Visste ni att....?

Som person är jag till synes hård och aningen kaxig, men innanför det hårda skalet är jag lika mjuk och sårbar som vattenytan på ett spegelblankt hav.  Ett ägg helt enkelt, hård på utsidan men mjuk på insidan.

Jag har alltid haft dåligt självförtroende och självkänsla. Ibland har jag lyckats dölja det hyfsat bra men oftast genomsyrar min svaga sida. Mitt liv präglas på vad andra tycker om mig och mitt ego kommer sällan i första hand. Oftast glömmer jag bort vad jag själv egentligen vill och vad jag själv egentligen behöver. Alla andra kommer i första led. Andras ord är min lag och jag följer sällan mitt hjärta och gör det jag allra helst vill och det jag mest behöver. Unnar mig sällan saker, kostar aldrig på mig nåt roligt (förutom nu det senaste när erik verkligen tvingat mig köpa det jag verkligen vill ha, vilket är bra I guess?!). Jag tror aldrig på mig själv och förväntar mig alltid det värsta. Tar aldrig vänner, familj nära och kära förgivet, då mina tidigare erfarenheter aldrig tillåter. MEN därför ska jag nu, denna höst, äntligen ta tag i allt detta:) Så det inte längre ska var aett problem. - förhoppningsvis! Ska läsa två böcker som några personer tipsat mig om, bla. min tvilling Sandrej. "Självkänsla nu!" av Mia Törnblom och "Du kan hela ditt liv" av Louise L. Hay. Får se vad detta leder till...

By the way, kan inte jag också passa i röda läppar? Det är ju så s-n-y-g-g-t...

sjukling och längtar efter min iphone 4


Song of the Day: Marina and the Diamonds - I am not a robot




220910

Nu blir det äppelkaka, pannkakor och soppa med Erikakakakan. Mys!

Song of the Day: Swedish house mafia feat. Tini Tempah - Miami 2 ibiza




Tågbiljett.

Sitter här i honeys mysbyxer och letar liter tågbiljetter inför imorgon. Förhoppningsvis är dom billigare imorgon, annars kanske jag borde fundera på att åka idag... Well well, ska bjuda lite på "Song of the Day" snart tänkte jag! Blivit lite dåligt med det på senaste.

Uppdatering senare.

Sov sött!

Nu ska jag krypa ner under täcket bredvid min.

Morgondis


En bild från förra hösten innan skolan. typ kvart i åtta eller nåt:)


Song of the Day: Edward Maya - This is my life




Fika med Ann.

Ska iväg här om ungefär en halvtimma för att fika lite med Ann, Amandas mami. Så här ser jag inte ut just nu:

Sköja, de är så jag ser ut just nu...


Tillbaka!

Allting har varit mer än underbart! Åker nästa helg igen, då blir det Sundsvall!:)

Från torsdag till söndag!

Kommer förmodligen inte hinna skriva så mycket nu när jag åker. Drar mig mot göteborg imorgon för att jobba, upp tidigt på fredag(närmare bestämt klockan sex på möra') för att sedan åka till Motala och börja fotograferingen. Upp tidigt alla dagar fram till söndag, fota, fota, fota! LUV!!! Life is gooooood! Hörs seanre då! Tjingeling

Träning idag då, eller?

Sitter hos Carro och ska väl bege mig hemåt. Sovit som på nålar inatt, alltså inte speciellt bra... Lite nervös inför turnén faktiskt. Men det ska nog gå bra:) Ska faktiskt träna idag! Dock väldigt löst, så jag inte dör av träningsvärk imorgon under fotograferingen. Måste börja träna igen, känner mig flööööt. Va rätt trimmad i våras, dock lite vääääl trimmad. Skinn o ben typ. Men lite mitt i mellan vore väl fint? Inte sant!? Hm, ilandsproblem typ... Dags att dra mig! Hörs senare! Kram Erikakakakaka

Drar på turné!

Åker iväg på turne med fotogänget över helgen, kommer bli awesome:D

Saknar...

Åh vad jag saknar min marre nu:( Även om vi inte träffades varje dag när du bodde här så blir det ändå konstigt när inte möjligheten finna. Du är saknad marre men jag vill inget annat än att du ger järnet/gärnet (eller hur det nu stavas) nu:) Du är ballast som vågar ta steget att flytta till ett helt okänt land med nya människor, stilar, kulturer osv. Det är strongt gjort! Längtar efter att få träffa dig!

Varma kramar din vän Erika!♥

Happiness

Kan inte beskriva känslan med ett annat ord än lycka! Jag fick jobbet! FATTA att jag fick jobbet! De jobbet jag har drömt om i typ... 5 år! Helt otroligt! Nu ska jag fira detta med lite The sims två! Skippade Sthlm med baby idag, även fast det är våran 20månaders dag, så kände jag att kroppen behövde sova lite efter all stress och nervositet m.m. Här är några av de bilder jag tog igår! Ska till Model lab på torsdag och skriva ihop en schema och lite så.

Köss i röva, för nu är jag en lycklig sim!

Erika just nu:


Hope

Sista fotograferingen idag, hoppas det går bra! Antingen får jag jobber eller också inte. Så är det ju bara. Ska snart cykla ner till bemanningen för att skriva på lite papper osv. Sen bår det av till göteborg. Nu ska jag halsa lite kaffe innan jag tar hojen. Hej hopp!


Song of the Day: Jack Johnson - Better together




Funkisdag!

Nu drar jag iväg på "funkisdagen" på friskis och svettis.

Mina byxor luktar konstigt?

5 o'clock in the morning

Imorse, klockan 5(tror jag), åkte marre till England ett år! Kan ni förstå hur lång tid det är? Kommer sakna dig din jäääävel!! Fast jag kommer ju till dig i vinter:) Så jag får helt enkelt hålla ut! Fast vi ska ju skypa också... Hehe! Håller just nu på att borsta tänderna, ska till friskis om en timma lite drygt. Jobb, jobb, jobb! Nu ska jag fortsätta med mitt! Hörs senare, om jag inte fastnar framför The sims;). JEH/AKIRE

Vet ni vad jag gör?

Jag sitter just nu och installerar THe Sims! Haha, hur löjligt? Fast jävligt kul! Jag har tänkt på det länge nu att installera men liksom aldrig blivit av MEN så träffade jag min tvillingsysters kompis på bussen igår och hon berättade att hon och sandra hade planerat en The Sims lan nästa vecka. Lät ju kul! Då slog jag till!

Song of the Day: Jack Johnson - You and your heart




Tog med videon också för den är så störtskön...

Fredag!

Har spenderat de senaste dagarna i göteborg. Jobbrelaterade ärenden. Har heller inte haft tillgång till dator eller internet, så jag har dessvärre inte kunnat uppdatera mig speciellt mycket. Men i alla fall! Sitter just nu i mitt rum, mobilen har precis blivit med kontankort, som dessutom inte är i bruk eftersom den är helt nollställt. Ingen kan få kontakt med mig just nu känns det som. Ska införskaffa ett abonnemang så fort jag får ett bättre jobb med liiiite högre lön. Nu ska jag studdsa genom duschen där snart... ciao

Song of the Day: Robyn - Fembot




Wish me good luck!

IDAG GÄLLER DET! Mitt drömjobb står på spel.... Der firar(?) vi med lite bilder.

Sum-09


En härlig bild på Oliver och Leif från förra sommaren.

Song of the Day: Mathisyahu - One day




http://maaarree.blogg.se/

Såg att hon laddat upp lite bilder från helgen. Jag ser helt störd ut på vartenda kort. Fyfan va knack jag måste vara?! Ni får ursäkta mitt bedrövliga utseende den kvällen:)

Och sist men inte minst en bild på mig och min going! Kommer saknar dig otroligt mycke marre!!! Åker nämligen till england ett år nu på lördag... Fast jag kommer ju självklart och hälsar på:) Va de i slutet av november vi talade om? Yeye, vi ska ju skypa har vi bestämt så de löser sig. Alla bilder är tagna från marres blogg. Besök gärna:) Puss o kjam

På språng igen!

Idag har jag på mig kläder... Och här står jag och poserar med en kaffe el kaffe (dock ej seriös). Imorgon är det prov inför bemnningen klockan 8.30 och direkt efter det ska jag på möte om ungdomsgarantin på ams. Öken, efterdet stressa hem och göra iordning anni inför min fotografering i göteborg! Nervös som fan, hoppas verkligen jag får jobbbbbetttt! Annars är jag icke en klad hest. Men men, nu ska jag dra. Måste bara klura ut en låt... Tror marre blottade en bra mati' låt för inte så längesen? Well oh well....

Asssså den där pilatesbollen har en tendens att alltid stå och smygposa i bakgrunden. Hmm....
Köss i röva

Nu ger jag mig av!


All I know is I love you too much

Du finns inte i mina tankar, inte mitt hjärta eller i min själ. Baby, du är mina tankar, du är mitt hjärta och du fyller min själ. Detta är vårt öde. Vi är skapade för varandra. Du är min mening och mitt öde. Snälla, glöm aldrig det!

Från din bara din Erika.


Underbar låt, underbar video.


Song of the Day: Mohombi - Bumpy ride




Hej hallå och allt det där!

Nu tänkte jag studdsa in i duschen!

Pomperipossa?

Tjo flöjt!

Song of the Day: Example - Kickstars




Lite dålig upptaering

Känns som det blivit lite dåligt med uppdatering det senaste!? Har jag rätt? Kan bero på att jag haft en del att göra och att jag inte haft en dator tillgänglig. Inga bilder heller, och om Om inträffar blir det ofta cam. Orkar inte ta kort just nu när det är fullerullerulle hela tiii'a. Men ska försöka bättra mig! Skepp o hoj.

Erika

Idag blir det förmodligen till att hopps in för claudia på friskis och efter det direkt åka till jobbet. En jobb dag med andra ord. Här har ni mig just nu iaf:

Ge mig chips!! som gristjockisen i götakanal säger:) Men jag vill ha kaffe! Hej så länge!

Sög

Vampyere suger sög hååårt! Hann se typ 15 minuter innan vi stände avutav uttråkning. Enligt mig en frukstansvärt dålig film som endast försökte vara som scary movie. Blä!

Song of the Day: Creek - One last breath




Vampyrer suger

Den ska vi se nu:) Ska bli spännande att se om den är så rolig som man hört! Uppdaterar er mer imorgon. efter intervjun. Ska nämligen på en jobbintervju imorgon igen. By the way! Provfotografering i göteborg på tisdag! Då gäller det liv och död, om jag inte får jobbet kommer jag bli jäääätte besviken. PormiZze! Nu ska jag dra mig här. Slänge upp en låt först bara. En gammal goding som erik skickade till mig innan vi blev tillsammans. Den tiden då vi bara var goda vänner som typ umgicks varje dag. Åt kvällsma varje kväll, rostade mackor med ost och saltgurka osv. Simma lugnt/ ee"

Song of the Day: Katy Perry feat. Snoop dog - California Girls




G.

Åker till göteborg om en halvtimma:) Jobb intervju imorgon på Model lab! Wish me good luck. Puss

RSS 2.0