31102011

De va ett tag sedan jag la upp lite mer ambitiösa bilder från systemkameran. Känns som de börjar bli lite aktuellt snart. Ska btw kolla den nya kameran imorrn. Längtar tills den är köpt och ligger i mina händer, då jävlar ska här fotograferas:)


lunch


en tid.

foto: eldin
smink: sophie
modell: jag

ikväll:

tog mig ett välbehövt bad ikväll. kändes skönt.

ok,

Mycket tankar när klockan närmar sig småtimmarna. Resulterar i osammanhängande twitterinlägg. Btw, varför blir jag ALLTID sugen på kaffe när jag (1) ALLTID borstat tänderna (2) ska sova? Inte för att jag har ont av det, men borsta gaddarna igen liksom? Inte riktigt lika kul. Varför säger jag ens btw? Hate it.


fuck a duck

nu drar jag till jobbet!
fick vi med spisfläckten där med, de är ju nice:)

bust a move


nixpix

här var de inte mycket med någonting. köpte ett par skor för över 4 papp. men jag kände liksom när jag kom hem att de va liksom inte riktigt dom jag skulle ha i vinter. så jag lämnar faktiskt tillbaka de idag. kommer kännas fint tror jag. ska kolla vidare efter ett par balla pjuks. ballast i stan typ.
hörs!
när, de vetefan.

troll.

Är i Trollhättan och ska precis ner till stan och fika med en vän. Ska bli mysigt och det är efterlängtat. Hörs senare då!


who's that chick?

sova nu va...? eller inte. vill, men kan inte. inte trött. käkar äggmacka och drciekr lyxkyss. te alltså, hehe. Dansar runt lite till en gammalgoding, Rihanna - Who's that chick! Så skön. här hari' may!
tjong-fyllefjong!

kass

dåligt med uppdatering det senaste, men jag jobbar endel och när jag inte gör det så är det väldigt hektiskt känns det som. men jag kan ju berätta lite om vad som hänt det senaste och vad som komma skall.
I söndags träffade jag då som sagt milton och clo. vi hade det väldigt mysigt och milton var en fin liten rackare. väldigt liten:) haha. och som sagt, fin. sedan han jag väl jobbat på i veckan, haft p-möten, varit på medduzas födelsedagsfest i tisdags, träffat jess, hängt på nathalies jobb och shoppat lite som vanligt när jag haft mina dåliga dagar.  I helgen är jag ledig för förstagången på väääldigt länge. det ska bli skönt. då ska jag på sexparty hos julia. skojsigt värre:). Sen på söndag är det bara till att hänga med päronen som jag inte träffat på typ tre månader och försöka träffa så många andra vänner som möjligt.
Nu ska jag kirra mig lite inför jobbet. Hörs senare! tjingeling

herråå

nu drar jag till jobbet.

t to the g

Då var man på väg mor jobbet igen då! Idag är det jag och emma som kör hela dagen på wp. Och ikväll bär det av mot Uddevalla för att träffa Claudia. Ska bli mysigt. Vi hörs under dagen eller senare ikväll! Puss o hej


m.

Vill btw gratulera en av mina bästa vänner Claudia, till sonen Milton(skrev visst fel förut, big mistake!!!! sorry). Sweet as candy! Vi ses på söndag mina bönor!:-)
Bilden snodde jag från hennes facebook.

fort. barcelona

tog dödslång tid att ladda upp bilderna! SÅ NJUT!

new in:

köpte ju en massa skit i barca, men jag orkar inte slänga upp det. MEN, idag köpte jag iaf två sköna softer från kicks! flowerbomb och narciso rodriguez for her. awesome!

hej hej

nu bär det av mot jobbet!

kläder

t-shirt från topshop, jeans från topshop, cardigan från lindex.

försmak av spain

kommer fler bilder ikväll! nu: jobbbbbbbb! tjingeling

lever o har de bra

vi har de bra o strosar runt har i barca. vi hors pa torsdag igen. ciao bellas!

hösten på ingång

men vafan gör de?! åker ju fan till spanien idag! kommer kanske inte ta med mig datorn till spain. en hel vecka med lite kvalitetstid för både mig och erik och migsäjälv. bara slappa helt enkelt och inte tänka på någonting annat än inget.

right now:

sitter och surfar runt på diverse bloggar. så, just nu önskar jag att klockan kunde gå tillbaka en timma, för de är så jävla gött att bara chilla på morgonen. dricka te, käka macka och surfa. livet liksom! Ska byta min resväska idag btw, till en mjuk. köpte en hård igår nämligen. nä, ska väl fortsätta här. tjingeling!

todays:

Brallor från H&M(notera att det inte är de jag brukar använda, höhöhöhö), linne från Vero Moda och tröjan över detta är från Gina Tricot. Lager på lager helt enkelt, en av trenderna i höst.

höstdis

var ju uppe och tvättade i ottan idag. härlig höstmorgon måste jag säga!

har lite lunch,

Och käkar lite nudlar. Jävligt starkt! Men gott. Idag jobbas det stängning! De är niiice med OB. Promizzze. Annars blir det väl sängdags tidigt hoppas jag. Trött som aset imorses och sur som ett bi. Stackars erik. Jaja, anyway. Checkade in vårt bagage idag, så de va ju gött. Bara hotellet kvar att bekräfta. Nä, nu ska jag käka vidare här. Hörs senare!


just nu:

mot jobbet.

hej igen!


RSS 2.0