sweet as candy!


Oliver 5 år idag

Deprimerad...

Sitter i soffan och äter chips och surfar... Deprimerad över att tåget går så jävla kasst! Måste ta mig till Gbg ikväll, vilket innebär: jag missar fredags mys med stor middag och invigningen av vår nya säng som kommer om en halvtimma. Jag vill bara gråta just nu!

Goding.


Satt och käkade bredvid tumbutu!

Blev helt extas:D värsta coolt plus att vi stötte ihop på vägen ut!!!!

All star med fina tjejor!

Sitter på all star med Emilie, johanna och Julia och ska käka fin fina burgaren:) idag va en bra dag på jobbet! Fast saknaden av erik blir allt större! Love/ Erika!

21

Idag firar vi 21 månader tillsammans jag och baby!

I bilen mot Sundsvall!

Och så sitter man ännu en gång i bilen påväg ut på tour. Tar ungefär 10h med lite bensträckare emellanåt. Känner för att sova, då jag inte sovit så många timmar inatt heller. Börjar nästan vänja mig vid de hyfsat fräsha sömnproblemen... Kanske hållt på regelbundetsen juli, annars var det ju lite pö om pö. Saknar redan mitt hjärta! Puss/ Erika

Tågstationen

Sitter just nu på Tågstationen i Göteborg snart på väg hem... Kommer ligga i min säng vid åtta på morgonen. Funderar på om det är någon ide att ens försöka sova!? Sophia hoppade precis på sitt tåg till Köpenhamn. Varit en jobbig jobb helg;) fast rolig och bra! Idag ska jag fotografera cv-kort på Ann. Sen ikväll ska jag till Friskis på värd möte plus en timmas jobbpass i gymmet. Nä, om man ska kolla lite film eller lyssna lite musik tills tåget kommer? Natti då länge! .... Eller god morgon?

Hem, hem

Längtar hem...

Just nu:

Ligger just nu på hotellet i Falun. Jätte trött och har aningen värk i kroppen efter en lång dags arbete. Fotograferade en dam tidigare jag med hela ryggen full av tatueringar. Svart vitt på det och rätt ljus gav jäkligt effektfulla bilder:) hon verkade i alla fall nöjd, då är jag nöjd! Nä fy! Nu saknar jag hun'. Önskar han kunde komma hit och krypa ner hos mig! Nä, sova var det! Natti

Sleep tight

Nu ska jag nana:) super trött! Natti!

Pod meddelande

Nu äntligen går det att blogga från min iphone! Fattade ju nada innan... Nymodigheter;) ligger i älsklingens säng just nu, han kommer nämligen hem från manchester inatt. Längtat så efter min gosing! Och Marre med(apropå ingenting)! Ja ja:) sov gott alla!

RSS 2.0