EXTRA EXTRA!

NU HAR NÄMLIGEN ERIKA JONSSON OCKSÅ(!!!) INFÖRSKAFFAT SIG SITT KÖRTKORT! GARTTIS TILL HENNE(MIG)! GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS!

-tack!:)

Baby, when the lights go out


:(

Dåliga nyheter! Amanda kommer inte hit till helgen och hon stannar heller inte över lovet. Ingen Amanda på ytterligare några månader då! BUHUUU! Pest och Pina! Tur jag har Cloo, Karis och Erik.


Morning

Nu är jag i skolan! Kom i tid för en gångsskull;) Bra där! Tyvärr har jag inte fått sova bredvid min älskling på hela helgen:( Saknar min plutt massor! Men inatt ska jag äntligen få sova med honom. Nu måste jag jobba, herrå

Beggin'

Nä-ä! Nu orkar jag snart inte längre med skolan och allt! Jag har åkt på det igen! Eller man kan ju fråga sig om det någonsin försvann(?) - skoltrött- Inte så milt heller! Jag vill helst bara (som jag sa till karin förut) dunka huvudet förbannat hårt i tangentbordet, decka, och vakna dagen innan skolavslutningen. Sen kan ju någon gärna fixa mina betyg i skolan medan man ligger svimmad här i datarummet. Äsh, nu ska jag lyssna på Sophia Somajo lite först innan jag sluter mina ögon i en väldigt kort dvala. Närmare bestämt några timmar.

Natti!

Hårfärg?

Har haft brunt hår ett tag nu, börjar bli lite less.. Mitt hår blir ju hyfsat ljust på sommaren så jag tänkte slänga i lite slingor då. Fast bara nån nyansskillnad så man blir lite närmare det blonda hållet- fast inte helt blond! Här är några exempel på hårfärger jag kan tänka mig:

Denna är ju till fullo blond, fast snygg.

Lauren Conrads ask färgade är inte så dumt de heller!


Söndag igen

Då var det söndag igen då och ännu en helg har passerat ens liv. Hittade en kopp med kallt kaffe här vid datorn. Måste varit jag som glömt den här när jag skrev lite på svenskan förut.

Idag har jag käkat tornfisk sallad! -skit gott! Älskar tornfisk alltså! Så nu tänkte jag sätta mig ner med svenskan igen när jag kollat genom respektive sidor. Min kusin har 10års kalas idag men jag hinner tyvärr inte komma:( Skulle skicka ett sms förut till henne men så skriver man ju givetvis fel:P
- Grattis på 10års dagen min lilla prinsessa!
Felet var det att hon fyllde för två veckor sedan:P Lite dumt där! Men men, så äre. Nu ska jag fortsätta surfa lite, ha de bra sålänge! Puss/ erika

Vårigt


Karin = mys

Jag och Karin har haft det super mysigt, tycker i alla fall jag! Vi satt och snacka lite skit och käkade räkor förut. Aioli och shit, så nu stinker man ju viking i käften. Men men, gott var det! Vi pratade om att se Robinsson men det blev en film i stället. The  Unborn fick det bli. Riktigt kuslig på sina ställen! Kan nämna ett tillfälle när jag skrek lungorna ur mig och vi båda två försökte hoppa upp i knät på varandra, haha! Tror jag dör. haha! Men men, nog om det:) Nu ska jag snart krypa till kojs. Men jag saknar min älskling:( Massor! Nu vill jag bara ligga och pussa på honom och känna honom längs ryggen, för det gillar han!

Touch and go


Sophia Somajo


Just nu

sitter jag vid burken och smuttar på mitt överhettade kaffe. Jag har precis kollat runt på lite bloggar m.m. som visats i vår dator. Var inne på någon av Sandras kompisars blogg och hittade en skön gammal låt:) Henok Achido feat Sophia Somajo - Pusher. Klicka gärna vidare in på länken och lyssna en trudelutt;)

Idag händer inte så jätte mycket! Det är lördag vilket borde innebära mys, slapp och gos men jag har en hemtenta i svenskan som måste vara inne senast på tisdag. Jag och dendära deadline går inte så bra ihop, men jag jobbar på det! Så idag blir det pluggning av svenska plus kaffe. Mm-m! Kaffe alltså! Har inte druckit kaffe på år och dar känns det som. Erik är ju ingen höjdare på dedär med att brygga kaffe och att göra havregrynsgröt. Så jag har bara druckit kaffe en gång denna veckan. Men men, sak samma. Sen runt sju snåret när Karis slutat jobbet ska vi väl ut och hänga lite. Skulle egentligen köra en party-lördag ihop men eftersom hon jobbar för fulla muggar är det förståligt att gnistan för festa avtar en aning. Well well.. Ska fortsätta lyssna på skön musik nu peeps, men vi hörs senare! Ska uppdatera er om lite mode oså va.
Be great 'caus I am


Sleep tight

Nu har jag suttit här hela kvällen och halva natten. typ. Snart är jag nog både tre och fyrkantig i ögonen! Dags att tvätta bort sminket och borsta bissarna. God natt gott folk!

Audrina Patridge rocks her new hair color!



Ge mig:


Värmen och solen! Sugen på vattenpipa, mm-m! Förövrigt ser man ut som
en ihopkrupen Buddha med köttade ögon. (Jag, Joakim och Anders på bild)

White.

Vit skinnjacka är inte helt fel;)

snyggt, snyggt!

blue, blueberry blue






Dom tomma stegen


Det drar en skugga ut med murarna ikväll, den är sval och förtegen...

write it down!

Okej, nu är jag på dedär skrivar humöret... Nu ska ni alldeles snart få läsa mina innersta tankar. Eller kanske inte. Well, då kör vi: För att få den där obeskrivliga känslan kortfattad utan en massa tankar och funderingar, reflektioner och verderingar- extas, djup tillfredsställelse tillsammans med den där förbannade olyckan. Va fan vet jag? Våren är på ingång, sköna promenader hem från skolan. Blott nån timma senare kollar man ut genom fönstret i tidig morgontimma. Möts av ett vitt svea, Trollhättan är återigen täckt av snö! Ett snöoväder från söder. Suck! Vi möts ännu en gång av det ofattbara. Snart vandrar det pingviner längs Drottninggatan, kanalen finns inte längre. Hela Trollhättan är en stor glaciär och befolkning existerar inte! Vi flyttar allt mer söder ut i hopp om ett varmare klimat, ett bättre liv? Ha, tror vi ja! Vi befinner oss i en rotlös känsla, att inte längre veta vilka vi är eller var vi härstammar från. Underligt inlägg, men det bjuder jag på! Lite tankar och funderingar, i mina sinnes fulla bruk.

Hugs.

Skype

Okej, nu har jag skaffat mig en skype:
erika-jonsson

Till dig från mig

Presenten jag köpte till Eriken!

Förövrigt: Den luktar skrämmande gott! Mm-m!

Hjälp!



Jag har försökt skaffa skype ett ex antal gånger nu, men jag hajjar fan aldrig hur man gör? Snälla! Kan någon kunnig hjälpa mig:P?


Jorå!

Sitter hemma hos älsklingen och fixar med krubb. Tänkte jag skulle överraska med lite mysig mat men när jag kom hit och öppnade kylskåpet möttes jag bara av en tomhet jag aldrig tidigare skådat. Skojar lite såklart, men det var inte mycket att skryta om. Våfflor var ju första tanken som kom upp, men ingen grädde och heller inga ägg. Så det blev ett big no no idag, potatis fanns inte heller och ingen matlagningsgrädde. Jag täntke göra spagetti och körtfärssås men ja, ingen grädde. Kanske funkar utan? Får väl se.. Det får bli köttfärssås. Erik köper ju med sig ägg och så sen när han kommer, för efterrätten blir iaf våfflor. Var och köpte hans present förut:) Hoppas han blir glad! Avslöjar presenten senare. Puss på min älskling idag

Din gamla GET

Min Erik fyller hela 25 år imogon. Kommer förmodligen
inte blogga imorgon ändå kom jag på. Men iaf: Grattis hjärtat!

snodde bilden från faceb.


Gnight.

Herrå folks! Nu drar jag till Erik och kommer förmodligen aldrig mera hem igen. Nää, nu skojade jag allt med er;) Hörs imorgon

Mm-m!

Jeansen!

source: knightcat

Helt über bra


Coldplay - Lost (live)

Sorry!

Dåligt med uppdateringen, men jag har faktiskt inte varit hemma. Skulle lägga upp bilder/text från Egypten men så orkade jag inte rensa alla bilderna. Därför tog jag tjuren vid hornen idag och gjorde det nu. Tur för er, skönt för mig;) Bjuder snart på en suuper, från Coldplay. love, love, love.

STORT BILDEXTRA!

Kan dra hela Egypten för er då! Börjar med dessa bilderna:

John är på G! Vi sitter på flyget till Egypten. Vi landade runt
fyra(Egyptiskt tid). En timmas tidsskillnad, alltså Finsk tid.
Vi satte oss ner med var sin drink. Florida blev min favorit;)

Dag två:



Vi gick upp i tid för att senare dra oss ner mot stranden för att
sola och bada! Skit skönt väder, 26grader och 24i havet. Inte
sådär hysteriskt, bara helt lagom. Tre rätters morgon/middag/kväll,
kan ju tillägga att man INTE var tre kilo lättare när man kom hem;)
Men de var värt vartenda kalori:D Mm-m!

Dag tre:




Dagen började tidigt på morgonen. Vi skulle bege oss in
till 'Down Town' som dom kallar det. Bland annat besökte
vi ett parfymeri där jag införskaffade mig två nya parfymer.
Jag köpte lite grejer till Erik och pojkarna och sen besökte
vi ett shicha café där vi rökte vattenpipa. Det var mysigt.
Vi rökte shicha ungefär varje kväll, älskar vattenpipa!
Vi drack såklart dom omtalade fruktdrinkarna med;)

Dag fyra:





Dag fyra spenderade vi ute till havs i en fet jäkel till båt.
Vi solade och badade, mend framförallt utforskade vi livet
under ytan. Fruktansvärt fascinerande. Vi såg bland annat
stingrockor, stora havsborrar, sjögurkor, maneter och
givetvis ett tusentals fiskar. Efter en heldag under samt
över ytan var vi trötta och goa hela bunten så vi drog oss
ner till baren och tog oss var sin bira/drink.

Dag fem:




 
Hade inte med mig kameran så mycket men vi solade
och badade mest bara denn dagen. Sen på kvällen hade
jag sminkat mig för en gångs skull och så käkade vi middag
sen drack vi drinkar och så. Rätt hyfsat.

Dag sex:


Denna dagen spenderade vi mest bara vid poolen. Drack ett
ex antal florida(favorit drinken) och bara njöt. Vattnet var varmt och solen sken.
Bättre än såhär kunde det inte bli en vårdag i Egypten!

Dag sju:







Vi drog ner till Down Town ännu en gång och Sandra mötte
sin blivande man. Haha! Han lärde henne göra sånadära
hoppetösser på höwet. Ögongodis för en annan, men själv rynkade
jag pannan. Detta var då alltså sista kvällen och jag vill tacka Egypten för
att vara ett sådant underbart land. Jag och Sandra konstaterade det att:
-Detta var INTE sista gången vi badade i röda havet.

The End.

Just nu:

Kaffe och L.W,  mm-m! Kan det blir bättre en sån härlig vår dag som idag? Skulle intre tro det! snart kommer Erik och vinkar farväl till sin brutta(alltså jag) och så kommer Caroline på (ännu en till) kaffe. Sounds good, I guess! Packat lite nu under förmiddagen. Fick gå hem eftersom jag mådde så kasst i skolan idag. -igen. Men nu är det pytte lite bättre. Men jag har fortfarande huvudvärk:/ Mindre kul! Men om jag har höwevärk imorgon skiter jag i de för här ska fan solas:D Ha de gött så länge peeps! Hörs ikväll. over

hm.com


Inatt...

bär det äntligen av till Egypten:) Ska bli så skönt så skönt så! Men jag kommer saknar några nötter från klasser, i synnerhet Karis och Cloon;) hehe! Och så min Erik såklart! Men vi ses ju igen om en vecka drygt. Så vi fål lov att hålla ut!


Through The Wire.

Imorgon drar vi, familjen jonsson + lunqvist, till egypten:)! Kan det bli bättre? minns så väl när jag satt där i skolan i november och tjötade så om att 'nu är det BARA 4månader kvar'. Haha, va löjligt! Men NU är det BARA 1(!) dag kvar!!! iiih, I'm so excited! Fast jag måste erkänna en sak. Jag vill egentligen inte erkänna det för mig själv för då blir det säkert så.. MEN jag tror jag är på väg att bli sjuk:S Mår fortfarande illa och är sådär skakis och svag, eller vad man ska kalla det. Jag ska hjälpa farmor att städa senare idag men jag vet inte om jag vågar det, vill inte anstränga mig så jag framkallar sjukdomen jag tror är på ingång. Håll tummarna för mig så jag INTE blir sjuk nu! Jag har ju fan inte varit utomalnds(i ett varmt land) sen jag gick i fucking jävla trean! Låt mig få vara frisk nu, gode gud!

sockerchock

Helt skakis och mår illa! Antingen är det en sockerchock jag lider av, rätt och slätt, eller så har jag fått en koffeinchock. Har mölat en massa choklad och hinkat kaffe så nåt utav dom två alternativen har man ju att välja mellan. mindre bra. Rättare sagt: mindre kul! Anyway. Jag måste vattna Eriks blommor sedan! Dom kommer ju garanterat inte överleva en vecka utan mig, för han vet väl inte hur man vattnar en blomma kan jag tänka:P Jag var ju inte där på två dagar förra veckan och på dom två dagarna hade han lyckats döa dom små liven. Men jag fick som tur var liv i dom igen. Han skyllde på att det var jag som tog dö' på dom fast innerst inne vet han att de är jag som har dom gröna fingrarna ;) Nu ska jag fortsätta sitta här med min sockerchock/koffeinchock och lyssna lite på kanye. Erik är på g snart hoppas jag! MVH. Erika

I mina sinnes fulla bruk.

Har ni nån gån upplevt att vissa minnen har en speciell lukt och en speciell smak? Det har jag! Lukten av julafton 2007 och Smaken av sommaren 2006. Bara ett urval av smaker och dofter jag upplevt.  Det smakar nåt spciellt, kan inte riktigt lägga fingret på vilken smak eller vilken arom det avger. Erkänn konstigt!? Jag blir ständigt påmind om att det denna gången är på riktgit, äkta, och det är här och nu! Tänk på det gott folk! Vi lever i nuet, här och nu. För tillfället har jag en omättad aptit på livet.

- Life is good!


Lily Aldridge



Morrn!

Ännu en ny dag att se fram emot! Idag händer följande:
• Skolan
• Teori prov på körskolan
• Köpa ansiktsprodukter
• Packa lite smått
• Hem till Erik och pojkarna
iiih, åker om två dagar nu ffs! Börjar få lite resfeber:D Nä, nu ska jag jobba lite.
Ta måtten på min förpackning. Chiao!

23:46

Sitter här och försöker framkalla en gnutta resfeber men den finns inte någonstans! Fast tur är väl de? Ska bli väldigt skönt att komma bort från denna skit staden och allt runt om kring en. Bara få lite tid för sig själv, tänka och fundera. Njuta av god mat och framför allt sola och bada! Jag och sandra har konstaterat det att vi Ska gå igenom hela drink listan i baren:) Mm-m! Frukt drinkar, here we come! Vi åker ju om tre dagar. Eller natten till Torsdag sen kommer vi hem Torsdagmorgon veckan därpå. Jag ska passa på att plugga lite teori nu när man ändå har lite tid över. Fast å andra sidan kanske man bara ska njuta av ledigheten och lägga allt sådant åt sidan. Nu ska jag gå och tvätta fejjan och så. Så ni får la sova gött gott folk, för det vet jag en som ska göra;)

Hugs

Gårdagen


Snodde några bilder från Eriks faceb.


Fiesta!

Hej på er alla! Jag tänkte berätta lite kort om helgen och gårdagen. Kan börja med fredag: Jag åkte hem till Eriken på kvällen, vi satt och försökte fundera ut vad vi skulle sysselsätta oss med. Och efter många om och men kom vi fram till att vi skulle köpa lite godis och mysa framför en film. En skräckis! Lite sådär ångest framkallande. Nåväl, när filmen va slut satt vi väl mest och bara kollade in i väggen. Själv kände jag mig lite halvdeprimerad och hade lite ångest över hurvida filmen slutade.. Men men. Jag konstaterade det att jag inte var trött.. Två sekunder efter det kom john blund och hälsade på. Stackars Erik som fick sitta där själv i sin ensamhet. med en snarkande häffarklump bredvid. Nåväl, morgonen därpå (lördag/igår) varknade jag till sisådär runt sju snåret och kunde inte somna om, men precis när man lyckats bli trött igen och somnar till sådär lätt och jävligt skönt ska Erik upp och greja, så då väckte ju han mig. Men det gjorde inte så mycket. Jag råkade slå till han på näsan nån gång då och den krånglar ännu. Han har nog börjat blöda näsblod en fyra-fem gånger efter det att jag slog till honom. I morses började han tydligen blöda igen. Undrar vilket konstigt ställe jag kom åt när jag råkade smälla till honom. Well well.. Senare på kvällen droppade Mikael, KA och Jensa in så jag drog mig hemåt. Skulle ju ut med Caroline:) Lagom pepp, duschen och så var festen igång! Vi förfestade lite hos mig sen drog vi oss ner till City. Erik hade redan betalat för mig och Carro på Sand men hon kom inte in ändå. Lagom störande. Inte Oleary's heller. Hon tröttnade och gick hem. Själv traskade jag vidare tillbaka till Sand där Erik och c:o befann sig. Mikael bjussa och bjussa och bjussa till jag nästan inte längre kunde stå på mina arma små ben. Usch, det blev för mycket igår! Minns knappt hur vi kom hem. Bara vaknade i Eriks säng i morses och fatta inte riktigt var jag gjorde där. Men kul hade vi iaf:) Det jag minns. Sen sa jag det till mig själv i morses(som de flesta andra med sveriges baksmälla gör):
- Jag ska aldrig mer dricka igen!
Fast det stämmer ju inte. Jag känner ju mig själv för bra i nuläget. Jag har sminket kvar från igår. Usch så sunkig jag känner mig. Ska nog hoppa in i duschen nu. / Puss erika

Gyllene tider


060309

Sitter och lyssnar på lite deppig samt vemodig musik bara för att. Nej, faktiskt inte 'bara för att'. Om ni går tillbaka i min blogg och kollar inlägget som uppdaterades exakt detta datumet för ett år sedan så kommer ni att få läsa om en av dom hemskaste upplevelserna i mitt liv. För idag är det exakt två år sedan min kusin Måns lämnade världen. Inget djupare om det. Ville egentligen bara sända en liten hälsning upp till min lills kusse. Bara 2,5år gammal. Världen är inte rättvis!

- Hoppas du har det bra där uppe! Jag tänker på dig. Massa goa pussar, Din kusin♥

white trash


Monki world.




Pause

Rast=skönt! Jobbat som attan idag;) Sjkt bra gjort av mig! Hade prov i engelska i morses med, det gick bra. Kändes hyfsat skönt, sen kom Ronnie och plockade up mig, vi skulle ut och köra en vända. Men nu är jag tillbaka. Har haft foto i två timmar nu så jag tog mig en liten rast nu, slänger upp lite bilder med tänkte ja! Fotografierna från i Onsdags blev sketa bra! Anni ser ut som värsta puddingen, mm-m! Efter plugget blir det teori-tråk, sen ska jag hem till älskling och hitta på nåt. Theo va mysig igår när han skulle sitta i mitt knä och snattra lite sådär gulligt som barn gör. Sweet. fina pojkar dedär. Bye


Sandrej-rederej

Grattis till körkortet tvilling!

Colorblind


Nightly

Usch! Jag är sugen på kvällsmat men jag är inte hungrig någonstans. För ovanlighetensskull.. Försökte se om de fanns nåt gott i skafferiet men de va hyfsat tomt. Saknar min Erik:/ Även fast jag bara varit utan honom några timmar. Urk! Min sötnos, gud vad jag tycker om honom:) Well well.. Sitter och chattar lite med Karis. Och jag är fortfarande sugen. Hmm... Om man kunde komma på nåt gott att stoppa i munnen.. Näe. Nu ska jag fortsätta snacka lite med Karis och sen se Andra avenyn. En snabb dusch och sen sängen. Som förövrigt är nybäddad:) Mm-m! Myspys att sova i den då;) Bara min älskling som fattas. I'm off.. Sleep tight peeps.

Hugs.

flower

Så söt klänning. Tänkt er den till ett par brunbrända ben;)

Outfit

Om det var de här jag hade på mig i Måndags? Hm... Strunt samma



Onsdag.

Hade faktiskt tänkt att blogga igår men just när jag tryckte upp det nya inlägget så hängde sig Eriks dator:P Illa! Så det blev inte mycket med det. Nåväl. Jag kan slänga upp lite outfits senare när jag kommer hem. Har rätt mycket att stå i idag.

Var hemma en sväng hos Caroline igår för att se hur hon haft det i Egypten, tydligen rätt bra. Hon var faktiskt lite solbränd, den lilla albinon. ;) hehe! Hon hade shoppat en herrans massa téer. Vi smakade på ett av dom, om de var rosor? Minns inte. Jag fick iaf skynda iväg till bussen tidigt, skulle hem till Erik och laga krubb. Det blev hemmagjorda pomes och korv, inte så nyttigt men gott:) En mumsig sallad till det. Tyvärr missade jag desperate igår:( säsongsstart och allt. Dåligt av mig! Men jag kikade ett avsnitt av 'The mentalist'. Hyfsat bra. Idag har Erik pojkarna så jag passar på att göra lite saker jag måste få gjort.. Fast jag kommer nog förbi ensväng imorgon om dom inte har nåt speciellt för sig. Nog om detta. Update you later! kissy 

Lookbook

Alá vero moda:

Fashiontoast.


Dom shortsen! Mm-m!

Monday

Måndag igen då! Eriks säng va min bästa vän imorses. Orkade inte gå upp! Har varit lite bloggtorka på senaste, men det ska jag ändra på:) slänger upp lite outfits senare och lite pap's på snygga modeikoner. Nu ska jag jobba! Puss


bedtime


smell you later!


RSS 2.0