känslan

Känslan när du tror att du är ensam men så kollar du snabbt in i de mörka sovrummet och ser till din förvåning att någon ligger där. Blir först lite rädd och överraskad men går sedan in och tänder. I sängen ligger ingen och du möts lika snabbt av den ensamma tystnaden som ljuset när du just tände lampan. 
 
Jag får helt enkelt sluta tro på spöken nån gång. Boogieman bor fortafarnde under min säng...

gårdagens

håhå! jag och ove ligger nerburrade under täcken och kuddar! Dricker morgonkaffet(som hunnit kallna) och shoppar tidiningar på tidningskungen. beställde ELLE interiör och StyleBy som kommer hem inom 3veckor. aja, nog om detta! idag och imorgon är jag ledig. känns skönt för ovanlighetensskull. aja. en bild på gårdagens:
imorgon fyller jag 22! kan ni fatta vad tiden går fort?!?! känner mig fortfarande som 16... Tror hjärnan automatiskt stannar upp där känslomässigt. kommer aldrig bli gammal och vuxen! så känner dom flesta. till och med min mormor känner sig som 16 fortfarande. fatta de liks. 
 
ciao!
 

herreguuuud

Hade en så otrligt obehaglig dröm inatt... Hade en stalker efter mig som förstörde mitt liv totalt!!!! uuuuusch!!!! Hur som haver. Idag ska vi till Lek och Bus landet. ska bli sköj! Tjaråå!

arbetsveckan klar

okej, då va de helg igen. jag och ove checkar in!
lagom road..a Tjarå!!!

smash lies

Hit drar vi om ca tre veckor. Ecuador! Kusten. Esmeraldas. LOL
Bild från google. Därav dålig kvalité. Tonsupa, Esmeraldas i Ecuador. 

older and older.

Har just läst genom hela min blogg typ. när jag kollar på bilder på mig själv vill jag bara flabba lungorna ur mig. Lol, what a kido... Aja. känner kontigt att läsa det man själv skriver. vad liten man var. Minns alltid hur jag tänke "shit, 2014, då är jag fan 23 år!!!!!!". och 2014 är nästa är, då är jag FAN 23. Dom där 16 åren känns som igår, samtidigt som det känns som jag aldrig varit där. Allt man gjort och varit med om genom året känns som en film. Tänk att det var jag som var där på alla bilderna. tänk att jag var så liten och ovis. 
 
 
nä kan inte kolla mer. dör av konstiga känslor och ångest över att jag är en gammal kärring. 
over and out / E

RSS 2.0