sötis


coffee

Sitter och målarn naglarna i lite pastell samtidigt som jag smuttar på mitt kaffe. de har blivit rätt fisljummet, men jag gillar ju det lite så va! Annars då?! Vad har hänt idag då? Vaknade vid 7:00 och gjorde lite frukost till mig och e, tog mig sedan en snabbdusch och gjorde mig därefter iordning inför jobbet. Har btw, inte så kul för er att veta kanske, börjat läsa mitt dagliga horoskop varje morgon på bussen. Det stämmer verkligen skrämmande mycket. Oj oj, säger jag bara. men men! Jag jobbade från 10-16:30 idag och mötte sedan upp min älskling och fikade/sen lunch (eller nåt) på bönor&bagels. GÖTT som FAN i alla fall. älskar verkligen deras bagels "viktoria" med mozarella, kyckling, tomat, salla osv, osv. Sjukt god i alla fall! Tipsar verkligen om det cafét, ligger i Linné i slutet av Linnégatan. Ja ja, nog om det! Nu ska jag dricka mitt kaffe här och fortsätta med mina pastelliga naglar. Typ persika färg eller nåt. Nog om det, hör imorgon!

iae

Foto: Mailda Johansson

känner mig som H&M

typ bara kläder från h&m idag. Iaf, t-shirt från H&M, kavaj från H&M, skinnbrallor från H&M och skorna är från Nelly.com. Kul för mig alltså:)

okej,

eftersom några vill att jag skriver var mina kläder kommer från får jag väl börja med det då;) Kan ju börja med dagens då... Tunikan var från Vero Moda, västen(som egentligen är en långärmad cardigan) kommer från H&M - rev av armarna själv, jeansen är från Gina Tricot men jag har sytt in dom till suprörsjeans själv och så till jobbet hade jag mina Caterbilar till. Det var i alla fall dagens outfit. Får se vad det blir imorgon! Nu ska vi äta god broccolipaj här och sedna ner till hamnen och käka gifflar. Puss!

by: erika jonsson

Två underbara på min underbara från helgen. hon är så snygg så det sticks i ögonen.
Foto: Erika Jonsson/Jag

clothes


idag.

Har det varit en bra dag idag? Svar: JA! Nu ska jag tvätta, äta och sedan mysa med min prins! Syns imorgon, tjohej!

hoppsan

de slank med ett och ett annat smycke tillsammans med en beige poncho på lunchen. Hehe

nu:

Jobbbbbbbbbbb

fcuk!

OCH åter igen finner jag mig i att jag ännu en gång lyckats hälla den sista mjölken i mitt mjölk-kaffe och att gröten får vara utan. det är bara att tugga och svälja! God morgon sverige!

photoshoot

Gårdagens fotografering:
Foto: Matilda Johansson

sunday


snygga tjejer!

foto: Matilda Johansson

kläder, kläder, kläder...


fredagen då!


gnight

Okidoki, då kanske det var dags att nana lite då! en arbetsdag att se fram emot imorgon. bil-resan gick förövrigt bra och vi stannade till på max och köpta lyxmilkshake. Satt precis där den skulle, kan aldrig bli fel liksom;) Nu ska jag smsa min loverboy och sedan dra igen ridån för ikväll. hörs imorgon med outfit. PÖZ
slänger in en bild från gårdagens, då jag inte har sååå stor lust att posera framför mina kollegor klockan kvart över tolv en natt. åter igen, g-night!

hej å hå!

då var det dags att ta sitt pick och pack och dra på turné ännu en gång. känns trävligt. hörs ikväll! och på twitter... bussen går om två min, oh shit! plingeling!
LÖN IDAG! big time, big luv.

skor på uttöjning

de är så jäääävla hårda så jag har hållt vatten i dom och traskar runt här hemma lite. Känner mig som en jävla bonne, men vafan!? ska det va så ska de!

sugen på

oj, de va en lång dag med ett långt möte. var en stund i stan och käkade på paprika. missade tyvärr stormötet på jobbet, men min goa chef ringde nyss och gav mig lite av mötet. Nu är jag sugen på kaffe. Zoegas mörkrost med kanel och melon tuggummi. Puss!

arg

Åh, jag är så arg just nu. Bäst att jag får tummen ur och tar mig den där promenaden. Tänkte sätta mig nere vid hamnen och läsa några tidningar. då kanske man blir på lite bättre humör tids nog... eller någon stan i skogen hade ju inte suttit fel heller. jag som gillar natur, värsta ärki-nörden.

snyggt i höst

Gulddetaljer på kläderna. dessa två är från Zara och Asos.

sum.

Åh, jag älskar verkligen sommaren! Vill inte att den ska ta slut! inte än i alla fall. Skönt att jag och honey ska förlänga sommaren lite i oktober i alla fall. Barca - here we come!

juste!

Här är det jag köpte förra veckan. så-nöjd! Kul för mig, mindre för en annan. He' på re'

och hur blev det nu då?

Ja, det där med städningen har inte hänt ännu. kommer kanske inte ske försen Erik är hemma i alla fall... Fa-an vad trött jag blir på mig själv. Ska städa så det luktar CLEAN i hela mitt hem! det säger jag bara! Kan någon hämta repet i källaren och dra med den där Erika Jonsson till dammsugaren i alla fall? Snälla?!

mm-m!

Sittre och dricker min efterlängtade kopp med kaffe. Det smakar verkligen underbart! Ska sätta igång med städningen här snart. inte så lockande om man säger så, men men, sånt är livet. Annra händer inte så mycket idag, förutom att jag ska tvätta ikväll och skissa lite på tatueringen jag ska göra nästa tisdag tillsammans med med min tvilling. Ska även fylla i mina fåglar lite granna, dom ser lite bleka ut några utav dom, hehe.
Åh, ikväll ska jag och honey äta broccoli och ostpaj tänkte jag. Och så är jag så sugen på en promenad runt vattnet med. Låter nästan som jag är en gammal kärring när jag skriver så här. Ja ja! Skämt åsido, eller hur man nu säger.

mobilt


lördag

Hej alla glada! Kommer kanske inte uppdatera så mycket i helgen då jag jobbar och delar rum med alla som jobbar i helgen. Rätt knött om man säger så. De snackades om utgång ikväll fast jag vet inte riktigt om jag orkar då jag fortfarande mår lite kasst. Nen jag uppdaterar iaf på twitter. Höhöhöhö;)

5:50

ska lägga upp lite trevliga bilder på det nya jag köpte igår, när jag kommer hem från turnén. Köpte bland annat ett par skinnbyxor och en ankellång cardigan. sååååå snygg! har faktiskt på mig den nu. Hörs ikväll! och på twitter såklart! Puss och hej

sego

What's up with tvåhundra strumpor i fickorna då?

naked

Nä, om man ska sluta vara deprimerade-david och dra dig ner mot stan kanske?
fast här såg jag väl inte så deprimerad ut? höhöhöhöhhöö

nöjd

egentligen hade det inte skadat med några centimeter kortare, men jag är nöjd:)

off


jahapp

och vad fan ska man ha på sig idag då? Beslutsångesten följer....

sorry...

Aså den där blekningen... den gav ju inte dirket något resultat. hahah! så jag skippar före och efter bilder. sörry

Barcelona

Hit drar jag och E om 1½ månad. ska bli så skönt!
bilder: http://www.melondistrict.com/

Morsning

Godmorgon i stugan! Har varit uppe sedan klockan sju och tvättat. känner mig så fruktansvärt duktig, höhö;) idag ska jag till banken vid ett och sedan vidare till frisören och köra några klipp. Det behövs verkligen! Annars har det väl inte hänt så mycket mer idag. ska väl förmodligen grilla med Samira och Iman ikväll, försöka få med oss Ida och Mikael med. men jag tror de hade annat på schemat idag. Ja ja, vi får se var kvällen slutar. Det är i alla fall kulturkalaset idag och det är så supermysigt! Big love! Hörs senare. Puss/ Erika

cosy

det var så mysigt att ta sig en fika i kvällsskolen tillsammans med Samira och Matilda. Looptroop spelade i bakgrunden live uppe på avenyn, så det var liksom grädden på moset. Vi satt ju vid Park Lane så vi hade perfekt ljud. huuuuur mysigt som helst. fast nu är jag hemma och ska ge blekningen EN sista chans. ni får se resultatet imorgon. köpte även flour idag som jag ska skölja med morgon och kväll.
En kopp med kärlek:)

slapp

kände mig så ful och obekväm idag så jag skippar både smink o snygga kläder. går runt med trasor från 1718 ungefär. kunde varit bättre om man säger så!

nilens jord

Just nu sitter jag och målar naglarna rosa. Använder mig av märket "Nilens Jord", jätte bra märke. torkar dock lite segt. men men, så kan det vara! Åh, jag vill bara hinka i mig kaffekopp, efter kaffekopp just nu. men det kan jag ju icke de eftersom mina tänder är i "blekning", så att säga;) Suck! livet är svårt ibland... Fast imorgon blir det andra bullar, då ska jag och erik på dubbeldate med Julia och Johan. ska bli träävlans. de var ju ett tag sedan nu. Nä, om jag ska fortsätta här så man kommer något steg närmare duschen!?

tråkig man kan vara

Precis. känner mig skit tråkig idag. Kände mig minst lika öken igår. Inga bra dagar! vaknat på fel sida varje dag denna veckan. iof har de bara gått två, men de verkar inte bli bättre. Orkar man det eller? Skulle inte tro det.
Idag ska jag i alla fall ner mot stan och försöka köpa mig ett nytt puder, men också boka en jävla klipp tid eftersom jag inte hann med det förra veckan. Vill bara raka av mig skiten så man slipper alla bekymmer, fast det blir nog heller inte så snyggt. ägg liksom. nä, de får bli nån decimeter kortare i alla fall. har inte klippt mig på ett år nu igen. Fast mitt hår blir aldrig så jätte slitet numera. det är inga kluvna toppar nu, men dom är liksom "krokiga". så de känns ju inte som jag går runt med stans friskaste burr heller. men men... Nu ska jag måla naglarna, duscha av mig lite och sedan pila ner mot stan. Hoppas det inte börjar regna, för jag tänkte ta mig en lite walk. dock en långsam sådan, då jag håller på att bli förkyld. sitter redan kanonhårt i näsan och en aning i halsen. Vi hörs!

stopp och belägg!


Då jag märkt att en del människor kopierar bilder från min blogg och lägger upp på sin egen, ber jag er att fråga innan ni kopierar mina bilder osv. Annars kommer jag polisanmäla de som ej frågat om lov innan, eller inte angivit mig som källa/fotograf. Så så är det med det!

måndag

usch va kasst det var i helgen med uppdatering. men vi har haft så mycket att göra hela tiden och så när vi väl varit lediga har vi hittat på annat skoj, som tex grillat, badat bubbelbad käkat på abbes(as usual) och så massor av annat skoj. Men nu måste jag tyvärr jobba med lite bilder och logotyper, så vi får se hur det blir ikväll med bilder och så vidare...

luddigt

lite halvful bild, men de är nåt iaf. nu drar vi på jobbbbbb! ciao

klipp

tänkte klippa mig vid flera tillfällen nu i helgen, men det har liksom inte blivit av riktigt. så jag får väl göra det nu i veckan istället. Tänkte iaf klippa mig lite som jag gjorde sist, dvs typ ett år sen. höhö. sköter mitt hår kalas-kasst nu för tiden. ye ye!

time to work


ost&kex


hej igen!

nu har jag varit på promenix och ska snart börja mitt packande. är så grymt sugen på kaffe, men jag vågar inte riktigt dricka nåt så "starkt" ännu... får vänta till imorgon på morgonen. tänkte bleka lite imorgon kväll med. får se hur det blir med detta häringa hollywood smilet. tänkte i alla fall lägga upp före/efter bild nu efter helgen någon dag. får ni se om ni ser någon skillnad. god natt! hörs väl på twitter senare?!

e&m

Snodde en bild av Vibeke från Facebook. Iaf, saknar dig lill-tildis. när ska vi ha lite kvalitetstid? kanna efter kanne med kaffe, lite gött snask på de och så förhoppningsvis fint väder så det blir sol och bad. Våra semesterveckor har liksom gått om varandra.

krångel

det här med att bleka tänder kändes jävligt krångligt! först NU har jag skenan i käften. känns jävligt obehagligt och jag dregglar som en bebis. haha! ni skulle se mig nu;)

gårdagens:


dentaworks

nu ska här blekas tänderna! har köpt en tandblekning som några kunder rekommenderade till mig i helgen! dom hade iaf kritvita tänder, så det borde ju fungera tycker man ju!? ska bleka eriks tänder sen också. hehe. och klippa han med!

Åh, idag har jag en del att stå i. suck! så jobbigt. vill mest bara ligga under täcket och kolla på solsidan när vädret är som det är. Detta är min göra-lista idag:


- bleka tänderna medan jag frilägger bilder samt gör klart logotyper.
- boka klipptid
- ta en promenix innan e kommer hem
- packa inför turnén(!!!)
- picknick med e i botaniska eller här hemma, hehe! beroende på väder.


Jaja, som sagt! saker att stå i! tjineling!

öken.

hade man lite tråkigt i morses eller?! verkar så... himlen var i alla fall väldigt vacker.

green

grönt helt enkelt. sminket alltså. nu ska jag hem till min tvilling en snabbis innan dom flyttar till andra sidan jordklotet. hörs imorgon med lite bilder osv. plingeling!
sorry för kassa cam bilder!

sthlm fashion week

källa: www.carolinesmode.se

12:16

Sitter och väntar in min babe. han skulle kika förbi här en stund efter monteringen. myspys i spöregnet. Nä, om man ska försöka få i sig lite melon för ovanlighetensskull? eller....

nattlinne

klockan är faan 12:00 och har man kommit ur jamingen ännu? Nix-pix!

kaffe i sin renaste form

okej, fick bara lust att ta lite bilder på kaffet. haha

PL

Åh, va uppe så tidit imorses igen och käkade frulle-rulle med babe. Somnade om helt gudomligt, men kom på sedan när jag vaknade för 30 minuter sedan att jag måste ringa banken ang fininaskrisen som är på god ingång. Men tyvärr är det som i vanlig ordning, en omöjlighet att få tala med en levande människa, utan det är robot-rakel som sköter snacket. SUCK, så tröttsamt. Så nu ligger jag istället här i sängen och skriver lite med er... Eller tja, snarar till er. Sugen på att ta lite bilder och så, men har inte riktigt inspirationen idag. Liksom Vad ska jag fotografera?! Jo, möjligen kläderna som jag ska ha på mig ikväll när vi ska ut på Park Lane en sväng om.
Nä, om man ska ta sig i kragen lite grann och gå upp och brygga sig lite kaffe? Får bli så, kanske lägger upp lite bilder sen. ska försöka vara lite mer "rolig" här framöver.

6:30

det var då min väckarklocka ringde första gången. skulle upp och göra en romantisk liten frukost till mig och älsklingen innan han begav sig mot jobbet. romantisk blev den allt, men han fick ändå skynda sig llite till jobbet. har nog aldrig varit med om en morgontröttare människa! eller jo, Samira. haha. Jaja, anyway, jag försökte somna om då eftersom klockan bara var sju när han åkte. gick sådär, men runt åtta tiden somnade jag om. klockan ringer nio, då jag inte gillar att sova bort hela dagarna. Sätter några snosningar. inser när det ringer på dörren klockan 11 att jag förmodligen tryckte på någonting annat än snooze. drar på mig morgonrocken och öppnar lite långsamt. ser två kärringar klädda i urgamla långkjolar och finner mig i att Jehovas Vittnen valde just mig denna morgon. Jag sa upprepade gånger "Nej TACK, jag är atheist", men kärringen förstod uppenbarligen inte innebörden av ordet försen jag sa "Jag är verkligen inte intresserad, ni får fråga någon annan". Stängde dörren snabbt och låste. Jaja, de va väl min morgon typ. nu äter jag vattenmoleon för omväxlingenskull och lite kaffe. min fjärde kopp redan. Men men, sånt är livet! Ska snart försöka boka planet till Barcelona för typ femte gången. Sedan jobba lite på en logotyp. Försöka mgi ut på en långprommenad genom linné sedan också, om det hinns med. älskar verkligen linné. så himla mysigt inne på alla små tvärgator. ni borde gå där;) höhöhöhöhöhö. Back to wrok! Smell you later!

ok,

lite outfits från helgen...

erika



hej igen

ojoj, nu vart de en dålig helg vad det gäller bloggandet i alla fall. men ärtligt alltså, det var faktiskt världens kassaste täckning där uppe i norr! Så jag twittrade till största delen av tiden. Men jag kan i alla fall berätta lite kort om helgen:


Den började på tisdagen, då vi åkte tåget till sundsvall. Väl framme i sundis gick vi väl och la oss med en gång. Morgonen därpå vaknade vi tidigt, eftersom bussen till staden(snarare byn) som vi jobbade i gick klockan 7. Så vi traskade på bort mot stationen och inser ganska snart att det inte kommer någon buss?! Så läser vi på våra biljetter ser att det står "sundsvall navet" och vi bara "VA FAAAN ÄR NAVET LIKSOM?". hahaha, så vi fick boka om bussen och sticka tillbaka till hotellet och sova lite innan vi fick traska bort igen. denna gången kom bussen.


Vi åkte genom skogar och dalar och var tillslut framme i byn, som man förövrigt kunde se rakt igenom. Bestod av ungefär 10 000 invånare och ett dussintal byggnader. typ. Föresten, detta var i alla fall konsum ica. skrämmande litet alltså... och som sagt: dålig.täckning.as.helllllll! ni kanske förstår.
Observera mode hörnan på knuten av byggnaden. förmodligen senaste modet;) höhöhöhöhö!


Men i alla fall, sedan när vi var framme jobbade vi på som vanligt och på kvällen tänkte vi kolla läget på "krogarna" i stan. så vi gick dit alla hade rekommenaderat oss att gå. och hör här nu! När vi var där vid elvatiden, vilket var tiden då alla var ute och festade där, var det vi tre(jag, jossejouce och ida), två vakter, två personal i baren samt en dj och fem andra. Alltså HALLÅÅÅÅ? vart har vi hamnat, tänkte ju vi. vi gick hemåt ganska snart.


Dagen därpå var det jobb igen som vanligt. Vi körde på tills dagen tog slut. Sedan gick jag och jossan en stund genom staden och hamnade tillslut på denna "krog" igen. Jag säger bara en sak: MUSIKEN!? nyheterna var liksom de hitsen som var super inne förra sommaren. vi gick hem rätt sent ändå efter att ha kollar på alla roliga människor som dansade loss där inne, inte direkt som i söder säger ja bara.


Igår då var ju sista arbetsdagen, så vi jobbade på och skulle sedan ta nåt natt tåg hem. Men vi skulle ju mellanlanda i långele. ni kan ju bara se hur LITE vi passade in här:
hahahaha, roligt vi hade det. Det stank dött och vi ville bara hem till våra mammor just då. fast nu är jag hemma och dricker lite extra starkt kaffe, för att kaffet på hotellet skamade blä. Det var min helg de! He påre!

la discoteca


sleep tight

nu ska vi sova:) hörs imorgon. Natti puss!

gold

Ännu mer inspiration, fast nu på händer och fingrar. I höst ska du satsa på tunna ringar och armband i guld.

espadrillos

espadrillos är något av de ballaste du kan bära i sensommar. fick Erik att köpa ett par för ett tag sen, dock inte införskaffat några själv ännu. Bilder från bland annat have2have och espadrillos.se...

buenos días!

God morgon, gor morgon! Vaknade för en halvtimma sedan. SItter och käkar frukost och dricker morgon kaffet. IDag är det jätte fint väder - självklart! fast jag tänkte skynda mig lite med allt som ska göras innan jag åker så jag hinner ligga en stund i solen. Hörs senare då! förmodligen när jag sitter på tåget eller nåt. Puss&kram

k som i kärlek

LYCKAN att jag har solsidans alla säsonger på datorn. Imorgon blir det maraton♥

te&allt annat

happ. inte packat ännu eller vikt nån tvätt. lite deprimerad över att åka tåg i två år imorgon. fast de är ju bra att jag gillar mitt jobb, de kanske väger upp lite i alla fall. Håller just nu på att laga mat till tågresan och förbereda allt som har med mat att göra i helgen och SEN ska jag packa. vill ni veta vilken flott gormé jag ska käka i helgen? jo, imorgon på tåget blir det pesto, pasta, sallad och broccoli. Sen kanske lite oliver till, om jag orkar fixa med det. Sen blir det smörgås, nektarin och lite chips på fredag(mums-not) och lördag blir det äpple, smörgås och ostbågar och slutligen på söndag blir det också smörgås, äpple och ostbågar. sen på måndag får jag köpa nåt. Jag fick nämligen en K.A.S.S lön denna månaden. därför jag låter lite som snål-ove och anette. Här har ni i alla fall mig:
ser lite glad ut i alla fall...

v.

telefonerade precis med Vibeke. Åh, den tjejen är underbar! saknar henne så himla mycket. inte för att vi kännt varandra så länge, men det känns som vi liksom klickade så solklart bra. skööön känsla det där! hoppas det blir samma turne som lilla Vibbe i helgen, och matilda med såklart. vi kommer ha kanonkul ihop!
Nä nu ska jag dra mig in mot stan för att träffa Jonna. Kissy

en miljon nollor

lyssnar på 1.000.000 nollor - kapten röd och dricker mitt eftermiddagskaffe. det verkar dra sig mot lit regn i eftermiddag/kväll så jag befinner mig på insidan av väggarna just nu. Fast det är rätt skönt med lite regn, om det varit lite sol under förmiddagen. då är de liksom OK att sitta inne och hinka kanna efter kanne med kaffe samtidigt som man surfar järnet på bloggar och kollar lite sekundert på en film. Btw, fick en konstig känsla i kroppen när jag satte på låten?! typ nostalgi, men jag kan inte minnas nåt speciellt. Aja, dricka kaffe vare' ja!
Ps. Imorgon fyller min lilla-lilla-lill-tildis 20! Sweet-candy, då äre du tildis som kör rally på systemet nästa gång vi drar ut! puss påre iaf! ds.

hej å hå!

idag är det soligt igen, helt underbart vad vädret tagit sig nu. ska smörja in mig lite idag tror jag. känner mig lite torr i huden efter solandet de tre senaste dagarna. Men men, nog om det. Erik-hjärtat åkte precis till jobbet. vi käkade lite frulle-rulle ihop. Åh, jag hatar varje gång han åker. saknar han redan. Älskar den mannen alltså! BIG LOVE!

lipstick jungle

gillar ju egentligen inte att framhäva mina förmutnade läppar, de är liksom inget att se. man skulle kunna göra en liknelse med en uppkäkad vindruva - ingenting. fast så hittade jag ett gammal ljusrött läppstift med litet inslag av rosa, som är så inne just nu. helt okej, känner jag lite som. men vad tycker ni?! det är en gåta...
Nu murrar kaffebryggaren nåt i stil med "fäääääääääääärdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii". se you later, aligator!

good-for-nothing

pillade lite med min jacka när jag låg i hamnen förut. satte på lite nitar på min militärjacka. på axlarna. softbox, tyckte de blev heeelt okay! nu ska jag dammsuga innan klockan blir för mycket så min granne här under hackar hål i mitt golv med en gaffel. han har ju sina ideer ibland. mooot dammsugaren!

walk

Nu ska jag lägga benen på ryggen och köra en rask promenad genom linné och vidare mot slottsskogen. kika om jag kan hitta något smultronställe.
I know, min tatuering ser ut som ett snickersklistermärke eller nåt. men vad gör man inte för behålla de skarpa linjerna?!

gårsdagens

lite pixlix från gårdagen.
och så lite vimmel från bersååååå:
btw, dom här "hamnade-i-bakgrunden" bilderna är alltid roligast. aså, vad gör jag med läppen!? ser totaly lost ut lixom. big time! men men, idag är det disigt i Göt-la-börg, i Thn var det tydligen sol. synd för mig...

kläder


follow

skapa ett konto och följ mig på twitter! twittrar ju en hel del när jag inte bloggar, om ni inte redan lagt märke till det. klicka HÄR om ni vill svänga förbi. tjing!

klaad hest


åh, vad skönt väder vi haft det i trollis idag! legat i en solsäng heeela dage. syns det? hoppas på en trävlig kväll. tillsvidare!

RSS 2.0