packa hela livet

tog sovmorgon med ove idag, tills jag kom på att jag skulle köpa färg och kartonger.
meeeen tjaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

skriver lite...

kom inte på nån bättre rubrik.. den kändes jävligt töntig nu när jag läste den igen men skit samma. Packar lite. flyttar på måndag till syrrans crib, sedan igen i april. kollar runt på twitter, som förövrigt är 10 000 000gånger bättre än facebook. varför öppnade man liksom kontot igen? Anyway, vill va SNYGG! finns så mkt snygga människor så man blir ju helt sne. Jaja, kaffe o packa nu!

Köpte FEEETASTE kronhjortshornen igår. typ 2 meter stort totalt eller nåt. Natha skulle skita på sig om hon såg det. Nä, packa vare!

Tjing! Eller "CHA" som man sa på KUB tiden när man va coooooool. To coool for schooooool!

ok

snygg...
inte RIKTIGT lika snygg längre...

har jag hört

de går bra för min annons på blocket har jag hört... eller inte. Anyway, idag ska jag käka middag med trevligt folk. Annars vad händer? ska hämta ett par horn i stan som jag ska ha över sängen i nya lägenheten. kommer bli awesome. nu ska vi färga ögonbrynen och helt enkelt ha lite tjejtid ihop med ove.... eller ja.

slappdag

foto: erika jonsson

ok

22:e januari idag och det börjar knoppa ute på buskarna och endel andra buskar är redan gröna.

red lips


god natt

från mig och ove

mammasgröt

foto: erika jonsson

kände mig lite cool så,

körde på platå och transparant igår!

snow

och så kom den första snön! mysigt.

jahapp

hittade en sån där to-die-for hemsida med kläder från USA. min inre röst sa att jag skulle shoppa loss, men magen kände inte riktigt det samma när jag såg vad slutsumman blev. Här är iaf klite av det:
Nä, nu måste jag ta tag i mitt liv och börja färga mina ögonbryn. Varit en lång dag för mig och Ove. Ove är nämligen förkyld.

long time no see

eller tja, en dag eller nåt. men innan det alltså! I alla fall, mitt nyår blev lite oplanerat i Göteborg till slut. egentligen skulle vi vara i trollhättan, men efter omständigheterna firade vi i gbg i alla fall. Nå väl, det var okej. skönt att inte ha någon söndagsångest i vanlig ordning och slippa besvikels av "årets fest". Firade tillsammans med Erik, The och Oliver. och Ove, vår hund förstås. Han var inte det minsta rädd för raketerna.
Nä, nu måste jag fortsätta med allt jag höll på med. har haft fullt upp hela dagen, även fast det är min lediga dagggg.

RSS 2.0