Song of the Day: Swebus
I'm off


Gbg+Anni=idag

Göte-la-bort-jävel me anne idag. Vi drar nog förmodligen på fotomässan. Ska bli trevligt. Ska se om jag får tag i min tvilling med, så kanske vi kan ses en sväng om hon inte pluggar. Fast hon har ju Aldrig på sin telefon så jag undrar egentligen varför hon äger en:P Arrividerci


okej, okej

enligt morsan har jag grinat, ser tydligen ut så. Nu ska jag ta en snabbisduschis och sedan hoja ner till stan. Eller juste! Promenera var det. I alla fall, ska äta pasta o baconsås med Erik Lindahl. Möhö! Han är min pojkvän, hihi:):) Have a nice day!

Song of the Day: Julien Jacob - Nielep
Kooooool hest


Och så avslutar vi med en normal bild. Erkännnnnn, cool brud:)!

Song of the Day: Sacred Spirit - Nahanna
rörig

rörig dag idag. tur man har vänner som carro! Hon är min bästaste bästa♥

emsedge.freshnet.se


Indiandans


Källa: http://knighttcat.com

At home.

Då var man hemma igen och fått bytt om! Trevlig var det, fast det kändes ändå som man var där som vanligt. Bara att jag inte tränade. Ska börja med träningen nästa vecka. Måste hinne boka en plats i gbgvarvet inför nästa år igen. Har dock inte pengar på några månader. Hoppas inte alla platser tar slut tills dess... Nåväl. Här har ni mig:)


Song of the Day: The Radio Dept - Heaven's On Fire
Nervös ABNu kör vi!:D

Song of the Day: Daniel Lemma - If I used to love you
nu, nu, nu


Jag älskar dig, även om du ser ut som kalles kaviar:)

it's raining cats and dogs


Sitter här och muppar framför datorn. As usual! Regnet öser ner, fast inte gör de mig nåt:) Mysigt! Får man en anledning att sitta inne och möka en hel jävälala dagö! Marre marräng blev yber i håret, det vill säga -s n y g g! Önskade jag passade i den hårfärgen jag med, för den är så snögge!

Annars har jag varit nere på bemanningen o lämnat cv osv. Våran skrivare är sönder så jag fick lämna in en grön bild på mig. Pinsamt? Men jag försökte ändå förtvivlat förklara hur det låg till! Vår skrivare var sönder. Nae, fast det klär ju mig. Jag är ju alltid så arg, så jag kan lika gärna vara i samma färg som hulken. Grön. Grönt är skönt? Eller? Nä, nu släpper vi det. Ska faktiskt få tummen ur röven och göra enna omgång meditation nu! By the way, har änter-ligen hittat mitt friskis kort:) Nu kan jag vara lugn imorgon. Hej å hopp å gummi å snopp.

Song of the Day: Akcent - My name
Svaret har ändrats!!

Kanske på Lipz ikväll. Som ni nyligen bestämde oss för att gå på. Hej svej

New in


Från Göte-la-borg jävel! Väldigt obehövlig... Och nu frågar vi givetvis oss själva: Kommer hon att använda denna vidunderliga tunika? och svaret lyder: Have no idea! Det återstår att se!

Just nu:

Nu känns det som jag sökt 200 jobb. Min rygg har börjat bupa sig, gåra mystiska hårstrån börjar framträda genom min aningen gråatonade hud. Nä, nu skojar jag allt med er. Sökt ungefär 4 stycken. Inga där man har behörighet, men vafan. Känns lite bättre i alla fall. Ska hojja förbi bemanningen imorgon efter jag klippt och färgat Marres hår. Sedan på kvällen blir det ut med mia. Kommer bli en bra dag känner jag! Nu ka jag värma en matlåda, nämligen starving. Hej så länge alla goa och glada blåbärsplockare!

Ps. En o en annan solhälsning från mig, börjar Yoga nästa vecka och Meditation typ.... ikväll!? Ds.

Här sitter vi och mökar.

Idag har jag massor att göra när min homie har åkt. Kommer bli dötrissssst:( Fast jag kommer ju till henne om dyrygt en månad! Pöss

Göteborg

Var i grann staden med Linda. Mysigt och trevligt. Vi gjorde göteborg under hela dagen och självklart köpte man ännu lite mer obehövligheter. Som väntat. Vill dock ha en ny jacka, skor och en halsduk till den kommande vintern. Tyvärr köpte jag inget av det, utan en tunika... Crap, dum erika! Men den va fin:) Köpte en chai latte medan vi väntade in tåget hem med. Lika himelsk som vanligt. Apropå Chai latte så var det faktisk med Linda jag drack min första C.Latte med:) I Malmö of course. Mums! Tyvärr åker hon hem imorgon, men vi ses snart igen hoppas jag. Då blir det jag som kommer ner till henne.

Har dessvärre inga direkta bilder att bjuda på då jag glömde kameran hemma. Ännu en miss idag, men som sagt: Idag var inte min dag. Så jag bjuder på denna iställer:)


Skepp o hoj! Nu blir det benjamin button för 3:e gången. Luv

Song of the Day: Usher Feat Will - Oh my god
Inte min dag idag!


Sleep tight!

Nu ska vi knyta oss här! Jag och min skånska kompis Linda. Fast jag ska läsa några kapitel ur twilight först. "Så länge vi båda andas". Natti alla som läser ♥

Må väl!

Song of the Day: Switchfoot - You
Medium.

Som ni kanske vet(?) var jag och besökte ett medium igår. Det var faktiskt min mormor som fick gå mig på idén. Det var verkligen häftigt! Jag har alltid varit öppen för det hela, det andliga, men på något sätt ändå skeptisk. Men igår fick jag fan-i-mej allt svart på vitt! Som ni säkert läst i mon blogg har jag både haft en bekant(Theresia) och en kusin(Måns) som gått bort inom loppet av de senaste fem året. Har mycket att berätta för att få ett sammanhang, men jag ska göra så gott jag kan. Så då kör vi! Är ni beredda?:) Det är iaf jag!

Jag kom in i en röd liten stuga där en ung söt tjej stod och välkomnade mig. Inte alls som jag kunde tänka mig. Tänkte mig nåt snarlikt en häxa med en böjd träkäpp och gråtovigt hår. Men inte alls, en tjej runt 40, söt, fräsh och modern med en aning sportig stil. Mjuk röst. Inget smink. Hon inledde med att hon känt hela morgonen en viss känsla, så det var därför hon skippade sminket denna dagen. Hon visste att det skulle bli känslosamma möten.

Vi satte oss ner i var sin fotölj. Hon förklarade kort om vad vi skulle gå igenom och att det inte fanns några garantier att det skulle dyka upp någonting. Så hon blandade den tjocka kortleken väl och radade upp 6 kort i ett V format mönster. Ett kort för mitt förflutna, ett för min framtid, ett för nu, ett för kropp, ett för själ och ett kort som skulle beskriva vad jag mest behövde just nu. Innan hon tog upp ett kort blundade hon djup, drog sin ena hand över den andra armen och säger väldigt övertygande:
"Det finns ett hus, eller hur? Ett hus som betyder mycket för dig. Du hör hemma där och du vill ha det! Ett litet trähus."
Hon beskriver att hon känner detta så starkt att hon ryser genom hela kroppen. Det stämde verkligen! Jag och Erik har kollat på ett vitt trähus som jag verkligen fastnat för! Jag pratar om det hela tiden. Speciellt med alla mina nära, så jag kan inte annat än att säga mitt i prick! Där fick hon mig första gången, men låt oss fortsätta:

Hon fortsätter och berätta vad hon ser genom korten. Allting stämde så osannolikt mycket. Notera att hon aldrig träffat mig innan och att hon inte vet någonting om mig och min bakgrund! Hon berätta om att jag har en relation med en man. Vi diskuterar mycket, bråkar osv. Vi har olika åsikter och är Väldigt olika. Så olika att vi tillslut är lika som bär och vi hör ihop! Vi är menade för varandra, det är därför vi är så olika. Vi ska vara rädda om varandra för vi hör ihop, det finns verkligen en mening med detta förhållande. Hon berättar sen att vi ska lära oss av varandras sidor. dåliga som bra. Hon noterar sedan att jag ofta är upprörd, vilket stämmer, och så fort det kommer ska jag Inte ta ut det över min kärlek, vilket alltid inträffar, utan bearbeta det själv. Allting hon sa stämde så mycket. Det var så öppenbart, det var ju mig och Erik hon talade om! Jag blev så glad och det värmde så oerhört. Jag behövde verkligen höra allt detta.

När vi var klara med Tarotkorten skulle hon försöka få kontakt med någon bortgången. Hon reste sig upp och blundade. Hon skakade på hela kroppen och upprepade att hon även nu fick en väldigt stark känsla. Hon log. Större och större tills hon till slut började skratta. Hon skakade glatt på huvudet och började nu beskriva vad som hände.
"Det är någon som är oerhört glad att du är här! Så glad att han vill sjunga! Fast han kan inte sjunga, men hade han kunnat hade han sjungt nu. Han har väntat på dig och tycker att du gjort rätt beslut att komma hit" Hon beskriver sedan hur hon känner sig helt lam i kroppen, men så himla klar i huvudet! Hon skakar på kroppen och noterar det ännu en gång hur konstig kroppen var. "Personen som gått bort hade det jobbigt med kroppen. Klar i huvudet men problem med kroppen. Han stannade inte länge i denna världen. Men det var inte meningen heller, han har det så bra nu. Mycket bättre än här." Då förstår jag genast vem det är och blir väldigt rörd, men kunde fortfarande hålla tillbaka tårarna. "Personen som är här älskar dig väldigt, väldigt mycket! Han älskar dig mest av allt! Du är hans allt!" Sa hon med gråten i rösten. Hon var lika rörd som jag och alldeles tårögd (som hon sa i början angående sminket). Jag börjar gråta när jag tänker tillbaka på min lilla kusin. Det var Måns som var här! Hon fortsätter berätta om hur han ville att jag skulle tända min låga igen. Han beskrev mig som en ljus vars låga slocknat. Hur jag förändrats rent personlig under tiden när han gått bort. Hon imiterade migsjälv hur jag var innan hans bortgång, Jag skrattar till, för det är verkligen så skrämmande likt. Hade Caroline varit med hade hon trott det var jag, för det var JAG! Han ville att jag skulle tända lågan igen och börja lysa, som den underbara människa jag en gång varit. Han beskrev mig som ett starkt ljussken. "Du är en ängel! Du har bara inte fattat det ännu". Hon berättar att han alltid vakade över mig, alltid på min högra sida stod han. Hon berättar hur han älskade att vara med mig, varje sekund i mitt liv. Han var min skydds ängel genom livet! Jag blev så glad och så himla rörd men var tvungen att fråga varför just jag var den ende för honom!? Hon svarar ungefär så här: " Även om ni inte var som två bundisar under hans liv på jorden har du ändå burit honom på något vis och någonstans under hans bortgång blivit hans bästa". Det stämde så väl. Vi träffades inte ofta, men ändå har han alltid funnits i mina tankar. Efter hans bortgång har jag känt honom så nära, tänkt på honom. Inte direkt sörjt honom, men han har ständigt varit i mina tankar. En stark saknad, men ändå lättnad att allting blivit som det är. Hon fortsätter berätta, men så tystnar hon. "Jag ser en fotboll. Säger det dig nåt? Gillade denna personen fotboll?" Nope! Bullshit, tänkte jag. Fortfarande skeptisk på nåt vis. Men så börjar hon prata igen. "Nej, det är en tjej. En glad och ettrig tjej. Hon kallar sig själv för ettermyran!" Hon beskrev personen så rätt. Det är Theresia. Jag blev överlycklig! De två personerna jag hoppats få kontakt med var nu här! Jag blev paff, men så himla glad. Hon berättade att Theresia var paff över att jag gått till ett medium, det trodde hon tydligen inte om mig. Men hon var glad. Hon hörde alltid mina tankar när jag tänkte på henne. Mediumet berättar om vår tid i fotbollslaget, hur många mål hon alltid gjorde och hur hon älskade det. Hon beskrev sig själv som bra, men att jag alltid trodde jag var bra, inte sämst men kanske inte bäst. Jag skrattade till, det stämde. Pinsamt nog. Hon härmar personen på sammasätt hon härmade mig. Jag brister ännu en gång ut i gråt. Det var så likt. Hon var precis som Theresia. Kaxig men ändå så glad och snäll. Som om hon vore här... Jag var så glad just nu. Skulle hälsa till alla vi kände gemensamt, bad hon om. Hon har det bra nu! Även om det var jobbigt att dö, så var det så bra nu. Hon hälsade också att hon alltid brukade vara med oss efter hennes död. Hon gillade det, men tyckte stromt att jag skulle knyta på fotbollsskorna igen och börja kicka lite boll. Hon tyckte också att jag skulle börja umgås med dem vi umgicks med i fotbollen igen. Sen sa hon väl typ syns senare, hej då eller nåt... Vi forsatte med Måns. Tiden sprang iväg och det var även dags att säga hejdå till min ängel med. Det kändes vemodigt, men jag vet att han är här nu. Alltid, alltid! Han står vid min högra sida varje sekund i mitt liv:)

Osminkad

Sitter och betalar lite räkningar, lyssnar lite musica och väntar på min skåne-mate. Hon är på arbetsintervju i göte-la-borg. Där jag var i morses. Hämtade en lastbil med Erik. Här är en gulligullan på mig för typ, vad de nu tog att skriva detta, sen:))

Jag är glad, känner mig hel och alldeles vägledd. Ska berätta snart:)

Song of the Day: Chuckie & LMFAO - Let the bass kick in miami beach
Song of the Day: Lars Winnerbäck - Söndermarken
HAHAHAHAHA


God morgon så här på morgonkvisten!

Här sitter jag och tar kort på molnen. Fina. Detta fotografiet tog jag nyss:)) Fient vaaa?

Nå väl. Idag är ingen vanlig dag för inatt sov jag bara 5 timmar. Alltså, sombieeedagen eller nåt. Låg och "vässade" fötterna av frustation runt tre tiden när jag ännu en gång fick en energichock. En konstig känsla i hela kroppen spökade och jag tyckte mig höra små knäppningar från eriks garderob, fottasningar från tvrummet osv. Måste varit ett spöke. Jaja, nu ska jag springa genom duschen för att sedan hoja ner till Anni som jag inte träffat på ca 1år och 1 vecka. sjukt ju?! Men men, nu är det i alla fall dags. So long peeps!

Här står jag och poserar


Just nu: Så länge vi båda andas,


Song of the Day: Carlifornia Dreamin - Mamas and Papas
Coolast, grymast, bäst


Idag ska jag jobba! Jävla bambiskit, trökigt och jobbigt för ryggen. Borde skaffa mig någonting annat, men som dom säger på reklamen: Framtiden är en kölapp på Arbetsförmedlingen. Sad but true, just nu i alla fall! Här ska inte sägas upp någonstans så länge jag inte har någonting annat på gång. Bidraget sätter sin start nästa månad, lika saftigt som ett studiebidrag. Softis! Not. Måste finna mig ett jobb! Well oh well, ska duscha nu o sen kirra lite bokläsning samt fotografering. En underbar dag att fotografera på! Hej å hå, nu ska jag kila dårå. Puss lite här o  lite där/ERIKA

sepia


11:02

Godmorgon! Gick upp för dryga timmen sedan. Tänk den tiden när jag gick upp senast 8varje morgon:P Shit! Då var man i bra form. Händer mycket runt om kring nu som påverkar mig negativt. För er som inte visst det så påverkas jag ovanligt mycket av mina näras kriser osv. Känns tungt, men i grund och botten handlardet ju om omtanke och det är väl positivt I guess... Så är jag tillräckligt dum att lyssna på min "sorg" lista på spottan, vilket inte gör saken det minsta bättre. Nu ska jag klippa och klistra, sedan illustrera och läsa... Om jag hinner! Måste ju duscha innan jag beger mig mot carro senare. Blir ännu en fika i hennes nya lya. Puss och kram/e.j

psst!

Filmkväll med mia, k.a och erik ikväll... Cosy!


Utbrott, utbrott, utbrott

lämna mig ifred och låt mig få vara glad! Hatar att få helt oprovocerade utbrott!!!!!

Song of the Day: David Guetta feat Kelly Rowland - Commander
Jobbiga ideer!

Sitter här och skriver en liten budget till mig själv. Krashar lite med mitt sparande. Vill köpa en ny vinterjacka denna månaden men så får jag bara 1090;- nu. Men nästa månad får jag 4000, så då blir det till att lägga undan 3000 till mitt sparkonto. Känner en sån press att jag Måst spara och lägga undan minst 1000varje månad. Men nu har jag inte lag undan för förra månaden och kommer inte kunna lägga undan denna månaden heller, så då får jag helt enkelt lägga undan nästnästa månad och då blir det ju 3000kronor. Visst är jag krånglig/Komplicerad!? Jobbiga ideer jag har för mig. Men men, nu ska jag och amanda städa våra rum till skyhög musik:) Kanske drar en vända genom köket också! För där ser det inte allt för trevligt ut nu vill jag lova. Köss å adjösss

Out and aboutmy secret garden


Foto: Erika Jonsson

Song of the Day: Kanye West - God mornin'
You don't know


Just nu:


Idag händer följande:

• Friskis och hämta nytt kort
• Arbetsförmedlingen på möte, buhuuu!
• Göra lite Erika-saker, måla naglarna, peeling, städa, läsa, måla osv.
• Hem till baby och hjälpa honom lite med firman
• Sängen tidigt!

God morgon, god morgon

Sitter här och lyssnar på mina härliga spotify lista som innehåller bland annat: Oskar Linnros - Annie Hall, Enigma - Returne to innocence, Fisher - I wilkl love you, John Mayer - Who says m.m. Sjukt bra musik alltså:) Life is good! Inatt har jag sovit helt underbart bredvid min dröm. Han är det bästa som hänt mig på väldigt, väldigt längr. Efter allt som varit kan jag inte säga annat än när allt väl löst sig och allting faller på plats, finns det ingen annan kille än erik för mig! Han får mitt hjärta att slå både fort och långsamt på samma gång och han får min kropp att kittla av förälskelse. Du och jag föralltid, älskling:) Var nöjd med den vardagen du har, acceptera dina tillgångar, håll huvudet högt men behåll fötterna på jorden. Att nöja sig med sitt eget liv är ett viktigt steg för att kunna trivas med ditt liv som just du lever. Ett liv för dig kanske inte är lika självklart för en annan, så sluta upp att klaga över bagateller. Att få vakna upp i en varm, ren och mjuk säng varje morgon, kliva upp på ett lika rent och varmt golv gåendes in i köket, ta dig dendär efterlängtade ostmackan du sedan doppar i ditt lagom varma kaffe osv. de är ingen bagatell! Kom ihåg det! Sedan ska man självklart inte sitta och snyfta över hur svårt andra har det heller, det vinner man ju ingenting på i längden. Men lär dig accepetra dina tillgångnar! Ena foten framför den andra.

Song of the Day: Coldplay - Lost
What?

Vad händer alltså?

Snart...

... ska jag krypa ner under täcker till min bäbis. Han är sjuk och har svår fross, stackars liten!

Song of the Day: Skar Linnros - 25
now you know me

Du heter: Erika
Smeknamn: Erika  

Låt som när du är ledsen sörjer till: mystic travel(indianlåt)

Beroende av: vänner och pojkvän

Vad tror folk om dig? flummig, komplicerad?

Stämmer det? till viss del

Vad får du oftast komplimanger för? Mina ögon, min kropp och förut mitt hår

Hur imponerar man på dig? bjuda på sig själv och vara dig själv!
Brukar du skratta för dig själv? Alltid!

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "hehe, har nåt roligt att berätta sen:) puss"

Var bor du? Trolliwood(trollhättan)

Trivs du där? Njae

Hur svarar du i mobilen? "Hej det är Erika" eller "ja hallå"

Vem ringde du senast? Sandra

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hon svarade att hon kunde hämta mig vid vianor
Antal timmar sömn inatt: 9

Sov du ensam: Nej

Brukar du komma i tid: Ofta
Hur känner du dig nu: Förväntansfull men ändå trött och orklös

Vanligaste färg på dina kläder: Svart, vit, grå

Vad tycker du om fötter: disgusting

Vad saknar du: Erik och mina marsvin som dog för hundra år sen. hehe

Hade du en bra kväll igår: En mysig kväll ja!

Favorit dryck på morgonen: Kaffe
När brukar du oftast gå och lägga dig: Olika

Är du blyg? Ibland
Sysslar du med någon idrott: Gym, jogging och promenader
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Nuppa, dra några handtrallor och shoppa kläder!

Är du nöjd med ditt liv: Tror så. kan inte längta efter det du saknar hela tiden, då kommer du aldrig finna ro.

Är du bortskämd: Nej.
Vad gör du i morgon: Jobba

Vad är det värsta du vet? Svek

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har underbara vänner men även endel mindre underbara. Fast jag klagar inte, gör ju ingenting åt de:)

Vad är det finaste du fått? Ett handgjort hjärta av erik.
En speciell dag du minns: När jag insåg mina känslor för erik

Du samlar på: bajs. nä sköjja, öhm.... aluminiumburksöppnare, såna på ölburkar.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Min tvilling
När grät du senast: I juni

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa, spendera och spara lite

Vill du gifta dig: abolut
Vill du ha barn: många!

Är du musikalisk? Lite

Vad dricker du helst när du är törstig: vatten

Bor dina föräldrar tillsammans: jao.

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: sällan.


Hej Erika!


God morgon!

Nu sitter jag och surfar på min nya bruk! B-Ballt:)) Mitt andranamn är datanörd från oich med nu.
/puss o hej erikakakaka

Bra dag idag!

Klar med allt jag ska och precis då får jag ett sms om att min dator har anlänt! Det är en jävligt bra dag idag! och som grädden på moset ringde gubben tillbaka som äger de huset vi kikat in, vi ska  få komma på en visning idag klockan fem!!! Fatta va roligt? Allt flyter på idag... MEN, det är förmodligen för bra för att vara sant. Men jag är i alla fall nöjd! Just nu. Tummen up!

wiwa

Song of the Day: Enigma - return to innocence
Inköpt!

Köpte mig en höstjacka igår. Undvek dock de olivgröna, då halva(hela?) trollhättan kommer bäraden färgen i höst. Men denna var fin ändå tyckte jag!:) Köpte en rutig skjorta också, fin fina fiskens finne!
- Jag har en finne!

Igår hängde det grisar i taket!


Idag är jag borta!

Stänger av mobilen, internet och allt annat som människor ska kunna nå mig på! Om någon ringer på dörren är jag inte hemma, jag är borta! Idag är jag borta!

To cool for school

Kan ni fatta att skolorna sätter sprutt på tisdag!?!?!( i övermorgon). De är sjukt vad fort sommaren går! Men vet ni vad?! Jag börjar inte skolan. aldrig mer. Jag är stor och jag är fri! Jag var årets student! Nu är jag nyvuxen. Tjingtjong


Song of the Day: Kelly Rowland ft.David Guetta - Commander

 

 


Song of the Day: Eminem feat rihanna - Love the way you lie

 

 


Bättre än bäst!


Min mormor och morfar är bättre än bäst!!!!! Love you♥

Hej å hå!

förmodligen en filmkväll med joie. Jag kirrar chipsen i alla fall! sitter här nyduschad och go! Känns skönt, ska bila ner till stan sen. Unnar mig det! För nästa vecka börjar ju träningen igen. dock jävligt skönt!


Idag firar jag och kladdkakan 19 månader, känns också skönt:) Har kirrat både present, blommor och en annan liten överraskning till min muspetare. Kommer nog bli kanonersmeloners. Nu ska jag klä på min lilla knopp ett par trasor, för att sedan irnga opp min käre vän Johanna! Om hon nu svarar.... So long!


Snela kjamaj, ejika!:))))


Jag har köpt en ny dator!

Wihuuu, på Tisdag eller Onsdag anländer min nya Asus dator. Känns underbart, awesome och jävligt ballt! Hörs senare, nu ska jag städa mitt loppiga rum. (bild från google.se)


Förrsten! Har ni hört om min lilla myrinsident? Dåså, då ska jag berätta lite kort. Har röda, kliande och irriterande pricka(liknar myggbett) på hela röven och vänstra benet. Satte mig i en pissmyrestack när jag plockade blåbär med farfar igår. Klantigt, töntigt osv. Jag vet! Hade ont en halvtimme efter alla miljontals bett, under natten kom alla kliande jävla prickar. Döda mig eller klippbort dom med en trubbig sax, mig kvittare det! rubba klådan!

Laters peeepss! kissy sells out/ Erika

Song of the Day: John Mayer - Who says

 

 


watches.


Källa: http://childhoodflames.blogspot.com

Det finns människor till allt!

Förste' idioten är inte född! Försvinner en kommer det tre nya. suck


Song of the Day: Robyn Feat. Röyksopp - None Of Dem

 

 


Hej!


Song of the Day: Fisher - I will love you
15:13


Foto:Erika Jonsson

sensommar

Fotograferat nästan hela förmiddagen. Fast allra först var jag på en visit inne på nyföretagar centrum, mycket lärorikt! Ska bli spännande att se om det blir av. Nåväl, nu ska jag upp och byta om tänkte jag. Greja lite i mitt nyklippta hår och kanske illustrera lite innan vi bär iväg till Ingrid på ännu en trevlig middag?! Ska bannemej börja måla igen, jag hade ju ett litet öga för det där en gång i tiden... får se hur stel jag blivit på den fronten nu. Tjing!

Avklippt


Sonf of the day: Coldplay - Scientist

 

 


Tro det eller ej, men nu ryker det!

OM EXKT FYRA TIMMAR RYKER MITT HÅR! KAN NI TRO DET? ERIKA JONSSON SOM HAFT LÅNGT HÅR SÅ LÅNGT MAN KAN MINNAS!

... hoppas folk känner igen mig hädanefter. Hej så länge!
(källa: freakynews.com/google.se)

Song of the Day: Ebba Grön - Die Mauer

 

 


Stora tjejens b-day!

Thildes kalas var mysigt och väldigt god fika hade hon ordnat fram också!

s-h-m var grymt!


Song of the Day: Lars winnerbäck - om du lämnade mig nu

 

 


Gårdagens:


Vem är jag??

Tänk dig en stor fotbollsplan. Typ 3000000000m². Du häller lite vatten i mitten av hela planen, kanske 1x1milimeter, sedan tänder du på alltihop! När det brunnit ner finns det endast en liten, liten grön fläck i mitten kvar. Den består av ett torkat litet grässtrå- det är jag! Så känner jag mig! Ensam, övergiven och borttappad! Vem är JAG?

ps. Menar inte att jag inte har några vänner, för dom är goa dom! ds.


Song of the Day: Swedish house maffia - one

 

 


Sounds great!

Ferre hos vicke viking idag för henne och karl, kommer bli roligt! Och imorgon är det kalas för ingrid för att sedan åka ner till göte-la-borg och gå på trädgårn' där swedish house maffia spelar!! Wihuu! Kommer bli en bra helg:) Får se om det blir några kort, annars får ni nöja er med min berättlese. Tjing!

Dancing on my own


Mums


Härliga strängar man har i käften! Ska vi spela en sväng om?

Song of the Day: Lasgo - Gone
swallow


Hahaha! Tror jag skrattar ihjäl mig. svalungar kan vara det sötaste som finns! Helt bortkommen och hatisk, sötaste jag sett på riktigt länge! Den ska jag ha! Ser ut som en liten harry:))

Fyra nya färskisar!

Jag har fått fyra färska myggbett på foten, samma sida och precis bredvid varandra. Dom tar livet av mig snart!! Kommer klia bort hela foten. Hatar myggbett!

Freida Pinto


Så här ska min son se ut när han är lika gammal som mig!! Nej förlåt, jag menade min dotter! Nu ska jag köpa en julskinka, hej hopp gummi snopp.
(Källa: google.se)

En dagens, tack!


Foto: Erika Jonsson

Tack, tack!


Äntligen, äntligen funkade de! High five

Error

Funkar tyvärr inte att lägga upp bilder. kirrar det tomorrowww

Song of the Day: Kean fest knaan - Stop for a minute
Supernova

Bion igår var great, men inte över mina förväntningar! Trodde dock det skulle vara lite mer snusk, sorgligt osv. men helt ok! väntar till nästa film nu:) sägs att som ska nuppa då, grrr;) Just nu sitter jag med.... gissa? BILDER! As usual... Dock rätt roande, eftersom det är ett stort intresse! Tänkte bjuda på lite musica, bilder och så idag! Ni får, till att börja med, nöja er med lite music! Här, eller snart, kommer enna go'ing från mig! Köss å hej 

HÖST.


Rubrik.


Best things in life are free


Song of the Day: Chiddy Bang - Opposite of Adults
wednes.

Filmen med marremarräng igår va mys! Bästa sommaren kikade vi, alltid lika rolig! Käll bergqvist är allt. massor av godis, snask och annt:) Men just nu jobbar jag lite med bilderna, igen. Rätt kul, fast för tillfället krånglar usb-minnet as hell vilket gör det väldigt, väldigt krångligt... Tvättar också medan jag grejar med detta! för vet ni? Jag hade inte ETT enda par rena trosor kvar:S nu får jag gå runt med bajsiga kalsonger. Nä då, just kidding! Hoppas dom torkar till ikväll, trosorna alltså! för då bli det biobiobiobio- vampyrfilmen! äntligen.

puss och hej lever majonäs!

Secret garden


Just nu:

Då var det dags att pilla lite med bilderna igen. Lite ågren efter gårdagen, men men... Kanske blir bättre till helgen!:) Har dock tagit en del av mina spar pengar nu för att roa mig lite, men varje kväll har det blivit nåt galet och tokigt så det slutat i katastrof. Kanske är det bara jag som är allmänt odräglig på fyllan?

Song of the Day: Oskar Linnros - Annie Hall
Kill me

Sämsta kvällen i hela mitt liv! Crap

Song of the Day: Timberland feat Katy Perry - If we ever meet again
två tummar i en röv


Monday, monday

Måndag igen då! Sitter just nu och lyssnar på rix FM medan jag bearbetar bilder i datorn. Tyvärr inga roliga att bju' på. Bilder på backkameror;) Ska träffa claudia om en timma ungefär sedan bär det av till Måndagskluubben ikväll! Life is good! Hoppas på en trevlig kväll med trevlig människor. Vi blir förmodligen jag, amanda, linne och erik. Nu måste jag jobba vidare. Ha en trevlig afton!

Best regards, berit!

Leatherpants


Chilla med prilla

Då var ännu en helgs arbete avverkat! Idag blir det förmodligen en jogging ronda genom stan, lite chillgrill osv. Imorgon ska jag på möte med min jobbcoach Albert. Känns som man inte kommer någon vart dock... Nu ska jag fortsätta lyssna på min grymma playlist på spottan! So long! /ee

Song of the Day: Gaby - My show
RSS 2.0