så det lutar mest åt myskväll hos kille. Men Julia ska ju med då också är klart:) Nä nu ska jag checka lite The hills och smutta kaffe(käring). hejhopp


At the moment.

372471-139
Vaknade på fel sida idag men jag ska ut och gå nu.
Dagen kan bli räddad:P Måste plugga lite sen och
efter det blir det nog ut och busa med Julia.
Det var ett tag sen nu /e

Boooring

Caroline och jag har bara legat i soffan/sängen hela dagen. Kollat The Hills:) Men nu är det mindre kul, har absolut ingenting att göra! Jag och Caroline är desperata! VAD HÄNDER I TROLLHÄTTAN? Inga pengar har vi heller så en kväll i gbg kan man ju feting glömma:P Även om förslaget var rätt oseriöst. Får väl se vad som händer, men just nu är det pest och pina. Det enda som går att fördriva tiden med är plugg och det är jag för trött för att göra. Får väl se var kvällen slutar.
En sak till, J o h a n   f y l l d e   1 8   i g å r ,   g r a t t i s !!


Lupe Fiasco


kungen

Killen glider fram med stil, snoop dog är kungen!


Låten är go

lovely

Vaknade klockan tjugo över nio idag, pigg som en mört!... För en gångs skull. Så jag tog mig en riktgit lång promeand och kom hem klockan halv tolv. Så jag käkade lite och satte mig och kollade genom hela första serien av The Hills, tre avsnitt kvar. Sååå bra! The Hills är nog min nya favorit serie. Ska koka mig lite te nu och kika på de tre sista sen blir det en promenix ner till stan och sola några minuter. Ska baka sen när jag kommer hem för idag fyller tvillingarna Karlsson 21 år och Krille kommer på fika:) Våffel tårta:D
pussii

372471-139


a lot of fun!

Gårdagen blev mycket lyckad och jag hade nog trevligt till kvällen slut, dådet blev bråk. Som vanligt.  Men Hela alltet var fruktansvärt kul. Stackars Krille tappade sin mobil i toletten. Ha ha!:P Men inte fan hängde han läpp för de. Fast jag lärde känna en kille på festen som berättade ett och annat, fast egentligen var jag redan medveten om det men allt fick mig på en grundlig sne fylla, men den försvann som tur var rätt snabbt.  Vi fick också stå och vänta på bussen lite mer än en halvtimma i -10°. Inte såå kul. under tiden kom vi på att Oscar inte hade något busskort så vi fick göra upp en plan hur vi skulle få insmugglat han i bussen i alla fall. Planen gick ut på att "trycka" in allt folk och väsnas så mycket att busschaffisen inte skulle ha koll på hur mycke folk som kom in ramlandes. Planen fungerade som planerat och allt var frid och fröjd. Hoppas alla hade en trevlig Påsk för det hade i alla fall jag:)

Sött!

Mina mycket söta kusiner var precis här och påskade lite :) Små påsk-gubbar. 

Ferre

Seg dag igår. Satt hos farfar och käkade påskmiddag i fem timmar. :P Bara massa små prat och massa massa mat plus fika gånger två :P Då är mat mätt plus att man väger fem kilo tyngre efter middagen. I alla fall så blev det att kolla Andra avenyn med Anni igår kväll. Sen tvättade jag alla mina kläder i-och med fest ikväll. Hade inga rena kläder men nu har jag ett stort urval att välja mellan:) Ska bli riktgit kul faktiskt. Men först måste jag göra klart Svenskan innan jag börjar med att fixa med de. Får kika på fresh outfit lite senare... wiwa


Promenix

Bjuder på lite bilder från i Trosdags. Promenad med systeryster:)
372471-137
372471-133372471-135
372471-132372471-134


These words


wiwa

Gud vad skönt med lov men jag känner att jag inte riktgit förtjänar det:P Struntade i att plugga till engelskan o dataprovet idag, men det gick hyfsat bra fast svenskan som skulle vara inlämnad idag har jag inte ens börjat med. Vi har jobbat med det i hela fyra veckro och vad har jag gjort på lektionerna egentligen? eller rättare sagt VAR var jag på lektionerna, kanske närvarande men mina tankar var långt långt borta, som vanligt. Eller kanske var min hjärna i dvala för det brukar ju inträffa att jag somnar på lektionerna. Minre bra men de är ju jag.
Min kära vän Karin ska på skidresa med sin pojk på lördag och hon var nervös stackarn. Haha, sött!:) Det löser sig säkert och hon komemr väl antagligen se ut som en neger när hon kommer hem från Norge. Jag får sola ikapp henne här hemma i mitt osunda solarie;) Well well.. Ska förmodligen och festa med Isabelle på lovet med, ska bli riktgit kul. Andervang och Malin skulle tydligen med till vänersborg så då blir det nog ännu roligare:)
Fick kläderna jag skickade efter igår, tröjan va snygg osatt som den skulle men shortsen? Ha ha, vafan tänkte jag på? Skulle jag köpa shorts till en 9åring eller kanske en anorektisktflykting från afrika.. Kanske, men dom får jag allt byta. Vill så gärna hadom så jag får skicka efter ett par till i min storlek. Min favorit jeans gick också sänder i veckan, suck! Måste införskaffa ett par nya snrast! Har redan hittat ett par jag vill ha men plånboken vill inte ge med sig så jag får se när det blir, kanske kan fjäska med min extremt ekonomiska mamma. Men det skulle nog mer förvåna mig om hon sa ja. En påskpresent kanske? Nej, för den har ju jag redan fått:P En buss biljett till arvika, o den va ju inte gratis den heller så den får duga.
Film ikväll och kanske utgång imorgon? Well, We'll see. Walla bitches!

Well done!

Provet gick faktiskt riktgit bra, eller det kändes bra. Men jag var pluggis i morses:P Gick upp en timma tidigare och struntade i sovmorgon. Satte mig och pluggade istället men det lönade ju sig i slut ändan;). Bra jobbat Erika! Nu ska jag och moa fördriva tiden till lunch.. pusspusspuss o puss

Bad time!

Attans! Känner att en förkylning kryper sig ovälkommet på. Inte bra! Inte nu så nära lovet heller. Har ont i halsen och det skulle inte alls förvåna mig om jag vaknar med bomtät näsa imorgon.

Good

Pluggandet går förhållandevis bra, bättre än jag trodde. Gjort klart matten nu och så nästan klar med Idrott&hälsa. Har tagit en paus nu och tänkte ta en promenad lite senare in på kvällen för nya krafter till ännu nån timma över boken. Tråkigt! Veckan är fullspäckad med prov och jag känner jag jag inte har tid att plugga! Eller jag har tid men jag orkar inte lägga ner den tiden som behövs. Tosdag, Dataprov plus inlämning av svenska. BLÄ! Måste läsa ut boken med, som förövrigt suger raggarballe. Pratade en snabbis med Anni nyss som också satt och pluggade sönder. Undra hur det blir med vädret imorgon. Det får gärna ta och bli en snösatts till så man slipper provet på morgonen:P Nä, det kanske inte är så bra i alla fall för då blir man ju efter med de. Skit samma, det får gärna va som de är en dag till sen kan det regna bort och så dagen efter det är det skinande sol och en dag till sen är det vår. Ja, man kan ju drömma! som sagt, plugg va de. pussis

Dagens


372471-129
 

Insnöad asss heell

Vaknade med en Chock imorses. Hörde på nyheterna att det skulle komma eventuell snö iaf regn men varafan hela trollhättan va ju en katastof:P Ha ha! kom till skolan halv tolv och var helt pisseblöt och vit av snö. Mindre kul. Ingen träning ikväll i alla fall. Måste plugga:( Teori prov i Idrott och hälsa plus matte läxa som jag inte gjort klart. BLÄÄ! Jag vill ju träna! Aja, bäst jag börjar plugga då! kanske kommer lite uppdatering senare ikväll. pusspusspusspuss


L.W

Sitter och lyssnar igenom alla album med Lars Winnerbäck. Snuskigt bra och man får sommarkänsla 100 av att lyssna till hans stämma. Här kommer en lista med favoriterna:

Lars Winnerbäck - Söndermarken  kärlek
Lars Winnerbäck - Kom änglar  kärlek
Lars Winnerbäck - Dunka rum  kärlek
Lars Winnerbäck -  Elegi  kärlek
Lars Winnerbäck - Åt samma håll
Lars Winnerbäck - Brustna hjärtans höst
Lars Winnerbäck - Dom tomma stegen
Lars Winnerbäck - Elden
Lars Winnerbäck - Faller
Lars Winnerbäck - För dig
Lars Winnerbäck - Kom
Lars Winnerbäck - Kom ihåg mig då
Lars Winnerbäck - Min älskling har ett hjärta av snö
Lars Winnerbäck - Om tiden vill ifatt
Lars Winnerbäck - Prinsessor
Lars Winnerbäck - Tvivel
Lars Winnerbäck - Vår för hjärter dam
Lars Winnerbäck - Baladen
Lars Winnerbäck - Lång väg hem
Lars Winnerbäck - Håll ut
Lars Winnerbäck - Hum hum från hummlegården

Det blev visst en lång lista men aja, bjuder på dom här också!
372471-127372471-125


I'm in a bad mood

Dagen började på topp, jag slår upp ögonen när klockan ringer och jag mår toppen! Ah, ner och göra en baota frukost och sen sätta sig här vid burken och försöka bli klar med svenskan. Ha ha, trodde jag ja! Hela jävla familjen är kaos och det är värsta bråket här nere så mitt topphumör slutade på minus och frukosten blev inte ens av. Inte speciellt pepp just nu men som sagt man måste ju, jag vill ju lyckas. Jävla skit då att dom alltid ska bråka och förstöra mitt humör, alltid på morgonen med! Kan dom inte börja på kvällen nästa gång? För då ska man ju ändå sova. Ska nog ut på en promenad sen, även om inte vädret är det samma som igår så är väl det den bästa medicinen mot dåligt humör. Sen när jag kommer hem kan jag lika gärna passa på att Sola några minuter. Tror inte jag kommer få gjort särskillt mycket nu eftersom jag är så jävla frustrerad och irriterad. kommer väl bli i vanlig ordning. Jag gör allt som verkar kul, promenad, sola m.m.. och sen blir klockan visst elva och det är försent att plugga. Precis så kommer det bli! Men nej, jag ska fanimej bli klar med det jävla tråkiga helvetet nu och så kan jag läsa ut boken i veckan och jobba klart med resensionen till måndag efter lovet.
over over over over / e

Something

Usch var jag har sovit dåligt inatt. Svettats som ett as och vaknade med slemm i hela halsen, mindre fresh! :P Fast det kanske inte var så konstigt iof med tanke på att C låg och knödde bredvid mig i natt.. Gårdagen blev som vanligt inte som planerat och man hoppas på en bättre dag/ikväll idag. :) Ska hem och Kolla film hos Fredrik eller om det blir Melodifestivalen. Även om inte Melodifestivlane är min favorit så blir det säkert bra. Jag är grymt sugen på glass i alla fall, Ben&Jerrys? Tror inte plånboken säger ja till det men men.. Ska försöka plugga lite innan jag drar mig med. Är sugen på att sola fast det tror jag dess värre inte jag hinner. Men en joggingtur blev det allt i morses. Gud vilket väder alltså! Man ville ju bara ut och då passade det ju perfekt med en joggingtur runt Knorren.
Nä, om man ska försöka sig på lite plugg nu då innan man studdsar in i duschen. /erika


Projekt arbete

Reklambilden till projektet. Ät inte oekologiskt;)
372471-123372471-122 
                                Före                                                               Efter

tillbaka

En och en halv timma tog promenaden och en halvtimma plus till mig eftersom jag skulle gå upp till strömslund. Skit skönt fast det regnade till en början men det slutade efter ca 10 minuter. Jocky var förövrigt rätt flummig, as usual;) Fast det är bara kul och dendära hetingen som han försökte nypa i rumpan. Höhö, hetingen på 40bast, smal som en speta o lång som ett stolpskott. Ha ha! Mindre hett! Nu ska jag krypa ner under mitt varma täcke och lyssna på enya. Somnar så skönt till relaxmusic. sweet dreams
372471-121


Just another day

Så då! Då va man på hugget igen då. Ska gå en riktgit lång promenad med Jocky ikväll och jag längtar! Det är sååå mysigt o gå kvällspromenader. Runt spikön och knorren ska det bli, har jag bestämt:P Ska nog göra mig en stor kopp te nu och så plugga lite för det lär behövas. Läste Issas dikter från svenskan och de va riktigt bra. Värsta poet;) Så jag får lite press på mig att jag måste prestera bra nu och boken är inte ens påbörjad.. I vanlig ordning. Fast det ska nog gå bra, kan ju läsa ut den på en kväll så de känns rätt lugnt. Och imorgon är det fredag igen! Wiie! Vad händer då? Ska i alla fall umgås med Fredrik på Lördag för det var riktgit längesen nu.. Det har kommit en massa annat emellan varje gång vi har bestämt så nu ska det bli av.
 Ha en fortsatt trevlig dag, puss e!

Favorit i repris

Gammal goding och jag tycker fortfarande lika mycket om den:) eller kanske snarare Ne-yo!


Shit the same

Jag har bestämt mig att inte ta bort det innlägget jag skrev igår! "igen" alltså:P För även om jag kanske inte vill blotta mig så inför hela svenska folket(de som läser) så är ju ändå detta endel av mitt liv! Eller en del av mitt liv o en del av mitt liv, kanske inte ett litet inlägg men allt man gör här i livet och det man inte gör är ju ändå en del av Mitt liv! Det kommer jag få leva med och det är ju helt enkelt så det är. Livet handlar nog till stor del om att acceptera. Mitt liv handlar till stor del om att acceptera måste jag nog säga. Allt är inte bara negativt utan det är ju faktiskt endel positivt med. Saker och ting är som det är och det kan man inte ändra på det handlar helt enkelt om att acceptera det! Som endel kompisar man har, endel är ofta sura och griniga endel snackar endel skit och andra är bara helt tystlåtna men som sagt det handlar om att acceptera. Vännerna är ju trots allt mina vänner och jag har ju valt dom för att dom har någonting speciellt som jag tycker jätte mycket om. :) Och dedär lilla som handlar om att acceptera är ju oftast bara en bagatell och det är ju de stora sakerna här i livet som räknas.

Nä, nu ska jag sluta predika om allt och ingenting;) Skriver nåt mer läsbart lite senare idag! PUSS

igen

Känner att jag är på väg in i samma spår igen. För tredje gången.. Dumma mig! Va fan håller jag på med? Varför? Har jag inte redan blivit tillräckligt knäckt innan? Tydligen inte, eller så är jag bara helt enkelt beroende av din närhet. Du var den första människan på jorden så fick mitt hjärta att slå både snabbt och långsamt på samma gång, helt tok kär! Förälskad på riktigt! Men ack du svek mig, gång på gång. Som man brukar säga, första gången är det ditt fel men andra (och tredje) gången är det fan mitt eget fel! ååh! Dum jag är men det är svårt att undvika när du kommer tillbaka varje gång jag slutat tänka på dig. Du kommer och ber om ursäkt, och jag godtar det. Fan ta mig! Men denna gången hade jag riktgit svårt att förlåta dig, men jag gjorde det i alla fal.. alla minnena, du var ju trotts allt min första riktiga kärlek. Saken är den att jag egentligen inte vet varför. Vad är du ute efter? Fast om man tänker till så är du väl som alla andra killar, ute efter en sak och det vet väl de flästa vad de är. Men när du kommer och säger att jag har en speciell plats och att du ångrar dig vet man ju förfan inte vad man ska tro. Jag vill tro, jag vill hoppas. Men om jag ens kommer nära tanken blir jag arg på mig själv, för jag har fått för mig att du ljuger mig rätt upp i nyllet! För det är väl det du gör? Hur kan man stå och ljuga en människa rätt upp i ansiktet? Så innerligt. Fast det finns ju endel kalla djävlar, det har man ju lärt sig här i livet. Varför har jag alltid oturen att träffa människor som leker med mig, leker med mina känslor. Kanske är jag en olycksdrabbad liten stackare? 


<3

Grattis till sötaste kusinen på 9års dagen!
372471-118

Full employment

En fullspäckad dag! Har massor jag behöver få gjort.. Städa, träna, sola, tävtta(massor), plugga och så har jag nu lovat att träffa Christian så det får jag ju med göra då:P Kunde absolut inte sova igår, hade ju planerat utgång men det fanns absolut ingenting och man vill ju inte sänga på torget som nån anna fjortis. Så jag gick med Caroline och solade, fast jag solade faktiskt inte för ovanlighetenskull. Sen tog vi oss en kvälls promenad runt spikön och bara pratade om allt, allt mellan himmel och jord. Det är fruktansvärt skönt ibland! Sen gick jag hem och designade min blogg och ja, ni ser ju resultatet. Blev hyfsat nöjd, men jag gjorde det på en kvart så jag får väl göra en riktgit snygg nästa gång.
Sitter och lyssnar på lite nytankad musik, rätt hyfsat. Eller det är ju klart.. Man tankar ju inte dålig musik. Nä, om man ska få gjort lite nytta! Walla bitches


:)

Fick skickat efter lite smått och gott idag.

Studiedag

Studiedag imorgon, det vill säga utgång ikväll och sovmorgon imorgon!... Städa och tvätta, zzzzznark!


none update

Förutom att man är tröttast i hela universum så är jag nog den mest klantigaste personen. Somnade på Samhällskunskapen - på min väska där min mobil låg i. Och på något konstigt vänster lyckades jag låsa upp knapplåset och ringa upp något jävligt dyrt nummer. Innan jag lade huvudet på väskan låg mitt saldo runt 58kr men beloppet var dess värre inte det samma när jag checkade efter lektionen. 8.50kr fanns kvar! BRA JOBBAT ERIKA! Grattis! En på tusen och hon lyckas. jävla dum höve. Då går den sista hundralappen som finns kvar av studiebidraget till att fylla på mobil jäveln. Fan vad sur jag var efteråt:P Haha, fortfarande lite irretaerad men det var ju bara en bagatell, det kunde varit värre.. Over and out


Lördag

Bakar bröd med mamma:P Ska nog städa rummet lite sen. Dra några drag med dammsugaren iaf. Om nu Caroline kommer så kanske det ska vara lite rent i alla fall :) Kollade på Varannan vecka igår och den är såå jävla kul o så sjuk aså. Men ikväll blir det väl förmodligen utgång om vi hittar nånting kul att gå på annars så blir de väl chilla med film och snask som vanligt.
/ Xoxo


TI vs T.I.P

Skönt att träna aså! Och en solning på det satt inte helt fel det heller. Sitter här helt nyduschad och väntar på Jocky som ska hålla mig sällskap ikväll, film o snask:). Ha ha! Jag o Jocky äter fan jämnt när vi umgås.. Eller jag äter jämnt när vi umgås rättare sagt;) Tss.. Alltid någonting, men jag ska ha en kopp kaffe nu i alla fall! skiiit sugen. Lite skön musik bjussar jag på ikväll. Ha en fortsatt trevlig kväll/natt!


puss erika

sound

Musiken får mig att minnas! ♥

One year with grief in my heart

Ett år med smärtan i mitt hjärta! Idag, den 6 Mars 2008 är det ett år sedan min lilla kusin, Måns Stefan Hjelte lämnade släkt och familj i stor sorg och saknad. Ångesten, sknaden och smärtan går inte att beskriva. En saknad efter någon som försvunnit ut i tomma intet är så djup och sorglig, så smärtsam och jobbig. Men jag har dock lyckats komma över det väldigt mycket, gått vidare. Men hålet finns alltid kvar, tomrummet efter dig Måns kommer alltid att finnas i där.
Jag minns det så väl, kvällen efter träningen. Jag hoppar av bussen hemma som vanligt, en helt vanlig Tisdag i mitt liv. Den 6:e. Jag hade ingen aining. När jag kom hem, innanför dörren kunde jag höra små snyfftningar och jag fick genast en klump i magen. När mammas darriga röst ropade mitt namna fick jag en aning om vad som hade hänt. Det var ju faktiskt väntat! Det fanns där och grodde, det var som en tidsinställd bomb som alldelles snart skulle explodera och ångest, sorg och saknad skulle bryta ut till ett världskrig inom oss.. Ingeting blir som vanligt och ingenting är som vanligt som det var itidgare. innan. Ångesten hänger överhuvudet som en tungt svart måln. Det finns där, somom det vakar över oss. Det finns alltid där, mer eller mindre.  Jag gick in till vardagsrummet. Inne på toaletten stod Sandra och sminkade sig, som hon oftast gör när hon är ledsen. Väl i vardagsrummet satt mamma och linda ihopkurade i soffan, helt rödsprängda i ögonen och rödsvullna i ansiktet..
-Måns gick bort här nu. Morfar ringde precis.
NEEEEEEEEEEEEJ!!! Inte nu! Fan inte nu, jag pallar inte! Min reaktion var som vanligt helthysterisk. Jag började genast störtgrina och skrek nej. Men vadå? Som om det skulle hjälpa. Mamma höll ut sina armar och ville ha en kram. Men jag har väldigt svårt för att kramas o så med mina föräldrar så jag bara vände på klacken och sprang upp till mitt rum. Mörkt och tyst, jag somnade till mina egna små snyfftningar. Jag grät mig illamående och jag somnade inte förrän långt in på natten.
Det som gjorde mest ont var begravningen, den lilla kistan! FYFAN! Sen satt det finaste kortet i hela universum på kistan (se nedan). När jag såg kortet brast det.. Jag föll handlöst och bara skrek av sorg. Jag grät fan som en barn unge. Smärtan att se mormor så jävla ledsen gjorde ont, hon grät inte ens på sin mammas begravning. Linda, Stefan och Linus (mamma pappa o bror). Usch! Man vet ju varken hur man ska bete sig eller vad man ska säga. Jag stod bara tyst och kollade. Tårarna rann men efter begravningen lossnade en stor sten. Det känndes faktiskt bättre. Ett sista farväl, och till himmelen du komma! Puss min lilla ängel, du vakar över oss och en vacker dag syns vi i Nangiala ;)
 Rest in peace

nytt inlägg

372471-111372471-110

Då hade ännu en dag på ens liv passerat o det känns som om livet bara springer ifrån mig.Men våren är på god väg och det är riktigt skönt, känner nästan doften av sommar redan nu, men det är väl jag som är hetsig som vanligt... ÅH, jag vill verkligen ha sommar nu!! nu, nu, nu, nu, NU!
Rober var iaf väldigt lustig idag, haha.. Stackars bortsprungen tant på Drottninggatan. Sen filmen på bussen va ju rätt kul den me;) Ha ha! Som sagt, humor på högnivå! Så snart kommer Jocky hit och jag ska tvinga gossen på ett avsnitt av Andra Avenyn som jag missade igår. :) Brygga lite kaffe och så ostmacka till, mums! / e e e e e

morgon

God morgon alla läsare! Då var det dags för skola igen, suck! ska med bussen om sju minuter o jag är såå jävla skoltrött att jag kan spy vid bara tanken på att sitta vid den där jävla trä bänken på en hård jävla tråstol som desutom är jävligt liten;P haha, nä nu får jag kila. vill inte bli sen elelr missa bussen. pussssss

David Jordan


våår

372471-109
Aah! ännu en dag av solsken. Var lite tveksamt imorses, det var frost/snö och minusgrader ute men efter elva blev
det skinande sol o jag tog en promenad hem. Härligt! Våren är på väg och jag blir alldelles uppsrirrad av att sommaren är på gång:) wiiie! Sitter för övrigt och dricker grönt te o kollar runt lite kläder på nätet..
Skoldagen blev trotts allt roligare än väntat och morgondagen blir förhoppningsvis lika trevlig som idag, solig? Hoppas! I alla fall så hade jag och Meoa väldigt roligt åt våra konstverk under följande lektioner=D HAHA, Lars-o och hemkunskaps lärarens gäddhäng tog nog priset. Humor!

Sunny Sunday!

Så himla skönt vänder det har varit idag. :)  Var ute och gick en timma. sååå skönt.. Så nu har jag ätit god mat som min tvilling lagade och till efterrätt så blev det avokado glass. Tro det eller ej men det smakade toppen! Låter lite halvdant men som sagt, det var gott!:) Vi (familjen Jonsson) har börjat med att en familjemedlem har hand om maten en söndag var femte vecka. Förrförra Söndagen va min tur o senaste var Lindas o idag Sandras. Undra vad det blir nästa helg när mami o dadi har hand om de:P Hoppas på något gott, GI kanske? Iaf så blir det Gi nästa gång jag ska laga. Ha en fortsatt trevlig Söndag för nu ska jag ta mig en lång dusch+inpackning o Andra avenyn!!!! :D PUSS


w

Uttråkad som få...


Senaste
1. Kompisar du träffade: Erik w
2. Personen du pratatade med: Linda
3. Du fick SMS av: Jocky
4. Du kramade: Erika w

Idag

5. Kläder: Mysbyxor, linne & kofta
6. Bättre än igår: Beror på

Imorgon

7. Är det: Söndag
8. Planer: Träffa Karin(om hon blivit bättre), annars ringa Caroline

Favorit

10. Nummer: 23,17 o 18
11. Färg: Svart, grått & vitt
12. Årstid: Sommar
13. Saknar du någon? Mm
14. Humör för tillfället? Lite trött & uttråkad

Frågor och svar

15. Det första du gjorde I morse? Kollade mobilen
16. Vad åt du sist? Godis
18. Tror du på distansförållanden? Nej
19. Vem tänker du på just nu? Ingen
20. Tror du att personen tänker på dig med? Antagligen inte
21. Vart reste du sist? Minns inte
22. Vad gjorde du igår kväll? Chill-festade
23. Liknar du din mamma eller pappa? Have no idé
24. Ler du ofta? I think so
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Ja :)
27. I vems säng sov du i igår natt? Min

28. Vilken färg har din tröja? Vit


Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? Ja
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja
31. Gråter du när du skadar dig? Nej

Lycka

32. Är du en glad person? Beror på vem jag är med. Men jag hoppas det
34. Önskar du att du var lyckligare? Inte direkt, men det kunde ju varit bättre
35. Är lycka överskattat? Nae
36. Kan musik göra dig glad? Ja!!

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt "Jag älskar dig"? Ja

38. Har du någonsin sagt "Jag älskar dig" och menat det? Ja
39. Har du en flick/pojkvän? Nej
40. Är du nöjd med det? Bryr mig inte för tillfället
41. Är du kär? Nae, orkar inte känna efter

Hat

41. Vem hatar du verkligen? Moahaha...
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Nej
43. Är du en mobbare? Nej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? Haha ja
45. Har du blivit sviken någon gång? Ja

Skolan

46. Gillar du skolan? Ibland
47. Favoritämne? Media
48. Värsta ämne? Matematik
49. Har du spytt i skolan nån gång? Ja men då var jag sjuk o inte mer än 9år eller nåt:P
50. Är skolmaten god? Aldrig


night

Sitter här i bara mjukisbyxor och linne och äter godiset som jag tidigare köpt. Skummar ideér till reklamprojekter. Låter pluggis men jag har ingenting annat för mig så då tycker jag nog att man lika gärna kan göra lite nytta. För det blev ju ingen utgång ikväll eftersom festen jag skulle på knappt hann starta innan alla fick gå. Jag gick ner till stan och stod och pratade lite skit med Erik som var inne på oleary´s. Jag tänkte gå in men jag orkade inte få nobben när det var så lång kö och det var väldigt kallt ute. Det blev ingen kalas kväll i alla fall men så blir det ibland. Ska bli kul att träffa Karrikarran imorgon, om hon blivit bättre vil säga:P Stackarn hat gått o blivigt suk. Men men, om inte Karriakarran så får jag väl ragga upp Caroline på en fika o en långpromenad. :P
Här kommer en bild, go' natt!

372471-106

Dagens

Vaknade klockan tolv och joggade ner till stan på lite ärenden. Blev en tur in på meddos solarium med.. Så jag har varit uppe och hållt igång sedan klockan tolv idag, duktigt. ;) Så ikväll blir det väl film och mys med Caroline. Grönsaker och dipp:)
- Bruten vänskap kommer aldrig igen!


RSS 2.0