Tänkte ladda upp en bild...

Men de vill sig inte... Sorry!

Coolast, grymast, bäst


Lite goa gamla bilder på mig och Claudia från förra året! Besök gärna bloggen: www.claudiafuentes.se

Hej och välkomna åter igen!

Så var det dags att slänga upp ett inlägg igen kanske! Tänkte berätta lite för er vad jag gjort det senaste och lite annat smått och gott!

Vi blev till slut sista budgivarna på huset men drog oss ut precis innan vi blev allt för insmetade, vilket känns bra! Tror inte jag var riktigt redo för det där! Annars har jag jobbat och jobbat och jobbat lite till. Har haft en allmänt mysig helg med girlsen på jobbet och vi hade besök av HA så det var full rulle på vårt hotell! Tror jag och Jonna var dom enda som inte lade märket till festerna under natten, men de var väl bra det antar jag!;) Nästa helg ska jag sova skavfötters med Samira! Kommer bli awesome!;)

Ska leta upp lite skönsköna bilder att slänge upp här snart! På mig och clon förstås!:) Pussis så länge!


Ursäkta röran men vi bygger om.

Typ... Usel uppdatering det senaste, men jobbat mycket och inte haft datorn med mig. Fattar inte riktigt hur man slänger upp bilder med iphonen så jag skippar hellre tråkiga text-inlägg. Inte såååå intressant i längden. MEN I ALLA FALL, jag och Erik har köpt en nya säng ihop- sover som ett barn!! Annars jobbar jag på som faen och njuter av livet. Vi kollade på ett hus idag, igen. Det verkar lovande! Vi ska prata igenom allt och så kanske lägga bud. Visning på fredag igen! Nu har vi kollat på totalt sex hus eller nåt. Men detta har verkligen potensial till det priset! Hörs senare, nu ska jag natta barna'. Köss i analen!

RSS 2.0