blow my head off

Projetkrapport+te+projektrapport+kaffe+kaffe+kaffe=koffeinkick/illamående/kräkas. typ. Illa!! Döda mig! Imorgon är deadline för projektet. Fatta sjukt!? Tänk att det var åtta månader sedan skolan började nu och TVÅ månader kvar (exakt på söndag) tills det är slut. Student! O-h-m-y-fuckin' god! Vuxenlivet, här kommer jag! Nästan i alla fall. Ny vuxen(?) eller nåt. Nu ska jag göra mer te, trött på kaffe. Har ont i magen nu. Puss och kram alla!

Sant!

Tog faktiskt en bild på mig och min studentmössa idag för att visa er alla! MEN då fungerade inte bilden sen på datorn såklart. Ni får hålla ut! Kommer nog snart...

snart...

De behövde jag!

Nu har jag shoppat kläder på hm.com fär 800kronor, ops!;) Sommar/vårkläder, men dom kommer dock inte försen i juni(mindre kul). Fast jag valde att få allting i samma paket, annars hade jag fått betalat över 300kronor i frakt, och några plagg hade kommit redan nästa vecka. Men det är det värt! Den som väntar på någonting gott, väntar aldrig för länge!:) Nu ska jag krypa ner hos min stackars pojkvän, som förmodligen lider av magsjuka. Hoppas inte jag blir smittad nu bara! Har inte haft det sen jag var 11, så det borde väl tyvärr kanske komma snart igen. Oliver har i alla fall magsjuka! Stackarn... Han spydde massor igår. Läste saga efter saga, sjöng sång efter sång och så till slut somnade han gott. Sov hela natten. Nu ska jag fortsätta plugga! imorgon är det ännu mer praktik!

By the way, det gick bra idag! Skötte mig bra och de va hyfsat kul, förutom att jag börjar 8 och slutar 17. Puh! Men vad gör mna inte för att kanske, kanske få ett sommarjobb?! Kaffemaskinen gjorde i alla fall himmelskt kaffe så det får de bli mer utav imorgon! Ska även träffa världensbästa julia, som förövrigt förtjänar det bästa!:) Puss erika<3

PS.

Idag kom min studentmössa! Om ni har tur kanske jag lägger upp en bild på mig och min moessa. löv.DS

Skriv dagz

Då var det kanske dags att skriva lite rapport kanske? Den har legat ett rejält tag på byrån nu. Har inte rört densen jag fick tillbaka kritiket, vilket är ett tag. Vore faktiskt rätt skönt att få den gjord. Imorgon fyller honey 26år. Han blir en gammal kaka nu:) Jag ska överraska honom med varma mackor och o'boy. Sen ska ju jag och smågrabbarna sjunga för'n så klart. Jag ska äta scones iaf! Överraskade erik med dte imorses. älskar scones! När jag har lyckats skriva klart den där nedrans rapporten sen då blir det bums ner under täcket! Så god natt på er alla goa och gla'a!

hate.hate.hate.

Gud vad jag stör mig på människor som är tykna och inte kan glädjas åt andra! hate. Det var bara de jag ville säga.

Kom lite närmare...

Jag har en hemlighet till dig... Du kommer få ett brev hem imorgon, där i ligger det ett papper som du ska skriva under. Erik och Erika är här med officiellt sambos.

craving


Snögga skoor! GE mig:)

dark.


Vårens nyheter från spira

Just nu skulle jag bara vilja bo i ett torp ute vid kusten...


En sak till!

Idag kommer mami och dadi hem från Egypten:D Har faktiskt saknat dom! Undrar om dom köpt nåt till mig;)

Morgon till kväll

Lång dag idag. Från 8:15 till 15:30. Urk. Fast torsdagar är ju mördardagarna. 8:15-17:15, puh! Design sista passet med, ork! Ja ja, ska inte tänka så mycket på det nu. itne aktullet nu iaf. Nästa vecka blir det praktik från åtta till fyra sju dagar i veckan. De blir nåt att bita i. Nu ska jag göra en redovisning av ett designförslag till n3. Spännande! Wish me good luck!


Stress,

ett tydligt fenomen som uppkommer så här i praktiktider.


Pure life

Its Sun-day-hay-haaayyyyyy! Döda mig. skola imorgon. prov imorgon. orka. jobba kvar i skolan imorgon. orka. Fast det är ju bara denna veckan kvar, sedan går vi på praktik i 6 veckor. Kommer bli awesome. Jag är verkligen pepp på praktik. Nu ska jag dricka kaffe och fortsätta kolla på AFV. Rätt kul ändå. Hugs and bugs

HAWT HAWT

Vi drog hem till johan och hade fest, vi var fula, fulla och galna och kul hade vi!

Myspys och julia

Snart drar jag och Jules upp till huset i strömslund. Kommer bli myspys, vi ska dricka öl, lyssna på skön musik och snacka blaja - precis som i gamla dar! Kommer bli super-duper-truper-mys/kul/gös. Puss e


Oldie

Hittade lite gramla bilder från 2008. Ha ha, kul att se hur man har förändrats.


Frisk och svettig

okej, liiite geek varning att posera på gymmet, men jag lovar(!): jag står inne på toaletten;)

I just wanna let it go for the night

Och så vad man hemma i huset på Hjärtumsgatan igen då. Mys. Har precis varit och handlat lite frukost till imorgon. Kylskåpet var hyfsat urplockat. Det ekade till och med när jag öppnade det. scary... Just kiddin';) Nä, nu ska jag hoppa ner i ett skummbad och avnjuta min nya spellista. Vill ni också lyssna kan ni kika in här:)

PUSS

Memories


David Guettas nya tillsammans med Kid Cudi är sjukt bra! Bah så ni vet

Running in circles

Sitter nu här efter att ha käkat mig explotionsmätt på couscoussallad med rödlök, paprika, tomat och feta. Svin gött! Bara så ni vet:) Lätt och snabbt att laga. Ala carte. Försöker mig på de där med att installera om camen. Erik råkade, av någon konstig anledning, avinsatlera/radera den funktionen i datorn. Lite störande för en linslus som jag. not.

Igår fick jag äntligen ner illustrator cs4 på burken, dock demo version i 30 dagar. Men det är i alla fall nåt:) Tänkte sitta och pilla lite med de ikväll. Från det ena till det andra, längtar tills imorgon då jag och jules ska ha lite vinkväll. cosy. Måste lägga mig tidigt idag, har somnat alldeles för sent de senaste dagarna. Har nog somnat varje dag i skolan, inte okej! Nä, nu ska jag dricka lite mer kaffe sen åka på träning. Puss och kram erikakladdkaka.

emerika



M-A-T!

Nu är jag så hungrig att jag skulle kunna äta upp en hel elefant! Det ni! Har ni sett vilken barbarisk bjässe, den bara skriker efter mat.

... Ser nästan ut som mitt(döda) marsvin Blixten! Men bara nästan;)


Skolan då,

Befinner mig just nu i skolan och har multimedia, precis om alla andra fredagar. Sad but true! I eftermiddag ska jag på besök på TTela för att träffa min handledare, sedan ska jag hem och käka för att senare dra till f&s och gå ett medelpass. Skönt. älskar verkligen att träna:) Sedan ska jag och hun' sova hemma på hjärtumsgatan i huset. helt själva. mys. Jag ska i alla fall avjnuta ett skummbad med levandeljus och musik. Nä, nu ska jag jobba vidare med min blogg på wordpress. Tråkigt när man ite fattar ett skvatt, avancerad sida dedär.

tjing!

Food time

Har kopplat in datorn/spotify i cdspelaren och lagar just nu mat:) Idag blir det stekt lax med ungsgrönsaker och sallad, till detta blir det en kall vitlökssås. mums! / Laters


crows


Kaffe och nytvättade kläder

Dricker just nu mitt nybryggda morgonkaffe och hänger upp tvätt. Skippade skolan idag, lidet så fruktansvärt mycket av yrsel vissa mornar. Det är jobbigare än vad ni anar! Tänk dig att du kliver upp ur sängen och känner dig väldigt snurrig(som man ibland gör när man reser sig för snabbt), men det går liksom inte över, det blir bara värre och värre. Till slut snurrar det så mycket att kräkreflexen sätter igång. Då brukar jag lägga mig ner för att inte kräkas. Ibland går det över efter ungefär 20 minuter, ibland måste jag somna om nån timma innan det går över. Imorses gick det inte över, så jag beslöt mig för att stanna hemma istället. Att vi råkade ha prov idag gjorde inte mig så speciellt mycket;) moahahaha. Nä, men jag får helt enkelt göra det nästa vecka. /krams

Sötaste familjen

Var inne på Nicole Richies blogg och så hade hon lagt upp denna söta bilden på hela familjen:) Dom va så söta att jag var tvungen att sno bilden och lägga upp den här:D Kolla Harlow! Hur söt är hon inte då? Sweet!

På tal om sweet, snygg morsa har hon också! *avis*

aj aj aj!

Mitt huvud pulserar, jag har sån jäkla huvudvärk! Ont ont ont! Vet inte om det beror på vädret eller om det är att jag börjar se dåligt. Får ofta ont i huvudet när det är molnigt men ändå soligt på något konstigt vis. Jaja, nu har jag druckit lite vatten i alla fall. Hoppas det ger sig. Efter skolan ska jag hem och hämta min babyolja, för den hemma hos erik är slut. I mitt sällskap har jag Jules:) Sedan ska jag laga mat och efter det gå på ett pass ikväll. Medel puls, hell yeah! :D


Tillsvidare. So long sucker:)

I'm off

Nu drar jag ut på en liten morgonpromenix innan skolan. Skönt.

Samma dilemma

Och så står man här och har samma problem som alla andra jävla dagar... Vad ska jag ha för kläder idag då? Hm? Orkar inte med detta häringa med kläder. Hittar inget snyggt, har inga kläder, inga skor, bara gammalt eller för festligt. Måste verkligen köpa lite kläder snart. Har ett par jeans jag skulle kunna ha, men dom är ju ankeljeans så då fryser jag antagligen fötterna av mig. Eller anklarna. Puh, jobbigt dilemma dedär! Dagen i-lands problem. Får leta vidare här. Hörs senare! Fast idag har jag bestämt mig för att jobba på grafen för en gångs skull, så vi får väl se hur mycket vi hörd. Kissy /erika

Dusch+plugg+sängen

Sovmorgon imorgon då! skönt. Fast de får vi tänka mer på imorgon när klockan ringer för nu tänkte jag studdsa in i duschen såhär efter ett hårpass på gymmet. Sedan blir det tyvärr pluggning tills det att jag ska lägga mig. Buhuu! Orkar inte med slutspurten i skolan(för oss medieelever). Vi går ju på praktik nästa vecka och då avslutas alla våra kurser. Fatta att tiden gått fort eller?:S Sedan när vi är tillbaka om 6 veckor så tar vi studenten veckan därpå... Eller om det var två veckor efter? Sak samma, det är inte långt kvar. 12 veckor, närmare besämt. Näh, om man ska sätta igång med det man skulle. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll, för det vet jag tyvärr en som inte kommer att ha. God natt och sov gott sedan!

Best regards, erika.


H&M home sommar 2010

Inte helt fel alltså! Den sängen hade jag velat låna nån dag...

some inspiration, please!


Studentklänning





Kanske, kanske inte?

Luv


Så jäkla sugen på någon sån här tatuering. Lite i stil med den Erin Wasson har på undre överarmen. Snyggt, snyggt!

Nighty

Nu ska jag sova! Fast första ska jag bara lyssna på Alicia Keys nya.

Puss och go'natt

Tulpaner


Honey fyller ju år om två veckor, så svärfar och c:o var ju här och grattade min lilla älskling lite i förskott. Han fick så fina tulpaner att jag va tvungen att ta kort på dem.

Come back and hold me


Keep on walkin'

Gymmet gick väldigt bra idag(!) och mitt humör är på topp! Har varit hela dagen(för ovanlighetensskull). Måste ha med vädret att göra. Våren är ju verklgien på väg nu!! Hur skönt? Jag dör. typ. av lycka! Nu tänkte jag laga mat medan jag väntar på erik och strömming, som ska komma på en kvällsfika. Sedan blir det lite tråkplugg, men vad gör det när våren är på väg?:) Spelningslistan får joina mig i matlagningen. Puss/ersk.

Allting det där som vi aldrig kan få


jag har slutat fråga och undra varför
jag får inga svar, man lever tills man dör
lagom doser glädje lagom doser gråt
däremellan leden man aldrig kommer åt


Åh, peter lemarc är så skön! Lika skön som min spelningslista på spottan:)

Bildarkiv



snipp, snapp, snut så var kvällen slut:)

VILLAN

Bilder från villan kommer förmodligen ikväll:) Grymt rolig kväll, om inte fulla människor! Sjukt kul att se fulla människor när man själv är nykter:D Ha ha ha


Städning

Nu får det bli lite städning innan vi får finbesök av eriks dadi och guje. Ser ut som ett bombnedslag här! damråttorna har byggt bo under sängarna och skaffat ungar i alla hörn. Oh crap! Nu får jag fortsätta damsuga till min väldigt sköna spotifylista. arrivederci


erin wasson


Funderar starkt på en sådan tatuering som Erin Wasson har på inre överarmen... Hade ju planer på att sätta ett namn där i julas, men jag kom på att det kanske inte hade varit sååå himla smart. Tur jag ändrade mig:) Får hitta på nåt bättre att skriva i så fall. Men erkänn, snyggt ju!?

erks


... i höstas.

Just nu:

Inpackning. borstar gaddarna. kortsagt: lite hemma spa:) Längtar efter erik nu, bara en och en halv timma kvar! Nä, nu ska jag skölja ur min inpackning som förövrigt luktar mint. En favorit från tigi. Luv


Fday


I'm glad

Skoldagen idag skulle man kunna beskriva med ett ord; onödig! Varje lektion kändes väldigt oplanerad. Fast å andra sidan går vi ju på praktik om två veckor, dvs. våra kurses avslutas då. hur skönt? Mm-m. Sedan siktar vi mot studenten!! sjuk, sjukt, sjuk. Jag ska bli vuxen! Hur sjukt låter inte det då? Kalla mig miss. nyvuxen.

... å så va det duschen då, sen kommer hun' hem!

inandning



Källa: http://www.beckmans.se/lisa-holmberg/

Ps.

Jag har skaffat Twitter! De ni! DS.

Six o'clock in the morning

Morning! Efter att ha vaknat ungefär var 20:e minut hela natten så är jag väl hyfsat pigg, I guess? Träning med Strömming idag efter skolan, sedan direkt till dagis och hämta trollungar.

MVH, erks

Det bästa jag vet


Jag saknar honom!

När mörkret faller är dagsljuset din bästa vän


Avnjuter lite coldplay och messar med min babe. Emellanåt lyssnar jag till snarkningarna från sovrummet och funderar på hur jag ska kunna somna inatt. Hatar att sova ensam, i synnerhet utan mitt hjärta!

Idag har varit en rörig och hektisk dag. Men för att få grepp om mig själv igen får jag ta tag i träningen efter helgen igen. Kryssningen fick mina matvanor i lite obalans;) Käkat godis/bullar/kakor i en vecka nu, notera varje dag. Puh, man har redan lyckats gå upp ett kilo i vikt. Blä! Men musklerna är ju kvar som tur är. Får bara sluta upp med allt snaskande. Lite svårt att låta bli, för det är ju så gott:) Nu ska jag borsta mina tänder och sedan krypa ner mellan mina bästisar. Puss/ kaka.


BETTERTOGETHER


ensam om natten

Idag åkte erik upp till norrland på sin morfars begravning. Jag har pojkarna till imorgon sent på kvällen dvs. jag får sova ensam inatt:( Hatar att sova ensam! Delade till och med säng med caroline på kryssningen för jag är en sån mes. haha, måste sett ut de. Fanns fyra sängar men i en av dom ligger två muppar och knör. Jag får be pojkarna sova bredvid mig, fast det vet jag att dom inte tackar nej till;) Vi kan göra en koja under sängen och sova där. Kommer bli mys, hörs senare!

By the way

Så köpte jag tillsist den där efterlängtade skinnjackan som inte fanns kvar i någon jäkla butik här i Trollstaden! Jag fann den inne på cassels förra måndagen, dock fanns inte min storlek kvar i butiken, men den mycket vänliga kvinnan i kassan kollade igenom datorn och fann EN SISTA YNKA i storleken s någonstans i nåt lager. Jag köpte den i fredags. så himla lycklig! Nu är den min, och den kommer sitta som somrt tillsammans med min pälsväst.

ps. jag har den på mig just nu, men eftersom jag hade så brottom i morses sitter prislappstagen kvar;) Well done Erika!ds.

13:30pm

När fasen ska man ha tid och lust att skriva när mitt hektiska liv liknar en 35årig småbarnsmammas liv? Vill så gärna skriva och lägga upp massor av bilder, för det är ju faktiskt rätt kul att titta tillbaka lite längre fram vad man har sysselsatt sig med under åren som gått. Oven and out, mami Erika.

Lånade bilder av karis.

Studentkryssningen då:)

Sweetheart


Amandas söta lilla syster, som förövrigt tycker mitt utseende är intressantare än nåt annat!;)

It's me in the middle.


NU:

Promenad i det fina vädret för att senare dra till gymmet. Efter det blir de myspys med Jules.
Tack amanda för en super mysig dag igår:) Det behövde vi ju! Massa goa kramar/din bästis erikaka.

Dåligt humör idag!

Idag vaknade jag på väldigt dåligt humör. Fast det brukar man väl göra när man iner får sova!? Gick upp sju för att erik skulle jobba dvs. jag fick ta pojkarna... Var egentligen ledig idag, jag hade planerat en sovmorgon, men icke! Over and out


RSS 2.0