gardesanna

hade lite kvalitetstid med theo och erik förut idag. väldigt trevligt med ett eftermiddagsdopp i gardesanna och lite glass på det. oliver är sjuk så det var därför de bara var vi tre. sen drog vi till mc-fjonken o käkade som hastigast. begav mig sedan till caroline på lite glass och kaffe.

nu ska jag njuta av lite tv tittande. har ju ingen tv hos mig som fungerar(pga att jag aldrig är hemma). typ i alla fall... men men, imorgon vankas utgång i götet med lill-tilda och idis. ska bliiii über. hörs tomorrow. bye

bröllop!!

Igår var jag föromdligen på det roligaste bröllopet i hela mitt liv. En sak är i alla fall säker(!) att när jag gifter mig ska jag inte gifta mig på ett (TRÅKIGT) svenskt och traditionellt sätt. fyfasen säger ja bara! Som sagt, huuuur kul som helst. fest, dans, mat och dricka! underbar musik.
lite bilder från bröllopet i alla fall. mycket lyckad kväll enligt mig! så tack till Iman och Samira för en underbar kväll och hoppas ni lever lyckliga i alla era dagar nu:)

hm...

skrämmande sugen på kaffe! fast frågan är om man vågar?! kaffe? - inte kaffe? - kaffe? - inte kaffe? det är frågan.

kan för övrigt dra min dag lite kort för er. började med ett dån i hela huset så sängen skakade. jordbävning tänkte jag, fast det var förmodligen min granne, as usual. försöker somna om, vaknar då av ett sms från min granne där det står "var det du som blev jagad i trapphuset inatt?". kuuul liksom. härliga grannar man har! inte hisingen nästa gång säger jag bara. detta är förivsso ett bra och lungt område, men den grannen jag lever över får mig liiiiite på helspänn ibland. men i alla fall, jag går upp o käkar frulle-bulle och bloggisar lite. kollar ut och ser att solen skiner lite svagt...


- nä nu jävlar ska här bryggas kaffe.... två sekunder bara, ska slänga på skiten!


(2 minuter senare) Anyway, jag tog mitt pick och pack och Tänkte lägga mig i sannegården en sväng om. nä, då har nån jävla pajas gjort sönder PORTDÖRREN!(!!!!!!). kollar på telefonen, där hade jag fått, utan att höra det, ett till sms av min granne där hon skriver att dörren är paj och att enda vägen ut är källaren. och jag som är så jääävla mörkrädd. fick panik och sprang upp i lägenheten och låste vartenda lås i dörren. ringde samira, som förövrigt inte svarade, så jag fick ringa erik. han bara skrattade och tyckte jag var en mes. hur som helst, orkar inte dra det i detalj. men jag sprang(bokstavligt talat) genom källaren och ut, vidare till Sannegården. stekte ett tag och åkte sedan in till stan och shoppade bröllopspresent till brudparet. Sen hem igen och så nu sitter jga här. dricker snart mitt goda kaffe. Mm-m!


..........hoppas jag kan somna sedan.


Ja ja!! nu ska jag dricka kaffe och lyssna på Adele, hon är sköööööööööööööööööööön! Hörs imorgon, då får ni se hur fin(ful) jag blir på bröllopet! söööööv gott folke! eller som man säger på spanska: sov med änglarna. Jag ska sova med älgarna. He' påre'

just love pasta


sunshine kid

åh herre! nu är jag snart så mätt så jag inte vet hur jag stavar mitt namn. hujedamej!

29/7

God morgon alla goda och glada! ni andra också för den delen. här sitter jag ich kökar frukost tillsammans med lite avicii/tim berg dunkandes ur högtalarna. Käkar keso, äpple och hallon med lite melon till. nyttig frukost tror jag. känns så i alla fall. älskar att bli "fräsht" mätt på morgonen och inte trycka i mig massa mackor osv. Idag känns det som jag kanske skulle kunna gå ner till Sannegården och lägga mig nån timma. konstigt nog skiner solen, men på yr står det ett grått moln och på klart.se kan man läsa att det ska regna, hör och häpna, TVÅ droppar. dvs mycket regn. Ja ja, här kommer lite pixpixpixpixpixpix.

french


Thylane Lena- Rose Blondeau, en 10 åring som modell. från frankrike. hur söööt? önskar att ja va så söt när ja va tio, men jag blir tyvärr lika besviken varje gång jag öppnar gamla semesteralbum. *djup suck*

tweet it


coffee

Telefonerade precis med min älskling och nu blir det lite mer kaffe och sedan moppa vidare här i lägenheten. Känns alltid lik tung när E åkt hem. jag blir så fruktansvärt sällskapssjuk när han åker. så nu var jag som sagt ute på en snabbis walk med Johanna. känns alltid skönt med sällskap. och föresten! Kändes sådär lagom kul med hemförsäkringen nu då. ville dö. hatar räkningar! alltid lika stort hål i mitt hjärta när pengarna vallfärdar iväg från mitt konto. kan liksom se alla kläder segla förbi som KUNDE varit minna om inte pengarna hade gått till alla dessa sablans räkningar. life suck sometimes! well well, kaffe var det...

kusin-vitamin

kvällspromenix med kusinvitamin!

näset

blev inte bilder på kläderna och det förut. Blev lite hastig där på morgonkvisten när jag kom tillbaka. vi(jag, erik, the och oliver) begav oss ut till näset med lite sol, bad och glass men nu är jag tillbaka! Käkat pesto med pasta idag! huuur gott är inte det då? ska snart ner och köpa lite kaffe. Zoegas.
By the way, pratade nyss lite skit med Samiras kusin Faranak, som jag lärde känna på möhippan. Hon hade ett stooort dilemma om vad hon skulle ha på sig på lördag. jag känner mig helt okej nöjd med min klänning, så jag kör på den. eller vad tror ni?!

t.m.s

te med melon och smoothie. de är mums de! nu ska jag hämta mina kläder från nelly! Wihuuu:) Bilder kommer sen! om ni er snela.

the f word.

Källa: oraclefox

tvilling

minst sagt trevlig dag. träffade nathalie nu i eftermiddags och nu är min tvilling här. vi ska ha lite hemma spa med ansiktsmask osv. mysen-pysen. Har dock värsta lingon-veckan-värk! vill typ dö. ovanligt för att vara mig. nu ska vi nana här snart! kanon citron, tjoflöjt!

god morgon i stugan

ps. har på mig mitt nya fina nattlinne. sweet. ds.

maaaaat

sa kärringen som köpte kylskåp!

igen

köpte lite nya grejer igen. opps!

snabbt

får gå lite snabbt med cambilder.

tisdag

Då var det Tisdag då! Och idag ska jag hänga med Anjuli. Ska bli skoj! Just nu sitter jag och pillar lite med en logotyp, som jag snart ska skicka på korrektur. Sen är det bara hemsidan kvar. Eller ja, och efter det ska jag göra samma sak igen, fast åt ett annat företag. men detta som jag håller på med nu är snart klart. Käkar i alla fall lite frulle och så till det. Köpte ägg för ovanlighetensskull, så nu ska jag ägga mig lite här hemma. Hörs senare med lite kläder osv. pöz

22:50

Hoppsan! nu fick jag plötsligt väldigt mycket lust att skriva någonting. Fast jag vet egentligen inte vad? Jag kanske ska börja med att skriva lite om vad jag gjort idag. Jag skulle ju kunna börja där dagen slutade, eller vad man ska säga. för den slutade ju långt efter att "idag" började. I alla fall, slutade med att jag och Julia lämnade de sista i turné gänget och sedan vidare mot OKQ8 och lämnade bilarna. tog taxi hem, slängde alla grjeer i trappen och dök ner i sängen hos min pojkvän. Han känns så underbar när jag inte sett han på ett tag. hehe. Sedan tvättade jag bort sminket och la mig för att sova lite innan han begavsig hemåt Trollhättan. Min gårdag slutade ungefär 8:30 i morses. kämpigt. Men i alla fall, tillbaka där jag slutade. Jag vaknade sedan vid två och kände lite såndär ångest som jag ibland får när jag sovit bort hela dagen, vilket jag iof nästan hade gjort. Käkade en snålfrukost bestående av ett ägg och lite, lite av müslin som fanns kvar. Dog typ av hunger när jag ätit upp. fortfarande hungrig. Men jag gav mig i alla fall iväg och storhandlade som jag alltid gör när lönen kommer. Och som vanligt handlade jag mycket mer än vad jag orkade bära, men vafan!! Det var ju extra, extra, extra på melonerna. kunde inte motstå. Nu har jag blåmärken i armväcken efter bagen med all mat. folk glodde lite grann när jag kom gåendes mot spårvagnen. Om ni kan tänka er en halvsliten tjej med en väldigt stor bärkasse FULL med mat, ur hennes fickorna hänger det korriander och gurkor och handväskan ska vi inte tala om. där låg det massa broccoli och bacon som hängde ut. såg ut som en packåsna på vallfärd ungefär. Var helt svett när jag kom hem, men beslöt mig ändå för att ta mig en svängom på stan. vilket jag gjorde helt rätt i (även om plånkan skrek nej). Köpte parfymen jag såå länge velat ha plus ett lite hottihotti nattlinne för min pöjks skull, sen den där mirakel BH:n som lill-tilda snackade om. den gjorde mirakel men va fan så obekväm, haha. Strunt samma. nu har jag bröst i alla fall. med den på, höhöhö.

så, de var väl min dag ungefär. nu sitter jag är med en kopp te och surfar i vanlig ordning. tänkte ta mig en dusch snart och lite ansiktsmask för att sedan krypa ner i en ensam och kall säng. Tur jag har scrubs. ska kolla på det innan jag knyter mig sedan. herrå!

new

och jag som inte skulle handla nåt. sparkontot krympte liiite grann idag. höhö
köpte även ett nattlinne och en BH. träävlans.

eller föresten

det kan vänta till ikväll. drar mig in mot city istället och kollar runt lite. kan ju inte sitta på arslet hela tiden. har ju liksom suttit ned i en bil i sju timmar inatt. nu ska jag till stan! tjohej!

tilbaka

trött, men skönt att fått handlat. nu ska jag slå mig ner i soffan med några avsnitt scrubs. längesen nu.

mot willy:s


opps!

The plonka is at home, som ove sundberg säger i solsidan - hehehe! Nu har de varit väldigt tomt här sen i torsdags, men jag har inte riktigt orkat slänga upp nåt. var på god väg i fredags men sen kom nåt annat upp, så jag skippade det. Men i alla fall, i helgen har det händ följande:
Torsdag anlämnde vi till staden vi skulle jobba i, rätt dött om man säger så. Men de kom en hel del kunder under helgen ändå. Lördag blev det lite spontan utgång med massa bönder typ, kändes som så i alla fall. vi gick hem tidigt och la oss. och så igår då, hemresan var lite dramatisk. jag höll på att köra av bilen regält vid ett tillfälle och blev tvungen att byta förare, vi hann inte många meter sedan innan jag blev tvungen att hoppa ut bilen för att kräkas. var med andra ord VÄLDIGT TRÖTT OCH HUNGRIG. har fortfarande inte ätit någonting sen typ, tre tiden igår. men just nu puttrar mitt sista ägg på spisen och kaffet osar ny bryggt i muggen. Måste handla mat idag. heeelt tomt i min kyl. Man får liksom svar i andra ändan när man ropar "hallåååå". så tomt är de. illa. nu måste jag ta tag i äggen innan dom skuttar iväg här. hörs senare.
igår

mot moraträsk

sitter i bilen och mökar. mooot moooora(träsk). trasig bil - igen/som vanligt(du får lov att välja idag). tröttsamt. blir förmodligen framme inatt, ännu mer suuuck! Åh jag som såg fram emot en låång, lång dusch. inte mycke med det, I guess. Chiao bellas!

myself


tick, tack

klockan går sakna men säkert. får sätta ingång och packa lite nu känner jag. om jag ska hinna umgås med min hjäntleman nåt idag. smell you later

twinsis

Åh, min tvilling är så go' förresten. Fick en lite present an na' när hon va här och undehöll mig under sjukdommen. Hon är verkligen min andra halva. Kommer sakna henne så himla mycket när hon flyttar. Fast jag kommer ju så klart och hälsar på. Det kommer bli göör sköj:)
hon tänkte tydligen på mig när hon kände doften. sweeet... fast egentligen ville hon ha den själv;)

klippte erik


Jag klippte Erik lite nyss. Blev liiiite bättre än sist om man säger så.

kanye west kör lite house

OMG, I'm glaaaaaaaaaaaaad! min man kör house. finaly!

fika i kvällssolen

det är te, men de ser ut som mjölk bara... hehe. mysigt var det i alla fall:)

hej igen

nu ska vi ut på en långsam promenad här runt vattnet. åker på turné imorgon igen så då får man ju ta vara på tiden tillsammans med sin käraste. Samis wedding nästa helg lixxom. fast då går vi ju såklart ihop:) Här hari' mey iaf, mör o go!

1:a

första riktiga inlägget på en vecka då... På min lilla frukost, eller ja. bara på mitt te. Tvättar är för fullt, fast jag egentligen inte borde, på grund av sjukdom, eller orkar. men jag har inga lakarn eller handdukar kvar, då jag bäddat rent typ 100 gånger nu när ja va sjuk o febern gick upp o ner som en karusell. svettas, frysa, svettas, frysa - ja, you name it helt enkelt. nu ska jag ta en snabbdusch och sedan klä på mig ett par riktiga kläder för första gången på en vecka nästan. Ja ja, te va de här i alla fall:

undrar ni var jag tog vägen?




fortfarande sjuk..... inte så lite heller. lever på eriks alvedon.

död.

jo, jag tyckte det var väääldigt konstogt att jag var "bakis" klockan 22:00 på kvällen, så inte helt oväntat satte kräkningarna igång. Magsjuka!!! fiiiiiiiiiiiiiiiina fisken lixxom - eller inte. har haft rykande feber och spytt som en gris sen jag va uppe vid fem, då jag egentligen skulle jobba. matilda var snäll nog att hoppa in, för jag hade förmodligen svimmat redan på bussen. Känner mig dock Lite bärre nu, eller jag kan sitta upp i alla fall, för jag tog en alvedon för två timmar sedan. huvudvärken har ju en tendens att bli ännu värre när man bara ligger ner. erik är snäll som pysslar om mig lite granna nu när han kom hem från jobbet. Men imorgon åker han till trollhättan så då är jag själv igen. låter säkert skit töntigt, vilket erik påpekar hela tiden, men när jag är sjuk.... lite mer sjuk är bara snuva då va, då får jag dödsångest och vågar inte somna. tror nämligen att jag inte ska vakna upp igen. får ta o ringa syrran imorrn, hon kanske vill joina. om hon har modet till. nu ska jag lägga mig o kolla på en film och vänta in febern igen, för den där alvedonen lär väl avta någongång innan jag vågat somna.

ps. om jag mot förmodan inte skulle vakna upp igen, så vill jag ha vita orkidéer på min begravning och på slutet ska det spelas andrea bocelli - time to say goodbye tillsammans med celine dion. ds

alltid din, alltid min.

vet inte riktigt vad jag ska börja, sluta eller skriva, efter samtliga drinkar, groggar, vin flaskor, ölflak, systembolag osv osv osv. min hjärna är som mos. man skulle kunna göra en liknelse med Birgittas manglade fingrar, eller rotmos med falukorv. soppa helt enkelt. mår som en mosad fluga mellan en nystekt pannkaka och en handflata, eller kanske snarare en nyskiten toalett. men i alla fall, detta! eller jag menade idag, Torsdagen den 14 Juli, är det Exakt 2,5 år sedan jag och min kire-erik blev tillsammans. och inte nog med det, den 14:e januari 2009 var nämligen en torsdag det med.
Visst är vi fina tillsammans. liksom ada och beda. Eller eva och adam i de där film-serierna man kollade på när man va 12. Eller ja, typ... viktoria och daniel. kort sagt: ett mycket förträffligt par. föddes till världen för att möta varandra, och stupa tillsammans i jordens ända.
He' på re'!

crap

det blev inte mycket med pannkakorna och glassen kan jag ju informera om! höll på att spy när jag bara öppnade kylen... men eftersom jag inte ätit någonting på hela dagen var jag ju tvungen att äta någonting, så det fick helt enkelt bli en knäckemacka med salami på. inte såå ambitiöst, men jag hade bara de hemma... och ägg.

nä, om man ska ta sig en lur och hoppas på att bli lite bättre efter? för det här håller ju inte, sa kärringen som sprang genom gipsväggen.

pannkaka

jag är så f.r.u.k.t.a.n.s.v.ä.r.t sugen på pannkakor! Vågar man ställa sig och steka ett par utan att spy ner hela spisen? ååååh, med glass på!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

man skulle kunna säga att

Det här är jag just nu... Kort sagt: mindre fräsh

möhippan

bloggade inte nåt igår, bara twittrade, på grund av möhippan. himla kul va de. nu är jag bakis. tog mig ungefär... 5 minuter att skriva detta. Här kommer bilder i alla fall:
Har inte varit så här bakis på kanske... två år? årets baksmälla i alla fall. K-I-L-L-M-E!!!!!!!!!!!!

eftermiddagsfika

eftermiddagsfika med min tvilling, hennes bonusar och Erik. Myspysen. pannkakor och te.

randi-tangii


as usual

Och så har Erika shoppat i vanlig ordning fast hon egentligen skulle spara lite pengar. Tre par ny skor! Fast dessa tre skor var verkligen ett KAP! fick alla tre för 98:-. Det ni;)

mos me gött


helgen i bilder

varit lite off i helgen, då jag spenderat den med mina älsklingar.

summer code



conscindo

Slapp dag. Bara gått genom staden, eller snarare byn, tidigare idag. Köpte mig ingenting merän en bacardi för 150pix. Billigt för en svensk som jag. Ska laga ma senare idag och bada lite i bubbelpoolen. Förmodligen dricka ett o ett annat glas vin. i vanlig ordning denna resan. Jaja, nog med detta. Vi hörs senare!

one-day, someday

Källa: oraclefox

underbar dag

Puh! De var de, det. Kolla jävligt varsamt, för det tog mig fasen tre timmar nästan att ladda upp dessa bilderna med Danmarks segaste internet! Som sagt: Titta och njuuuut!

kvällens.



20:05


kasta macka


inte idag

bild från typ... kan de varit i onsdags? torsdags? anyway, inte från idag i alla fall.

äta

Typ det enda jag gjort känns de som. Vädret suger fast det är okej, har de bra här ändå. Nu har vi precis käkat ecuadoriansk mat som min tvilling och hennes familj lagat. Hå himla gott! Älskar den sortens mat. Annars har jag, Eric och Henry varit nere vid havet och halvbadat lite. varmt men molnigt. Nu ska jag dricka lite kaffe sen förmodligen avnjuta lite solsidan. Får se om jag får några chic pixx sen.
Tillsvidare.

ikväll:


a walk to remember

fortfarande kassaste vädret. urk!

tröött


gimöra!

vaknade vid åtta, för min goa morfar fyller år idag. fast nu blir det sängen igen, morgonkaffe och kanske lite solsidan. favorit i repris liksom. underbart! puesssz

pimpla


strandpromenad


regn och regn

här bara det regnar och regnar. har gjort hela dagen. fast de är gott, för då avnjuter jag en och en annan bacardi breezer framför  tv:n. Ha de gött! För de ska jag ha:)

dansk


sist men inte minst

nu packar jag ner datorn och hela köret, för nästa gång vi hörs befinner jag mig i Danmark. kul va?! För mig i alla fall... men imorgon ska det tydligen vara regn. tråkigt. fast förhoppningsvis sol resten av veckan. Hoppas jag kan stanna resan ut. Det hade varit roligt, för mormor och morfar hade verkligen tyckt om det. Men men, det är ett mysterium än så länge. Nog om det! Pimplar kaffe för fulla muggar här! Hun' är på jobbet och hämtar sin dator. Borde vara här vilken sekund som helst. Anyway, borde nog sova nu?! Känns som de, ska upp vid sex imorgon.
SÅ: Go' natt folket!

blubbar

blir lite jordgubbar till efterrätt också...

släppa på hjärtat

aså, timbuktu. du är min man efter Kanye West! Och Erik så klart. ingen kommernågonsin komma före den pöjka, men ändå. Den nya låten är ball. Orkar inte lägga upp den för alla vet förmodligen vilken det och hur den går. men men, släppa lite på inspirationstrycket. här komme lite från Elle, france Junet 2011. Erin såklart. sjukt snygg och sönder ball... Tog biloderna från Knighttcat.com, fast hon tog i sin tur bilderna från Oraclefox.blogspot.com. Jaja, ni väljer själva. Här kommer dom i alla fall:
Morsz!

baby, it's you!

Älskar min man så fruktansvärt mycket! Älskar att kolla på han när han sover. Så vacker! Fast han brukar alltid bli lite grinig när han vaknar av att ha en stalker som glor ögona ur sig. inte bra. Hade förmodligen blivit lika rädd jag med, men men... Har hans tee på mig. Den luktar Erik. Blir helt lugn i hela kroppen av den doften.
han är allt!

summerwine

Ligger i sängen och lyssnar på Ville Valo - Summerwine. Den är så fruktansvärt bra. Tänkte dela med mig lite a den, men jag hittade bara någon B version som någon, jag vet inte vad, holländare(?) försökt översätta till sitt språk, anyway. Kolla, eller jag menade Lyssna, och njut!
ååh, åhh summerwine...

morni'n

Gimörra! Solen är ju inte på vår sida idag i alla fall... fast de är okej. ska nämligen duna lite framför scrubs här. Gick upp med hun' i morses, så vi käkade frukost. Åker ju till Danmark imorgon. Känns sjukt! årets höjdpunkt liksom. Har sett fram emot detta sen ett år tillbaka, ska bli sååå skönt! Från det ena till det andra, kom på att jag måste ju fan packa?! hur kan man glömma nåt sånt? erika vet ni.... Den har ju inte alla hästar i stallet. Höhö;) Sen måste jag nog dessvärre städa min kära lägenhet. Fast några avsnitt scrubs går nog igenom. Vi hörs senare! Köss i röva

RSS 2.0