sminket


Uddevalla


Erin wasson collection


Colorblind


Söndags-söndag

Jobb hela helgen, sol igår, röd idag, kaffe, bulle, chips och choklad nu, plugg och träningen sen. det är/var min helg det:) puess

nighty

Nu ska jag skriva religions arbete, suck! Men först ska jag tvätta bort mitt smink osv. Erik ligger nergosad i sängen, det ser extremt lockande ut, men plikten kallar. Crap.

Sleep tight

Pannkaka.


God dag!

En vecka sen sist! Allt bra? Jag tänkte vara så himla rolig o lägga upp en bild på mina kläder idag:)
Skepp och hoj!

Freaky friday-hay-haay

Ännu en underbar dag i arma Trollstaden! Vaknade på helt rätt sida idag och väntar just nu på nio fikat. Älskar min praktikplats, dock inte tiderna. Vill ju sola, måste leva upp till mitt namn;) wiwa. hörs senare

MVH, en mycket glad och lycklig erika

sjukt, sjukt, sjukt

Fatta att va tar fucking jävla studenten om exakt sju veckor idag!
Nu är det fan vår tur!

Bust a move

Hur stora är oddsen att man vinner en plats i göteborgsvarvet i en lottning där flera tusen deltar?! Jo man tackar, göteborgsvarvet här näst! 2 mil och 1 km, puh! Wish me good luck, om jag inte stupar som Gustav 2:e adolf gjorde i Lützen den 16 november 1632... Ska man skratta eller gråta? Så nu har jag sprungit runt trollhättan i 40 minuter, känner mig stolt. eller borde jag oroa mig?

Just nu:

Soligt idag igen, jag sitter inne och bleknar. FY och blä! Tur jag ska luncha med marre sen, annars hade jag nog inte överlevt en till solig dag, de kommer göra min dag:) Gårdagen var mysig men kall. Vi käkade på strandgatan i kvällssolen, som sagt: cosy. Idag väntas träning och pluggning, eller rättare sagt skrivning av religions arbete. Trök! Och i helgen ska det bli kallt, även hela nästa vecka dvs, jag kommer blekna ännu mer... Åh, jag som hade sol-planer. To bad! Nu ska jag fortsätta arbeta. Puss/ lillan

ps. det står en limo utanför, to cool! vi hoppas på persbrandt.ds

H-O-T


Jag vill ha sommar och sol!


... och så vill jag vara så här brun! och lite till...

Hey brothers n' sisters!

Nu är jag back on track! Typ i alla fall. Ska uppdatera er lite om de senaste. Praktiken går bra och jag får mycket beröm(till och med fått av the one and only dvs. the boss, the guvnor, chefen! hur kul? kul!). Jag har i alla fall blivit utskickad på två uppdrag, med helt eget ansvar! Kul det med! Tar mycket kort, frilägger osv. Rena drömmen för fotoeleverna;) moahahaha!Men jag uppdaterar även en hel fel olika annonser. så några av de ni läser i ttela är det jag som har gjort!:D De ni! Men men, nog om det. Kort sagt kan man säga att den senaste tiden varit praktik, praktik, praktik på schemat. Men det är kul, som tur är... Går trots allt till fem på eftermiddagen. I dag och igår sprang jag runt i stan i den stekheta solen, så jag har bränt min näsa och mitt byst lite. Alltså nyckelbenen, inte pattarna. Fult. Jag vill sola och bli brun hela jag! Ska göra det i helgen har jag bestämt. Apropå helgen, på lördag skulle vi egentligen grilla och mysa ett gäng, men så kunde bara jag, erik o carro så vi ställde in till en annan dag. Så nu ska jag och erik på middag i stället med mikael+respektive samt markus och hans respektive. Parmiddag med andra ord! Gånger 3. cosy.

Idag är det exakt 8 veckor och 3 dagar kvar till sludenten! Tror jag ska börja ränka dagar när praktiken är slut. Eller kanske innan. Sak samma, jag gör det redan nu:)

Imorgon firar i alla fall jag och hun' 15månader och det firar vi med en överraskning, som jag förövrigt inte tänker avslöja ännu. Håhåjaja, nog om det! Just nu sitter jag och skriver om sekter i religionen. Det enda ämnet som inte riktigt avslutats nu innan vi gick på praktik. suck. Men men, jag får väl glädjas åt att det är det sista arbetet jag kommer skriva på Jävligt, Jävligt länge!! Tänkte dela med mig av mina lista som spelas på spotify just nu:

One republic - All the right moves
Cold play - Lost
Taio Cruz - Break your heart
Salem al fakir - Keep on walking
Salem al fakir - It's true

Tills vidare.

my apologize

Ursäkta mig för dålig uppdatering, men jag har haft så mycket att göra! Lovar att bättra mig.
Puss/ Erika

Varför just nu?

Varför ska man gå och bli magsjuk när värmen smyger på skönare än aldrig förr? Började på eftermiddagen vid sextiden i torsdags. Hade väldigt ont i magen, men eftersom min syster redan var på väg hit så fick jag överväga att gå på passet vi bokat halv sju. Väl efter passet var jag väldigt utmattad och inte redo för det arbetet jag lovat erik tidigare i veckan. Men har man lovat, så har man. Vi satt fram till elva, då jag kräktes första gången. FAN!!! Magsjuka. Klart! Oliver var sjuk förra veckan och lyckades smitta erik, som i sin tur smittade mig. Jag kräktes SEX gånger mellan elva och tre på natten. Slutade med att jag fick bädda inne på toaletten. En snurrig natt med konstiga drömmar, yrsel och frossa. Höll emot kräkningarna så gott det gick, men klockan åtta på morgonen kom nästa omgång. Jag åt ett ynka äpple på hela dagen, var helt okontaktbar och sov iprincip hela dagen/natten fram till i morses då jag fick i mig en banan. Senare runt två tiden lyckades erik få med mig ut och få lite frisk luft, jag deckade sedan i sängen igen. Efter det har jag väl sovit/vilat tills nu. Känner mig okej just nu. Sjukt vad fort man blir sjuk, hur sjukt dålig man blir och vad fort det går över! Jag trodde fanimej jag skulle dö! ha ha:D  Jag kan inte minnas sist gång jag var så jävla kass. Sjukt dålig va jag. Kunde inte ens dricka själv. Nä, nu ska jag baka sverigekaka! MUMS! Känns bara fruktansvärt surt att missa hela soliga påsk i år:( Jaja, glad påsk alla!

So fetch

Inte helt fel som tatuering!

Källa: http://kattakvack.blogg.se/2010/march/100331-audrey-kawasaki.html

RSS 2.0