sleep tight!

Åh de va inte mycket med bloggande idag inte. Kanske slänger upp en kul bild imorgon, eller så får ni kolla min twitter till höger;) ska sööva nu! Matkoma typ efter en rejäl portion på Max med model-Lab-gemet. Natti på er!


in the car

Sitter i bilen mot staden vi ska jobba i. Typ sovit till nu, har lite ont i nacken just nu. Glömde skriva lite förut, så jag gör det nu istället. Blir förmodligen en sista utgång med gemet imorgon. Slängde med mig en vinare i alla fall. Nä, om man ska söka lite lägenheter kanske? Tjosantrosan


haha

Har skaffat mig blogg.se appen. Känns jävligt fancy aså. Aja! Vi hörs väl oftare nu I hope.

morgonen då

eller ja, jag vaknade vid elva. beslöt mig för att sova ut lite när jag arbetat i tio dagar i sträck. skönt faktiskt. så just nu tvättar jag som aldrig förr. Barca here we come! Och så noppar jag mina bryn lite med. Ska nog sätta mig ner med logotyp och kanske en liten sväng om med ELLE sedan med, innan jag ska träffa Jessiejames och nathalie.
pöss å häy, körwpastej.

en middag på tumanhand

när jag kom hem från jobbet igår, trött och sliten, så möts jag av det här:) min sötis hade lagat mat AAAAALLDELES själv. I'm proude of him;)

j.a.

Jahapp! Då var det bara sju dagar kvar till barelona då! Känns sjukt skönt måste jag säga. Längtar så fruktansvärt mycket. Funderar även på att köpa gymkort Eller börja läsa engelska(eller spanska) på kvällarna. Vore så roligt.

imorgon ska jag ha dejt med Jessica och Nathalie och våra vänner i solsidan. Möööys säger jag bara! Sen på lördag åker mi älskade tvilling till Ecuador i nästan ett år. Känns tungt, då jag jobbar min sista helg nu så jag kan inte säga hej då. Men men, sånt är tyvärr livet. Annars händer inte så mycke mer i mitt liv! Bara så grymt sugen på att boka en resa just nu igen. Får väl se hur det blir. Kanske ska dra med mig någon till underbara London snart igen? En låghelg liksom. Får överväga saken helt enkelt. Nu ska jag av min buss så vi ses imorrn! Köss och adjöss

one week left

bilder:http://www.melondistrict.com/

tuesday

tröja Gina, kavaj H&M och de välanvända brallorna från H to the M!;) mök o hej!

lipstick jungle

God dagens! Eller kvällens kanske.(hade inte mussepiggggiligg linnet på jobbet ofcrs) nu är jag äntligen hemma och har handlar osv efter jobbet. -har arbetat 8 dagar i sträck och nu till helgen går jag förmodligen min sista helg! känns skönt att få ha helgerna lediga nu, men väldigt tråkigt att lämna alla underbara kollegor och det roliga arbetet jag utfört. Men men, nog om det. sitter och filar naglarna och väntar på att min "tomtegröt" ska bli klar. Och mitt te. imorgon är det kvällspasset som gäller igen, 12-20:15. Har btw haft en UNDERBAR helgt med mycket skratt. så himla skönt. Nä, men jag måste nog fortsätta här nu. slänger upp lite roliga outfitsbilder imöra! sköy. Hay!

måndag morgon

Har haft lite mycket att göra nu i eckan igen tyvärr. Men jag ska uppdatera på måndag igen iaf. Kanske ikväll;) vi sover ju på ett lyxhotell så jag kanske kan uppdatera lite skoj ikväll. Höhöhöhö, bara kanske. Puss och hej, leer pastej!

som sagt,

tröja från Lindex och byxorna från H&M. big love alltså, jag menar H&M;)

bulan

Vill hälsa till julan-bulan tillbaka att du alltid gör min dag! Call me when you're off duty

wp.

Då var ännu en dag avklarad på Wassén och i mitt liv. Jobbade stängning idag igen, vilket jag gör även imorgon. Åh, apropå imorgon - imorgon kommer min babe hem till mig efter jobbet. Om jag har saknat den kisen. Om... Nog om det! Idag köpte jag lite kläder, bara för jag inte har några typ. hehe, eller ja... allt ligger i tvätten. Fast nu MÅSTE  jag verkligen hålla i pengarna till Barcelona, så jag kan shoppa loss utan samvete en månad där efter. Kommer bli awesome asoo. Längtar så fetaste mycket! här är iaf mina nya grayyer:
skinnisar från H&M och en kabelstickad tröja från Lindex. Ni får se en bättre bild imorgon, eftersom det blir det jag ska ha på mig;)

tis.

Kavaj från H&M, T-shirt från herravdlningen på Carlings, byxor från Åhlens, skärp från Lindex.

nej men,

god kväll! sitter här med ett blått pekfinger, tjockare än de kryddigaste korvarna på sibylla OCH 7eleven. Som om det behövdes? jag menar, det var ju inte tjockaste fingret på handen redan innan. nåväl, för er som inte hänger med så hade jag stängning i butiken idag och då skulle givetvis pekfingret ha lite spring i benen så den lyckades klämma sig. Och ont, ja... Det är väl bara förnamnet. En redigt blå bula fick jag på köpet med. nog om det, nu sitter jag här och dricker kvällste. skit sliten, om man får be alltså. gårdagens smink på mig fortfarande. usch och fy! Duschen har väl vrålat efter mig hela dagen, men det är först nu jag kan slänga mig i duschen en låååång, låååååååbg stund. och det tänker jag göra!
he' påre'!

tweet it

Hänger ni med på twitter eller? Anyway, tänkte slänga upp nåt skoj ikväll på bloggen och sätta igång som vanligt i veckan. Just nu sitter jag i bistron på tåget hem mot Göteborg. En timma drygt kvar OCH JAG ÄR UTTRÅKAD! poor me. Jaja, nu ska jag läsa ELLE för tredje gången och fortsätta spela lite bakery story. Btw, killen som nyss satt bredvid mig sket förmodligen på sig nu. Därför han fick så bråttom. Misstänker detta med tanke på odören som plötslgt uppstod. Euh!

om sanningen ska fram

Hej alles! Har varit en väldigt dålig vecka här i bloggen. Med även det har sina orsaker. Innan just denna helgen har jag gått in i en väldig höstdepression(eller vad man ska kalla det). Väldigt jobbigt! Och förra helgen rann bägaren helt enkelt över och jag blev tvungen att ta ett svårt beslut. Men det kommer bli bättre! För efter regn kommer ju solsken! Det ver ju alla, även om det kan vara svårt att tro när ljuset i tunnels liksom aldrig dyker upp. Men just nu längtar jag mest till Barcelona med min älskling! Och givetvis en massa jobb. Älskar mitt andra jobb, det är så mysigt på nåt vis! Ingen dag är den andra lik och timmarna brukar vanligen bara springa förbi.

Jag brukar ofta tänka på hur underbar min pojkvän är och hur mycket han ställer upp för mig. Dessutom verkar han bara bli mer och mer av den egenskapen desto med tiden går också! Som tex förra helgen, när jag ringer honom vid tolvtiden på förmiddagen och är helt förkrossad, sätter han sig i bilen och kör hela vägen till mig. Hur många gör det för sin flickvän? För varje dag som går får du mitt hjärta att slå allt hårdare för dig och mina känslor för dig blir allt större. Du får mig att tappa andan och när jag ser på dig i bland tappar jag orden. Du är den finaste killen i hela världen, och jag kan med handen på hjärtat säga att jag ALDRIG kännt så här för någon annan i HELA mitt liv! Det finns inte ett enda ord i världen som kan ersätta mina känslor för dig och för varje dag som går vaknar nya fjärillar i magen till liv och kärleken till dig förblir oändlig. Känslan för dig är obeskrivlig. Jag kan inte tacka dig nog för att du klev in i mitt liv! Alltid din, alltid min!

snel

fick ett par dojsingar av tvillingen idag. snel hest:-)

mot stan då va!

jag var så FRUKTANSVÄRT trött imorses alltså! så jag sov till elva. käkade mosat ägg till frukost, så jävla gött! åt alltid det hos farmor när jag var liten. mysigt värre! och så kanelkaffe på det. nu måste jag kynda mig lite här, gaddarna måste borstas! puss och hej!

moi

Tröja H&M, jeans Miss sixty och poncho från Gina.

9:30

Väst ursprung från H&M men "gjort" den själv, långt linne från Vero Moda, skinnisar från H&M igen.

turné idag

Kavaj från H&M, virkat linne från JC och skinnisarna från H&M.

frullerulle

Btw, någon mer än jag som ÄLSKAR Flo-Ridas nya?! själv dör jag lite varje gång jag hör den...

bärpaj


sen middag

sitter just nu och klämmer i mig två stekta ägg och en avocadomacka. så göööt! slutade närmare nio idag. inte så trött ikväll som jag var igår, men bara tanken av att jag ska upp 6 imorgon gör mig t.r.ö.t.t!! möte med wassens gemet. Jag tror föresten tat jag blivit lite små beroende av kaffe... fick typ lille paniken när jag såg att det var slut nyss. gjorde en ful en så jag hällde på vatten på det gamla filtret - jag vet! äckligt. men vad gör man inte i en nödsituation!? - Jo! man använder det gamla filtret! tjo hej!

todays:

skinnbyxor från H&M(ny favorit), blus från Gina, lång cardigan från Lindex.

m.j

foto: Matilda Johansson

todays

T-shirt från någon designbutik i London, jeansen är nog från Gina Tricot-rätt gamla, skärp från Lindex.

frukost

känns aldrig som vi har någon frukost hemma... idag fick det blir min hemmagjorda müsli med plommon och mjölk. kaffe till det såklart. vill ju ha min goda smoothie, hehe.

mums

Sitter just nu och smuttar lite på mitt extra starka kaffe, som jag bryggde efter maten. Till detta unnar jag mig en delicatobölllll. Lite små gött sådär på kvällskvisten! sen målar jag även mina naglar banangula, låter fult, men de är ballt. i höst i alla fall. det räknas ju lite som höst nu. träden utanför mig börjar gulna och i morses när jag gick till jobbet var det verkligen höstväder med regn och hela köret. Ja ja, om man ska fortsätta med sitt här så syns vi till morgonen med lite kläder osv. Sleep tight!

måndag hela veckan.

byxor från Gina Tricot, långt linne är även det från Gina Tricot och lång cardigan från Lindex.

har work, work


good mornin'

Får bli lite halvkassa cam-bilder i helgen. Nu drar jag på turné!

claudia

Träffade min goa Claudia idag en stund. Det var väldigt skönt att träffas igen, alltid lika underbart och roligt. Blev en mysig fika på stan med lite små prat - som vanligt. precis som det ska vara. Tack för en trevlig dag i alla fall!:) Du är värdefull, Claudia!

hihi

Detta ser jag innan jag ska stänga locket här på burken

RSS 2.0