Göteborg

Då var man i sin nya lya då... Blandade känslor. Spännande, vemodigt, läskigt, men framför allt kul! Ska visa er bilder på mitt nya hem när jag kommit i ordning lite mer. Kanske onsdag? Nu hittar ni mig i Göteborg fram över.

Puss/Erika

Nu drar jag!

Tar mitt pick och pack och drar till Göteborg!

wiwa!


Igår.


Mycke jobb, lite tid

Inte bloggar så mycket sen onsdags pga. mycke jobb! Vi hörs på måndag! Puss/ Erika

NU: sova

Nu ska jag sova! god natt:)

PACKAR!!!!!

Herre vad jag packar! Är varmare än en get genom öknen! puh! Jobbigt att flytta... Men kul och spännande! Köpte min fina matta som jag så länge suktat efter och den där skinnsoffan som kommer matcha TOTALT till min fina matta och mitt fina glasbord:) Kul kul! Så här ser mitt rum ut hemma hos mamma och pappa! notera alla jävla lådor i min hall också, herre! (fruktansvärt dåliga bilder!)
Housemusik, kaffe, kanye west, kaffe, kanye west, housemusik......!


Touch it, bring it, pay it, watch it.

Jag försöker vara en bra människa, hittar på saker jag kanske inte riktigt alltid är beredd att lägga pengarna på men detta gör jag för att jag bryr mig om dom jag tycker om. Jag blir väldigt lätt besviken när saker jag gör inte uppskattas, till och med lite väl besviken ibland. hatar när folk ignorerar och medvetet retar upp mig. Människor som inte sett mig när jag väl blir riktgt arg har förmodligen inte upplevt ilska, enligt mig i alla fall. Jag är en väldigt känslosam person som funderar mycket och få mina ideer, lite som att vända på en hand. Kan ibland vrida på saker jag hör och upplever just för att jag är en känslosam person.

Hej Erika!

Kläder, kläder, kläder:


By the way.

Mina mc skor har kommit!:) Blev dock dom svarta i alla fall, jag bangade på de beige one.

Sova.Nej om man ska ta och knyta sig? Trött i bollen, kommer förmodligen inte somna försen seeeent. Men jag gör ett tappert försök, Ted Gärdestad får assistera John Blund! Buenas notches!


Lör, sön.

Lördag ar väl lite indianinspirerat... Så gult foto så jag gjorde den svart/vit. Tyvärr dåliga Iphone-bilder.


Söndag var det stickatlinne, militärjacka och päls som gällde.

Korvfingrarna fick vi inte glömma där på hörnet! Den bjuder jag på! Korv alltså.

Åh, vilken härlig dag!

Packa, musik, packa, musik, telefonen, blogga, musik osv osv osv...

Sitter och lyssnar på Ted Gärdestad och blir helt nostalgisk. Idag har varit en hektiskt dag, inte nog med at jag var i Trollhättan klockan tre-fyra i natt och somnade vid sju så har jag flängt fram och tillbaka till Göteborg två gånger idag. Ikea osv. Nu är jag trött! Sugen på te, men för trött... måste packa! orkar inte det mer just nu - men jag måste! Flyttar på Måndag, spännande!:) Hart varit mycket på jobbet så jag har tyvärr inte kunnat blogga efter det senaste inlägget men jag ska allt slänga upp lite bilder på mina kläder från lördag och igår. Ha det bra så länge!

God morgon alles!

Time to work! Best regards Erika.

JUST NU: På tåget.

Sitter just nu på tåget med ny och fräsha musik på ipoden(nytt för mig i alla fall). I dag bär det av till Falun för ännu mer jobb! Förhoppningvis hinner jag med en fika eller liknande med Annika, mammas syster. Nåväl, batteriet skriker efter en laddare, sorry! Inget utrymme för en just nu, tåget är smäll fett! Smell you later!

idag bär jag:


White nights

Ligger i sängen och lyssnar på indianmusik. Läkande musik. Vissa säger att man bara blir ledsen, kanske i vissa situationer, men för all del lugnande och fruktansvärt behaglig. Känner mig trött men ändå pigg. Funderar mycket! Jag är sannerligen en tänkande människa! Eller snarare grubblande och komplicerad. Jag vill också vara vacker och klok. Nä, om man ska försök sova? Ska nämligen upp tidigt imorgon och hämta tvätt... Och sola. Må väl! /Erika

Tiësto.


Hm...?

Dessa:


... Eller dessa:


Husmusik

House musik, två koppar kaffe, tre se&hör tidningar och diverse bloggar/hemsidor känns dagen mycket bättre Även fast det börjat snöa för dryga timmen sedan. Vart tog våren vägen? Förra veckan var ju nästan varm till och med! I Göteborg kunde de gå med skinnjacka. Det ni! Sen när vi varit i Östersund med -17 grader kändes det som vintern hängde med ner i söder. Ye ye... Nog om vind o väder, tillbaka till vardagen hemma på hjärtumsgatan. Jag har nu solat mig lite, men det syns ju inte försen imorgon... om ens då(?). Får sola tre-fyra gånger för att det ska synas lite i alla fall. vill kunna använda mina fina nya tröjor där magens syns lite utan att blända kunderna och personalen på jobbet. Jag är ju dessvärre bara brun i ansiktet av allt smink jag bär, så nu får de blir lite ändring på det! Och så blir huden lite van om jag nu drar söder ut i vår. Ska försöka hälsa på Vibeke också i April. Kommer nog bli kul om det blir av, mycket skratt i alla fall! Saknar tösa nu när hon begett sig mot Paris och pluggar franska. Föresten, så har jag börjat träna lite spanska så här på mina lediga dagar, fråga mig inte varför!? Känns bara aktuellt och roligt, givetvis bra också. Så, ciao bella!

Escape me.

Mycket som händer nu i Trollstaden. Tråkiga saker hände i helgen. Inte för att jag kände personen, men jag vet vem det är och har sett personen sen han var två äpplen hög när han gick i förskolan. Tråkigt när man hör att människor man vet vilka det är dör, det är tragiskt. Jobbigt för familj och vänner. Nåväl, ska inte gå runt och grubbla för mycket, jag hade turen att inte känna personen, så jag är glad jag mår bra!


Sitter just nu och lyssnar på escape me med tiësto. Så skön! Tvättar alla mina kläder också, har nämligen inga rena kvar. Jobbigt läge! Funderar även på om man ska slänga sig i solariet en sväng om både idag och imorgon och sola sig en nyans brunare hädanefter? Tiderna bröjar ju smälta lite mer nu om man säger så, våren på intåg. Funderar mycket på våren! Många känslor som vaknar till liv när varma sommarnätter nalkas.


Kan ju slänga upp en sommarbild på mig och Amanda då aprorpå sommar:)


Mondayyyy-hayyy-hay!

Då vad det måndag då! Skönt att vara på hemgång! Sitter på tåget från Stockholm mot Göteborg just nu. Idag är det alla hjärtans dag och den 14. Det var vår dag idag. Och på onsdag är den fettisdagen. Konstigt nog suktar jag inte direkt efter en fet semla. Hade ni frågat för ett år sen hade jag förmodligen offrat min vänstra lilltå för en. Men men, så är de. Har suttit i en och en halv timma och läst HELA min blogg. Lite kul o se vad man gjorde för exakt ett år sen osv. Bilder, minnen och gamla känslor som skakas till liv igen. Fan vilken kass vår jag hade. Och jag som lovade mig själv förra nyåret att det skulle bli det bästa året. Jo men visst. Vilken fasad man levde bakom vad det gällde en del saker. Tur man tog sig ur det. Nä va deprimerad man ska låta då!:) de är jag inte i alla fall! Känns som jag vill skriva en hel bok här just nu men jag orkar inte riktigt då jag skriver på min iphone. Jobbigt att skriva! Går inte ens göra mellanrum mellan texterna så de får bli en hel smet. Lite kämipgt att läsa kanske. Hehe! Ska skriva lite mer här i veckan! Hände mycket nu med flytt och allt! Imorgon ska jag, min tvilling och hennes två bonusongar äta middag hos farfar. Han ska ju sluta jaga så då ville han bjuda på en sista viltgryta. Faktiskt rätt gött på rent tröllhättemöööl! Nä, nu ska jag fortsätta surfa eller kanske avnjuta ett o ett annat avsnitt på solsidan eller top model. Solsidan är min nya favorit förstår ni:) Bara ett år efter alla andra.... Jag veeeet!;) hej så länge!

Jag lovar er...

... att när jag flyttar ska jag blogga med bilder/musik varje dag när jag är hemma! Försöka skriva lite när jag jobbar med! Nya miljöer och ny inspiration. Min blogg har verkligen gått ner sig, men kanske en liten make over och mer bloggande som förr. Missar så mycket, det märks verkligen när jag går tillbaka och läser i böoggen vad mycket man gör som man fort glömmer. Lite dåligt samvete för jag glömt oc helt enkelt inte orkat blogga. Men som sagt, en förändring ska ske! Flyttar sista helgen i februari så i början på mars ska de väl dra igång igen! Nä nu måste jag sova! Jobb imorgon. Med världens bästa srcubs i bakgrunden lär jag somna om några timmar. Ja ja! Sova var det! Natti.....

RSS 2.0