imorse


big time

mys med hun' och en rejäle bloooi' pudding. mos me gööööööt(t)! btw, love my new camera!!

mot stan


uuuh

Eländes elände, vilket regn och rusk. känns som hela huset ska falla som ett korthus vilken sekund som helst. Nä, nu ska jag sööva!

gårdagens.


pestopasta

Åh, äntligen fick jag min välförtjäna pestopasta. Efter en lång dags slitande med både dammsugare och mopp så satt den där den skulle. julmust till de! mums. har fått upp min nya julstjärna idag. den va fiiin!

kila

ska kila till jobbet här strax. bara borsta gaddarna osv. slänger upp en lite halvkass bild, men imorgon(om det inte regnar) tänkte jag gå ut och fota utav bara den! så ni vet:-) häng kvar, för imorgon kommer uppdatering från min nya vän Nikon d300s. big time!

underbart

köpte precis min nya kamera. känns faaaantastiskt. visste dock inte vad jag skulle fota pga så uppe i varv. blev takkronan i vardagsrummet. fantasin flödade inte precis.

glad!

Detta gjorde mig i alla fall glad imorses:)

winter rain

Ja, det är väl det enda vi får uppleva här i sverige. Regn och rusk! Ingen jävla snö. Sitter här och kollar genom lite bilder på kameran. Bilder på barnen. Känner mig gammal! Vilket jag säger typ 10 000 gånger om dagen. Anyway, idag är en grillchill dag. Känns soft.
Just nu lyssnar jag på swedish house mafia. Dom är så sjuka! Och så grymma! Väntar på att orken ska komma så jag kan pallra mitt fääta arsle ner till systemet och inhandla inför helgen. Utgång i helgen igen. Nästan varit ute alla helger sen jag kom hem från Barce typ. Känns olikt mig och inte fan är man lyckligare för det! Ja ja... Har precis betalat alla mina räkningar. Känns sorgligt att se pengarna tralla iväg från kontot typ lika fort som dom kom. suck!

lover boys


some of them did


k.w

Har jag någongång nämnt att jag älskar Kanye West? Jo, det har jag. Men jag säger det igen. Lyssnar just nu på Kanye och skissar(ursäkta, låter så mesigt wannabe tatuerare) på min nya tatuering som förmodligen inom kort kommer befinna sig på min hud. Ni får se. Kanske nästa helg.

Apropå nästa helg, ska förmodligen kolla på Ove då. Vår hund alltså. En fransk bulldog, fawn färgad. Han kommer bli fiiiien:) längtar lite. men får se, a hard workin' women. kanske inte har tid.

öken

hade lite tråkigt imorses, så jag försökte leva ut lite ambitioner... vet inte om jag lyckades speciellt mycket. Anyway.

om ni inte följer twitter


puss

God natt då! Hörs väl framöver, om jag överlever operation visdomstand imorgon. Vill bara gråta!

Ridå...


stort bildextra!

massor av härliga bilder från våren och sommaren 2011! Blir helt glad av alla bilderna, guud vad tiden går fort.

nu:

ska jag jobba! som vanligt. looove!
tröja från carlings, jenas från miss sixty. pysssz!

black n' white


igen.

eftersom det inte gav resultat igår gör ja igen. det jag så väldigt mesigt gjorde i somras utan resultat. men nu mina vänner, nu ÄR det resultat. och det får ni se imorrn;)
fan va mesig ja ser... aja

erika.


pssst!


te

dricker fortfarande mitt hemmagjorda te! så sugen på en bra serie. kan inte the hills börja igen? de var ju liksom himmelriket. får föröka klättra ur det där träsket och hitta en ny serie...

uttråkad.

funderar på att dra in till stan och tröstshoppa lite ÄVen fast jag är sjuk... hum, hum??

frukost

sitter och käkar frukost fortfarande. Grapefrukt mot förkylningen och lite hemmagjort te med ingefära och citron, även de mot förkylningen. Jobbet ringde idag och frågade om jag ville hoppa in ett kort pass, men jag tackade faktiskt nej. känner att jag nog måste kurera mig idag.

RSS 2.0