och så var man sjuk igen...

suck! Ska det aldrig sluta upp det här med alla förkylningar? Jag blir så trött, så trött! Jag har verkligen inte tid för det här! Hör du det, du där uppe!!! Jag har ont i halsen och är tät i näsan. FYFAN säger jag! fast som tur är har jag redan gjort min intervju så jag kan krya mig framför datorn imorgon och skriva rapport. Men sen då? Hinner verkligen inte krya mer än imorgon. Jag blir så trött alltså! T-R-Ö-T-T! Hör alla övremakter det! usch. nu är jag arg och frustrerad. Inga pussar får man heller eftersom man är sjuk. GOD NATT!

Full fart mot helgen

Som Roger Nordin på rix morgonzoo brukar säga. Skönt. Detta blir min sista sovmorgon-helg på lääänge. För nästa vecka börjar jobbet, och det håller i varje helg så länge jag orkar. Men det är okej tider. Får gå upp 7:30 som senast på lördag och 8:30 senast på söndag. Men de duger. För lite kosing gör man ju de mesta, i alla fall när man är lika fattig som jag är.

Idag har jag som sagt besök hos tandläkaren klockan halv ett. Eftersom jag inte har tillgång till varken bil eller buss måste jag gå elva för att vara på den säkra sidan att jag inte kommer sent. Missar därmed mdkn, så jag måste prata med christer om vad vi ska göra idag. Efter tandläkaren ska jag gå till friskis och köra lite gym! Jag har nu insett att medel 75 med camilla nog kan vara de roligaste passet på friskis! Körde hårt igår, gött gött va de. Sen när jag kom hem käkade jag en god kvällsmat med kanelgröt och mustiga knäckemackor med massor av pålägg. Innan träningen idag ska jag smocka i mig dom sista tekakorna. mums! apropå mums så längtar jag jätte mycke(!!) till semledagen. Semla i skolan en 16:e! redan noterat detta i min almanacka. Kan ni förstå hur mycke jag älskar semlor eller? På semledagen ska jag äta semla till frukost, middag och kvällsmat:) Längtar!!!! erika+semlor=sant forever and ever(som man skrev i kärlekslapparna på lågstadiet).


Helt sjukt!

Jag tror jag, oliver och theo gjorde universums godaste tekakor igår! Mjuka som dunkuddar och saftigare än rinnande kranvatten. Jag har redan mölat i mig två stycken! Rätt mycke med tanke på hur jäva stora vi gjorde dom:) Jag är mätt och belåten, men skulle kunna äta ihjäl mig på dessa godsaker! love. Hamen, nog om det, eller förresten- jag vill bara understryka en gång för alla, dom är himmelska(!), kan som sagt äta ihjäl mig... Men men, idag blir det träning och plugg. typ nu. plugg alltså. ska göra lite kaffe först sen bär det va till friskis. Hoppas på lite mys mat med pälsk sen när jag kommer hem. Men dom har nog tyvärr redan ätit då, men men. De får man räkna med när man tränar. 

(google.se)

Idag var det heller ingen design. luv, skönt osv. Imorgon kan jag dock inte gå på median eftersom jag ska till bisseläkaren(tandläkaren) och fotografera min snea tand, som jag förövrigt tappade på vårterminen i nian. Alltså min mjölktand. Den satt i kläm så den nya inte kunde växa som den skulle, detta resulterade i att den började växa snett:/ Ser ut som jag inte har nån tand där den sitter. Men men, det stör mig inte så jätte mycke. Nu ska jag dricka kaffe och skriv rapport! Pussiluss 

Prick klockan nio!

Vaknade prick klockan nio idag! De ni! Fast inte självman såklart;) Har precis käkat frulle med e. Mysigt och snaskigt! Man blir ju så hungrig när man tränar oså. Lite från det ena till det andra så håller jag på att bli sjuk igen:/ Vad är nu detta? Igen? Jag var ju förfasen nyss sjuk?! Men jag tror det är oliver som är boven i dramat;) Han har varit lite sorig och natten till igår låg han väldigt tätt inpå mig under natten. Eller också är det tvärt om eller kanske Theo? För även han är snorig. Ja ja, alla utom erik är i alla fall snoriga och hostiga. Kanske är han som smittat oss? Well oh well, idag blir det som sagt en promenad i snöstormen upp till strömslund på en fika med mor, om hon nu är hemma. Annars skippar jag ju som sagt passet klockan fem, så jag får underhålla mig med någonting annat då. Skulle kanske träffa caroline idag, men får kika på det. Ska nog ta och ringa mami nu och kolla vad hon har för sig. Sen blir det plugg! Blä!

So long!

sleep tight

Nu ska vi krypa ner under dom gosiga täckena och mysa framför tv:n:) Väldigt skönt då jag promenerat över en timma idag med Julia och gönarna. Skit mysigt och så är dom världens goaste hundar! Fetast med:) Imorgon blire som sagt plugg, lite träning och bus med boysen såklart! Hörs imorgon peeps! Sleep tight and don't let the bed bugs bite. Kissy

picture


Vet ni vad?

Förutom att jag sitter här och dricker kaffe så har jag fått ett helgjobb!!! Kan ni förstå vad gött eller? I'm glad! Life's good!

Tisdag.

Efter ännu lite kritik av projektarbetet känns det okej. Det var positiv kritik:) Även idag ska jag ha pojkarna, då ska vi ut i lekplatsen och busa, sen vill jag se film! Kalle anka blire idag. Sedan blir det en skön kvällspromenad(med julia kanske?). Annars blire väl till att jobba på loggan och designen till Swesec. Studiedag imorgon, vilket är väldigt skönt. Fast jag ska ägna den till det den är till för, studera! Liiite tråkigt, men jag måste verkligen börja på projektrapporten, för den ska vara inne på kritik om tre veckor. puh.

laters.

Bajs!

Den där jackan jag skulle köpa på onsdag är S-L-U-T!!!!:( Döda mig! De va den finaste jag sett! Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas att den kommer in igen eller finns på överby. HOPPAS! over and out, erika.

Kväll.

Nu har vi lagat mat, fikat och lekt kurra göma:) Vi väntar på att E ska komma med datorn som alla filmer finns på. Vi ska kolla på Petsson och findus för 10 000:e gången. Mys, älskar den flmen minst lika mycke som Theo! Vi ska starta klubb:) Nu ska jag brygga mitt efterlängtade kaffe!
- Juste:/ kaffe=slut. Får vänta tills Erik kommer hem.
Jag har försökt att ringa min strömming ett xantal gånger idag men hon svarar inte! Buhuu! Och nu är hon säkert i Sthlm igen. kommer inte ses på flera månader. Usch och fy och hemskt! Aja, får väl bita ihop. Den som väntar på någont gott väntar aldrig för länge! eller?;)

Friskare och svettigare

Då bär det snart av till gymmet för lite styrketräning. Ska bli skönt! Idag ska jag och pojkarna käka muffins och laga mat:) Längtar efter dom. puss erika.

You got it

Då bär det alldeles snart av till friskis och svettis för ett svettigt pass:) Fick låna Es byxor då mina låg i tvätten. Men när jag sitter här och skriver, inte för att verka snuskig på nåt vis, så känner jag att dessa byxor heller inte var speciellt nytvättade!;) Hehe! Shit the same, ska svettas sen ändå så de är väl ingen som tänker på de?! Jag hade dock väldigt gärna velat slurpla i mig en kopp kaffe innan jag pyser men det kan vara en dålig idé eftersom jag ofta blir snurrig i bollen av kaffe innan träning. Usch! Nog om det, kila va de!

kissy.

great things to come

skulle precis ta en slurp av mitt gröna citron te med honung när jag nästan får mig en kallsup för det ännu en gång har lyckats svalna och bli kallt bara för jag aldrig kan dricka upp mitt te i tid. Jag har en tendens att ha 10 000 andra saker att göra, god damn it! Well oh well, i eftermiddag bär det av till friskis för ett medelpass. Det ska bil skönt. Fast egentligen ser jag mest fram emot duschen efter passet med hun;) de ska bli myys. Just nu sitter jag och försöker kirra klart lite natur tills imorgon. Vi jobbar nämligen i grupp, jag och clon ska skriva om stjärntecken.
- High five! not. trökk med två k!
Förutom träning och plugg måste jag tvätta! Senaste maskinen har legat och skrynklat till sig en bra stund nu, tror det är dags att hänga upp den nu och slänga i en ny! puss och kram /ms brightside

24/1-2010

Dvs. Min namnsdag!:)

Yey

Ingen design idag!!! Life is good

Skiv to the stång

Puh, passet va kämpigt - men behövligt! Mina ben är helt döda! Fast jag tyckte han missade mage ocg rygg, men de kör vi imorgon ist:) Nu har jag precis smockat i mig världen godaste kanelgröt med rivna äpplen till. Svin gött! Det borde ni prova! smakar nästan som äppelpaj (för er som gillar det) fast aningen nyttigare. Nu kallar en lång, lång dusch samt peeling. Hoppas honey kommer hem snart, för då ska jag pussa lite på honom innan jag återgår till mitt pluggande. Sleep tight peeps!/ er-ik-a

Morning!

Idag vaknade jag som i en saga, underbart! Skönt med sovmorgon. Sedan blev det frukost med honey:) Så nu ska jag duscha och sen till skolan! Skivstångs pass ikväll! Tjingeling badring

Födelsedagen:

Gårdagen började som sagt helt underbart med lite sång, muffins och ljus. Sedan gick jag som vanligt till skolan. Många gratulationer och på tal om det vill ni inte veta hur lång tid det tog för mig att svara på alla gratz på fejan. Men det är alltid kul med lite uppvaktning! Sedan gick jag hem för att skriva klart lite arbeten som ska vara klart till fredag. Hann dock inte klart med allt, då jag skulle träna klockan fem. Och så blev det. Så nu har jag lite träningsvärk i magen och benen, gott-gott-igott-gott! Erik smsade precis lagom när jag var klar och sa att jag kunde börja gå hemåt, så det gjorde jag. När jag kommit en bit på vägen ringer telefonen med en något stressad Erik i andra ändan:
-Var är du???
- På vägen… Hur så?
- Okej… Gå långsamt! Eller förresten, ta en omväg! Eller nej, kom hem istället, men gå långsamt!
-Okej sade jag, men gick ändå en omväg i lite rask takt.
Väl utanför huset ser jag att det är helt släckt i hela lägenheten. Första tanken var att han inte hunnit hem, och att det var därför han ringde. Men sedan slog det mig, att ”fan, han kanske har släkt ner för att tända lite ljus till middagen- mys”. Men när jag kommer in i lägenheten, helt svettig efter träningspasset och även efter promenaden, möts jag av ett mörkt rum, fyllt med många tända ljus. På byrån står två glas med vin. Ut från skuggorna i vardagsrummet kommer min prins framsmygandes, med ett litet leende på läpparna. Han har klätt sig i skjorta, slips och chinos. Jätte fin – som vanlig. Jag blir helt rörd och fnissig.
- Åååååååååååååååååååååååååååååh, pip-pip-pip-pip.. Typ de jag sa. Får alltid heliumröst när jag blir smickrad, eller vad man ska kalla det. Han ler ännu större och kommer fram och pussar mig, jag tackar 100 0000ggr för den finns överraskningen och sedan säger han:
-Du har en timma på dig att fräsha till dig, för klockan prick kvart över åtta står taxin här utanför.
Jag blir ännu mer rörd/smickrad/generad/glad m.m. Skyndar in i duschen och pudrar näsan lite snabbt. När jag kommer ut från toan står min present på byrån. Den där underbara bodybuttern jag önskade mig och mouse, eftersom mitt är slut. Så söööööööööööööööt så jag dööööööööööööööööör! Han är verkligen allt för mig! Bäst i hela världen. Jag älskar den killen! Mycke! Men iaf, vi satt och småpratade lite innan vi skyndade oss ner för trappan. Själv halkade jag och åkte skidor ner för hela trappan, slog i fingertopparna om fan!! Pinsamt! Men men, vi skyndade vidare mot taxin. Taxin stannade utanför Butlers. Världens godaste mat! När vi fick menyn sa Erik:
- Nu tar du Vad du Vill, och så log han. Hans leende får mitt hjärta att slå både snabbt och långsamt på samma gång och hans chockladbruna ögon får mig att smälta snabbare än en klick smör i stekpannan på snabbaste värmen! Jag käkade i alla fall nåt kött som var rena himmelriket och Butlers goda pomes! Jag var mätt som en plätt när vi gick hem. Vi myste lite och sen somnade jag som ett litet barn. Sov som en ängel, men vaknade tyvärr med ett ryck imorse när klockan ringde. Buhuuu! Dagen fick inte passera! Det var den bästa på väldigt, väldigt, väldigt, väldigt länge! Nu måste jag jobba vidare, men jag skriver nog mer sen. Om jag hinner... Puss/erika


Once upon a time


Sommar, sommar, sommar! Men jag gillar faktiskt snön också!:)

By the way,

Mina tre små älsklingar kom in och sjöng för mig imorses med muffins och ljus:) Hur sött är inte det? Jag dör, dom är mina sweethearts<3 Nu drar jag ännu en gång. tijng!

Grattis till min tvilling!

och även mig;) Idag fyller vi nämligen 19 hela år! Kan ni tänka? Shit, börjar nästan få lite åldersnoja... 20 härnäst. Systemet o grejer. Då snackar vi åldersnoja! Skepp o hoj!

Uppenbarligen inte.

Har precis mölat i mig 100liter yoghurt när jag egentligen inte är hungrig. stört. Bara för sakens skull typ? Det får vi sluta med!

Sitter just nu och dricker kaffe, funderar och reflekterar kring en hel del olika ting. Jag sitter med andra ord och gräver ner mig själv till en massa deppmusik. Nu får det bli ett slut på det här med depp hit o depp dit, funderingar om dittan och funderingar om datten! Jag får ju se fram emot mitt kalas på Söndag och min födelsedag på Måndag! Sen ska jag ju köpa träningskort med! Det kommer bli svinkul.

Tillsammans blir vi ett

Nu har jag äntligen hittat ett par lurar jag kan braka musik i på morgonen när jag promenerar till skolan! Gud har prisat mig! Dunkar så hårt att jag inte ens hör när någon pratar med mig, well done erika. Tinitus AB here I come! Älskar när man traskar till musiken och pulsen i låten bara dunkar i hela huvudet, det känns verklgien som man blir ett med musiken! Så jävla go känsla! Där har ni anledningen till varför jag lyssnar på musik.  

Längtar till Måndag, inte just för att jag fyller år utan för att jag ska träääna. luv. Fast när jag väl tänker efter så kanske det inte är så smart trost allt? Sist jag gav mig ut på utflykt när det var någonting speciellt hade ju min sötnos-erik planerat en liten överraskning till mig, men den blev ju inte så mycket med den eftersom erika låg ute på Knorren och solade. skräll! Ja ja, nog om detta. Kan berätta lite om gårdagen för er! Den var mysig förutom att vi inte hann ses så mycket då jag slutade klockan 17:15. Fast eftersom jag har världens bästa syssling så fick jag skjuts. Var hemma runt halv. Gött mos överdos! Jag Kom typ in, pussade min livs kärlek, var dock tvungen att åka iväg på ett ärenden direkt så jag hämtade Erik sedan när vi skulle åka. Väl på Buddy's käkade vi lite pilgrimsmusslor till förrätt och en lyxburgare till huvudrätt. Någon efterrätt vågade vi oss inte på eftersom vi rullade därifrån. Hoppas vi inte fick pbota nu bara:S Just kidding;) Vi somnade gott och jag har nog aldrig sovit så gosigt med min sötnos. Fast jag har råkat ut för ett dilemma som börjar störa mig lite. Eller rättaresagt min sömn. Jag har börjat drömma väldigt mycket!!! Allt från roliga drömmar till knepiga, läskiga, skrämmande, ångestframkallande mardrömmar. Inatt drömnde jag en så jäkla knepig dröm. Fast inte så jätte jobbig. Ingen sån dröm som man vaknar och har sveriges ångest och en stenklump i magen. Hatar dom mornarna. så jobbiga! Men jag älskar dom mornarna när man drömmer gott:) Nåväl, kanske skriver om min konstiga dröm senare, för nu har jag multimedia. Kisses han hugs!


Du smittade mig


Jag menar, Hur skön är inte denna mannen?

One year


Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag? Ne de är ingen vanlig dag, för idag är min o eriks ett års dag, HURRA HURRA HURRA!


keywords


sthlm



Pusspusspusspusspusspusspusspusspusspusspuss/e

at home.

Usch och fy och blä vad hemskt det är att vara sjuk. Hatar det verkligen! Vaknade runt halv sex och var totalt rutten! Notera rutten! eller röten på trollhättemål. mina ögon var ihopklibbade och min näsa var bomtät(nässpray here I come) plus att jag hade ett sånt där snorlock över ena näsborren, bläää! Jag spyr. Dessutom hade jag jätte ont i halsen både för att jag snarkat största delen av natten och så för att jag har lite ont i halsen överlag. Jag blir så besviken att jag alltid lyckas bli sjuk när någonting kul händer i mitt arma liv och att jag även missar mycke i skolan, då jag har religion och graf imorgon. Vet inte om jag vågar vara hemma och missa allt eller om jag ska chansa och kanske bli ännu sjukare. Hatar att fråga efter anteckningar från andra då jag bara förstår mina egna. Och som grädden på moset firar jag och erik 1år imorgon!!!!!!:( Så jävla typiskt. Men jag ska fanimej ignorera min sjukdom imorgon kväll då vi bokat bord på Buddy's. Har verkligen sett fram emot detta och jag vill inte missa det, för en middag med min Erik på Buddy's kan inte bli annat än underbart och lyckat. Nu måste jag dock göra lite design läxa och skriva lite rapport samt läsa lite om min kamera. Puh, kommer bli en jobbig dag idag! Massa honung/citron te. Strömming kommer hit på lite mys senare också. Hoppas jag inte smittar tösen. Oven and out, en snorig erika!

Ps. Jag fyller 19år på Måndag.ds


Half.


Die hard

Min näsa!!! Ingen skola imorgon! Döda mig, jag mår piss!


Call me elegant


Snorunge,

Jag sitter just nu med en pappersnäsduk hängandes i näsborren i väntan på att datorn ska ladda klart. Jag är så förkyld! et rinner som Niagarafallen alltså! fyy! Idag har jag gjort klart mitt projektarbete så imorgon ska jag lämna in det till morgan för kretik. Nu när jag kommer hem väntas en god kopp te med smak av ananas och citron. Mums! Och medan jag dricker min goda kopp med te kommer strömming att vara påväg hem till oss. Super mys, ska berätta allllt om sthlm. Fast det blir nog en rätt kort historia tror jag. Aja, senare ikväll bär det av till Jules, vilket var väldigt längesedan sist. Förutom nyår var det nog några veckor sedan, snart en månad kanske?:S Ja ja, nog om detta! Back to work, nässpray nästa!

God morgon!

Sitter här och dricker mitt morgon kaffe! Fick strunta i första lektionen då jag hade sån fruktansvärd yrsel imorses och tillråga på det var jag bomtät i huvudet. Jag har nämligen gått och blivit sjuk, fast jag går ändå till skolan. Känner mig duktig. Stockholm var som väntat helt underbart! Precis vad jag och erik behövde. Vi var i Stockholm runt tolv, fast erik skulle jobba lite så vi var inte på hotellet försen vid sex. Då packade vi upp och myste lite, kikade på tv osv. Senare på kvällen gick vi ner till hotellets restaurang och jag har nog aldrig käkat så god lax! Skit gött på ren trollhättemål! Smörslungad potatis till det. Men men, sen så duschade vi och kröp sedan ner i sängen och jag somnade på typ en sekund. Kände mig lite dum mot erik då han låg kvar en stund innan han också somnade. Dagen därpå gick vi upp runt nio för att käka frukost. Även den var magisk tills de att jag tog fel ägg framme vid buffén. Skulle kläcka skalet på knät - trodde jag - men eftersom det sotd på engelska någonjävlastans som inte jag såg så var tydligen ägget väldigt löskokt, notera Väldigt. Krasch(!!!!!!!) sa det och så hade jag ägg på hela jävla benet och hela jävla golvet. Där sitter jag på en fin bufféfrukost inne på Story hotel, inte mindre än pinsamt skulle jag kunna beskriva den situationen. Jag satt där och skämdes en bra stund innan jag tog mig mod att hämta en kopp med lite kaffe. Efter frukosten packade vi vårt och checkade ut för att sedan dra staden innan vi åkte hem. Jag köpte kläder för 1900;-. Men eftersom jag aldrig lyckas hitta någonting på rean så fick jag bara köpt en ynka tröja, en tee med puffarmar och en väst, samt lite smycken och annat smått. Erik däremot köpte en skit snygg klocka. Jag har paxat den när han inte använder den;) Nä nu ska jag kläpå mig innan jag börjar traska till skolan om en sisådär halvtimma. Bilder från sthlm kommer!;) I promisssee. Ciao bella/ eee

Lyckorus.

Nu när jag väl sitter här, nördar, pillar näsan och drack precis upp den kalla slatten i min kopp så kom jag på att
- Fan! Jag tror jag ska ändra min attityd till mitt arma lilla liv! Fick ju pengar i julklapp av mami o dadi till ett träningskort så jag funderar på att få tummen ur mitt trånga rumphål och bege mig till friskis&svettis på söndag och köpa mig ett? Jag vet, jag veeeet att sportlife är innestället för träningsnarkomanerna i stan MEN friskis ligger bara en stenkast bort. Eller a, ett väääldigt långt stekast bort. Nä, men det ligger faktiskt bara 7minuter bort. 3 om man cyklar. Fast det går ju inte nu, jag menar cykla... Men men, nog om det- tillbaka till ämnet; träning(!). Så i alla fall tänkte jag att nä nu jäävlar blire träning igen! Vill ju liksom se lite tight ut till studenten!;) Så får det bli! Nu ska jag nog höja musiken och dansa runt tillsammans med mitt lyckorus och mitt underbara beslut om min inställning till livet samt träningen. Hej då!


Huvudstaden och storstaden


Imorgon drar jag och Erik till Sthlm! Läs mina läppar(bokstäver) s-t-o-c-k-h-o-l-m!!! Nu låter det nästan som jag aldrig varit där - vilket jag har, men ändå!:) ska bli sjukt kul och huur mys som helst! Just nu sitter jag här och har klunkat i mig typ en liten kaffe, momma! Nä, magen skriker efter mat! Bäst jag lyder, smell you later! /erika

Lovely

Jag har börjat läsa en ny blogg och den är sjukt bra! Peace out

inspiration


I lost my self in you

Det där mörka hålet gräver sig djupare och djupare in i bröstet på mig. Känslan av ensamhet värker smärtsammare än någonsin tidigare. Det känns som jag står i mitten av ett rum av blinaknde lampor, jag snurrar snabbare och snabbare och blir allt snurrigare och snurrigare. Tillslut stannar jag och har inte grepp om någonting, allting i min omgivning snurrar och jag kan inte se klart. Jag kan knappt se någonting, det bara snurrar! Jag försöker greppa tag i någonting, men det går inte, för jag ser ingenting. Allt snurrar! Jag ställer mig ständigt frågan "vad gör jag här?". Jag önskar att jag kunde stanna tiden och jag önskar att jag kunde besvara just den frågan. Men tron att allt ska bli som förr är starkare än mitt förstånd. Hur blev det så här? När blev det så här? I allt vimmel av människor söker jag efter din utsträckta hand, men jag hittar den inte. Jag tror att jag inte når den men jag inser snart att den inte finns. Du har lämnat mig ensam i all förvirran. Jag står där i vimmlet av människor och känner mig ensammare än aldrig förr. Var tog du vägen?

Ps. för er som kanske tror det så handlar inlägget Inte om Erik;).ds


Nyår 2009


T.


Possibility


Typ, döda mig.

Efter en orolig natt fylld av mardrömmar och annat är jag lycklig att jag överlevde även denna natten. Ett år fyllt av många fina och underbara händesler, samt en hel del olyckliga och förskräckliga händelser. Allt från de att jag och erik blev tillsammans till saker som aldrig får hända, bråk. Men nu är jag här igen med humöret på topp(?), eller? Aja, de kommer väl. Har i alla fall en rad olika nyårslöften att följa, en del jag vet att jag kommer klara medan jag har ett par andra som kanske blir liiiite mer av en utmaning. Men ärligt! Hur många av er, i alla fall tjejor, har som nyårslöfte "jag ska leva ett sundare liv" eller "jag ska gå ner i vikt"? Med andra ord, era nyårslöften är att ni ska gå neri vikt. Ja ja, i detta inlägget tänkte jag dela med mig av de bästa minnena från året. Så titta och njut, för detta tog mig en timma!

Börjar som vanligt på förra årets nyår. Detta nyåret spenderade jag med b.la. Amanda, min syster, Erik och många fler.


När vi två blev en. Närmare bestämt den 14:e januari.


Jag och min tvilling fyller 18, och den spenderar jag såklart med Erik:)


Vi brudar drog till Lipz! Som förövrigt blev som det blev, hahaha...


Jag och Clon drog på Housekvällen även här på Lipz.


Erik (och jag?) flyttar in i sin nya lägenhet...


Familjen Jonsson och Lundqvist drar till underbara Egypten. Luv.


Jag träffar pojkarna för första gången. Kan det varit i slutet av mars? Eller början på April? Hur som helst så är detta fotografi taget lite efter det, detta var under påsk då jag o pojkarna målade lite påskkaniner:)

r
Jag, Julia och Robert drar på simonas 18års fest.


Våren börjar närma sig sitt slut och gänger bilar upp till Sandviken för att överraska min lilla Amanda som även hon skulle fylla vuxen. En av de bästa händelserna under året.


Theo var så fruktansvärt pollenallergiskt...


Vi åkte till Borås djurpark och kikade på alla djuren.


Sommaren är här, men dock inte det sista sommarlovet. Jag och Erik tar en sväng med hans stylade saab.


Sommaren kom och även midsommar!!:) Detta året blev det i Lysekil!


Vi stannade väen kvar i sköna lysekil några dagar, vi solade och badade o hade de jävligt gött!


Fjordfestivalen på ingång!


Ännu mer sol och bad...


Vi åkte på en spontan tripp till Fossen där K.A och Jensa skulle fiska.(fick dock ingen fisk)


Eriks syster Frida och fredriks bröllop:)


Trädgårn' med Erik och Claudia


Dagarna blir veckor, veckorna bli månader och snart firar jag och Erik ett år:) Han är allt!


Sensommaren kryper fram och efterlängtade strömming kommer på besök


När jag träffade amandas lillasyster Thilde första gången:)


Höst, höst. Älskade höst?


Oliver och Theo fyller...


Dagarna i studion


Vi bakar lussekatter i allt julstök...


Vintern är här och äntligen får vi uppleva ett vitt svea! Man ska ICKE klaga!


Julafton närmar sig och den firar jag och Erik tillsammans hemma hos min mromor och morfar!


... Och innan vi visste ordet av det så var et nya året inskålat med skratt och glada miner. Dettav ar mitt år! Hoppas ni alla får ett underbart 2010, för det vet jag en som ska ha!

RSS 2.0