flower


Hej sommar!

Spenderat eftermiddagen med min marre på knorren. Hur mysigt som helst hade vi det, och bruna blev vi! Vi kör på det samma imorgon:) kommer bli superdupertruper! tjing


Ge mig skorna!


Gårdagen

Pic,pic,pic,pic,pic snodda av marre!:)

onsdags



Homie, this is basic

Tackar brudarna för en trevlig onsdagskväll! och jag käkar lika mycket som alltid....

fotot har jag snott från clon.


10 days to go

då var det bara tio dagar kvar till studenten då. Känns konstigt, skönt, skrämmande men även kul! Mycket står på spel för mig. Det kommer bli en tuff men bra sommar.

Just nu sitter jag med en kaffe i handen, spanar ut genom fönstret i hopp om att solen ska sippra genom alla gråa dystra moln. Det kommer ju självklart inte inträffa, men man kan ju alltid hoppas... Kanske kommer det en duva förbiflygandes? finns ju gott om dem här i trakterna. Lika så måsarna... Känner ett slags obehag i hela kroppen, men jag vet vad som måste göras... Snart väntas en walk i regnet bort till skolan för att hämta all skit jag glömde där tidigare idag. suck. Sedan ska jag upp till mamma o pappa och sola mig lite för att sedan åka hem hit och laga mat innan träningen. Blir gymmet. Skönt. frigöra endofiner! Det behöver jag nu!


/ERIKA

<3


99 problems

Vad som står på schemat just nu:
- promenad till överby och hämta referensmaterial samt kolla på klänning till student(den jag beställde var så klart felsydd, crap!).
- gå hem...
- springrunda.
- strömslund o sola fram lite hudcancer.
- hem och dricka kaffe!!!!
- faxa studentdagen till polsen.

de va min dag de.. eller från och med nu i alla fall. / puss erika


Efter regn kommer solsken!


GÖTEBORGSVARVET

Idag!!:) Önska mig all lycka!

Jag vill bli fri som en fågel igen!


psst!

Marre, du är en go prick! Fika snart????:)

Energi-kick

varit ute på en 1h löparrunda genom stan. Hade lätt kunnat springa samma runda ännu en gång ikväll men klockan var redan tio nr jag var hemma, super mycke energi idag:) får köra dubbelt imorgon... Nu ska jag tvätta mina handtvätts tröjor -sen sova. natti!

gårdagen!

Gårdagen(14:e maj) började för mig redan klockan halv åtta, då jag hade en arbetsintervju klockan elva i göte la borg. Väl i göteborg läser jag snabbt igenom mitt cv ovh finner då FYRA stavfel, illa!!!!! Erika Jonsson får då ett utav sina kända Erika Jonsson utbrott oh sticker pennan väldigt hårt genom hela cvt, noter hårt... Opps! nästa sekund fnner jag mig i att fan, inget cv, intervju om tio minuter. LIIIIIIIIITE panik, men jag går upp i alla fall, utan cv. som tur var hade dom redan skrivit ut de jag skickade in så det löste ju sig som tur var. Puh! Efter intervjun strosade jag och erik runt i storstaden, käkade lite sushi och begav oss sedan hem igen. erik fick jobba nån timma, så jag satt o fikade med min syster linda. sedan drog vi hem och käkade jag o erik för att sedan bege oss ut till mitt jobb. Efter att jag gjort mitt så tog vi vårt pick o pack o drog på bio:) Robin hood, som för övrigt va rätt bra, så:
- tack för igår älskling!

Jay to the Z


Liiiite långt intro, men sen drar skönheten igång.

en liten klick inspiraton kanske?!


om jag hade fått välja...

hade jag haft på mig det här ikväll!

Du har inte en aning försen du är där

tro mig!

katteskrälle

ligger med syrrans katt i knät o lyssnar på min Kanye west/Jay-Z list på spottan:) myspys! Imorgon blir det arbetsintervju, grafiker. Hur coolt? Hoppas jag får de... Hoppas dock inte på för mycke. hej så länge

GOD NATT!

sov gott:)

Yes!

Hittat en resa för 2960:- till Alanya, hoppas den blir vår! Amanda ska kika om hon har tid till den, för då bokar vi fan ikväll:D Sjukt tagggggad!

en resa tack!

Sitter och kollar resor:) Hittar en massa som verkar intressanta och även till ett bra pris! Snart blir det promenix sen kaffe kanske? eller typ, top model. Aja, nu ska jag fortsätta snurra runt på destination.se efter nån bra resa. puess

HEJ!


Oliver tyckte vi blev fula och hemska... undrar om han menade mig?

Mums!

NU BLIRE TÖRTA!

closing date

Och så knackade sista praktikdagen på dörren! Känns som sagt både skönt och tråkigt! Tiden har gått oerhört fort och så tar man studenten om exakt(!!!) 5 veckor idag. Oh crap! fjärillar i magen, brrrrrrrr! Sen är det göteborgsvarvet om 2 veckor. Pirr, pirr, pirr på de med! Dock inget med Alanya för min del, skippade de. Kände mig inte så pepp, så jag avbokade sista dagen. Har dock en väldigt seriös fundering på att dra en sistaminuten med min tvilling, om hon lyckas avboka sin resa då vill säga... Well oh well, bakade tårta hela natten jag o eriken typ, den svällde över i hela ugnen. Fast god blev den:) Massa grädde/sylt/hallon på. Kommer bli super-duper-truper klockan tre i fika rummet! nu ska jag dricka nio-kaffet:) As usual! Puss på er/ kramar erikaka(hallonkaka)

H&M


Nu vill jag ha sommar!!! RIKTIG sommar...

13:07

Då va lunchen över och ännu mer jobb vankas! Sugen på kycklingen jag ska laga till middag idag:) ugnsbakade grönsaker, aivar, marinerad kyckling och sallad- mumma! Älskar kyckling. Även ikväll blir det ett(av mina två) favoritpass! Luv. Nä, nu kom Gunilla! måste kila, tjingeling.

erika


2 days to go

Två dagar kvar på praktiken då, så ikväll blir det till att baka hallon&grädd tårta - mums! Ska bjuda hela avdelningen. Känns både skönt och tråkigt att gå imorgon men jag har ju lärt mig mycket nytt! Nä, nio fikat börjar, nu ska jag gå lös på kaffemaskinen!

arrividerci

evening,


var på mitt  favorit pass ikväll, allid lika underbart! duschen nu, kissy

sum'


mitt framtida hem


Har jag missat nåt?

Vadå? Är det utmaningen på fredag?
Förra året va man brun, nu är man vit...
Förra året va de varmt o sommar(?), nu är det kallt och typ... vår?

Åh, vad underbart!

Oron kryper i hela kroppen, ångesten sprutan ur öronen, magen vrider sig och en känsla av kväljningar så fort jag tänker längre än näsan. Vad är det här?


akire


Ska sova inatt, bara så ni vet. Typ nån gång. God natt

Tisdag.

Vaknade på rätt sida tills man får sig en omgång kritik, vilket inte är speciellt ovanligt. Att man aldrig ska duga hur man än vrider och vänder på allt. Känner mig så fruktansvärt otillräcklig just nu. Dålig kompis, dålig flickvän, dålig person, dålig, dålig, dålig. Hinner inte ens med mig själv och allt jag gör känns så jävla halvhjärtat. Orkar inte! Önskade att den man mest tycker om kunde bry sig lika mycket om mig med och vara lika omtänksam. Kan inte minnas senast han skippade nåt för att göra någonting annat med mig... Kanske är jag otacksam, men vem säger till den man älskar:
- Jag bryr mig inte om din student, jag bryr mig inte om din bal. Du får fixa allt sånt själv, jag har inte tid att bry mig om det(dig?) just nu.
Har varken frågat om jag är nervös, pirrig eller glad... Den enda som inte frågat.
TACK! Den värmde:)

buenas noches

Sitter hos mamma och pappa och skriver klart ett arbete. Dö tråkigt, men förmodligen det sista vi kommer göra i gymnasiet. har fått ont i halsen, buhuuu! Orka med det eller? Åh jag som hade tänkt springa lite inför gbg-varvet tomorrow:( Well oh well, får bli en rask promenix istället... Ska duscha innan jag åker hem med, för jag vill inte väcka minigrabbarna som har sitt sovrum precis intill the toiletto. Nu ska jag fortsätta skriva lite. Har en jobbigt ångestklump i magen, fråga mig inte varför, för det tänker jag ändå inte berätta;) Ångest är ett jobbigt dilemma. Puh!

Som sagt, buenas noches!


Seriöst.

Jag har absolut ingenting att göra! Praktiken slutar om två timmar. Orkar man surfa runt på alla bloggar/facebook/bilddagboken/webshops för 5:e gången? Tror inte det, men jag gör det ändå.

Currently

Nu drar jag på lunch! Tänkte slänga upp en skön outfit först bara:

Källa: www.lookbook.nu

praktik

Kom precis från fikarummet. Morgon fika med kollegorna:P Pff, skojade lite när jag skrev kollegor. Kuul. not. Aja, anyway, idag händer följande:
- Praktik till 17:00
- Hem och äta
- Medelpass klockan 18:30
- Skriva klart religion
Puh, de va min dag det. Känns lite stressigt. hoppas jag överlever. Nu ska jag jobba. Puss&kram/ Maj-Britt

Carroushca


American gal


Flowers



God morgon sverige!

Ännu en underbar dag i underbara svea! Och ännu en dag närmare studenten:) Sounds wonderful!

Ska bara...

summera dagen för er! Vaknade vid åtta och klädde på mig mina kläder, åt frukost, för att sedan jogga bort till jobbet. Jobbade, gick sedan upp till mamma och pappas hus i strömslund för att sola mig någon nyans brunare. Det var liiite kallt emellanåt, men jag höll ut i alla fall i tre timmar. Sedan tröttnade jag, gick in och surfade lite granna på burken, samt skrev ett inlägg här;) sedan gick jag hem och käkade för att sedan bege mig bort till gymmet. Jag körde ett pass på en timme och här sitter jag nu. Precis druckit lite kaffe i kvällssolen ute på balkongen med hun'. Mys! Nu ska jag som sagt till min faster och prova frisyren. Ska bli spännande, tror jag i alla fall. Hörs kanske senare! Kjam

skeleton


Prom hair

Nu ska jag kila iväg och prova min frisyr till balen:) Spännande.... Eller också inte, det återstår att se. Ciao bella!

Sool

Legat och gottat mig i solen lite nu. tänkte börja traska hemåt för att börja med maten. just nu blåser det lite kallt och molnen börjar enna flocka sig på himlen. Synd, men men... Svensk sommar nu för tiden I guess.

Tills vidare

inspirations


Gnight

Sleep tight peeps! :)

Tvätt

Nu hänger jag tvätt(hängde tvätt innan datasuget tog över;)) i väntan på att erik ska komma hem. Tänkt ta oss en dusch tillsammans för att sedan krypa ner under de varma täcket framför en film. Varit väldigt seg idag sen gårdagen. Sovit hela dagen, förutom de timmar jag jobbade. Vaknade vid halv fem tror jag, då kom pappa hit och tog en fika med oss. Sen gick jag på en långpromenad, då jag såg två duvor som satt på en gren och "pussades"(kan vara det gulligaste jag sett). Kul för er att veta, nåväl. Tillbaka till tvätten! So long

RSS 2.0