rip

älskade mina skor innan ove också fann sin kärlek i dem. hittades avlidna under köksbordet med ett flertal hugg över samtilga delar av kroppen. Ett hjärtlöst överfall. Rest in peace.

dog

av frustation. Går inte lägga upp bilder av någon retardes anledning. Skulle lägga upp alla bilder från helgen, men jaja. Vi får väl kolla mer på det imorgon eller nåt. Ska snart in mot stan, jöbbejöbbe. Måste även köpa flexi till ove, för mina päron ska passa jycken i helgen när vi är i paris och då ska han kunna springa i trädgården med det. Ye ye, nog om allt detta! Vi hörs...
Tillsvidare.

who gon stop me

Lyssnar på Kanye JZ. Lunch right now. Ledig imorgon och fram till tis. Så chillgrill


kaffe

sitter och dricker kaffe och käkar blåbär. göttmooos. försöker få ordning på min deklaration. orkar inte dra de med adressändring igen, men pga dem blir allt hektiskt här. försöker deklarera utan de papper som alla ska få i bervlådan. Anyway, tänkte checka in bagagen osv inför Paris next weekend. ska bli skönt med en liten pause.
Liten, liten del av vårt kök. hehe

g. night


dagens

T-shirt från h&m men avklippt av mina korvfingrar, jeans från Gina Tricot


9:03


morgonte

Idag vankas de jobb två timmar. Skall hoppa in under luncherna på korsgatan. Annars hem och fortsätta greja för att senare ÄNTLIGEN byta kaffebryggaren. Så sönder sugen på kaffe! All time liks. Hörs senare!


men tjaa


flyttar

Äntligen har dagen kommit! Dagen vi tar vårt pick och pack och flyttar!


gymmet


tick, tack, tick, tack

Dom säger att livet är för kort för att gå runt och hata, men vem bestämmer egentligen det? De Hat jag känner mot EN speciell människa på denna jord kommer aldrig tina. Jag har skrivit avtal med mig själv att aldrig sluta hata de mskor som förtjänar mitt hat. Allting har sina anledningar och denna strider starkare än många andra.

Om jag någon dag kunde sätta ord på hur mycket jag känner för denna människa skulle jag känna en lättnad, men jag finner inga ord. Jag har aldrig upplevt denna sorts känsla innan och den ökar för varje dag som går. Som en tickande klocka. Tick, tack, tick, tack...


ecuador kapitel 3.


lördagsjobb


fcuk

Sorryyy. Inga bilder igår ELLER idag, men jag har haft fullt upp med att hjälpa min käre sambo att flytta sitt kontor på jobbet. Får se om jag hinner imorgon! Ska försöka. Btw, på lördag är de fa-an två veckor sedan jag kom hem. Tiden går så jäkla fort på samma gång som det känns som den går i slowmotion. Yeye. Nu ska jag sööva! Go' natt!


sleeptight

Ligger i sängen bredvid två snarkande bönor. Ska väl sova snart jag med. Imorgon ska jag ut på en powerwalk med Ove på morgonen. Ska bli skönt! För det värsta med att jag börjat träna och äta nyttigt(försöker iaf, dessvärre inte så seriöst) är att när suget tar över så HETS äter jag verkligen. Jag vill äta nyttigt och träna osv. osv. osv. Men det känns nästan stundvis som jag mår sämre av det, psykiskt alltså. För jag blir så förbannat hetsig och när jag försöker motarbeta ångesten äter jag onyttigt för att inte hamna i något problematiskt mönster och så sluter det tillslut i en virvelvind av konstiga känslor. Tjejer alltså!!! Kunde jag inte bara kommit ut som en grabb? Livet hade förmodligen varit mycket enklare då. Eller? nåväl. GOD NATT!


jobb.

Heldag idag: check!


just saying

Är ledig på onsdag, så då slänger jga upp resten av bilderna från Ecuador och Galapagos. Tjing!

skinnväst.

t-shirt från Carlings, jeans och väst från Gina

RSS 2.0