pannkakor

dog etfer att jag käkat sex pannkakor. tryckte i mig för jag var såå hungrig. nåväl. nu ska jag duna med jycken! så sjukt trött... två dagar kvar av denna arbetsveckan, sedan ledig en dag. puh!

kläder.


Tis.

Och så slänger vi på ett leende där och går mot jobbet.

melonsäsong.

äntligen har melonsäsongen börjat. älskar vattenmelon! köpte med mig en hel melon hem, så det blev kaffe, melon, ägg och avocado till kvällsmat tillsammans med Ove och några tända ljus, då erik jobbade över ikväll. nu är jag så mätt så jag mår illa. vill typ spy rakt över datorn. men, men.

kvällen.

Haft en världs mysig kväll med min Natha.  Luv. Vi käkade sallad och drack vin. Men nu är jag själv och slukar sista dropparna av flaskan i min ensamhet. Det är så himla gott med vin ibland! Speciellt mitt favorit vin "By River" som är ett vitt lätt drucket vin. Mm-m. Smakar saft, som Erik alltid säger.
Nu är det jag, flaskan och en jäääävligt chill houselåt som spelas så grannarnas tavlor skakar i väggarna.
Over and out.

en dag i solen.

känner sig alltid mycket fräshare utan smink när man blivit lite brun. LOL

flower.


men tja

nu drar jag till jobbet.

torsdag.

ove i bakgrunden. inte lika cool längre.

wopa


kanelbullar.

bakar med ove. bullarna är snart färdiga så kaffet står och puttrar i bryggaren. väntar besök av syrran!

morrn

tjenispenis i lingonskogen. sitter och surplar i mig lite mer iskaffe idag. så skön kombo på sommaren. för de är ju lite sommar nu. snart juni i alla fall... Kort pass idag på the job.
Ambitiös jag var med kameran förut, tills jag kom på att jag stod i BH och string på köksstolen med röven mot fönstret där det står typ 10 byggarbetare och glor. Bara sånt som händer mig. LOL.

natti

nu ska jag sova här snart... eller inte. försöka i alla fall! drack jordgubbsmjölk förut vilket var rätt gott. fick dock en svår brainfreeze. Nåväl.

ice, ice

Lyssnar på lite Alicia Keys, dricker is-latte och dricker jordgubbs smoothie. God damn, den bruden har ett skönt flow i sina låtar. Men men, Ove ligger under fläkten typ död. han hade de så gott förut i solen, men nu är han trött efter en dag på bryggan. Själv ska jag dra mig mot gymmet snart. Men först: städa lägenheten och tvätta lite. döda mig.

sweet

Lite kass bild från insta. Men jag och min stora kärlek igår.


sannegården

Ligger i sannegården med Ove. Han har sååå tråkigt men jag njuter verkligen av solen.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/372471/images/2012/pic_203632187.jpg" class="image">


amazonas

soldis uppe i bergen. så vackert. vackrare i verkligheten. btw, aporna var i det fria.

innocence

paris, paris.

nu och föralltid

ger det en sista chans. här har ni ecuador och galapagos öarna:
Amazonas regnskog kommer en annan dag.

best

beställer lite bilder till köket. två bilder på ove(vet! så nördigt) när han var valp. Samt pojkarna med såklart. Ska skicka efter var sin mugg med dom själva på. haha, tror dom kommer bli jätte glada!
Var och gick runt änggårdsberget med ove. sååå vackert.

ok.

fick värsta blogg suget helt plötsligt. som vanligt. inte ett knyss på typ tre veckor sedan 10 inlägg på en dag. typiskt mig. Idag har jag i alla fall ingenting jag måste göra, men en hel del jag vill (men inte orkar) göra. Dagens agenda:

- långpromenad i botaniska trädgården/änggården med ove. Innan solen gått i moln då vill säga.
- Till gymmet för ett kort pass.
- kanske träffa min twin. annars möla chips i min ensamhet. Eller ja, nästan i alla fall. hunden i sällskap.
Kul info. elle inte. vi hörs snart igen.

just nu.

tog mig lite tid att fota. inte varje dag jag gör de. anyway...

motljus


metall

Källa: Oraclefox

a walk to remember

Dag ett av två lediga redan avklarad till 90%. Har haft finbesök av mina fina vänner idag. Vi åt pannkakor, drack te/kaffe och pratade goja. Välbehövt. Senare tog jag mig in mot stan och träffade ännu en vän över en kaffe och lite ögonshopping.

Har laddat ner "A Walk To Remember". Tänkte böla mig genom resterande timmar av kvällen i soffan men jycken. Älskar den filmen. Och musiken. Men först: Långpromenad med Ove-Pove.


paris.


maj nr. 2


g.d


luv


RSS 2.0