Hey baberiba!


Haha, älskade detta programet när de gick på tv

Men


                                           sommar hade inte suttit helt fel heller...

Första advent

Okej.. så nu är det alltså första advent. Tiden går fruktanvärt fort, måste jag säga. Känns som de va förrförra veckan som vi satt där i aulan, första skoldagen i tvåan. Fast det är ju mysigt. Det innebär tre saker: tre veckor kvar till terminens slut(underbara jullov), tre veckor kvar tills Amanda kommer hem och FYRA veckor kvar till JULAFTON. Love! Känns ju underbart! Sen efter julen har man ju ett underbart nyår att se fram emot. Lägga de gamla året bakomsig(jävligt skönt), nya året framför sig, hela 365dagar. Sounds good. Leva i nuet och blicka framåt, de är mitt nya mål, kanske mer mitt nyårslöfte? Äsh, vilket som. Nu ska jag avnjuta första advent genom en mysig frukost men gröt(såklart), apelsin och så te:) Får plocka fram lite julpynt senare, om jag hinner... Har närmligen en rad olika ting som jag måste få gjort idag. så,
over and out/ erika.

Gosh.

Nu är jag så mätt så mätt.. Käkat pasta carbonara, som jag så mycket tycker om:) tränade innan detta så jag var helt slut och vrål hungrig när jag kom hem. En timma på bandet, 30minuter på stavarna och så lite styrka på de. Skönaste! Ska ner till stan och träffa Anton lite senare, som kommit ner till polarna från Ulricehamn så de ska bli trevligt o snacka lite med honom. Annars ska jag mest bara ta det lugnt, kanske nåt litet här hemma ikväll, senare. Annars ska jag ner till stan igen och snacka lite med Claudia:) Nåväl, nog om detta. Nu ska jag duscha och lyssna på lite bra musik. tjosan!

orkidé.


Hårfärg

Färgade håret idag, eller a. Igår blir det ju nu :P

JOCKY 18 ÅR!

D    i    n       d    a    g       i    d    a    g    :)

Grattis vännen! Hoppas du får en underbar dag


Halkan!

Halkan gick bra och det var fruktansvärt kul! Verkligen:) Nästan så man satt där och små fnittrade. så kul var det! Uppe klockan halv fyra som tidigare nämnt och sen bar det iväg mot halkkörningen. Dessvärre hade det blivigt missförstånd, lärare emellan, med vem som skulle vara handledare under färden till gbg så jag (som var lite extra tidig) fick stå en hel timma och vänta tills våran lärare kom. Dåligt! Riktigt dåligt, men som sagt. allt gick ju som de skulle och vi kom fram. Fem minuter för tidigt dessutom. Snacka om att vi körde bra eller;) Nåja, en kul grej som jag inte borde gjort till en sådan stor affär. Tjingen!

restless

Fy så nervös jag är! halkan imorgon och klockan ska ringa 03:30. URK! Hur ska jag orka detta?:P Sen ska jag köra till göteborg med fullstatt bil.. Efter det börjar halkan och så hem igen. Hoppas det går bra.  Jag bara känner hur handen knyter nere i magen. Hoppas jag inte får ett nervöst sammabrott. Men med all lycka från kompisarna får man väl tro på de bästa:). 
Jag gör nog, som jag brukar säga, 'en höna av en fjäder'.. Hugs
 


e.


what was her name again?

Det är frukatsnvärt omoget att skriva ett inlägg angående vår personliga konflikt offentligt på en blogg som hela världen kan läsa! Till råga på det verkar du inte ens ha en aning om vad du skriver eller varför du skriver det. Du drar upp grejer som inte har med saken att göra, du skriver till mig och vågar inte ens nämna mitt namn. Du påstår att jag är skratt-retande, men vem är det egentligen som är skratt retande? Vill du mig någonting, Julia, kan du komma och ta det med mig, face to face, eller åtminstone nämna mitt namn istället för att skriva ett indriekt inlägg riktat till mig. Är du bara feg, eller vågar du inte stå för vad du säger?
MVH. den du skriver om i inlägget ' så orginellt'.

PS. Dessutom använder du ordet 'originellt' i helt fel sammanhang! Lär dig orden innan du använder dom för en mening låter inte bättre för att du använder akademisk svenska om sammahanget inte är de rätta.DS

Just nu.

Har precis mölat i mig mina baguetterna som bjöds här på öppet hus. Usch, jag är proppmätt, åt för fort så nu mår jag mest bara illa. De vita brödet blir en klump deg i magen, blä! Jag spyr! Fast inte bokstavligen. dom var inte speciellt goda heller, bara två (tjocka) klickar smör och tio lager ost. så de va väl inget märkvärdigt. Nä om man ska börja jobba för att imponera på gästerna. chiao bellas!

Morgondagens program

Imorgon blir det sovmorgon till kvart över ett och sen bär de, som alla andra vardagar, till skolan och efter de ska jag till körskolan och göra teoriprov/köra och tillbaka till dendära god damn skolan igen och greja i grafen, öppet hus. BLÄ! men men, vad gör man inte för sitt kära program. Jag ska greja med mitt magazine som jag just nu håller på med. Annars blir de mingel och lite tilltugg;) Fast bara för oss media elever så de gäller för mig och Karin o vara i tid för o få oss våra baguetter. 

Dagens då! Idag har min dag sett ut som såhär: Skola, trött, trött, trött, trött... Åker hem, käkar lite krubb sen bär de av till friskis- kör lite och nu är jag hemma igen. Kul dag?.. Nae, inte direkt, men höjdpunkten är ju att få träna såklart. Nå, om man ska se till att få i sig lite food och sjunka ner i soffan med lite grönt te och andra avenyn. Sound good, ha? ;)  Bye all!

Matte B.

Har räknat matte sen klockan ett i förmiddags.. URK! Men det blev bra till slut:) nu fattar jag nog 2% mer än vad jag gjorde tidigare idag. Dags för skivstång nu! Sedan andra avenyn, hörs senare idag eller imorgon. Puss!

P-p-p-poker face

Kan inte sluta lyssna till Lady Gagas nya och kolla på videon. Hon är ruskigt snygg och rösten ger mig kalla kårar varje gång. Finns nog inget bättre än att sitta och lyssna på en riktigt bra låt! om och om igen...

23:25

Ligger med Sandras mac i knät.. Måste erkänna att de känns lite fräckt sådär. skojar! Pratades vid med Amanda för en stund sedan. De va trevligt att höra hennes ljuva stämma kvittra i andra sidan luren! Det var nog närmare en vecka sedan jag pratade med henne senast i telefon. Mindre bra! Nåja.. Vi träffas ju ändå om sisådär fyra veckor. Jag får lov att hålla ut!

Min kväll har inte varit speciellt lärorik, inte de minsta kul heller.. urk! Mest bara suttit och stirrat hål i väggen, käkat havre kakor, som förviso var väldigt goda, och turkisk peppar. Mörk chocklad faller nog mig mer i smaken. Känner mig onyttig! Men jag ska på skivstång imorgon, så de lär väl kännas bättre.
- Min sängs ser väldigt mjuk ut! Är klockan för ung för sängen en lördaskväll som denna? Tveksamt...
Tror jag avslutar mitt inlägg här. God natt alles! Have a good night

Poker face


Power Yoga

Gick upp klockan 8:00 imorses för att bege mig bort till friskis på ett power yoga pass.. Allmänt tråkigt, hyfsat svårt och inte alls min typ av sport. Men jag tänkte att man skulle kanske prova på alla passen. Yoga är ju trots allt en bra sport. Andas, bli vig, få bättre balans osv.. Nåja, nog om detta! Nu ska jag duscha och sminka mig lite, överby med farmor. :) hej så länge!

SERIÖST, NU SNÖAR DET PÅ RIKTIGT!


Nu är det inget falskt alarm! nu snöar det på riktgit!! Robert smsa att jag skulle kolla ut, såå glad! Synd bara att de kommer smälta bort:(

w


falskt alarm!

Det kom iprincip två snö flingor så jag kan väl inte längre direkt påstå att de snöade..
:(

Ytte-pytte-lite

Träningen gick bra idag:) Körde hyfsat hårt inne på gymmet. Nåja. Anledningen till att jag skriver är att det FAKTISKT snöar ute just nu!!! Ytte-pytte-lite. Helt galet, jag är överlycklig! Runt månen, jorden, solen och tillbaka! så glad är jag just nu!  Fick en flinga i håret nu när jag gick från bussen. Men de är 2 grader ute? :P lite sådär knepigt. Men men, de va bara de jag ville uppmärksamma allmänheten om:) Chiiiiaaooo bellaaa!

a.


Mandis, call me when you're off duty;)


Keep my feet on the ground and my head in the clouds.



Stressen kryper upp över öronen på mig och jag har konstant huvudvärk. Är det här livet? Svart på vitt,  är det så det ser ut? Undrar... Hörde en fågel viska i mitt öra att åk:3 är en enkel match, som en dans på röda rosor. Och det hoppas.. Jag vill verkligen läsa matte B. Att sitta där och jobba är en sak men att sitta i klassrummet med tankar någon helt annan stans, Det är en annan. Claudia sa att matte B inte var ett  livsnödvändigt ämne för en hel del utbildningar . Men jag är nog lite rädd. Tänk om jag väljer fel, ångrar mig.. huvudet i sanden. Tänka positivt! Jag måste helt enkelt känna efter vad jag vill bli. Och om jag ändå inte vet det... så gör nog inte det så mycket heller. För livet är ju en lång resa som knappt har börjat. För mig. Så just nu vet jag inte riktigt var jag är på väg. Rättare sagt : Jag har ingen aning om vart jag är påväg...men det gör faktiskt ingenting. Jag tror det kan bli bra ändå. Man får se till att hålla fötterna på jorden bara, för uppe i det blå finns inga vägar att promenera på. Inte vad jag kan se iallafall. Ena foten framför den andra.

Arrivederci!


lil'w


Change my name

Mmmmh! Matisyahu, löve! Lagar mat och dunkar lite mati'. Sjukt bra alltså, öronorgasm varje gång. Otroligt. Idag blir det spagetti och köttfärssås. O jag är ensam hemma vilket innebär att jag kan spela hur hög mati' jag vill eftersom ingen kan komma o klaga nu! Hopp, nu kokar pastan över, får skriva mer senare...
- om jag orkar. so long!

Bussar.

Bussen var tio minuter sen idag! Det är sällan (med stort S) som strömslunds bussen är i tid. Jobbigt när det regnar/snöar eller blåser storm och är minus grader. Idag va en rå dag, regnet liksom hängde i luften och de va kallt. Usch, tio minuter blev plötsligt tio timmar:P Känndes så i alla fall. Massor med folk, minst 20 inklusive jag stod och väntade på bussen. När den väl kommer samlas alla i en stor klunga och bara trycker och knör sig in i bussen, nästan lite komiskt. Knuffas och grymtar om sittplattserna. Tycker ändå vi ungdommar med friska ben borde visa lite mer respekt mot de äldre, dom borde få sitta. Och personer med funktionshinder/barnvagnar.  Men men, 'dagen ungdom' som de gamla tanterna på torget brukar säga;). 
- Jag tillhör ju ändå dom


last.

a beautiful picture from the Victoria's Secret Fashion Show 2008!
 
..beauty

M-m!

Träningen satt absolut där den skulle! Jag insåg idag hur mycke jag faktiskt älskar att träna. Röra på sig är nog de bästa som finns! Jag kommer bli tränings-narkoman. Kisses!

Min logga

Äntligen klar med Grafen. Denna loggan ska typ symbolisera mig.. eller nåt


8:00

God morgon alles! Jag hade allvarliva sömnproblem inatt. senast jag kollade på klockan var den halv tre så jag kan ju upplysa allmänheten om en trött erika (som säkert kommer vara på dåligt humör). Känner mig väldigt stressad just nu, för jag vet på ett ungefär hur denna dagen kommer se ut, in i minsta sekund, ungefär. And it goes: skolan till 16:00, möte till 17:00 (ca), hem och äta sen till friskis och träna.. Kommer väl hem sisådär runt 20:00snåret, chilla nån minut och äta och sen blir väl kolckan närmare 21:00-21:30 och efter det blir det RÅ-plugg på svenska, för jag har prov imorgonbitti. URK! Jag känner som i tidigare skede att antingen kommer någon tragisk människa, dödar mig, och skonar mig från detta hemska prov eller så dunkar jag huvudet i tangentbordet just nu och svimmar av, förhoppningsvis i koma, sen vaknar jag på onsdag kväll och missar provet, men i bästa fall vaknar jag på julafton:) katjing!


Plans

Sitter och smuttar på det väldigt varma kaffet jag nyss hällde upp i muggen. Ryker sådär mysigt ur den. Det skapar liksom lite stämning när jag sitter här i min ensamhet o lyssnar på Bloc Party... och så försöker jag få knog på dedär med svenskan. De går inge bra. Inte alls, får jag nog lov att säga. Måste ut och fotografera sen, men de är jag inte heller speciellt pepp inför. Får nog låna kameran till Tisdag i alla fall, för i de här dystra vintermörkret lär det inte bli något av någonting. Usch vilka tråkiga inlägg det har blivigt de senaste! Får lägga ut mer bilder tror jag. Alltid kul o kika på lite bilder. MVH e.


*HRMF*

Jag blir så trött på mig själv ibland! Bara så ni vet

weekend

Då var ännu en helg förbi. Tiden går fort när man har kul(?). Idag får bli en riktig söndag; plugg, plugg(fota), städa, tvätta och som belöning av allt dedär ska jag göra en inpackning på mitt stackars burr och kolla på Andra avenyn. Ser ut att bli en bra Söndag, även om himlen inte är klarblå här i Trollis längre.


Nä, nu vill jag faktiskt ha snö! Det snöar i stockholm just nu. Lite sådär halvt fuskigt tycker jag. Men men, jag är ju inte den allsmäktige så jag kan ju tyvärr inte göra någonting åt dedär med snö. Julen är på ingång och jag har inga som helst julkänslor. Men jag vet i alla fall vad jag ska ordna till mandis i julklapp:). Sen är det nyår med, nytt år - nya tiden. Nytt liv kanske? Vad vet jag, lägga de gamla bakom sig, leva i nuet och blocka framåt typ. Kommer nog bli ett bra år dedär 2009. Känns så i alla fall. Mycke som ska göras o mycke man ser framemot. Tex. Egypten, de ska bli både skönt och spännande. Jag ska va neger när jag kommer hem! De är ett som är säkert;)  Sen ser jag ju också fram emot körkortet och 18 års dagen. Mycket trevligt. Och så har jag och amanda, mest bara nämnt/små pratat om att åka utomlands nästa sommar. De vore också väldigt kul, annar har jag små planer på att åka till Roskilde. Men men, fårväl se. Sen längtar jag till september, faktiskt. Nä, om man ska fortsätta med svenskan då! Puss!


Pokerkväll i Vårby Gård


Vad som ska kirras

Ska förmodligen ut och fika med Susanna senare i eftermiddag när hon spelat sin match. annars blir de en promenad med Anton och lite små shopping, vad som behövs köpas. Ska nog försöka få med mig kameran på promenaden och fota de jag skulle fått fotograferat i helgen. Kanske utgång med Susanna ikväll med:) Får se vad som blir! Nu ska jag hoppa in i duschen. hej så länge


MUSICA

Igår natt satt jag och tankade alla Bloc Partys album. Blivigt ett såntdär album freak, att jag måste ha alla album. Nåja, det jag ville ha sagt var att dom va bra. Väldigt bra. Nästan varje låt var helt underbar. Men några var givetvis sämre än andra. Älskar FLUX och compliments. tjing tjong luft ballong


Kvällar, nätter och mörker.


God natt alles

Tjusningen med biografer

Bion va jätte bra! Längesen jag var på bio, hade nästan glömt hur mysigt det faktiskt är att sitta där och kolla på en film ihop med en massa okända människor. utom fredrik då i detta fallet. Alla äter iprincip popcorn så salongen fylls snabbt av odören. Typiskt bio-salonger. som sagt mysigt och lite sådär gammaldags.

Bio

Blir bio med Fredrik ikväll.. efter många om och men övertalade han mig att bli bjuden på bio. James Bond. Ska bli spännande. Hörs senare eller imorgon. Mahalo Erika

Så är det bara!

Youth med Matisyahu är förmodligen det bästa albumet som någonsin släppts! Kan lyssna på albumet om och om igen, utan att tröttna på en enda låt. Särskillt  Jerusalem, älskar den låten! Av hela mitt hjärta.


My better half


I mina sinnens fulla bruk

Sitter och lyssnar på whitney houston - how will I know och smuttar lite på kaffet jag nyss värmde. Orkade närmligen inte brygga nytt. Mina hjärnceller jobba som aldrig förr, men ändå når jag inte det resultat jag vill. Men å andra sidan kan man väl inte göra de när man har ca 5timmar på sig att plugga in 23 sidor historia. Men ett godkänt borde jag kunna uppnå, tycker man ju. Inte kommit halvvägs än men jag är noggran. Kanske inte borde vara så noggran när man inte har speciellt lång tid på sig? Strunt samma, får hinna så långt som går sen plugga in de som blev. Ska fortsätta dricka mitt kaffe och lyssna till musiken. puss löv / erika!

En bra sak

Förrästen är jag ledig idag:) Ingen engelska för läraren är borta, historian behövde vi inte komma på eftersom de är prov imorgon sen ingen svenska för de som gjort provet behövde inte komma(jag är ett undantag eftersom jag gör provet på måndag). Så! jag är ledig idag och de känns jävligt bra. over

081113

Jag är nog den klantigaste människan på jorden! Inte nog med att jag glömmer skolböcker m.m. så råkade jag viffta till mammas glas lampa idag så den gick sönder. crap också! Hon blir nog inte helt överlycklig när hon ser det. Sen ska jag bort till skolan och försöka låna en historiabok. Läsa lite teori också. Nåja, om man ska duscha en snabbis nu eller nåt. Hej så länge

Plugga

är väl inte fulls så enkelt om man glömde boken i skolan... eller var den nu är?

This planet looks so cute but it's cold


I couldn't feel love and I couldn't think straight.
Couldn't feel trust and I couldn't trust fate.

Justin Bobby is a model!


All this stuff is making me old.

Utvecklingssamtalet idag gick bra, dock väldigt långt:P satt i en timma och pratade med min mentor om det mesta inom skolområdena. lärare, lektioner osv. Individuella val. Men men, nu va de över. Idrotten gick segt och jag tror även jag är påväg in i dendär höst-depritionen nu. Men inte som tidigare... På ett positivt sätt liksom. Vad de nu är som är så positivt med de?:P Men jag gillar mörkret, så mysigt plus att regnet får mitt sinne att känna  välbehag. Men nu vill jag faktiskt ha snö!:) Snö, snö, snö. Nån mer än ja som tycker så? Mina skor är ju väldigt praktiska, så nu finns de inga Om eller Men för snön att inte smyga sig fram. Rättare sagt, falla. Halleluja!

Tisdag

Tråkig dag i skolan.  fast det har väl aldrig varit särksillt roligt i skolan. Men men. Fick hämtat nytt recept och så köpt lite smått och gott på stan, plus en mysig fika med Anni på Espresso:) Chai-latte, I love! Så himla goo' alltså. Särskillt med soja mjölk, men de hade dock inte jag i min. Så nu är man hemma igen och taggan inför pluggandet(NOT). Orkade inte gå till körskolan så de får bli imorgon på den fyra timmar långa håltimman ist. Sen ska jag hämta min jacka hemma hos Amanda. PLUS att de bli utvecklingssamtal imorgon. Blää! Döda mig. Nä, om man ska börja med historian kanske? Förresten! Det blir så fort mörkt nu, mysigt ju! Redan halv fem är de mörkt här i trollis. Puss!


11:00

Exakt en timma och en kvart kvar tills jag börjar min första lektion. buhu! Ska till körskolan sen och göra teori. Dags att börja hård köra nu kanske, inte så långt kvar. Har bestämt mig för att varje Tisdag eftermiddag efter skolan ska jag gå och göra ett teoriprov på skolan sen ska jag försöka läsa 10-15 sidor i boken nån dag i veckan med. Då lär man väl klara kördkortet några dagar efter min 18års dag. Nåväl, så kuggade jag på dedära jeffla Naturkunskaps provet. Som jag förövrigt pluggat på som fan, bokstavligen, jag kunde det som ett rinnande vatten. MEN antagligen hände det någonting med min sega hjärna när jag gjorde provet, som tidigare nämnt, jag kuggade. Är rätt upprörd över det hela med pluggandet, jag orkar liksom aldrig få tummen ur och plugga men så de få gångerna man gör de så går det åt skogen ändå. Anni ska nog hoppa av vilket känns väldigt surt och trist. Känns redan nu lite tomt när inte hon är i skolan. men men, that's life. tyvärr.


Ett år sen första inlägget publicerades!



Då hade det gått ett år sedan jag skaffade min blogg!:)
Med andra ord så fyller bloggen ett år idag;)
happy birthday!

Oh my GOSSHHHH! Jag vill ha!



Home, sweet home

Ja, då var man hemma igen då. Haft en väldigt lugn och skön helg, utan gap och skrik från övriga familjemedlemmar. löve. Jag och mormor var ute på Överby i Lördags och jag fick köpt mig domdär träningsbyxorna som jag kikat in och så en concealer. good. Plus att min lilla mormor köpte mig ett par vinterskor, det var ju bra. Precis vad jag behövde, eftersom min ekonomi vekav halvvägs så.. det var uppskattat! Hittade en SKIT(!!!)fin stickad kofta som jag bara Måste ha!! Den var dock väldigt dyr så jag får lov att spara för att ha råd. Anyway, så ska jag plocka mina ögonbryn nu(fåfäng som jag är) sen blir det en stoor kopp te och Andra avenyn:) As every sunday. Peace n' love Erika.

Nothing sweet about me

Blivit väldigt mycke musik på senaste men de är ju bara såå underbart med musik!

ops!

De tidigare inlägget var nog en aning överdirvet. Men i stundens hetta var jag bara tvungen att skriva av mig min frustation över min tidigare upptäckt. Saken är den att jag faktiskt inte bryr mig såå mycke om någon, låt mig använda ordet, härmar mig med kläder osv. Faktum är att det faktistk är rätt kul, det bevisar ju bara att personen/personerna i fråga tycker jag har snygga kläder m.m. De är ju faktiskt helt ok! å andra sidan kan man väl inte räkna med något annat med de få affärer vi har här i Trollis, och desutom äger man ju inte märket och där med ingen ensamrätt;). MEN att någon ska försöka vara som någon anna och prata och försöka uttrycka sig som någon annan... de tycker jag bara är pateiskt, rätt och slätt. Näväl, nog om det! Det blev ingen skola idag heller.. Kännde mig faktiskt sämre imorses, huvudet var fruktanvärt tungt och halsen värke, crap! men så ska jag ju ändå spendera min helg ute i sjölanda hos mormor och morfar så jag lider ingen större smärta över det. Nä, om man ska packa lite behövligheter? eller kan man säga så? Ja ja, ska i alla fall få mormor med mig ut till Överby imorgon:) Sugen på att shoppa lite, en fika på det så är jag i himmelen! Aloha /erika

shit, shit, shit, shit

störd, störd, störd! Kan inte folk sluta härma min blogg och skaffa sig ett eget jävla ordförråd. Känns ju nästan som jag läser min egen blogg fast istället för kram erika, best regards erika m.m.. ett annat namn:P Så jävla patetiskt. sluta höja er själv på andra bekostnad! Personen i fråga kommer aldrig växa som människa förren hon/han/den/det inser att man inte kan leva efter andras liv. Jävla idiot, skaffa dig ett eget liv och sluta drömma! mitt liv är mitt och ditt liv är ditt, kiss-unge! spring hem till mamma och lipa. over and out, en jävligt pissoff erika!


Gott folk

Morning gott folk! Sitter här och gör lite komplettering i median. Stannade hemma idag med. Men jag vill inte missa foton imorgon(fredag, weei) så jag tror jag går på den imorgon. Eller så skiter jag i den med. Jag är ju trotts allt sjukling. Anyway, så åker jag till mormor imorgon. Ska bli mysigt, för de va längesen jag träffade min lilla mormor. Och morfar;). Men jag har stora funderingar att slagga över till söndag. Då kan man bara sitta där och uggla framför tv:n med lite te eller någinting annat. Utan att behöva lägga ett finger i kors. En anledning att bara va, sitta och ta det lugnt. Så får de bli! Men de hade jag nog nästan bestämt mig för innan;).  Ska nog låna mormors symaskin ett slag med. Så rolig att sy. Nu ringer telefonen för fulla muggar. måste ta de, skriver mer sen, tjing


HAHAHAHAHAHA


Love this song


You know it's one thing to say you love me, But another to mean it from the heart...

Obama

Obama vann president valet vilket jag tycker är väldigt kul o bra med tanke på att ingen av de 44 tidigare regerande presidenterna varit mörkhyade. Skit kul faktiskt! Nu fattas det bara en kvinnlig president i nästa val. Om hon är bra vill säga;) krams erika

creepy

Konstigaste videon jag skådat
 

Blonda dagar är förbi

Gick egenom alla bilderna på mitt USB. Hittade söta bilder på mig som 14-15åring:) Ser skit liten ut även om de bara är för 2-3 år sedan. sweet. blondie är jag me

Lediga dagar

Usch min näsa värker och svider. Tätare än aldrig förr känns de som! attans. Satte mig precis här vid burken igen för att lyssna igenom lite gamla låtar som, Kanye west - homecoming, Counting Crows - Colorblind, Jose González - heartbeats mfl. Bra låtar alltså! Ska sätta mig med ännu en film snart tänkte jag.. The hottie and the nottie (Paris Hilton film, haha). Verkar rätt kass och sådär löjlig men den måste jag ju bara se. Paris Hilton är ju  såå bimbo. Anyway. Halkan på Torsdag skiter sig, förbannat också(!!!!). Att jag ska bli sjuk så jävla olägligt jämt då:( Får bli runt den 20:e istället.. Men men, de är väl inget brådska heller antar jag. Fyller ju 18 om två månader och två veckor eller nåt så jag kan ju ta min tid kanske.. tycker man ju. Nä om man ska göra sig lite te och sätta sig framför tv:n med lite hottie nottie kanske;) ciao bellas

Sleepless

Min, ursäkta, förbannat täta näsa håller mig vaken. hate it! Har nu i alla fall fått se Sex And The City som jag så länge velat se:) Den va bra och mysig. En riktig Erika film så att säga, fast jag är nog i grund och botten mer för skräckisar;) Sådär kusligt så man knappt vågar somna om nätterna. Eller nae, kanske inte riktigt på den nivån men nåt åt de hållet iaf. Näh, om man ska ge John Blund ännu en ett försök.. Annars får man väl börja räkna får eller nåt. Sleep tight / ee

swim

Sitter och kikar bikini. Har stora funderingar på att införskaffa en från
Victorias secret men tyvärr kostar ju frakten så mycket. Vore trevligt o
 ha en riktigt söt/fin/snygg bikini i Egypten. Jag ska bli neger! En snygg
 bikini på det är inte helt fel. några fräsha smycken och glassa med glajjor.
 Som gjort för att bara vara så! Nåväl, här är några av mina favoriter:)


Tyskarnas land

Då va de dags att skriva lite kanske. Orkar dock inte sätta upp några bilder just nu, kommer kanske inga heller för jag tog inte många och dom jag tog blev inte bra alls.. I alla fall:  Tyskland var bra. Festa, skoja och flumma som väntat. Min tå blev bra efter ett dopp i poolen, rena mirakel vattnet! dock inte lika mirakel-snälla tyskar. fyfan säger jag! Har nog Aldrig, notera Aldrig, träffat så otrevliga människor. Ställde mig nog frågan minst två gånger per dag "vad fan är erat problem" men som tur var träffade vi ett gäng fotbollskillar från Danmark, bland andra "jalmar"(en favorit i repris) min o Julias favorit höhö;),  som var mycket trevligare. En grötig engelska och lite pölsa, nä skoja, med leendeläppar festade vi oss genom nätterna. Lite sömn, men vafan gör de nån gång om året? inte mig nåt iaf. Men tyvärr har jag åkt på världens förkylnings nu:( Halsont, huvudvärk, liksom tät i hela huvudet och så näsan. well well... Fick reda på Affish tävlingen idag med. Grattis Robert till vinsten!
hej så länge

RSS 2.0