idag


morrn!

sitter med morgonkaffet och nätshoppar lite på hm. ska väl snart börja göra mig i ordning inför dagens jobb. Kännde mig lite extra trött imorses när jag klev upp. URK! hatar sega mornar. men ändå är det mornarna som jag tycker bäst om på hela dagen. går ofta upp runt åtta, även om jag är ledig. anyway. kanske komma upp en och en annan bild senare. tjing!

run bitch

God kväll. Ute med Ove på kvällskiss just nu. Haft en liten fettisdag idag med la familia. Startade dagen med en morgonjogg till Hemköp. Skulle köpa ELLE interiörer till frukosten, men den var slut. Surt, tänkte jag, men sprang glatt hem igen. Gjorde en brakfrukost med fattigriddare, pannkakor, stekt korv, bacon och melon. Läste högläsning för pojkarna hur deras månad skulle se ut. Oliver skulle tydligen vänta sig ett nytt jobb nu i slutet av månaden. Inte riktigt så trovärdigt. Anyway, vi förberedde oss för en trip till Uddevalla och lite fjordfestival men insåg ganska snart när vu kom fram att vi missat hela skiten. Slutade med sura miner och en lika lång bilresa hem. Väl hemma lagade vi en riktig carbonara med ägg, grädde, parmesan och hela körer. Blev ok. Smäckte sedan i oss gårdagens rester av kladdkakan och godiset. Sveriges matkoma på de och sedan räserholl på gymmet. Dog lite, men nu är jag och Ove back on track med världens kvällswalk. Smell you later/ E


sry

inte mkt som hänt här det senaste. har i alla fall haft semester,så jag tänkte slänga upp lite bilder från denmakk. nu ska vi kolla på film här och kränga lite kladdkaka. mums! by the way, följ mig på instagram om ni vill se lite mer bilduppdateringar: Emmelierika
 
see u♥
 
 

workin'

Hej alles! Sitter hemma och grejar med ett webbjobb i illustrator. Hinkar kaffe och slänger ett getöga på någon tumblr då och då för att finna inspiration, hittade då denna fantastiska bild:
källa: shpc.tumblr.com

namngivningskalas

bild: erika j

från köket

 
 
 

tisdag

sitter och dricker te och surfar! så skönt med en slapp morgon. ställde klockan 1h tidigare så att jag skulle kunna ta det superlugnt nu på morgonkvisten. älskart! nu ska jag fortsätta surfa runt här. See u!

nu

Sitter och bleker tänderna lite med Crest här, hunden i knät och  en väldigt blandad lista på spotify dunkandes i bakgrunden. När blekningen är klar tänkte jag bege mig mot hemköp och köpa frukost till helgen, då boppisarna kommer. Ska ta mig en svängom med Ove runt haga sedan. Så mysigt där omkring! 
 
out/ E.

twini

Motiv: Sandra J
Smink: Erika J & Sandra J
Bild: Erika J
Redigering: Erika J

photographs

Motiv: Nathalie H. F
Smink: Martina D
Bild: Erika J
Redigering: Erika J

nu


RSS 2.0