puderrockare

aja, en kass bild... men men! idag kör vi lite puderrock serriii.

pizza

blir pizza och dator ikväll... tänkte egentligen träna. men har ingen lust. får se om den kommer senare under kvällen.

Barcelona

 

god kväll


destinationer

mina drömresor i livet:
1. Maldiverna
2. Sri Lanka
3. Malaysia
4. Rio de Janero ( brasilien )

hej igen

Dessa senaste dagar har gått lite i otakt. sov verkligen ut idag, men vaknade hundra tusen gånger på en timma och var helt säker på att det skulle stå typ "16:00" eller nåt. men halv elva gick jag och ove upp i alla fall. pissade lite snabbt med hunden och slängde i en maskin tvätt och vipps, nu är klockan redan halv ett. 
 
Idag ska jag äntligen träffa nathalie. var längesedan nu. Eller ja, typ en månad i alla fall. Det ska bli lite shopping på Acne outlet. 
 
lyssnar på kapten röd och funderar på om jag ska dra ett varv med dammsugaren här på frisörsalongen. Med en hund som fäller som ove så låter det inte som en dålig ide i alla fall. Så blir min älskling lite glad när han kommer hem med. 

mot jobbet då föfaan


skönhet


happ, då va de lite jobb

Heldag i lilla. Städdag. 

tack!


d-vitamin

har just beställt D-vitamin för att inte dö i en depression denna höst. ska bli spännande att se om detta fungerar. nej, nu ska jag ta mitt fääta arsle ut på en skön promenad med min älskling, Ove. ♥

morning

ledig idag. vaknade på sönder bra humör tills jag såg att vår tvättkorg gjort världens djupaste repa i parketten. så nu är jag på dåligt humör igen. satte på sönder bra musik och dansade runt med ove för att bli på bättre humör, vilket jag blev. men så såg jag högen med räkningar på köksbordet, då kom ångesten igen. SÅ NU mina vänner, är jag åter igen på dåligt humör. inte nog med att klockan tickar, så har man tusen saker att göra. Ett, tu, tre - på de fjärde ska de ske! nu ska jag betala räkningar i hopp om att denna dag ska sluta bättre än den börjat. 

RSS 2.0