Jag, Oliver och Theo= Sant

Idag var det våran dag igen:) Vi har bakat frallor, som förövrigt inte smakade frallor för fem öre, dock jävligt goda. Detta resulterade i en väldigt illamående erika! Buhuuu:( Hatar att va så mätt! Fast de är jag ju alltid efter att jag har ätit. He he!

Idag blir det tyvärr inget gym som jag planerat, eftersom jag blev tvungen att ha pojkarna hela dagen idag igen. Gymmet stängde för en timma sedan. Liiiite surt, men vad gör inte världens bästa plastmorsa för de bästa plastbarnen? En lång prommenad får duga idag. Skulle egentligen köra lite bodypump med Caroline imorgon också, men hon har gått och blivit sjuherrans sjuk stackarn, så de får bli gymmet imorgon istället. Kanske ett pass också? Well well. Älskar iaf att träna, de är bara sååå jag! påminner mig om tiden i gymnastiken. Nä, nu ska jag göra pojkarna sällskap i förstret. Vi väntar nämligen på Erik. Dom ska ha ett litet uppträde som vi övat på nu hela eftermiddagen, därför dom är så förväntansfulla. Kan bero på att vi ska köpa lördagsgodia också;) Om jag känner gottegrisarna rätt. Smell you later!

over.

Tattoo

Tatueringsmässan var ball, coola tatueringar! Eriks kompis K.A skulle tatuera in ett kors på häger handled. stackarn fick stå i kö i nån timma nästan tror jag. Anyway, nu ska jag krypa ner hos min inföding. Sleep tight!

vår/pälsväst/skinnjacka

Nu vill jag att det ska bli vår så att jag kan använda min päls(fejk) som jag köpte i Stockholm i januari!!! Fast hela trollhättan kommer väl tro att man härmar en viss person, vilket jag inte gjort. Köpte det innan denne personen gjorde de. You all know who I mean;) Puss/erki

Nu smälter snön,

köss o adjöss...

RUBRIK.

Var fan ska man ta vägen när man inte har någonstans att gå?

I'm off


Tandis

Min läpp är vanställd och jag är tyvärr inte längre i besittning av att kunna vissla. Bedövningen från tandläkaren, som förövrigt överraskade mig med att laga nåt "medfött" fel på en tand(den vaställda såklart) som var tvunget att täckas igen så att det inte skulle bli hål, är förskräcklig. Tillråga på detta lyckades han och hon(dom var två stycken) både sticka mig i läppen så det började blöda och även knöka käften full med bommul som är DET VÄRSTA JAG VET!!!! Samma sak som om någon biter i flis/bryter i frigolit/går på väldigt kall snö som gnisslar på ett liknande sätt som de tidigare nämna sakerna, får mitt hår på huden att slå handvålt och jag ryser i hela benmärgen av bara tanken. Kan ni förstå vad jag satt och rös och skuttade i stolen då? Ja tänk. Sen när dom drog ut all bomull så ryste jag till så mycket att jag hoppade till och då började jag skratta för jag tänkte "Fan vad ful jag måste sett ut nu". Och så kollar dom på mig med ett frågande leende "Vad skrattar du åt, fniss, fniss?". Jag bara skakade på huvudet och log lite generat. Det var de tandläkarbesöket, hoppas jag slipper på ett år eller två nu! Hatar min vanställda tand som bara ska krångla! Nog om det, nu ska jag och min brun-utan-sol möta upp Amanda om en timma så jag får klä på mig någonting ordentliget och börja gå snart. Tjing!

100%

"Den snälla typen utav människor, de är dom som stöttar, och de är dom som inte dömmer. Den snälla typen är den som finns för andra och hjälper den där stackars mannen ut genom dörren på morgonen även när tiden inte finns där egentligen. Den snälla typen snackar inte skit och sprider falska saker för att "skydda" sitt eget rykte.
Dom snälla människorna är dom som tycker om mig, även när jag är gnällig, trist och totalt hjärndöd. Det är dom snälla människorna man ska vara rädd om, för jag vet om någon att de är dom som är guld värda.
Det finns dom som är för snälla, dom som ger och ger, men inte vill ha något tillbaka. Det är dom som blir utnyttjade utav dom onda. Att säga nej, och avstå, och att för en dag bara tänka på sig själv, de gör dig inte till en dålig människa.
Det finns även dom som är elaka. Dom som inte vill en annat än ont, det är dom elaka som snackar bakom ens rygg, det är dom som vänder ryggen till när personen ifråga inte passar in i deras "perfekta" liv. Det är dom elaka, själviska och missnöjda människorna som skiter i den där mannen som inte kan ta sig ut, det är dom elaka som dömmer innan dom känner, och det är dom elaka som sprider falska rykten om saker dom inte har en blekaste aning om. Elaka människor är dom som hela tiden är på jakt efter något som tillfredställer dom, något dom kan gå och gnaga på, något dom själva kan överdriva så mycket de går, för att sedan släppa bomben, så att andra människor far illa.
Ondska skadar all gemenskap, dom onda, dom elaka har ett endamål, att reta och plåga andra. Jag tror inte att det finns något botemedel för dom där riktigt elaka människorna. Men det finns något dom alla har gemensamt, dom straffar andra, istället för att straffa sig själv. Utan alla onda människor skulle det inte finnas lika mycket bråk och vi skulle nog alla ha det mycket trevligare på jorden. Att bli arg på en person, vid rätt tillfälle, och på rätt sätt, det är inte samma sak som att vara en förjävligt ondskefull människa. Dom elaka njuter utav andras vrede och livnär sig på andras tårar. Men varför finns det såna människor? Som inte vill en annat än ont, dom som säger att dom är ens vän, men snackar så fort man vänder på klacken ? Är det något från barndommen, eller är de utav ren vilja? För jag menar, vem kan avsiktigt vilja vara elak mot någon, och för all del, mot någon dom inte ens känner? Man kan bråka med sina vänner, men skillnaden är att man gör det utav kärlek, inte utav hat! Det finns för mycket hat, speciellt här i Trollhättan."

Citerat från
www.gilis.blogg.se. Men hur mycket stämmer det inte då?? Typ 100%.

Get fit.



Då var även denna dagen avklarad med ännu mer träning. Slänger upp
lite bilder från förra och förrförra veckan. Ska nana nu, pojkarna snarkar
dvs, det smittar. Hoppas jag inte drömmer mardrömmar om får/lamm/getter
med människoansikten inatt:S Wish me good luck! Natti peeps!

Mätt som en plätt

Nu är jag så mätt så mätt! Mätt som en plätt! Har käkat pasta, bacon och creme fraiche med smak av tomat och basilika. Svajna gött på ren tröllhättemööl! Ikväll bär det av till friskis för ett medel pass. gött! Älskar medelpassen på friskis, finns nog ingenting bättre! Nä, nu ska jag kolla mina pengar på kortet. inte för jag tror att de har kommit in några, men man kan ju alltid hoppas. Ciao bellas!

SJUKT!!!



Hey kitty kitty


Katter är jävligt roliga djur! Att jag någongång i mitt liv ska ha en katt är ett faktum!

En viskande röst, som bor i en flaska, som bor i mitt bröst.

Jag lovar er fler bilder här på bloggen, men mitt utseende har inte varit speciellt bildvänligt det senaste. Men men:) Även idag blir det promenix, fast i sällskap av julia. Kommer bli bra! Här luktar det bränd hud hos mig! Men det är bara för jag har brun-utan-sol, stod inte ut med mitt kritvita jag! Jag har ju lagt ner solningen nu mera, fast bara om vinter halvåret. Jag kan vara den enda (?) på hela planeten Jorden som tycker brun-utan-sol luktar gött. Haha, knepigt.

Idag väntas väl Amanda anlända till Trollhättan. Fast vi hinner väl inte ses försen nästa vecka ändå. Hon pratade om någon tripp till skåne med Linnea. Så jag får väl hålla ut. Förövrigt försökte jag prata med Strömming förut som är nyhemkommen från Milano. Min telefon cpade sig som vanligt och lade av, så vi bestämde att göra ännu ett försök ikväll. Hon har massor att berätta!:) Det känner jga på mig! Nä fyy vd jag är sugen på kaffe, men kaffet här hos hun' blir inte bra. Men vänta nu!!!(dam-dam-dammmmm). Jag har ju perkulatorn HÄR! Nu får det bli lite perkulator kaffe! wiwa.

Tills vidare.

Orange.


Jo, jag vet att jag är vit som en krita! Well well...


Opps!

Nu länkade jag hans gamla blogg! jaja, sak samma. han har stilen iaf:)


romance is dying


Trollis idag:


Inte världens bästa bild, men solen skiner som aldrig förr! luv.

Tootoolah

När jag sitter här och lyssnar på väldigt somrig musik alá Lemarc och kollar runt på divers bloggar slog det mig att, fan... Hur kommer min student mössa se ut egentligen? En tjej hade både sitt förnamn+efternamn på "diamantens" ena sida, dvs samma som jag har. Men personen i fråga hade bara nio bokstäver i sitt fullständiga namn, jag har 12. Opps! Kanske inte funkar? Tänkt om min mössa bara ser ut som ett stort alfabet:S Man vill ju inte se kocko ut liksom. Anyway, inte mycket att göra åt nu. Får tacka och ta emot, man tar ju bara studenten en gång, jag får ta det som det kommer. Nu blir det kaffe och lite plugg! Solen skiner ute och jag längtar till kvällens pass med carro. efterlängtat! Pussss erikakalfabet.


Dagens playlist:

Peter Lemarc - Tootoolah
John Mayer - Gravity
Donkeyboy - Ambitions
Kent - Hjärta
The ark - let me down gently
Timbaland feat. Katy Perry - If we ever meet again


Intresse

En kille som har stilen:) Kika in hans blogg här.


JUST NU:

Nu har jag käkat frukost och tänkte bege mig ut på en morgon promenad! Morgonpigg var namnet;)

J.Depp


svett och tårar

Då var snart denna graflektionen avklarad men väldigt lite verkstad. Shame on me! Idag blir det dock ugnspannaka, vilket är väldigt gott:) Ska luncha med Claudia som kommer här snart. Sen ikväll blir det träning och ännu mer plugg, blä! Men då kan jag känna mig välförtjänt av de kommande sportlovet. Dålig uppdatering av bilder etc. Men det får de bli ändring på när jag får tillbaka min kamera! mvh, erika

Fettisdagen!

Skolan är tråk, men idag är det semledagen(fettisdagen)! Vi får semla och soppa i skolan, mums! Idag vankas det träning och en massa plugg:( Blää! Fast jag och hun' ska käka fiskbullar idag och de är superduper gott ju! Sen blir det lite mys ikväll, myspys. Kanske med lite semlor?;) Åh jag som lovade mig själv att äta semla till frukost, middag, lunch och kvällsmat idag:P Haha, de har jag tyvärr inte råd med men en o en annan semla ska jag väl lyckas kirra under veckan. Kanske bjuds på semlor på blodgivarcentralen imorgon? Ska ju dit och tappa igen. Kuuul! Nä, nu ska jag jobba vidare med grafen. Fick just reda på att jag ligger på MVG i multimedia, nice!

Mvh. Semle-erikaka

less...

Orka med skolan en vecka till?! Tur det är lov nästa vecka i alla fall!


HEJ!

Hej alla! Nu var det allt ett tag sen, sorry. Men i alla fall: just nu håller jag på att baka(skräll?). Vi(jag&pojkarna) bakar bröd med russin, aprikoser, solrosfrön och havregryn. Mums! Idag är alla hjärtans dag och jag överraskade Erik med Thailändska Orkidéer och gelehjärtan. sweet. Fick dock inget tillbaka... :P Ja ja, det räcker bara han ger mig en puss!

MVH. Erika


Rip Alexander Mc Queen

Mode designer. Designat kända skor som till exempel dessa:

dom omtalade "krabbskorna"... enligt mig


Rest in peace

Om ni undrade var jag tog vägen så pluggade jag precis ihjäl mig.

Anja Rubik


Den kroppen hade man inte tackat nej till!


Onsdag.

När man lägger all sin energi på en och endast en sak så hämmas motivationen. Min blogg suger. Måste jobba på det problemet! Idag blir det träning med Elin:) En kul sak iaf! Sen plugg:( blä, blä och åter blä! Stackars mig, som dessutom bara sovit nån stackars timma inatt. urk

Hallelujah!

Halsar i mig min efterlängtade kopp kaffe medan jag samtidigt frösöker klä på mig mina ytterkläder. Ska ut och powerpalka en timme innan vi ska handla:) Sedan blir det nog tyvärr pluggis ikväll, och lite mer kaffe! Imorogn ska jag och elin till gymmet. kommer bli sköj:) Hörs senare! krams

Tisdag.

Idag är det Tisdag och det innebär tretimmars pass med Morgan i grafen. Fast det är okej. Jag är busig, sitter och kollar resor till Sri Lanka och Thailand! Sri Lanka är mitt nästa mål efter Kina i höst. Men jag kan tyvärr inte ta med mig Erik då jag vill stanna längre än tio dagar. Funderar på att fråga strömming om hon är på en två veckors trip;) Vore super! Ska försöka komma iväg sensommaren/hösten 2011. Efter det blir det kanske Greek med Erik eller också Thailand.
- och så vaknade jag...
Nä, man kan ju drömma. Men detta är i alla fall lite mål jag har med mitt ynka och arma liv de nämaste fem åren. Nog om det. Idag är det äcklig mat i skolan. Korv typ. Inte gott men jag är så hungrig så de slinker nog ner ändå! Ska luncha med clo om jag skulle få önska. Sugen på kaffe med! Men nu blir det graf/projektrapport osv. Puss och hej Erika!

Nämnde jag....

att jag läste igenom hela min blogg också? Jojo mensan! Från första inlägget till de jag skrev i Lördags. Typiskt.

Sad but true

Som ni alla säket känner igen så Hatar jag när man planerar att göra någonting, tex plugga eller nåt liknande, så hittar man Alltid andra "roligare" saker att göra. Som till exempel nu då; ställer mig och diskar all disk för hand, Fast att diskmaskinen är tom. Att diska för hand är ju heller ingenting jag i vanlida fall ställer mig och gör... Shame on me! Sen stod jag och sminkade mig lite sådär halvt, fast att jag redan sminkat mig idag. Och nu är klockan två, ska och träna om en halvtimma. Suck! Jag blir så trött...

instead

Det blev en fika med farmor på tebröds bageriet istället:) Semla och kaffe! mums! nu blir det till att plugga lite granna, sedan ska jag träffa Jules. Ciao bella!

9:35

Sitter här och dricker lite äppel/kanel te med mjöl. smakar typ... Äppelpaj:) Som ni säkert förstått så är jag ett väldigt stort fan av allt som har med äpple och kanel att göra dvs. äppelpaj;) big love! Funderar på att ta mig ut på en liten promenad så här på morgon kvisten. Det är ju jätte härligt väder ute! Förövrigt gick jobbet bra. Lite sådär mysigt när man står där och lyssnar på radio och moppar golvet:P haha, jävla städkärring tänker väl ni! Men de är jag ju också. tjingeling-ting-ling!

Här var de....

lite bilder jag inte lyckades få upp i förregår då datorn cpade sig. Men nu så!

observera smutsranden på spegeln;) snyggt!

Klockan 7 på morgonen

Jag verkligen stormtrivs när jag strosar omkring här på morgonkvisten helt själv. dricker mitt morgonkaffe i godan ro, läser tidningen osv. Känns helt okej just nu, fast det kan ha o göra med att jag la mig vid tio igår;) Haha! Fast jag hade en mardröm om de nya jobbet inatt... Att jag försov mig och inte kom in o så när jag var där, eller rättare sagt lyckades ta mig in, så öppnade allt, så jag fick gå hem igen och fick även sparken där efter. sjuk dröm! uuuuh. hoppas inter det inträffar;) moahahaha. Hörs senare. puss/erika

Maldiverna.


Hade inte suttit helt fel nu alltså! Bilden är tagen från google.se

Bad boy, bad gal


Snyggaste paret!

lite skolmat och modeshow

Ikväll kommer "I'm perfect the way I am" äga rum på sagateatern. En modeshow inspirerad av vårens och sommaren trender. Min tvillingsyster är arrangör tillsammans med Sarah Nilsen och Jessica Lawson. Jag har designat affischen och skall även agera som fotograf/vimmel fotograf under evenemanget. Men men, nog om det! Detta serveras i matsalen på magnus åbergsgymnasiet idag(mums):

Skolmat Torsdagen 4/2
Spenatsoppa, ägg, limpa och ost.


school




Skolan nu.

Sitter i skolan nu, orkade inte vara hemma. Känns dock lite bättre idag, men min hals är tyvärr fortfarande lika jobbig. Sitter just nu och kollar igenom mina påminnelser för att se lite hur veckan kommer att se ut. Känner mig lite stressad, så jag ska försöka få klart reportaget idag och lite sånt. Nu kom klas in så de är dags att börja jobba! Tjing tjong

Open your eyes, look within. Are you satisfied with the life you're living?


ont.

Jag hade gärna tagit mig en liten sväng förbi friskis idag, kört de Medelpasset klockan 18.30 som jag gjort de senaste söndagarna... Men jag är ju sjuk, så de är nog ingen sund ide! Jag har ont i lungorna och smärtan liksom strålar ut i ryggen. Ont i halsen och tät. Jag tror fan inte jag kan gå till skolan imorgon:( Suck. Efter i alla ämnen, here I come! Typ.

imorses åkte pojkarna, saknar dom redan. Vi har haft en så mysig vecka. Vi har lekt massor! Åh, jag saknar dom. Ja ja, dom år ju inte borta för alltid;) Kommer nästa måndag igen. Dock en hel vecka kvar, men jag har ju min erik o busa med. Mihiih, nu ska jg dricka upp mitt kaffe och sedan börja med reportaget. Kissy sells out, over.

Ps. igår åkte strömming till milano, den ni!.ds


RSS 2.0