HRMF*

Sol hela helgen och jag är sjuk. Så jävla kuul!!

not

fighting the war against blowing it


söt klännig:)

sjuk:(

Usch! Har dragit på mig nått virus eller nåt. USCH OCH FY OCH BLÄ! Inte nuuuu! Kan inte vara sjuk nu,dels är de ju raggarbilar i thn i helgen(inte för jag bryr mig om dom i dig, men att halva trollis är ute är ju sjukt mysigt) sen har jag ju sakerna i skolan kvar:S Usch, säger ja bara.. Nä nu får ja fortsätta göra mig i ordning.

linnet/tunikan


skönt.

Cellprovet i Natur B är nu avklarat, kändes helt okej:) Riktigt skönt att få det avklarat. Nu är det bara Genitik provet kvar och en fällnings labb i Natur B. Annars är det rätt mycke kvar i de andra ämnena, men skönt att just de va avklarat. Legat och gnagt endel!:P Har matteprovet imorgon och hoppas på ett G så det också är avklarat! Usch, nu ska jag inte gå in på allt som är kvar, för då dödar jag lyckokänslan just nu. Ska slänga upp en bild på linnet/tunikan jag köpte igår. Erik tyckte de va fint iaf!
Puss på er!


Bad sound kills good music.


New in


  Köpte ett nytt balsam från Tigi©. Fruktansvärt bra!
  Någonting jag skulle vilja rekommendera!:)

Köpte världens godaste te igår!


En lektion.

En lektion idag då. Soft! Ska faktiskt hem o sola nu:D är så vit så ni anar inte. Men idag ska jag förhoppningsvis bli liiite mörkare i hyn! Apropå mörkare i hyn! Idag åker karin till Aya, hur skönt är inte de? Lyxunge! Men det behöver hon:) Ska handla i eftermiddag med, skönt de med! Ska införskaffa lite nya goda grönsaker/frukter och så massa gott bröd. Men men, nu ska jag fortsätta att jobba lite. Hej så länge!


Borås djurpark







mikrovågsugn


Jesus walks



by tressje



erikaka


Kul idag.

Spelade in lite nyeheter förut på MPR med Jonna, Emo, Caroline A och Karis. Skit kul, skrattade ihjäl mig! En av filmerna lades sedan upp på Facebook. Har ni turen att var vän med mig där kanske ni kan få kika en snutt pån' ;)
Puss/ Erika

That's so fetch


OH MY GOSH, OH MY GOSH!

SÅÅÅ JÄVLA SNYGGA!


VILL HAAAAAA!


Sommar tider


   Så fina blommor ute nu så jag passade på att ta ett kort:)


Ha ha!

Jag tänker i alla fall på stekarna i Egypen!

Eller vad tänker du på, Sandrej?;)

Fredag igen då!

Så sitter man ännu en fredag uppe på media. Lite seg dag idag eftersom vi hade engelska och nu har vi håltimma till 12:25- suck! Men ändå, känns skönt med fredag, fast imorgon (tror jag iaf) vi ska upp tidigt eftersom Eriks farmor som fyller och det blir kalas i Varberg. Sen på Söndag kommer Eriks söner så det blir antagligen fullrulle hela helgen. Kanske utgång imorgon kväll. Beror dels på om det blir någonting och om jag orkar.

Gårdagen var iaf väldigt mysig:) Bio med hun'. Vi kollade på 'Änglar och Demoner'. Hyfsat bra faktiskt. Fast jag var så himla trött det sista så jag nickade till en gång under filmen. Den var iaf en film att rekommendera! Vet att det varit lite prat om denna filmen och den var allt lika bra som det sägs!;) Nu ska jag jobba lite med mitt kompendium i foto så hej på er!

shortsen!


fiiina!

Save your day


Hand on your heart.

Idag har inte hänt så speciellt mycket. Gick till skolan, hade engelska sen gjorde jag äntligen natur provet, gick på svenskan i tio minuter drygt och sen slutade vi för dagen. Skönt tyckte iaf jag. så jag tog mig en fika med Julia och lite så. Idag tänkte jag laga en fest måltid och överraska älskling, för idag är nämligen våran 4månad tillsammans. Men det var rätt tomt i kyeln samt frysen så det sket sig tyvärr..

Hade min gosiga farfarströja idag i linne. Så mysig. Använde den mycket för exakt ett år sedan;) så nu vet ni de. (ser dock ut som en poser på bilden, typ wanna be pinne)

he' påre'

So god damn hot!

Så himla snyggt med nitar!

Snodde bilden från knightcat

Plugg

Tyvärr måste en annan plugga och det suger! Ska göra klart idrottsuppgiften idag! Bannemig. Sen har jag prov i Natur imorgon, så jag måste förbereda mig. Godkänt är ett måste! Men med lite kaffe och spotify så överlever jag i alla fall halvvägs. Så vi hörs senare, när jag tar ännu en paus:P Höhö, "paus";)

Vet ni vad jag är sugen på just nu?


snyggt!


Efter skolan


Nationella i matte idag då! Gick väl sådär:P Var i alla fall väldigt snorig i näsan. Äckligt och fruktans värt jobbigt o frustrerande. Håller ändå tummarna för ett Godkänt i matte B, men det är tveksamt. Ja ja, i alla fall så fick vi gå hem efter provet, så jag tog mig en kopp grönt te och grejade lite med photoshop. Älskar att sitta och pilla med en massa bilder på ps eller illustrator. Tyvärr äger jag inget eget illustrator för tillfället men jag hade ett som fungerade en månad eller så där hemma. Såndär demo version. Men men. Nu ska jag nog börja plugga lite för de behöver jag faktiskt. Sen ska jag börja laga mat och hänga/vika tvätt.. Hej så länge!

cool


Lily Allen


var tog sommaren vägen?


foto: Jag själv

ruby aldridge







Sååå himla snygg den bruden!

:)

Äntligen photoshop på datorn:) Nu har man nått att pyssla med om dagarna

PS.

Ska ta tjuren vid hornen å se till att installera PhotoShop på Eriks dator sen.
De blir nice

less

Nu är jag så extremt less på skolan! Kan nog inte bli värre! Så sjukt jäkla skoltrött och jag vet - jag är inte den ende! Stackars oss alla i åk2 som snart avlider av skoltrötthet. Sen kan ju en anledning vara att man har så mycket efter sig som man bara inte orkar ta tag i. Usch och fy och hemskt! Nu ska jag fortsätta tycka extremt synd om mig själv och jobba lite med mitt och Karins naturarbete. Chiao

content


klänning - design by Kate moss
skor - topshop
armband - accessora

fetish


klockan

sommar.


skolan

sitter just nu i skolan och har rast. Blev precis klar med min bruksanvisning, skönt:) Så nu sitter jag och jobbar upp tidigare arbeten här i grafen, hoppas på ett MVG. Kan dra helgen lite kort för er:

Fredag:
Äntligen helg och så.  Gick till folketsparks lekplats och busade lite med pojkarna, gick sen hem och kikade lite film och så. Gjorde nog paj också(?) tror jag.. aja

Lördag:
Denna dagen spenderade vi till största delen i mataffären(tyckte iaf jag), det fick bli mc'donalds till middag. Gott tyckte pojkarna, onyttigt tyckte jag. Men men, den satt där den skulle i alla fall!;) En Big mac&c:o såklart. Momma! Sen efter detta så vilade vi oss lite granna för att sedan ta oss en promenad ner till hemmakväll för att hyra ytterligare en film. Tyvärr hittade vi ingen så vi fick, tom hänta, traska hemåt igen. Vi kikade på en anna film i stället sen slocknade vi nog i hyffsad tid tror jag.

Söndag:
Upp med tuppen! För idag ska vi till Göteborg och käka middag hos Eriks pappa och Gujje. Kikade på lite kort och så fick jag se världens sötaste bajsbarn!! Erika:D Huuuuur söt som helst! Tror jag dör! Vi gick i alla fall en promenad till Slottsskogen sen och kollade på sälarna och grisarna. Pojkarna fick var sin leksak av farfar sen gick vi hem för att äta. Efter det åkte vi väl hemåt, lämnade pojkarna hos mami och jag och Erik åkte hem till honom och kikade på Coctail, sjukt bra film! Vi käkade min extremt( notera EXTREMT) kladdiga kladdkaka. - för kladdig:P. Mådde lite illa sen. Men men, sen somnade vi sött och här sitter jag nu. I skolan och mökar. Nä nu ska jag fortsätta arbeta! Smell you later.

Hugs

Hot or not?






hot tycker i alla fall jag:)

Just nu

sitter med eriks laptop i knät och lyssnar på hometown glory - såå bra! Kikar lite sekundärt på sweet 16 och så sitter oliver o tar kort på mig:P Sådär lagom snygg med fett hår osv. ni skulle se mig nu;) Hyfsat trött efter en heldags shopping. Lite mc'donalds på de med. Fast de är gött! Mätt som bara denn nu! Imorgon blir det Göteborg, hem till eriks pappa och gujje. Blir nog mysigt:) trevligt att träffa eriks syskon med.  Men nu ska jag hjälpa erik lite i köket med den nya stereon vi köpte förut, så vi hörs senare. Puss!

M-K


Känns som igår.


Todays

Då var det Torsdag igen.. Någon som ska på Lipz ikväll kanske? ;) Hade funderingar men så när Amanda inte skulle komma ner så beslöt jag mig för att strunta i det. Så vi får spara det tills nästa långhelg:)
 - Då jävlar Amanda!
Men men. Från det ena till det andra. Idag var det frilufts dag i skolan, vilket jag tycker är förjäkla trist, i synnerhet detta vädret. Buuuää! Fast nu är det över. Apropå ingenting, bet bort en flis av min nagel förut och nu svider det som attan! Fick enna en flash back tillbaka till den tiden(typ 10 år sedan) när man bet på naglar. Haha, så gulligt! Jag gnagde på allt, menar det verkligen, Allt! Nae, om man ska lyssna vidare på musiken här då! Just nu spelas Beyonce med Halo. Så skön! Mm-m! Sen kommer min Erik och hämtar mig vid fyra, handling o så. Sen hem o mösa i soffan med kaffe! Så sugen..
Chiao bella!

Sandviken tripp

Vi började våran resa vid fem den 1:a maj. Gick upp
vid fyra och packade klart allting. Hyfsat fint vid den
tiden på morgonen! Här är en bild från mitt fönster.


Efter många timmars bilfärd ser vi äntligen första
Sandviken skylten! Skön känsla! Och Amanda
anar ingenting. Hon vet såklart inte att vi kommer!
För Linnea var ju påväg till jobbet och jag och Sandra
är just nu i Stockholm... Tror hon ja!;)



In på hemköp för att köpa partyhattar, ballonger m.m.
och överraskningen kunde inte bli bättre än såhär!
Amanda började lipa, så söt så jag dör! Fast jag fällde
allt en lycko tår jag med;) hehe..


På kvällen gjorde vi alla oss fina för ikväll ska vi ut!
Amandas rum, i synnerhet sängen, blev väldigt populär
under kvällens lopp.. Kahrma fick det bli! Och jag lovar,
vi gjorde kvällen, för som oss kan ingen festa! ;D




å nu var det dags att dra!


Dagen därpå var väl lite seg. Vi myste med film o så,
åkte en sväng med bilden. Söndagen köpte vi glass
och så. Sen var det tyvärr dags att bege sig hemåt.
Klockan ett var vi i Trollhättan och så va de skola
dagen där på, YES! eller inte...


Snipp, snapp, snut - så va sagan slut!

Onsdag.

Hmm... Varför får man fler besökare när man inte uppdaterar? knepigt hörre ni! Snart ska jag dra sagan om Sandviken för er, väljer bilder med omsorg;) lovar! ni vill inte se alla. moahahahahahaha!
Hej så länge

snyggare än såhär kan det inte bli!


RSS 2.0