Regn ljuva regn

Om man så kunde kalla det! Nu regnar det åter igen i Trollis. Sad but true. Det har regnat ungefär 85% av denna sommaren! Fatta sjukt! Jag blir tokig! Måste få sol, eller också kan man ju flytta utomlands. Hoppas det blir utomlands till nästa sommar iaf med Kaka. Det vore så härligt och en perfekt start på det "vuxna livet". Nä, om man ska återgå till läsandet. Hej på er!

robinson crusoe

Nä, om man ska börja läsa boken i svenska B istället för o nörda framför burken i timmar?

Dagens




Bröllop


Måndag

Och så var man hemma igen efter en relativt kort dag i skolan. Sovmorgon, lektion, håltimma, lektion
, slut... Det var min skoldag ungefär då. skönt. Nu väntas kaffe och plugg, samt endel ärenden jag måste få gjort innan dagen är slut. Hem en sväng och hämta min halsduk som börjar bli aktuell nu i morgon timmarna. Sen ska jag göra middag till mig och hun' som förövrigt blir sen hem idag efter jobbet. Men jag ska se till att pussa lite extra på min bästa ikväll:) Det behöver han efter en lång dag. Nu ska jag slänga på en kanna kaffe men först lovade jag ju att lägga upp lite bilder från bröllopet:)

Ros jag fått av Erik


Dåligt.

Dåligt med uppdatering nu i helgen, men jag har haft fullt upp! Jag var ju, som tidigare nämnt, på frida och Fredriks bröllop. Mycket trevligt:) Och Oliver var jätte duktig liten brudnäbb. Jätte fina kläder hade han! Tänkte slänga upp lite bilden senare idag, om jag orkar och hinner. Just nu sitter jag och designar lite till vårt projekt arbete. Kommer bli super:) Det känner jag på mig! Hamen, om man ska fortsätta med det man gjorde? Får bli så! Hörs senare, med lite bild uppdatering. Puss!

Only by the night

Sitter fortfarande och lyssnar på closer med kings of leon. Grym låt dedär! Halkade in på en blogg här om dagen med en massa musik inspiration. Så fann jag denna! Gud, den är så skön. Men men, nog om det:) Skulle egentligen ha mys med Claudia ikväll men det blev ändrade planer. Slutade halv två idag så jag har haft det hyfsat tråkigt den senaste tiden sen dess. Det är grått och tråkigt, kallt och rått:/ Jag vill ha sommar och sol! Inget jävla regn o rusk. suck! Det kunde verkligen vara bättre nu. Hoppas det blir det snart. Väldigt snart! Jag bli så trött på mig själv såhär i höst övergången. Mitt temprament är inte vad de borde och absolut inte mitt humör! Jag borde vara den gladaste just nu! För jag har ju den bästa man kan ha! Erik. Min Erik. Så jag förstår mig inte på mig själv vad problemet är. Jag måste bita ihop, klura ut var de skaver och sedan ta tag i det. Jag förstår er killar. Ni måste bli så förvirrade av oss komplicerade tjejer som bara springer runt och surar hela tiden. Fast i bland(en gång i månaden) har väl de flesta tjejerna rätt att vara liiiite purkna iaf. Har lust att supa mig full på kaffe, men jag orkar inte. Inte hungrig och egentligen inte törstig heller. Men imorgon är det Lördag! Och inte vilken lödag som helst!:) Nämligen Frida(Eriks syster) och Fredriks dag, dom ska nämligen gifta sig. Det ska bli kul och mysigt. Längtar nästan lite. Ska ha på mig en blommig kjol och ett vitt linne med silverknappar på. Sen skulle man visst ha lite blommor i håret med, så de får man ju ha! Nä, om man ska krypa ner i soffan och kolla på lite... hm....? Mtv? Så får de bli. Chiao!

You're the one that makes my world go around

new.

Köpte lite smått o gott igår. Hittade dock inte bilden på den skottsrutiga skjortan. Jätte fin! Men men, här va den coola tunikan jag köpte och de coola armbandet iaf:

   

Kings of leon

Så jävla bra! Har lyssnar på repeat i typ en timma snart. Gosh, gosh, gosh!
 

Grattis bajamaja!

Amanda crepppppzZZZZ har nu även hon införskaffat ett
körkort! Ett stor grattis till min allra bästa means kompis!

Älskling

Dålig uppdatering de senaste men jag har haft endel att göra! Inte många timmars sömn inatt, ännu mindre för Erik. Stackarn! Pojkarna har nog haft mardrömmar hela natten för gud vad dom har skrikit och gråtit. Känner mig helt slut nu. Fast jag ska inte klaga, fick lite mer timmars sömn än Erik. Men men... Så är det med småttingar. Igår morse låg det en ros i hallen ihop med ett litet brev från Erik. Så himla fint han hade skrivit i det. Rosen va lika fin den! Gud så glad jag blev, Han är allt! Nä, om man ska börja jobba lite! Har graf just nu sen religion och efter det slutar vi pga inställda lektioner. Ska shoppa med Claudia idag! Ska bli kul:) Nu kom Morgan! Måste kila, puss Erika!


?

Orkar man duscha håret till ikväll eller ska man skita i de?
Duschade nämligen det igår precis innan jag la mig för att sova. Men men...

hmmm.......?

Kusten med hun'

Vi åkte till kusten för att göra KA och Jensa lite sällskap
igår:) De va mys! Vi försökte fiska krabbor men fick dock
inget napp. Helt stendött! Men vi hade de bra ändå;)













Jag idag!


M

Idag har ju Måns namnsdag:)

Me, myself and I


Håhå!

håhå va tråkigt med skola igen! Mycket blandade känslor alltså! Sugen på cigg just nu. Men jag ska käka pannkakor med grädde och sylt. De ska också bli gott:) Bjöd alldeles nyss på en massa trevliga bilder på mig, dagen outfit med andra ord. Ska nog brygga kaffe nu i min perkulator och så pannkakor då! KÖSS, skriver mer sen.


Hit the floor!







Kl: 11:50

Då ska jag ge blod! Det ska bli spännande och kul:) Lite nervös, men vad jag har sett frem emot detta! Det finns ingenting bättre än att hjälpa andra. Nä, nu måste jag skynda mig, ska med bussen om en timma. PUSS!

You're heavier than your purse.

Nä, nu måste jag se till att införskaffa lite nya kläder alltså! Ska lägga undan 400;- till resan med Erik nästa studiebidrag(eftersom jag "lånade" av mig själv när jag köpte en grej till Erik) senska jag fanimej shoppa kläder för resten! Bara 600 - men ändå! Sen i September ska jag även då försöka köpa mer kläder! Basta!

Erika ♥`s Erik


Två dagar kvar.

Då var det bara två dagar kvar tills skiten sätter start igen, usch! Kikade lite på schemat för hela MP3a förut och det såg dessvärre inte lovande ut. Men man har ju individuella scheman så de kommer väl inte se riktgit så tu för min del. Men eftersom jag valde design så slutar jag KVART ÖVER FEM på torsdagar! Kan ni fatta? Från åtta o femton till vvart över fem, de är sjukt. Fan va segt. Kommen man överleva liksom? Jo då, de gör man väl. Men ändå! som sagt. s.e.g.t. Men men, nog om det! Fick med mig lite kantareller hemifrån förut så ikväll ska jag och hun' käka kantarell macka:) Mysigt! Nu ska jag surfa vidare o kika resor. Så sugen på en! Kissy

seven months


fina blommor från älsklingen:)

Lipz igår, Knorren idag

Lipz va helt okej igår, fick dock lite glas i foten och lite ryggvärk så jag gick hem rätt tidigt. Eller rättare sagt: Sandra hämtade mig. Slocknade med en gång med smink o allt på mig. Men men, idag vart de Knorren iaf! Här kommer lite bilder:)




U-valla

Åker till Uddevalla sen runt tre-halv fyra någon gång:) Ska träffa min käre vän Claudia! Mycket trevligt, för nu var det enna ett tag sedan... Blir till att åka 740. Usch! men de är en bil i alla fall. hej på er!


I'm so human


Oh my...

Herre jävlar vad det regnar!! Rena tropikerna här! Aldrig varit med om någonting liknande! Regndroppar stora som tefat... Nästan i alla fall.

You make me feel so good.

Pratade just med min självfrände! Kändes väldigt bra då vi inte talats vid på en vecka eller så. Hon lovade att skicka bilden på skruttungen sen:) Längtar! Herregud vad jag tjötar om den lilla ungen men jag tror bestämt jag blivigt väldigt förtjust i barn sen den tiden jag började spendera min vardag tillsammans med eriks små. Barn är så sköna! Dom får en verkligen på gott humör när dom busar runt och klantar sig!:) Så mysigt! Faktiskt lite avis på dig Amanda! Men det sa jag ju;)

Onsdag

Dvs. EN vecka kvar av de sista sommarlovet i hela mitt fucking liv(!). Ska se till att njuta rejält nu det sista innan skolan drar sin rivstart, sista året... Hm, måste smaka på ordet igen. Sista året!!! Jo, de känns hyfsat bra måste jag erkänna! En gnutta nervositet och nyfikenhet i luften, men de är så de ska va. Kanske lite ångest också. Men så är det ju alltid när skolan börjar igen. Urk liksom! Gå upp klockan halv sju varje dag i ungefär 10 månader. De är inget man hurrar för! Nä, snarare tvärt om, en smärre hjärtattack! Ack, stackars mig! Nog om det. Idag blir det lite tvättning och städning. Ska försöka få tag i Amanda sen och se om Thilde kommit hem ännu:) Annars ska jag nog upp till Strömslund och hämta mina försäkringspapper angående mitt Cpfinger som tog start en dag under en gymnastik lektion förra året. Fingret ville inte läka alltså! Ska se om man får ut nåt av de, annars får man väl strunta i det. Sen har jag fått problem i mitt knä efter lipz den där torsdagskvällen i Januari, 27 januari närmare bestämt. Men de kan jag inte göra nåt åt nu. Så nog om det med! Kaffet är som sagt fortfarande slut och regnet ligger fortfarande i luften! Önskan om att få en gnuttafärg innan skolan sättter start är det ingen frågan om! Håller verkligen tummarna för att somrarna ska bli bättre och att vi får ett hejdundrandes väder dagen vi springer ut för sista gången! Nä, om man ska börja dammsuga? Så får de bli. Kissy sells out, puss erika!

NU

Ska alldeles snart ta cykeln och hoja in till stan för att möta upp min söta farmor:) Det vankas fika på Mejeriet, mys! Så hej på er så länge!


Cheap

Sitter och kollar runt lite bloggar, kläder, faceb. osv medan jag kollar lite sekundärt på "hogan knows best". Bra serie dedär! Idag har jag umgåtts med Caroline en vända. Hon som körde;) Känns ballt! Sen har jag druckit te för kaffe fanns de ju inget. Attans tänkte ju jag, som var så fruktanvärt sugen på kaffe! Speciellt de kaffet jag gör i mormors gamla kaffebryggare, perkulator eller va dom nu kallas. Nä, nu kom Erik ut från pojkarnas rum. Mys time!:) be great, cus I am! Out.

15:20

Blev så sugen på att se på "Smala sussie" nu!
-Pölsa! Det sitter fyra knarkare och knarkar i din soffa!
- Fyra bara?! Fan de ska ju vara fullsatt...
Hahahaha, jag tror jag skrattar ihjäl mig! Ja ja, nog om det! Har inte blivigt så mycket skrivande de sista känns de som. Mest bara en massa bilder tror jag?! Fast de är väl bara bra. Suttit och kollar igenom halva min bilddagbok nu så då hittade man ju en massa gamla godingar och lite skämt då och då. väldigt roligt eftersom det är jag själv som skriver och så vitt jag vet har jag den bästa humorn i världen. I alla fall av dom jag känner. sköjja! Hittade lite motton, ordspråk och bilder som jag tänke dela med mig av ännu en gång!

Denna bilden är tagen någon gång förra sommaren i Juli och ordpråket kommer väl från tiden då nån gång med. Nåja, nog om det. Pics, pics, pics:

Ni kanske minns den? Det gör jag i alla fall(konstigt?). och så va de någon mening man skulle delade med sig av med ja:
Vissa låtar ger mig gåshud, andra ger mig dåliga minnen och vissa ger mig bra
minnen fast som är dåliga nu, såna som jag inte vill ha kvar men på något sätt har

Nä nu vankas det matlagning. Köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt! Sen blir det Överby med Caroline. Hon som kör idag;) Skönt de! Sen ska jag hem till Erik och pojkarna igen, och så hoppas jag på mys med hun'. Puss/ Erika


Bebis

Amanda blev storasyster till universums sötaste unge igår!
Välkommen till världen Thilde♥♥

Farliga tandläkaren idag!


Idag, eller igår?

Vad som hände idag, fast egentlige igår... Ja ja. Idag har jag och Erik
sovit bort hela dagen ungefär. Det kändes helt okej, not. Surade hela
dagen och tyvärr gick det ut över Erik. De va fint väder, vilket innebar att
man missade sol och bad. Ångrar det nu att stackars Erik fick stå ut
med min ilska, tjejer ni vet... :P Annars har vi bara slappat hela dagen
tills de att jag körde in Erik till stan för att sedan åka vidare ut till sjölanda
och äta lite mys kvällsmat ihop med mina älskade morföräldrar. Fick
dessutom ett presentkort på Butlers av morfar. Fast det ska jag ge till Erik.
Han är nog där lite mer än mig. Men men:) Sen åkte jag förbi en sväng
hos Johan och Jules som hade lite chillmys med några kompisar.
Myspys de med fast ja va sjukt trött. Därför åkte jag hem tidigt och nu
tänkta jag avsluta mitt inlägg här för nu ska jag sova! Imorgon kommer
boysen till Erik igen! Ska bli så kul och mysigt. Vi hörs senare. Kram på er!

Det låg en lite lapp på golvet i hallen när jag kom in. Jag smälter!
Han är bäst


What a wonderful world


EGO


roses




Hittade en avbruten rosenkvist hemma i trädgården, så jag tog med den
hem till Erik. Den satt fint på köksbordet:) Nä, nu vankas de tacos. Kissy

Vill tillbaka



Sommar med Ernst!

Tror jag är rätt ensam om att tycka "sommar med Ernst" är rätt mys. Okej,
jag kan väl hålla med om att kan vara liiiiite för klämkäck ibland. Men de
är ju faktiskt så de ska va! sommar o sol, mys hit o mys dit! Jag tycker de
är bra iaf! Nästan nog om det, nu ska jag krypa ner i soffan med en kopp
cocos te och kolla just  "sommar med Erns".

Har hört att om man sitter mycket vid datorn(datanörd) har man inget liv!
Saknar jag då ett liv? Tror så.  hej på er!

När kvällssolen ger form åt oss


these words.

Att vi tjejor är kompicerade har jag nog alltid tyckt! Att ett litet ord saknas, en fel tolkning av mening kan starta ett helt världskrig. Om man smakar på det jag nyss skrev, så får man en högtravande bitter smak. Jag menar, hur patetiskt är inte det? Vi är så svåra, och vi kan aldrig ta det som det är utan Måste verkligen ifrågasätta allt. Jag tror jag hör till en av de mer komplicerade. Men men, nu är det ju så och de kan man ju tyvärr inte ändra på. Ett enda stor missförstånd.
- My bad!

Boom boom pow


Tisdag.

Ännu en Tisdag i mitt arma liv. Känns okej faktiskt. Ska till Eriks jobb klockan fyra sen och städa samt tvätta pärlan han införskaffade till sin tös igår! Sjukt kul! Helt chockad var jag, men han är bäst! Han är min och det är sant! Annars händer väl inte mycket idag, ska se om vi kanke kan få fixat lite i lägenheten. Få upp hyllorna i köket och få till tavlorna som vi köpte i början av sommaren. Denna sommaren har varit den bästa men ändå den värsta. Beror på hur man ser på den. Det bästa är att jag har fått tillbringa den tillsammans med min absolut bästa, Erik Lindahl. Det sämsta är såklart vädret. en riktig besvikelse! Men men, smällar man får ta. Nästa sommar bli väl kanske bättre?! Eller? Hoppas så.
 
Nu står kaffebryggaren och buttrar för fullt. Drack så mycket kaffe igår att jag fick ont i magen. Inte bra! Vet egentligen inte varför jag dricker kaffe fortfarande, för jag mår mest bara illa utav det nu för tiden. Men det är en gammal vana från tiderna när man kunde dricka en hel kanna för sig själv. Håhåjaja, de va tider de. Låter som tusen år. Men det var nog i höstas. De är snart ett år sen alltså! Shit, tänk va fort ett år går! Snart är sommaren slut och man börjar sukta efter nästa sommar, sommaren  2010 - min student! Sjukt! Sen är man liksom nyvuxen på riktigt... Jobb då? Kanske ska ta mig en titt på plats banken idag igen? Sounds good. Ska dricka mitt kaffe nu med, so long! /Puss erika

Ps. Förresten blir Amanda stora syster vilken dag som helst och jag ska käka opp ongen först! ds.

Kjellssona

Idag har även Caroline Kjellsson införskaffat sig sitt
körkort. Mycket trevligt! Grattis,grattis,grattis,grattis♥

The angel on my shoulder.

Har fått endel skakande information och endel ångest samtal ikväll... Undrar varför? Verkar som (kvällen) Lördagen den 1:a augusti är en ångest kväll. Sandrej ringde här och hade lite ångest över någonting hon egentligen inte behöver oroa sig över och jag och Amanda satt och diskuterade lite ångest hit och dit. Jag måste nog erkänna att jag har svaga nerver och blir lätt nervös och får också väldigt ofta ångest. Fast dessa defekt kommer givetvis inte från oupptäkt mark utan det kommer från mig själv. Jag är en tänkare(!) och är en djävul på att analysera sönder, notera SÖNDER, saker. Det har jag också som allt annat nämnt typ 100gånger i tidigare inlägg. Men de är ett kapitel i min peronslighet som bör nämnas väldigt klart och tydligt, så därför ville jag understryka det ännu en gång, då medan jag lyssnar på "the angel on my shoulder- mattafix". Men jag tror vi människor alltid finner fel, det liksom ligger i våran natur. Vi är aldrig nöjda!  Jag tvivlar starkt på att en enda människa på denna jord alltid känner lycka och alltid har en omättad aptit på livet. Jag menar dock inte att livet saknar kickar, självklart har livet sina goda stunder också där sina onda stunder. Vi människor är giriga, i synnerhet kvinnor. Vi saknar Alltid det vi aldrig fick och nöjer oss Aldirg med det vi fick. De ska alltid klagas och saker och ting ses sällan från den ljusa sidan. En gnutta tacksamhet, jo man tackar! De saknar de flesta. Vi lever de hektiska liv vi nog egentligen aldrig ville leva.  Men jag ska  försöka leva efter ett motto:
"lev dagen som den sista, imorgon kan vara försent"

För det finns de som aldrig fick uppleva morgondagen!

En dag i Göteborg

Idag bar det av till Göteborg. Vi skulle spendera en hel dag med eriks pappa och gujje:) Väldigt mysigt och pojkarna hade nog väldigt kul. Vi var på universeum och så blev det grillning i världens mysigaste trädgård. Slänger upp lite bilder från dagen.



















RSS 2.0