en trevlig kväll i trollhättan


Torsdag/valborgsafton!

Happ, då gick det sisådär en vecka emellan igen då:P Mindre bra! Men idag är ingen vanlig dag för idag är det valborgsafton Och Julias 16 års dag! Graatz babe! Men men, idag bär det av! och lite resfeber har jag allt! Ska bli kul och spännande, gud vad excited jag är! :) Som tur är har man ju lyckats krya sig en aning. Skönt! Fyfanken vad sjuk jag va igår! Nog fan mer död än levande. Tss, stackars Erik som fick ligga bredvid en snarkande heffaklump. Men men, nog om detta! Nu ska jag fortsätta packa och dricka grönt te - samt lyssna till en av mina favorit röster, AKON! Skönaste rösten på jorden efter kanye. Happs, tjo hejs! hörs väl på fredag med lite bilder o så. Kissy!

Fredag idag

... så, vad händer? Hos mig händer inte mycket. Ska väl förmodlien spendera helgen hemma. Sola lite o så, plugga m.m. Tyvärr blev det inget lipz igår:( Jag som va så pepp! Men men, det blev en middag hemma istället. God mat och glass. Och eftersom det inte blev lipz så tog jag mig en joggingtur ikvällssolen. Skönt de med! Nu ska jag ha fotoprov snart så jag måste plugga! Ha en bra fredag peeps, wiwa

Förlåt, förlåt

Usch va dåligt jag uppdaterar er nu för tiden:P Men jag har bloggtorka. så ni får ursäkta mig! Men nu har jag med kameran hem till erik så de kommer säkert upp nåt snart. Hej så länge! 

Nu ska jag berätta för er om min allra bästa vän!

Hon heter Amanda Cröjts och bor uppe i en bonnehöla i Gävlaborg..
Numera. Annars bodde hon ju i denna sket hölan.


                            ^ Sötaste grisen i världen:):):):)<3
he' pårre

Historiaprov imorgon!

Blä, blä, blä! Plugg hela kvällen! Orkar inte:/ Dessutom har jag inte ens boken här, men min syrra kommer och lämnar den senare ikväll. Får hoppas att jag får in lite i min lilla skalle då iaf;) Nä, nu ska jag brygga kaffe och somna i Eriks säng, så sjukt trött! Ni skulle sett mina märken i pannan på historia lektionen! Somnade på väskan:P

Peace and love/ Erika

15:13

Erik och pojkarna kommer hem om sisådär en och en halv timma, så jag tänkte fixa lite käk tills dess. Vet inte vad de blir ännu, "får suga på den karamellen" som amandadiarré brukar säga. By the way, engelska nationella speaking gick väldigt bra idag, tyckte jag och Karin. Men dessvärre kom vi bara ut med varsitt G. Jag trodde faktiskt både jag och Karin skulle kirra ett VG. Men men, G är ju helt okej de med:) Nu ska jag fortsätta lyssna på Coldplay och suga på min karamell;) moahahahaha

Välkomna oss våren!

Två lektioner på Tisdagar. - som vanligt! Hyfsat nice men ofta väldigt onödigt. Och idag är ingen vanlig dag för idag är min och Eriks tre månaders dag!:) Så jag sitter här i hans mysiga lägenhet och surfar runt på Tasteline.com för att hitta nåt mysigt/snaskigt/jävligt gott att äta idag. Lånar julias spotify och lyssnar på coldplay. Gillar dom mer o mer för varje gång jag lyssnar på dom. Ville ju gå på dom nu i sensommar men fick det klart för mig att dom faktiskt redan var slut sålda redan i Januari.. (eller nåt sånt). I alla fall, har ni några tips på god mat får ni gärna kommentera! Annars kan ni ju slänga till en ändå;) Nu ska jag fortsätta min jackt på snask. Ha en trevlig Tisdags eftermiddag folks! MVH. Erika


K som i Karis

Kommer du ihåg dendär gången när du skulle på kalas och vi mötte
dig vid Strandgatans café?! Solbränd och gla'... I alla fall, jag får goa
sommarkänslor när jag ser denna bilden:) På min lilla Karis.

Sunshower

Och även idag har det varit en toppen dag för oss stekare. 19grader i skuggan. Mm-m! Har väl fått någon nyans mörkare hy nu:) Imorgon bär det iväg till Knorren på ännu lite mer steek! Fast det skule blir lite dåligare vänder runt 12-13 tiden imorgon.. Men men, de kan jag ta;)


Lite snick-snack

Har ju hört endel prat om min header... Men då ska jag förklara för er som bryr er så Himla mycket om den:
- 'Welcome to graduation' är ett av kanye wests äldsta album också en av hans äldsta låtar. Jag är ett hyfsat stort fan till Kanye, SÅ: för att knyta ihop säcken så är jag alltså inte kass på engelska och det handlar inte om att jag inte förstår vad det står utan det är faktiskt bara ett namn på en låt/album av kanye, så nu slipper alla snick-snackare prata strunt om det.
over, over, over.

Gårdagen

Gårdagen var också rätt nämnvärd. Linda och John körde mig upp till Emil i skogshöjden där vi, någrastycken, rökte vattenpipa och smötjötade. Sådär sommar mys. Jag blev hyfsat trött på kvällen så Linda kom och hämtade mig rätt tidigt. Vi körde Karin och Hanna till en annan fest i skoftebyn. Jag åkte hem o decka i min säng!

Men nu ska jag ut i solen o glassa. Life is good! Smell you later, bye

Juste!

Glömde berätta för er hur mysigt jag och Karin hade det i Torsdags. Vi gick en vända på stan, kikade lite i affärer men fyndade dessvärre ingenting. Sedan drog vi och köpte ägg o mjölk. Vi skulle göra pannkakor med glass! Hur gott som helst:) Sedan körde jag Karin till Torget för att sedan hem o röka vattenpipa o så. Hejs

Okej,

Jag gillar egentligen inte Laleh men Simon says är faktistk riktigt bra. Lite sommar mys på den. Tss... Värst vad allt blev sommar och mys då:P Aja, här har ni den:

15:00

Det är 18grader i skuggan! Fatta skönt! Jag har legat ute i solen och gottat hela förmiddagen till nu. Skönt som satan, våren är fan kommen! Nu ska jag ut i solen en stund till. Ikväll bär det av till Gustavsberg. Lite picknick o så i solnedgången. mys på det.

Chiao bellas!


Vattenpipa o så ikväll






Som jag har väntat!

Nu! äntligen har nya Kanye west feat Lykke li kommit ut:) Sooftiis ask

God natt peeps!

Nu ska jag alldeles snart krypa ner i min väldigt tomma säng.

Pusher


Trollis.

På promenad i Trollis med Caroline..




:(

Idag åker Erik till Åre! Kommer hem på Måndag. Det var tydligen kasst väder där uppe så jag får ju klart hålla tummarna att det blir bättre väder för dom nu och liiite snö i alla fall. Saknar honom redan. faktiskt. Men jag får lov att hålla ut. Får trösta mig med lite Hoffmaestro & Chraa - Desperado så längre. Hej på er!


Hoffmaestro & Chraa - Desperado


Kollade på Stockholm boogie, ännu en gång, idag. Älskar den filmen, speciellt musiken! SOMMAR SOMMAR SOMMAR!

Nya inköp!



Svarta gladiator(högklack), svarta pumps med öppen tå & svarta vanliga.

Randigt(stort) linne från H&M- casual, vanlig vit tee från H&M.

Outfit

Svarta gladiatorskor(högklackade), svarta glansiga leggins och mitt zebra linne.

Soft


I know, you're the happiest


Kjolen jag köpte i Lördags;)


9:19

Vaknade för ungefär en halvtimma sedan. Har sovit rätt dåligt inatt... Tror jag låg och drägglade på Eriks axel?:P Var iaf blöt på kinden när jag vaknade till inatt. men men, kul o veta!  Eller kanske inte... Ska i alla fall spendera denna dagen hemma med min mamma. Hon smsade i förregår och sade det att hon saknade mig. Så jag får väl offra mig antar jag :P hehe! Vi ska slänga in bilderna från egypten på en CD, eller vad hon nu tjötade om. Jag ska också slänga upp lite outfits m.m. från helgen som gått! Kul va?;) Nu puttrar mitt kaffe ute i köket. Smell you later!

HEY!

Har varit ute på Överby med caroline idag då:) Köpte lite nödvändigheter och så. Bl.a en vit bas tee och så en randig tunika. Är ju så förtjust i randigt! Men men, sen så va vi ute hos mormor och hälsade på med. Det bjöds på fika och godis, men de va bara jag som åt godiset;) Gottigt! Satt precis där de skulle! Bullar m.m. Men nu ska jag hämta Erik på jobbet sen ska vi hämta pojkarna. Hörs kanske senare peps! Kissy sells out/ erika!

Måndag

och jag inser nu att jaf faktiskt inte uppdaterat mig på hela helgen! Stackars er ;) Men men, kan dra en liten kortfattad helg från fredag:
Gick hem till boysen och gjorde lite krubb, limelax närmare bestämt. Gott som fan, tycker i alla fall jag. Sen så gjorde vi inte mycke mer. På lördag drog dom hem till Eriks mamma och jag drog hem till mig. Duschade o lite så sen åkte jag ner till Strandgatan och tog en fika med Julia (som jag förövrigt inte träffat på snart ett halvår), vi drog vidare ut till överby där jag köpte dendäringa kjolen som jag kollat in. Kan slänga upp bilder senare. Jätte söt! I alla fall fin till midsommar.. MEN det är ju ett helt sekel kvar tills dess. nåväl vidare, jag gick på simonas fest till slut men så kom domdär jobbiga människorna så vi drog oss där ifrån. Jag gick typ hem sen. Till Erik alltså.
Söndag då. Två små busungare kommer in och väcker oss ett ex antal gånger. Vi leker lite i lekparken och så. Sen lekte jag frisör på kvällen och det blev väl hyfsat bra;) Efter det gick väl pojkarna och la sig och jag och Erik kollade på en film. Minns inte vad den hette med om den där hunder Marley, skit ledsam i slutet. Lipa nästan, men bara nästan. Nu kommer Erik med bilen ska kila.

 Hugs


Sista dagen innan....

PÅSKLOV!=D hur skönt? - Jävligt skönt! Karin va ju inte i skolan idag när satt o målade påskbrev till henne under Margarets genomgång. Stackars Karin, jätte fina va dom! Men men, strunt samma. Jag har bestämt att vi ska umgås mycke nu på lovet. Ska bli kul:) Skönt med lov... Har faktistk en fundering om man kanke ska dra upp till Amanda under sista tiden på lovet? Erik åker ju trots allt till Åre så man kanske kan passa på då? Får se hur långt mina pengar räcker.. Lite sugen i alla fall. Men jag har ju inte pratat med Amanda ännu så de får vänta tills ikväll. Nu ska jag surfa vidare här innan foton börjar men vi hörs sen! Kissy


Nu

lagar vi mat och så. idag var vi på lekplatsen i Folketspark med Jensa och pojarna. Jensas mammas hund Anton joina oss! Fin hund, inte för att man vågade sig fram o hälsa, men men. Theo är busig:) mys! Gillar när pojkarna är här! By the way, jag gjorde mina naglar idag, haha! ser ut som en häxa nu;) well well, dom får sitta på. Nu luktar det mat från köket, måste kila. Bye

Psst!


Mitt linne matchar min mobil;)

God natt!

Ska till Överby med girlsen imorgon:) ska bli mysigt! Längtar! Men nu ska jag och älskling sova! Natti alla


RSS 2.0