salt

Nu ska vi duna ner med lite te och film här. Ska bli mys. Salt, med Angelina Jolie. Imorgon vankas student och party! hoppas på en bra kväll! Natti på er!
Fotografi från förra sommaren ute hos min goa mormor och morfar.

rolling in the deep


storm

tänkte lägga mig i sannegården en sväng om och sola. men jag inser rätt snart när jag försökt veckla ut filten en kvart, att det blåser förmodligen föör mycket, dock varma vindar, för att steka. sen har jag ju en 3v gammal tatuering som förmodligen inte suktar efter sol riktigt än. får brygga en kanna kaffe och lägga mig i skugan ute på gården istället och längta efter danmark, när det nästan inte är förbjudet att sola med min tattoo.

btw, senare idag ska jag träffa Jonna-ponna i slottis. sen blir det visning i götet med babe. hej så länge!

gött med bula

foto: matilda (lill-tilda)

uppe med tuppen

idag ska jag till mormor och morfar... ska bli skönt att träffa dom igen. längesen nu, föör längesen!

make up alá moi

Sminkade matilda lite igår när de va lite kunder. Blev väldigt bra:) En svart/blå sotning och en guld/brun/svart sotning. niceee.

stopp och belägg!

Då jag märkt att en del människor kopierar bilder från min blogg och lägger upp på sin egen, ber jag er att fråga innan ni kopierar mina bilder osv. Annars kommer jag polisanmäla de som ej frågat om lov innan, eller inte angivit mig som källa/fotograf. Så så är det med det!

inspiration

källa: Knighttcat.com

scones & kaffe

fick upp och bakade lite scones till mig och lill-tilda imorses. de va myspys. nu sitter vi och fotolanar(as usual). Visst sere myspysen ut!

gårdagens kläder.

och goaste gemet!

himmel o pannkaka


faktiskt fotograferat från mitt sovrumsfönster hemma i trollis. himlen fascinerad mig verkligen;)

gimöra

gomorra' gomorra' alla goa' och gla'a! snart ska vi bege oss ner till frukosten och käka de som bjuds. ingen gormé direkt, men myspysiga rum så de väger upp. Idag vanknas det jobb och det ska vara mycket kunder så det lär bli en hård dag. men kul! inatt ska vi åka hem mot göteborg igen. Längtar somvanligt hem samma dag som vi ska åka... Saknar min pojkvän så sjukt mycket. Hörs senare! pussliluss

iphone

lite kassa iphone bilder på mig och lill-tilda från idag, sweet. lite från min iphone och lite från lillens iphone.

motljus


foto: matilda ( lill-tilda)

ett

foto: matilda ( lill-tilda)

mucho

Hey everyone! Idag är de mycke på jobbet! Bal här i Oskarshamn, så kväll är de väl drag. Minns min bal, de va så mysigt och spännande att fixa sig till studenten. Minst sagt ballt. Well oh well, nu ska jag dricka lite energi ryck för att komma i stämning. Maxa mig själv!

Sleep tight

Nu ska vi duna in här i rum 301. Samira kommer förmodligen inte sova eftersom hon fick en iphone av chifen i torsdags. Hon är helt såld. Men men, sängen va're här!

x2

Se där ja! där hade vi mig gånger tvö. Dock utan hängslen, men vad som hände med dom ska vi inte gå så noga in på. hehe. Men men, nu drar vi ut o myspyser på stan snart i alla fall. Lill-Tilda kom precis ut ur duschen, ren och fräsh;) Ses vi i vimlet?

min fina, fina kille.

ååh, det kittlas i hela kroppen när jag ser dig! jag är sååå kär.

hänger ni med?

Om ni kikar till höger om min blogg så ser ni massor av bra länkar/bloggar jag brukar läsa! Bara att klicka in på dom. Kommer fler lite då och då. Kul va? Häng me bah!

right now

Mot jobbet med Sami och mig själv i Oskarshamn. Btw, Samira hälsar att hon ser för jävlig ut... Enligt sig själv.

fötterna på jorden.


du finns i mitt hjärta, där du hör hemma.




om och om och om och om igen. jag lyssnar på air planes för ungefär 20:e gången idag. nej, mer! musiken strömmar ut ur högtalarna och för varje gång den nuddar mina trummhinnor vaknar minnena till liv igen.

Förra året var förmoidligen ett av de jobbigaste åren i mitt liv, som jag många gånger konstaterat här i bloggen. Jag minns studenten som var förjävlig, vilket jag fortfarande har ångest över. Jag skulle ju ha kul!? Det skulle ju bli den lyckligaste dagen i mitt liv. Men balnatten beslöt jag mig. Jag var ett svin, I know. Packade mina saker, sa hej då till mina små änglar på nåt konstigt vis och flyttade hem igen. Tårarna slutade aldrig rinna och jag har fortfarande skuldkänslor efter att ha slitit ditt hjärta i tusen bitar, även fast det var ömesidigt. Varje gång jag tänker på brevet du skrev och läste upp för mig i telefonen samma natt jag lämnade dig, ryser jag. Det var fanimej de vackraste orden någon person någonsin skrivit eller sagt till mig! När du lagt på och jag fortfarande höll luren mot örat kände jag en känsla jag aldrig innan känt. Tystnaden ekade mellan öronen men jag var mål lös. du fick min mage att knyta sig och jag mådde så dåligt över att inte ana. Jag trodde aldrig du brydde dig. Jag glömmer aldrig när vi beslöt att säga hej då och sågs en sista gång. du kysste mina läppar så mjukt och gav dig sedan av. precis innan du rundade hörnet av kvarterets slut gestikulerade du en släng kyss och sen var du borta. Paniken kom krypandes. Var det sista gången jag såg dig? Ett sånt dramatiskt, men ändå vacker avslut. För jobbigt. Förmodligen därför vi hör ihop.

Men på något sätt önskar jag inte det ogjort, eftersom jag aldrig då hade insett hur kär jag är i dig och hur mycket du betyder för mig. Den 7:e, om två veckor, är det ett år sedan jag förstod vad äckta kärlek är och insåg att du är kärleken i mitt liv.

Erik Lindahl + Erika Jonsson = Sant, för evigt!

nostalgi


müsli

gjorde lite egen, eller "hemmagjord" müsli igår. får se om de är nåt att ha nu. kaffe på de, göttt! Hoppas på en bättre dag idag, men först duschen sen ikea. måste hinna packa med!

resultat av promenad

knacka några kort på vattenfallet i parken nere vid sannegården. fina fisken!

indian

sitter och lyssnar på extrem indianmusik. förmodligen bara jag och min tvilling med svenskkultur som diggar sån slags musik. Idag vaknade jag på en bra sida, men allt eftersom minuterna gick blev denna dagen allt mer katastofal. Känns som jag inte gjort ett skit, samtidigt som jag gjort allt skulle göra idag när jag slänger ett getöga på listan - har nämligen ett av sveriges sämsta minne!

Usch vad jag blir sååå trött på mig själv ibland! Vill helst bara dunka huvudet så hårt jag kan i tangentbordet och svimma enda fram till midsommar. och så påtal om midsommar då, världens stressmoment. SAMIRA GHOLIZADEH!! när ska vi boka stuga?! som sagt, stress... Meeeeen jaja, tillbaka till ämnet, slippa alla mina humörsvängningar som plötsligt kom förra sommaren. Nu låter jag sopm ett ADHD barn, vilket jag kanske är(?). Fast egentligen är det väl bara de närmaste som råkar ut för dom, som synd är. för de är ju dom som betyder allra mest. Speciellt Erik. Han får verkligen all skit från mig slängd i nyllet som en jävla käftsmäll. Känner mig som en dum flickvän idag. Saken är ju bara den att Erik är den enda som vet Allt om mig och sett mig i nästan Alla tillstånd. Vad skulle jag göra utan han liksom? skönheten utan sitt odjur... funkar ju liksom inte. inte OK! Skärpning erika!

Nä, om man ska ta sig en svängom runt vattnet och lätta på trycket kanske? Måsarnas skrän är ju rätt härliga ibland trotts allt. och saltvattensdoften. och båtarna. och havet. och föresten allt. Kameran får följa med. Sorry för ett kasst inlägg, men jag hoppas du, min fina erik, läser i alla fall... Förlåt babe.

home

Okej, då va man hemma igen efter en liten walk. nu ska jag snart sätta sprutt på städningen, men först kirra lite räkningar och så. Sen måste jag, för allmänhetens bästa, ta mig en dusch innan jag beger mig ut bland folk. Känner mig minst sagt som en soptippsmänniska, eller typ en snigel. så fräsh. well well, det var vad jag hade att uppdatera om nu, mer kommer förmodligen senare. Ska försöka få med mig svärfar och Guje ut i slottsskogen ikväll, om det inte blir för sent vill säga... Aloha alioha!

frulle btw

trök att äta själv. visst ser det dystert ut;)

god morgon!

uppe med tuppen idag. mycket att göra, bland annat träffa nathalie på jöbbet, handla med samira och så städa hemma, puh. orkaaa! hörs senare.

btw

sorry för massa tråkiga cam bilder men har inte riktigt haft tid att vara ambitiös. från det ena till det andra, när i helsicke fick jag så jädrans ont i halsen då? Och när fan blev jag så pigg? borde sova... upp i tid imorgon, fast egentligen vill jag bara sova bort halva dagen och hinka nån kanna kaffe framför en bra film. Lön imorgon med - wei!

te och scrubs

nu är det te och scrubs som gäller innan jag däckar här i sängen.

hometown glory

Flyget hem går exakt kl: 19:25. Så jag är hemma i min lägenhet runt klockan åtta-nio. Längtar hem lite granna, fast det gör jag alltid samma dag som jag ska hem. Sugen på att gå en sväng om runt vattnet och hamnarna när jag väl blir hemma. Eller plantera mig framför en film. Kanske ska ta slottsskogen i morgon istället efter att jag sagt hej till Nathalie på jobbet och handlat med min käraste Samira. Undrar var vi ska till helgen? Je je, nu ska jag fortsätta vara social här. So long!

uh

sitter, nej förlåt mig... Erik stör sig på när jag använder fel ord i sammanhang. Ligger här och läser samtliga bloggar. Imorgon bär det av hem till Götet igen efter en trip i Sthlm. trevlans. Ska förmodligen träffa min tvillingsyster Sandrej-rederej. Hoppas på fint väder, kanske en promenix runt hela och halva göteborg? Varför inte slottskogen. Tja-a, efter 9,99/10 delar av en chipspåse tål det att tänkas på. har seriösa magsmärtos som kallas duga.
en jenny strömming och en erikap! - ett riktigt kap;) fast dom där ringarna(under mina ögon) skulle man nästan kunna hägna lite i under ett gymnastikpass... Eller?

scrubs

nu får det bli lite scrubs och chips. fyra kilo+ här kommer jag!

cravings

detta hade inte hängt fel i min garderob! lite h&m, lite nelly.

mornington hotell


mys

ikväll ska jag och min bobo spendera en natt tillsammans på hotell. Ska bli så mysigt:) dricka lite vin o basta. efterlängtat.

12:20


söndags jobb

idag fick det blir lite shorts och en magvisar tee. Ser ut att bli en varm dag i Uppsala. Synd man inte kan nyttja solen bara. men men:)

hair.

sami kirra mitt burr idag, som jag sa tidigare. såhäringa blidde de:)

lockade och flätade sidan. syns inge bra, men ändå!:)

ikväll:



jag ser ut som en apa men samira va så sjukt söt så ja la ut den ändå:)


oleary's

Nu sitter vi ett gött häng och gottar på oleary's. Myspysen! Ska se om jag hinner lägga upp lite go'a bilder sen eller om vi drar vidare ut på club. Hej så länge!

full rulle

... På jobbet! Samira gjorde mitt hår förut. As ballt! Fast typ som jag brukar göra. Fast snyggare. Ni får se bilder senare. Tror min grupp är klar snart. So long!

hej


i bilen

Sitter och målar naglarna i bilen, är man en fjolla då?

uppsala

Nu drar vi oss vidare på turné. Uppsala nästa!

nytt hemma hos mig


Och sist men inte minst, denna makalöst vackra kandelaber som jag fick av min goa Samira i inflyttningspresent. Som pricken över i't liksom. Nu ska jag klippa matilda i burret, nice va? Arrividerci!

outfit



maskros


då drar vi då

jag o min vattenflaska.

twitter.

efter många om och men beslöt jag mig för att twittra här på höger sida igen. gjorde de för en tid sen men beslöt mig för att sluta med det, trökigt lixom. glömdes bort, men nu ska jag göra de igen. lite lättare att twittra när man sitter dumt till, men ändå vill uppdatera va man gör. bra bra erika, klapp på axeln. nu ska jag sööva! först smsa min bebis. natti puss!

sallad

sitter och smäller i mig en tornfisksallad. ni skulle se hur ful jag är när jag äter! ni skulle tappa matlusten. Det typ droppar mat ut munnen när jag tuggar för jag knölar den propp full. Mår faktiskt en aning illa efter all jefla choklad. fast nu är jag nog riktigt go och glad tjej, eller vad trori'?

go' o gla' marabou cohkla'


best regards, erika

God morgon alla tjejer o killar, tanter o gubbar! Då hade vi avklarat en bildbomt då. Nu ska jag slänga över alla bilder till bobo på oss som ha nitne fått, hehe. två års bilder blir liiiite många kanske. Ye ye, sen väntas en promenad runt kanalen och sen fika med min bästisisisis Caroline:) längtar så efter den töösa. Sen ska jag hem till Göteborg igen och träffa Jonnaponna, va typ tio tusen år sen, känns de som. Ja ja, nu ska jag fortsätta med bilder här så hörs vi senare! pusspusspuss.

kvälls-promenix


trollstaden.

Baby åkte precis till mässan i Stockholm, så jag är själv i hans lägenhet. Mitt gamla hem. Hehe... Känns konstigt att man en gång spenderade all sin lediga tid i denna lägenheten. just nu känns den så främmande. fast det känns bättre än va ddet brukar göra att vara här. förmodligen för jag kom hit för min prins. Han fick en asball tee utav mig igår. fast de va Samiras tips. Snygg va? Dock väldigt syddiga bilder.

tåg

Sitter på tåget mot Trollhättan efter en trevlig jobb dag med Samira. Hon är för goooo! Men nu väntas en myskväll med min Bobo! Efterlängtat. Hörs senare!

clothes


god morgon alla

idag vankas det jobb... Min älskling kom och överaskade mig igår:) SÅÅÅÅ glad jag blev! och ikväll ses vi igen. ska bli så underbart! men nu får jag skynda mig lite eftersom vi försov oss lite.

hemresan.

Bjuder på lite härliga bilder från hemresan. Först in: lill-tilda, så jävla sööööt:)
fuuuela människor:)

at samira

Sitter ett gott gång hos Samira och dricker rödvin och äter ost. Mycket skratt!:) ska lägga in bilder sen från resan hem. So long!

fotoshooot

cpögat... hehe. By the way, Matilda som fotograferat:)

travel

Sitter i bilen på g hem nu! Proppmätt efter Max besöket. Skönt. Varit en trevlig helg! nästa vecka blir det Uppsala, fast nu ser jag fram emot veckan som kommer för då ska jag träffa min älskling. Ska faktiskt till Trollhättan för ovanlghetens skull. Saknar mitt hjärta så mycket! Hörs senare! Har goa bilder att bjussa på;)

trasig

Rackarns bilen är sönder... hoppas vi kommer hem ikväll! Annars gråter jag blod. återkommer senare! tjieling.

give me everything tonight

ÄLSKAR DENNA LÅÅÅÅÅTEN! dör lite granna varje gång jag lyssnar på den, öronen pumpar orgasm

tandis


god morgon

Nu ska jag och Lill-Tilda gå och käka hotell-frulli-frukost. Ska bli göööttt! I'm starving.

sleep tight

Nu fimpar vi i rum 313. God natt alla go'a och gla'a, sura' och griniga', snygga och fueal! Alla myggor och knott och givetvis alla kärringar som sket i vasken. GOD NATT HELA SVERIGE!
- Trött och uttråkad? ring poolia.

rädisar.

är starka. peta upp en i näsan... de gjorde ont.
och så en serri där på slutet;)

kläder


30. någon du aldrig kommer släppa taget om




sparade denna med en dags mellanrum. Men det finns två personer i mitt liv jag aldrig kommer släppa taget om.
Caroline, min andra halva lixxom. Barns-bens-vän. Här är för två år sen, precis innan jag skulle till Egypten med famijlen. Vi skulle på sand, carro va 17 + jag va 18 = vi kom inte in... Eller jo, jag men inte HO'!
och så Erik. Här är vi i London och min lilla älskling fyller 27år denna dagen:). Han får mitt hjärta att slå hååårt. så är det bara! era tummar i min röööv. BIG LOVE!

tjugoåtta månader


nytt från imorses

jag och tildisen i morses. jag kör på skarpaste gaddarna och jesus håller med... eller är de tilda?
bilden är snodd från matildas blogg-glogg-snogg:)

nu:

basta!

swallow and anchor


mysen med pysen

Har lite myspys bilder att bjuda på ikväll!:) apropå mys så ska jag och lill' myspysa med sallad och film ikväll. Ska bli super soft. Kanske bjuda på lite tydligare bilder på min tattoo också?! Får se hur snälla ni är. Shoolen!

start

då börjar jobbdagen då! bjuder på en go'ing till gammel beald. i somras när jag precis klippt av mig burret. Ska nog klippa så snart igen.
ps. lill-tilda är så jävla go'! ho' får mig att må så braa och bli så gla'. och erik med, han är bäst!!

r&f

Sitter och rockar loss till Rebecca och Fiona - Bullets på lillens iphone. Min spotta protesterar för tillfället. Saknar min pojkvän då Sjukt mycke just nu! På lördag har vi 28 månader. Underbart! Han är allt! BIG LÖÖÖV!

bilen

sitter just nu i bilen på väg till borlänge med turné gänget. kul att vi är iväg igen, även fast vi är det varje helg. jag och lill-tilda planerar en utgång! ses vi i dimman? your choice;)

29. den nyaste bilden på dig själv





datanördarna

frukost, sen ut i soola'.

by the way

detta hade jag på mig idag! Nu: baja med lill-tilda.

lockande.

Bikini-party på Bali. I-n-t-e heelt fel!

skype

Samtalde nyss med min go'a vän Marianne på skype! grymt skönt att höra din röst igen! Saknar verkligen den chicen... Vi bestämde oss för att slå till med en liten cam-date msn ikväll, då jag bara har skype på min iphone så kackar de som faen. men ikväll så! Nu kommer snart lill-Thilda med bussa'. Hon ska få en goe kramis! Hej så länge!

28. en tokig bild

kakis&bakis

i'm yours, you're mine

Hur grym är jag inte då? äntligen gjort... en liten hemlis lixom tills nu!

gimörra

sitter och käkar frulle-rulle med mig själv och tallriken. rätt trevligt må jag säga, tills jag fick nåt hårt på skeden som jag stoppade i munnen. märkte det liksom inte försen det krasade till när jag tuggade. eeeeuuuhh! typ som ben i fisken, eller brosk från kycklingen. tappade genast aptiten. vill typ spy. Här har ni mig i alla fall. go' och gla' kex chokla'.

27. en bild som du alltid skrattar åt




ha ha ha ha ha! detta var tider de. skrattar lika mycket varje gång jag ser bilden, även om jag inte var med vid detta tillfället. synd att människor förändras så mycket.

coffee

Sitter och avnjuter en kopp kaffe. Dricker dock väldigt varsamt då det är sista kaffet. igen. dricker för. mycke. kaffe. Men men, från det ena till det andra. Min lägenhet luktar sköljmedel och rengöringsmedel nu, gott!:) städat hela skiiiten. Plus att jag käkat en sallad. såå nyttig är jag, eller tja... VAR nyttig innan jag käkade 100 geisha och en chokladkaka. opps!
väntar på matildas samtal, men den tjejen asssoo! ring näru läser detta lill-tilda! om du inte redan ringt då. bilden är förövrigt snodd från tösabetas blogg. Seacken tjiiiv jag är som knöcker andra bealder. sweet

good life


puh

städar och tvättar för fulla muggar! svettig som enna' karl. heet. en pepsi max hade inte suttit fel nu alltså!

giving is priceless


26e: Någon/några som du alltid har roligt med




Turné ligan är uunderbara människor! Svårslagna:) dock ingen bild på alla, så jag skippar det.

drar nu


my cool


rullar


gårdagen


i'm glad!

Fick ett sms nyss om att mitt paket från h&m ligger på Coop och väntar. I'm glad!:) det gjorde min dag!

hej

Ligger på en brygga i sannegårdshamnen igen. Erik åkte precis:( hur fan ska jag klara en vecka utan den mannen? Kommer blir en lååååång vecka känner jag redan nu. Saknaden är outhärdlig, tur att vi är så kära! Slänger upp bilderna jag inte orkade lägga upp igår lite senare:) hööörrrz

frulle

frukost, kaffe och sedan sminka mig, därefter jobbet! meduza ska hämta mig vid busstoget här där ja bor. lite trött idag, men sista jobb dagen på några dagar, dvs innan nästan helg. :) kommer sakna bobo i veckan!! får se till att ta tummen ur och hälsa på i trollis. även fast den staden är jävligt seeg.

by the way... morgonrock är sjukt gött på morgonen!

liseberg

Vann, de gjorde vi allihopa! yesboxx

luv

true love is like a circle, it never ends.

liseberg

Sitter i bilen med Samira och kakis. Ikväll blir det myspys, spel, karusell och öl på Liseberg med Iman och Samira. Hörs senare!

25. en bild på en person som alltid gör dig glad






min tvilling. luv. men även erik, fast de vet väl alla redan.

24. en bild som gör dig glad



Glömmer aldrig Lars-Olof, vår gamla mentor från åk 7-9. denna bilden är för skön och det värsta är att gubben i mitten(Lars-Olof) är seriös. hehe. Operan i åk 9.

god morgon!

sitter här med lite morgon kaffe i väntan på att mina ögon ska sluta rinna. lite svårt att sminka sig då. idag vankas de jobb, fast jag tyckte jag hörde det ryktades om att sista kunden kom 16:00. så är jag kanske hemma till nio. då kan jag mysa med min gos hur länge som helst nästan:) han ligger och är söt i min säng nu. sover med öppna ögon! så söööööt! vill äta upp han. bjussar på en bild, lite halvsminkad o halvklar sådär i morgonrocken på morgonkvisten.
tjoflöjt i lingonskogen, sa kärringen som plocka blåbär.

natti

nu ska ja krypa ner hos min dröm. han är allt ♥

på g hem

Sitter i bilen hem från Lidköping. Idag kom min älskade erik! Hur söt kille som heeelst! Min kille:) Slänger upp pixxxc senare. hörs sen!

buss fa-an

Sitter på bussjäveln som är nästan 20 minuter sen. Blir väldigt irriterad då just denna bussen alltid är fööör sen eller föööör tidig. Just nu råkade den vara fööööör sen. Jag menar, HALLÅ?! Människor har ett jobb att sköta! Hör senare. Nu ska jag snilla med tidningen igen, dock inte Göteborg posten;) utan h&m magazine. Tjingeling!

omg

här stiger tittarantalet i skyarna bara för en liten bild. de är småstäder de. nyfikna i en strut tittar ut!

- Men hörni! Det är ju bara en bild. från i somras dessutom;) nu ska jag och baby äta ostkaka och dricka kaffe. mums! Sen blir det sängen, tidig uppstigning imöra! jag ska hämta bilen på statoil kl. 7:00. döda mig typ. Natti!

23. en bild från i somras

sad but true. innan studenten, var nog på väg till claudia här.

egentiligen

började egentligen 12:00, men så när jag droppar in säger shifen - stopp där! fick du inte mitt smsms?! Icke! Paula, förmodligen den enda på denna jord, har missat att jag bytte nummer i oktober. meeen men, de gjorde inte mycket, för då fick jag spendera en kvar till åt att tjuvkika på min prins, som så snällt körde mig hem igen.

Nu sitter jag här på huvud i mitt stökiga kök och väntar in min puttrande kaffebryggare. ska ta mig en kopp rump-kaffe och rumpa loss lite till bon jovi. Första kunden kl.12 var alltså avbokad, nästa grupp anländer vid halv tre. börjar halv fyra. Så lite av en håltimma skulle man kunna säga. Jo men ja, nu skriker kaffet här, får gör nåt åt de. syns snart! eller hörs... eller läser eller nåt. Hej så länge sa kärringen som gick ut genom dörren. Ännu en goding jag hittat på själv. ovanligt smart!

... eller kanske ovanligt dum?:)

i'm wearing


hallon

sitter och äter frukost med honey-bunny. Kanel gröt, för ovanlighetens skull kanel, med hallon och så självklart hasselnöt kaffe. Mm-m! Idag vankas det jobb, fast jag vill mest bara ligga hemma i sängen med min bunny och gosemosa. Fina fiskar det där! Apropå fiskar, så var det en död fisk i akvariumet sist jag jobbade. Det kom en likfirma och förde bort liket. Sorglig men sann historia. Inte nog med att han, när han av ren nyfikenhet, skulle nosa på pumpen, fastnar väldigt våldsamt med huvudet och sedan kommer polarna och käkar upp halva hans kvarlevor. En dålig dag helt enkelt. Nä, nu ska jag käka vidare här, sen sminket och efter det jööbb! See you later, alligator!

fääst med fäästingar

Lite pomperipossa och flygande getter. göttmos med pöjka liksom. Sen begav vi oss till svärfar leif och käkade oss mätta på grillat, super-duper-truper gött! Men nu är vi hemma i mitt crib. Jag har nyss kletat sönder naglarna med manikyr och lite så. surplat lite kaffe alá kärring. gött de med. Nä om man ska pyssla om geten i sängen, han ser hungrig ut. puss o natt-i-natt-uggla!

make up

tänkte dela med mig lite utan sommaren och vårens smink trender. som många säkert lagt märket till är skrpa och färgglada läppar väldigt inne i sömmer, i synner het skarpröd och rosa. några exempel från fendi och gucci:
sedan har vi även det naturliga även i sommar. en lätt bas som toppas med transparant läppgland och lite mascara till en hudnära ögonskugga. några exempel från dolce&gabbana och lacoste:
sedan visar även christian dior att de klara färgerna utan finesser regerar i år. Klara fäger på ögonlock och läppar, men funkar även till ett transparant läppglans. som sagt, christian dior:
och sist men inte minst, sotade ögon. Fast de håller väl i för jämnan. Yeye, bjussar på lite armani och just cavalli:

solsken hela veckan

Sitter och dricker mitt morgonkaffe tillsammans med radioseven. Skön kombination. Sneglar ut genom fönstret, fast det enda jag ser är ett träd med lite halv utslagna blad på... Men om jag böjer mig ner så kan jag faktiskt de den blåa himlen med 500 moln på. Solen viker och molnen sviker. Vi vill ha sommar liksom?! Erik ligger i min säng och väntar förmodligen mitt sällskap, men man får helt enkelt verka lite svår flirtad ibland, hehe. Tänkte smörja in mig med lite bränd-hud-kräm sedan. Det vill säga brun-utan-sol. Men det luktar ju bränd hund liksom. Förmodligen den enda på hela jorden, förutom tilda, som gillar doften. Mm-m! Ska till svärfar med min kakis och käka kvällsfika ikväll. Sååå efterlängtat. Har inte träffat min underbara svärfar på månader nu. Dom är bäst mina svärföräldrar! mycket kärlek till dom! nu ska jag dansa vidare till radion här och sen bränna mig lite i krämen. Kanske fisa erik i nyllet så han vaknar till lite, vad vet jag. Hej så länge alla grodor och salamandrar!

22. en bild på en tid du saknar




Sommarloven när jag gick i skolan. Detta är sommaren 2009 på lipz-pripps med marremaräng och clua. Mina flickor. Fick dock beskära den sista bilden förjeffla fult, men de va dåligkvalite och grejer så de va min enda utväg... mah!

slepless.

Ligger här i min säng och har kolla runt i min egen blogg under de senaste 2 timmarna. faktiskt. fått mig en del gooa' skratt! Eftersom jag personligen alltid tyckt att jag själv är roligast på denna jord. Mina skämt faller mig så bra i smaken liksom. Lite mysigt att läsa vissa inlägg, medan en del andra känns vemodiga, då jag har väldigt bra minne och kan just i stunden verkligen föreställa mig känslan jag hade när jag skrev. Kan verkligen minnas vad jag gjorde den dagen jag skrev inlägget. just den stunden.

Erik sover just nu. Känner mig lite deprimerad just nu, fast ändå så lycklig att jag lyckats ta mig ur mina jobbigaste dagar. Känner mig lite stolt när jag läser inläggen från förra året. Vad jag kämpat för det här jag har nu! som sagt, Konstiga tider, konstiga människor och ett konstigt liv helt enkelt. Förvirrad fummlande jag runt i mörkret, sökte efter ljuset som aldrig dök upp. Jag skrek allt vad jag hade på hjälp, men det var ingen som hörde! Det enda som fanns kvar var mitt eget eko. Tystnaden som ekade mellan väggarna växte ännu större ångest, vart tog allt vägen? Var var min ungdom och min lycka? Jag letade och letade, men fann inga svar. Försökte göra rätt för mig, försökte duga. men allt jag fick tillbaka var bara massa svek som en käftsmäll i nyllet. Finns människor man trodde älskade, men som man nu insett bara fejkade till sin egen fördel.

Människor som kommer långt i livet klättrar på andra. Strunt samma om det är din morsa, har du nytta av det - KLÄTTRA! STAMPA, gör va fan du vill, bara du kommer uppåt. Ta aldrig någon förgivet, men älska medan du kan. Livet har sina goda och onda stunder och ibland dansar du i otakt med livet. sätt dig ner, känn efter och hitta rytmen. Håll huvudet högt, men behåll fötterna på jorden.

Undrar vad jag gör om ett år? Trodde aldrig jag skulle stå där jag står idag, fast just nu sitte jag - ni fattar. Bor jag i sverige? göteborg? jobbar jag? är jag singel? gift? sviken? glad och lycklig? Lever jag ens? Ingenting är förgivet, men heller inte omöjligt. nä, nu avslutar jag dett konstiga inlägg med ett ord på hawaiianska. Aloha!


sövgött! ska knyta rosetten för idag. god jul och gott nytt år! passa på att ha en god kräftskiva med...

21. en person som alltid ställer upp för dig




en härlig bild från nyår. min underbara caroline. guld värd! finns inte många vänner som den chicen, de har jag ju lärt mig här i livet... tack för att du finns!

20.en bild på dina närmaste.




har inte bild på alla, sen är de en rätt mökig kategori. går på nästa:)

hm.se

Skickade efter nya shorts och en ny tee som kommer nästa vecka:) klapp, klapp!
och även en sängkappa till min ljuvliga säng och så en löpare till köksbordet. nicebice-ballt!

heart of gold

Neil Young - Heart of gold. Skyhög nostalgi! Åk 9, 2005/2006, jag var 15 och oerfaren. mycket hände i  livet under denna tiden. Vår SO lärare Lars Lenhav, en underbar människa för övrigt, lyssnade Alltid på denna låten när vi började lektionen. En skön människa, en konstig tid med konstiga människor. förvirrade tonårssjälar som försöker hitta tyngdpunkten i sig sälva för att hålla balansen i livet.
PS. Ni borde trycka på play. Den är heel skön! DS.

hade inte tackat nej till...




denna i min garderob! mm-m! från chicy.se

telefon

Satt precis i telefon med tilda. Hon tvättade och doolade sig. Själv ska jag sätta igång med maten här så inte gubben dör av hunger. Mitt lilla hjärte-hull erikakakakakakaka:) Hej så länge!

beige.

köpte mig en ny kavaj.

just nu:


gift

fick en bukett med blommor idag av mitt hjärta:) nu har vi varit i stan och käkat. jag käkade enna blooi' beaff. göttmoes helt enkelt. men nu... pixzpixzpixz
han är helt enkelt för bra min erik. big love♥

god morgon sverige!

Sitter här och lyssnar på radioseven, som erik föresten tipsat mig om. Faktiskt väldigt bra och mycket varierande musik. Äter min omtalade smoothie. mer än så behöver jag väl inte säga. domedagen har förmodligen inträffat - inget kaffe hemma! får pallra mig ner till stan o införskaffa mig lite sådant sen.

By the way, så beställde jag saker för 1500:- på h&m igår. tänkte dela med mig av det senare... Fast nu ska jag dansa vidare till radioseven och få mig klar till klockan 11:00. man skulle kunna säga som sä här, jag har en tid att passa.

Tillsvidare!

19. en bild på din fritid

bild snodd från tildas blögg (www.dmwm.blogg.se)

model lab

En vanlig dag på jobbet, helt enkelt.

someone


1234

fem, sex, sju, åtta... De va visst bara fem piccxs.

gårdagen

Gårdagen var mycket trevlig! Festade absolut inte yääernet men ändå va min valborg jätte bra! Började dagen med lite jobb och sen hem o fixa sig lite för att vänta in baby. Sedan drog vi oss mot samira&imans place - mycket trevligt. Där väntade, självklart, samira och iman i sällskap av meduza + två vänner, ida, frank och mammamamma... hehe, samiras hund. väl omtalade hund. dock för jeffla söt.


Igår fyllde Julia Karlsson 18 år. Trevligt. Grattis igen tösa beata! Hoppas ni fick en bra kväll i alla fall. Nä nu ska jag dra mig ut i solen. ledig idag. skönt. ska dock tvätta ikväll, men jag har nytt skölj medel som luktar sommar så de går nog ändå. Gillar väldoftande sköljmedel. en liten ich för de.

ciao bellas!

RSS 2.0