e


Torsdag morgon

Vaknade för exakt en timma sen! Har packat och käkat lite frukost nu. Ska klä på mig och fortsätta packa lite oh röja i ordning lite innan jag drar, så man kan komma till ett rent och snyggt hem på Måndag. Puh, lite nervös för på onsdag ska jag gadda mig! För första gången:) Ska bli kul! Blir nog fint.

Här i Göteborg regnar det nu... Burr. inte så kul. Hade gärna krypit ner under täcket igen och sovit ett par timmar. MEN det går inte. Måste ta bussen vid nio för att komma i tid till tåget. Ye ye, nu får jag väl fortsätta här. Tar förmodligen med datorn för ovanlighetensskull i helgen. Smell you later! Kiss&hugs

Idag då va:


noll kvalité


såå dåå! De va dem de. beige och ballerina ska ju va inne nu va så man få ju anpassa sig;) hehe

00:50

Sitter och käkar Ben&Jerry's:) Tänkte slänga upp bilder på skorna då va som ja lovade! sen mååste jag sova! Ska upp och packa tidigt imöra... urk! Snart då! skor alltså... Ciao

Shoes

Glömde lägga upp bilder på mina nya skor jag köpte i början på veckan. Får göra de imorgon:)

I'm off

Nu drar jag, lite halv sleten utan smink, till tåget. Men jag kan la' bju' på den!

Hej hopp! Hörs imöra'

Vill ha sommar!

Åh vad jag vill vara brun och ha sommar, sol och 25 grader!

Detta är en bild från sommaren 2009.

Promenad

Skönt de va med promenad, fast nu sitter jag och smockar i mig e' halv pöse gött(godis på trollhättemål). Känns att våren är på väg när solen värmer lite i ansiktet, fast det blåste storm ungefär så jag frös nästan lite om händerna.

Ye ye, nu ska jag laga mat till i helgen, sen packa och bege mig mot stationen. Puss så länge!

Inspiration,


Idag.

Sitter och dricker te och äter en liten frukost som består av avocado och kiwi. Ingen aptit i morses men frukost måste man ju få i sig. Sitter och kikar lite bloggar, hemsidor och även en bild jag ska förstora till köket. Men jag vill ju ha så extremt stort och det finns ju inte större än 70x50... Får förmodligen bli så.

Gårdagen var i alla fall trevlig med lite vin o trevligt sällskap från jobbet. Sen skulle vi gå till rockbaren var det bestämt, observera Inte mitt ställe. Men men, jag frös mest så jag och Nathalie gick hem rätt snart. Ikväll ska jag till Trollhättan och äta våfflor med e. Sen imorgon ska jag göra mina ögonfransar som vanligt och sen förhoppningsvis jobba! Va lite dum som gav bort tiden igår. Vill alltid vara snäll mot alla, men till vilken nytta? Jag har nyss varit ledig och behöver pengar så jag ska se om jag kan fixa till det igen så jag får jobba trotts allt. Nä, nu ska jag äta upp och sen bege mig på en promenad vid vattnet. Ha de gott så länge så hörs vi snart igen! Puss/ erika.

Drömmer bort.

Just nu sitter jag och dricker lite kaffe här i förmidags solen i köket:) Ska snart bege mig ut i det fina vädret på en liten promenad runt Eriksberg. Sen ska jag ta bussen in till stan o köpa nya skor samt ett våffeljärn m.m. Underbart väder här i Götet. Speciellt med lite Peter Lemarc i bakgrunden känns våren ett steg närmare liksom. Nä, om man ska börja göra sig i ordning lite så man inte skrämmer folket på gatorna. En snabb dusch och så lite normala kläder på sig kanske? Just nu har jag på mig ett ribbat linne o ett par kallingar från kina, hehe. Kallingar är goa, nästan som shorts. Ikväll blir det rock baren med några gosingar från jobbet! wiwa.


Tillsvidare.

London

Njut nu för fan detta tog mig en tiiiiid!


Fredagen, här va de mycket saker vi skulle hitta på! Bland annat kika på broarna och den stora klockan.


Här kommer Eriks födelsedag, som vi startade med att köpa frukost på Starbucks och så körde vi en liten picknick i Hayde Park. Mysigt.

Det var mitt london det. Åker förhoppningsvis till england någon gång snart igen för att träffa en av mina näsmaste vänner, Marianne! :) Puss/ Erika

Hemma hos mig i morses,

Köpte massa kiwi igår när ja handlade men de va ju så hårda så de gick inte käka typ, hehe. Idag ska jag handla ett våffeljärn ifall jessica kommer på våffelmys i veckan, eller nästa. Lyssnar på en ny jätte härlig vårlista! Våren var så långt kommen i England så jag blev helt glad i hela kroppen! lyckos marrisen som får va med om det härliga landet varje dag nästan! Ska slänga upp lite bilder från helgen snart, men först måste jag ju dela med mig av min underbara lista! Lyssna och njut:) för HÄR kommer den!

överraskning,spontant.

Åkte lite halvspontant på en överraskningsresa till London. Köpte lite grejer. här är några av dem:) dock förbannat dålig kvalite. orkade inte bry mig. höhö

Virkad klänning.


Några av smyckena jag köpte. Älskar de svarta fjäder örhängena btw!:) luv


Knäppt kass kvalite men en snoooresnögg tisha från en grym designaffär i London. Superball va den. köpte även några av smyckena där... svårt att välja, detta va något mindre extremt emot va de fanns:)


Tisha från Zara. I väldigt tunnd och elegant tyg mn ficka på framsidan och knappar på baksidan.


och en liten väska i vitt.

Vi checkade in Gordon Ramsays gorme grill också:) Tyvärr var jag liiiiite tät i näsan, men kände lite av de underbara i alla fall. där rök i alla fall 1600;- på BARA förrätt, huvudrätt och ett glas vin. Hujedamej. Berättar mer senare, för nu ska jag handla mat o betala räkningar. Hej o hopp!

one shot


helgen.

at home.



Hemma hos mig:)

ÄNTLIGEN INTERNET!

Här kommer bilderna jag tänkte lägga upp förra veckan;)
Börjar med fredagen:


och så här ser det ut på mitt jobb en vanlig dag. Detta är i sminket.



Detta är nog lördag tror jag.



och sist men inte minst sööööndag:

Stööörande!

Mitt internet har lagt av totalt! Så himla störande:( hade massor av fina och roliga bilder på outfits, lägenhet mm. Men så la internet som sagt av PRECIS när jag skulle publicera det första inlägget. Får se om jag hinner i veckan innan jag åker bort! Puss

Irriterande!!!

Ni ska veta att jag PRECIS höll på att lägga upp bilder osv igår när mitt cp internet la av! Men imorgon så! För nu ska jag sova.

Östersund-Stockholm-Göteborg

... Med slutstation Göteborg. Home sweet home! Har Verkligen haft hemlängtan denna helgen. Inte för jag ogillar mitt jobb, utan för jag Älskar min lägenhet! Big love! Sitter på tåget som gick 05:39 från Östersund, detta tåg tar oss til Sthlm och sedan vidare mot götet:) Marre, Östersund är allt en vädligt fin stad! Speciellt när man ser över sjön på kvällen. Känns som i en julfilm. Minst sagt mysigt! Nä nu ska jag fortsätta lyssna på coldplay och lägga upp lite fler roliga länkar till bra bloggar/hemsidor. Senare idag bjuds de på bilder!:) over and out/ Erika.

Jobb, jobb, jobb

Fast ikväll blir det Nisse Hults snedsteg i historien!:)

Östersund och tatueringar

På väg till Östersund för tillfället! Jobb igen:)! Har inte uppdaterat nåt denna veckan känns det som men har har haft mycket att göra! Haft en minst sagt trevlig vecka! Mitt hem är nästan helt klart- ÄLSKAR min lägenhet! Sen har jag även (äntligen!!!!!) fått tummen ur att boka tatueringen en gång för alla! Känns surt att många redan gjort liknande dom jag vill göra, känns bara som en jävla copycat. Jaja, en tatuering i taget!:) Kommer bli fint! Den 6e april smäller det för första iaf! Blir en överraskning tills dess! Kommer förmodligen bilder på min älskade lägenhet nästa vecka då jag änligen fått hem min gamla bättan till kamera! Sen kommer nog bilder på kläder från helgen på måndag! Blir en minst sagt trevlig vecka nästkommande vecka för en läsare! Smell you later! Batteriet tickar...

Claudia Fuentes!

Du är en av mina närmaste och jag älskar dig som vän!

Sundsvall

Där spenderade jag helgen med en massa jobb! Fastnat så sjuuukt mycket för Bruno Mars nya "granade". Jag och Samira hittade en härlig live version på youtube som vi lyssnade sönder på! Men men, kort sagt en väldigt rolig helg med jobbtjejerna. Här kommer som vanligt numera lite bilder på mina kläder:


Fredag tror jag...

Söndag dåå vaa!

Nä, nu ska jag studdsa in i duschen för att sedan dra mig mot trollhättan! Min efterlängtade takkrona har anlänt:) Nathalie gick nyss, min nya sambo typ! stackarn va sjuuukt sjuk:(

So long!


Clément

Idag kommer Nathalie på besök hos mig! Vi ska mysa och östs mat, men vad hon inte vet är att jag måste stanna till på Ikea och Ica innan;-) köpa pasta bland annat. Ni ska få se bilder på mitt hem nästa vecka! Då ska jag nämligen till trollstaden och hämta det sista bland annat min kamera... Och lite(tonvis med) kläder. Tjingeling!

RSS 2.0