e.w


Stort bildextra!


Goa och glada vinnare till en spiderman och en nalle puh! 90spänn fick vi dem för tillslut men det var det värt!! Vi hade i alla fall tur med vädret, sockervadden och mycket där till! Längesen vi hade det så mysigt och roligt ihop familjen lindahl/jonsson. Älskar er mina skruttar!

Fjordfestivalen

Då drar vi dit idag igen! Wihuuu!

Song of the Day: HIM - Funeral of heart




Mobil bloggar

Sitter just nu och väntar på bussen hem till erik. Precis jobbat. High five!

rain


Foto: Erika Jonsson


Gårdagens outfit:



Bla bla bla bla...

Sitter och dunkar lite axwell medan jag försöker pilla igenom snöret i mina mjukisbyxor som jag nyss drog ur. Klantigt, men jag var helt hög på livet när jag läste mammas nya bok: En värld av pasta.

Gårdagen var bra, dock inte lika bra som sist. Men tack ändå carro för en trevlig afton! krogen stängde ett, vi trodde den stängde två. Vi blev ledsna, drog till mc'donken och tröståt i oss två chees och en stor pommes tillsammans med en cheddar chees. En otrevlig tjej frågade vad mitt problem var när jag bad henne att inte gå före i kön:P Orkade inte, skakade bara på huvudet och hilmade med ögonen, men jag har ju en tendens att vara jävligt dryg på fyllan. På vägen hem när linda körde oss var jag så kissenödig att blåsan skulle kunna liknas med globen. Kanske lite större ändå. Just kidding! Ja ja, nog om detta! Skulle egentligen ut och springa med min faster, men jag kände mig lite skakis fortfarande i kroppen så jag fick ringa och avboka. Sååå, nu sitter jag här och känner mig tjock i stället. Men men, så är det väl för alla tjejer ibland! Jag kan inte säga att jag är rent bakfull, men jag har den där oroliga känslan i kroppen... Nä, nu ska jag bjuda på lite bilder från gårdagens outfit och även lite annat smått och gott! Gott&Blandat! Hej hopp gummi Bernte

Song of the Day: Axwell - In the air




Fembot




And then lay on the beach. Until it gets too cold to stay.


Holyshit.

Vi hade i alla fall tur med vädret! eller kanske inte... Om det ändå vore så bra! men men, tur man har trevligt sällskap, då blir det helt okej ändå! Nu ska jag sminka mig lite, ska bjuda carro på lite piggelindrink när hon kommer:) Mums!

Puss och kram/ Erika

ps. jävla internet!ds.

varmt är kallt, kallt är varmt osv.

Kaffet är kallt - jag är varm
Vädret suger - kvällens planer duger
Nej, nu ska jag fixa claudias design! Sitter närmligen på en något snabbare dator än morfars!:)

- Morfar, din dator är ball! bara jävligt seg! ciao

Well done!

Infört en ny kategori som ni kanske märkt! "song of the day", super bra ju! Bara för att trigga mig själv att skriva nåt varje dag:) visst är jag bra? I know, don't remind me 'cause I already know it. babah' peeps!

Song of the Day: Wyclef Sean - 911




Snart är sommaren... slut


über serri assoo

Song of the Day: One republic - secrets




längtar!

Längtar till imorgon, då blir det utgång! känns som år och dar sen sist, fast egentligen var det senast fallensdagar. dock väldigt misslyckat. Morgondagen kommer förmodligen bli bra:)

color


Foto: Erika Jonsson

Song of the Day: Sophia Somajo - I rony




Det kommer! Jag lovar

Ännu färre bilder idag, fortfarande hos mormor och morfar! Idag är det sol, dessvärre sitter jag i skuggan inne på altanen. svalt och skönt, började klia lite i huden när jag satt i solen?:P Jag som är så härdad... Fast egentligen är det nog en bortförklaring till att jag inte orkar sola ihjäl mig mer i sommar. Börjar blekna, liknar ingenting längre. Fast vad gör det enegntligen? Läser en bok om aberginerna i australien som jag lånat av mormor. Egendomlig bok det där! "budkspa från andra sidan" en sann historia, rätt fashinerande på sina ställen.

Tom Cruise var lika bra som alltid igår, top gun - of course. Snyggare än aldrig förr. Nä nu ska jag nog slänga mig i solstolen en kvart till eller nåt... eller kanske inte. Smell you later! puss och hej/ salamierika

Song of the Day: Roll Deep Ft Jodie Connor - Good Times




skön-skön låt. dock fungerade inte videon så de fick bli en sådanhäringa! kjamz

God morgon!

God morgon alla glada och dom som inte är det! Jag har sovit som ett barn, med öppen munn och blötfläck på kudden. Inte varje dag der inträffar. Just nu sitter jag med en slags tandträdssak i munnen, tuggar lite  halvt på den, borde borsta gaddarna snart... Har en del att stå i idag! Fast först ska jag bjuda på The som of the day! Vill ni höra en gammal eller en ny?;) sak samma, jag bestämmer ändå! köss

Song of the Day: Lykke Li - possibility




Regn, laxsoppa, bärpaj och morföräldrar!

Min telefon har klingat några gånger inatt när erik har ringt mig. Fast det gör ingening! Jag har sovit hos mina bästa morföräldrar inatt! - alltid lika mysigt. Idag ska mormor laga laxsoppa medan jag ska plocka ihop lite bär till pajen efter middagen! Regnar dock väldigt mycket, så jag får vänta tills det blir lite uppehåll... Blev ingen uppdatering igår, men det hände inte speciellt mycket läsvärt ändå, så jag lovar! Ni missade ingenting;) Så synd bara att jag inte hann träffa svärmopr innan hon, imorses, gav sig av till norrland! Hon lyckades ringa tillbaka igår precis när jag blivit upptagen igen. Fast vi får väl ta oss en fika lite längre fram:) Nåväl, just nu håller jag på att läsa lite om företaget jag under en längre tid funderat på att starta. Närmare bestämt ett år snart. Fått tillbaka suget nu, äntlien, efter allting som varit. Känns skönt. Morfars dator är så seg(!!) meningara kommer upp ungefär ett sekel efter att jag skrivit dom, så jag avslutar inlägget här! Ha en fortsatt mysig söndag i regnet, det ska i alla fall jag ha:)

Puss&kram/ erikalajnen


Kung av sand

För en tid sedan gick en bekants pojkvän bort. Kan inte direkt känna att jag känner personen, men att läsa någons vemodiga inlägg vars hjärta slitits ur bröstet gör faktiskt rätt ont. Sitter här med fuktiga kinder, tårarna kunde inte annat än att falla när jag läste de vackra orden till hennes pojkvän. Hon hade skrivit ett brev till begravningen som lästes upp, kung av sand spelades och på kistan låg ett stort fotografi på dem båda mitt i en kyss. Vackert men ack så sorgligt. Kan inte göra annat än att tänka på dem, önska dom all lycka i framtiden. Ingen förtjänar den förlusten dom nyligen varit med om!

Ta hand om varandra!

Hand plus hand är lika med fred

Japp! Så fick det bli. Att växa som människa handlar mycket om att förlåta människor man tidigare hatat. Kändes som man kommit ännu ett längre steg in i vuxenvärlden nu. Nog om det! Nu ska jag kolla in på withs blogg för att sedan lägga mig i sängen framför mtv med lite oboy! Låter lockande, eller hur?!;) Det är molnigt ute idag, då får man slappa 110%! Hoppas Erik blir lika glad som jag när han möts av törnrosa i sin säng. Dock inte lika vacker och fridfull som hon på film, men i alla fall lika älskad av sin respektive! Aloha, som man säger på hawaii B-)

Song of the Day: Gyllene tider - Ljudet av ett annat härta




Dagens:



Flower


Hot, hot, hot


idag är det varmt, varm, varmt!


Whitney eve

Whitney Ports senaste collection är härlig:)

Song of the Day: Local Natives - Airplanes




Best things in life are free


Lite kläder som landar i min garderob i slutet av augusti:) Feelin' great!

Torsdag

Vaknade först vid sju, sedan somnade jag om till typ halv åtta och gick då upp... spöregn!- mys! Käkade lite frukost med Erik som kom förbi på frukostrasten med nybakt bröd, sedan somnade jag om till elva igen. Skönt faktiskt. Vidöppet fönster så det fläcktade sådär härligt. Saknar förövrigt Amanda just nu! Längtar tills hon kommer hem igen för då ska vi sova skavfötters!

Vad som händer här näst är väl fika med carroo på strandis, hon bjuder. Känns lite illa, fast hon är ju van vid min tomma plånbok - hon lär sig!;) skojar! Hatar när folk bjuder. Well well, snart får det bli duschen men först ska jag bara fixa lite saker i mitt cv innan jag skriver ut det! skepp och hoj!


Godkväll!

Då var ännu en dag avverkad. Käkat pizza och kollat B. Button hos K.A och Mia. Fina människor det där!

natti

Infekterad?

Sitter just nu och smuttar på mitt lagom kalla mjölk-kaffe. Smkar typ välling. 4/3 mjölk och resten kaffe! Där har du en kaffe al'a erika. Nog om det det! Sitter här och funderar lite på hur min navel lyckats bli så infekterad över natten?! Helt röd runt staven och en svullen liten blåsliknande knöl, typ. Inte speciellt stor, men den oroar mig!! Ska nog hoppa in i duschen och tvätta av den lite, för det här går ju inte! Sen blir det en walk med mami!

Hej så länge!

Stenålder.

Nu sitter jag mest bara och blegar in i skärmen av den anledningen att jag inte känner för att sova just nu. Pillar mig lite i naveln, kliar mig i örat, slickar mig aningen om muschen för att inom en snar framtid äntligen inse att datorn inte har någonting mer att komma med idag!

Wake up! Klockan är över elva, normala människor jobbar dvs. sover just nu! Dags att knyta rosetten! God natt alles, hoppas även ni sover bland änglarna i natt... Som min tvillingsysters bonusbarn sa till henne på spanska.

Jag ska sova med älgarna! Köss i röva

autumn


Foto: jag

pictures.


källa: http://www.wheredidugetthat.com/

Okej,

Se där ja! Nu är jag 650;- fattigare på kontot! Men de är ju så underbart att shoppa loss i det nys höstmodet. Dessvärre brukar man(jag?) alltid ha tittat sönder kläderna innan dom kommer så när dom väl landar i garderoben använder man dom inte. Yea yea, nu ska jag käka nötter och vänta på jultomten!

glad påsk.

New

Såpatoss! Då var designen klar! Va tycks? Funderade på denna ett tag men det kändes lite too much though...



Hard work work

Då var daim-glassen avklarad! Satt precis där den skulle. Nu ska jag kolla upp lite med min skatt osv. Kolla pengar, beställa kläder(om inte plånboken sviker), fixa Jessie Limonts blogg design, duscha och kanske träffa marriemarräng:) Hörs senare peeps!

Best regards, Erika.


Ena foten framför den andra!

Första dagen idag då! Nice-bajs-surprise. Ikväll är det visning på huset i strömslund, ska bli spännande:) Hörs senare! Kissy

sushi

Skulle kunna leva på bara sushi! Älskar det! Nu har jag och erik avnjutit 8bitar sushi framför fortsättningen av 'snabba cash'. Lite besviken på slutet och Joel Kinnaman är inte alls lika snygg som i Johan Falk filmerna... Alltså, en riktig besvikelse. Nå väl, nog om det. nu ska jag duscha!

Puss/ ee

YES!

Fick jobbet! High five!


Just nu:


En ekorre på lunchrast


Tittut!


Fredags.

Attans, nu hittade jag ju dom där bilderna jag skulle lägga upp i fredags...
Jaja! Jag får väl dela med mig av dem nu istället.

skippar rubriken

Dricker kaffe, diarrrrré en vecka.
Har jag tråkigt?
svar: JA

maaarree.blogg.se

Alla bilder är tagna av marre! Ville gärna dela med mig av några härliga bilder från årets fallensdagar. Jag är kämpe full, märks förmodligen rätt tydligt med tanke på att mina ögon pekar åt alla håll. Skyller på att någon spetsade min drink. Förmodligen var det så! not. Snygga trosor lyckades vi klämma in på någon bild där också! De gillar vi!

Sjysta trosor! Var, köpa???

snabba chash

låg vi och kollade på igår men jag, som vanligt, blev akut trött så vi fick stänga av. fortsättning följer... ikväll:) Kom precis hem, notera helt svettig, efter att ha cyklat ner på arbetsintervju på oden cafét. En tillfällig anställning i sånna fall. Fast som sagt, en intervju, så jag hoppas inte på för mycket som vanligt. Har ju inte så ofta tur, det är ju erika jonsson vi talar om! Nu piper eriks kaffemaskin att mitt kanelkaffe är färdigt! Amanda som lärt mig detta himelska recept, fast då hade vi kardemumma. Mumma! Som ni kanske mäker är jag ett väldigt stort fan av kanel. Notera ännu ett ord, VÄLDIGT stort fan! I ♥ kanel

Klada studenter!












Lite bilder som jag lånat av bland annat Claudia, Johan och Kajinäjtan:)

ÄJTAN!

Miss you to buddy! Call me when you're off duty;)

sola idag, eller kanske inte

1. vaknar klockan sex och vrider på persiennen, sooool!
2. somnar om.......( Amanda, jag vet! Hata mig inte för alla mina punkter, hoppas du kan skona mig för mitt misstag)
3. Vaknar vid halv nio, kollar ut i förhoppning av att få avnjuta en heldags steekande på knorren, men icke!
4. maaaaaaaaat


ut på stan

Fallens sista dag. Känns som jag missat hela skiten. men men, tur det är fjord nästa helg:) då blire utgång! Får ta igen allt då. förhoppningsvis osla veckan efter det! Längtar. ska hälsa på min clon. puss!

...

Fast de får bli efter helgen.... sorry mates!

Renovering på ingång!

Hej alla mygger och knott! Nu ska jag renovera lite här, det här håller inte! - sa käringen sprang genom köksfönstret.... Kom nyss på den, jag vet, den va skit bra!:)

erik,

du måste lära dig göra bättre grimaser!

Fallensdagar

Idag blir det ett härligt häng hemma hos marre marängs bror olov! Jag ska jobba, sedan bär det av till fiesta med erik och ka. Kommer bli super kul! För ikväll ska jag vara en snel äjta, en full äjta och en glad äjta!

Ha en fortsatt trevlig dag alles! prutt på er

Hoppsan!

Och så har det gått sådär alldeles för lång tid igen! suck! Sitter här och surplar på mitt snabbkaffe. Orkade inte brygga nytt och dessutom är mjölken slut, så jag dricker svart! Orkar heller inte köpa mjölk. Idag blir det förhoppningsvis lite träning ikväll om molnen vill ge sig av... Det var ju trots allt soligt i morses. vid typ, sex. Jag har blivit en morgon människa, men jag är dessvärre inte så pigg som jag brukar vara på morgonen. AS trött skulle jag vilja säga.

Nåväl, på fredag blir det fest med marrisen hemma hos hennes bror olov. Saknar marre som faaan! Längesedan vi sågs nu, alldeles för längesen om jag får säga så! tyvärr jobbar pricken på slusscafét idag, så jag får hålla mig till helgen. Nu ska jag fortsätta dricka mitt kaffe i väntat på bättre tider. Tjing!


ps. idag är det den 14:e.....ds

Kusten hela veckan!

Och så vaknade jag! Vädret här i trollhättan är tyvärr växlande, hade gärna legat på kusten och stekt idag. hade inte varit helt fel alltså! Ska nog se till att pallra mig dit hela nästa vecka! lite tid med mig själv när amanda åker till sandviken två veckor. Förövrigt passar jag farmors blommor, min systers katt och päronens hus. Mycket att göra, och många blommor att vattna! puh. jaja, lite cash så går de allt vägen.
Hoppsan! Nu tittade solen fram, på med olja och steeeeeeeeeeeeeeek!

tjingeling

Bildextra

Lite bilder från helgen ute hos mormor och morfar:) Dock inte så fagra!


Just idag...

målade jag mina naglar. Manikyr fick det bli! Kul att veta menar jag... Ja ja, nog om tråktjat. En klapp på axlen är jag väl värd när jag nu tagit tag i bloggandet lite bättre. fast iof är det dåligt väder ute, så jag har inget bättre för mig. solen skiner ju inte;) Moahahaha! Ska nog börja kolla på The Hills igen, rätt roande faktiskt. Heidi ska tydligen starta en egen serie efter det att hon lämnat spencer nu... *spännande*, eller kanske inte

Give me freedom, give me fier, give me reason, take me higher




När jag sitter här i mina rosa siden trosor, tillsammans med den uråldriga roxette tishan lyssnandes på K'NAAN coca-cola celebration mix känner jag en oerhört stark känsla!


- Jag ska flytta till afrika och blir masai. Förhoppningsvis gifta mig med knaan. Coca cola låten påminner mig så mycket om afrika!(som jag förövrigt aldrig besökt... eller jo, egypten) höhöhöhö!

Puss o hej

K'NAAN


Hundvakt


Kossor och nycklar utan dess like! Idag blir det jag som har hand om
nycklarna i alla fall. So long!


face


Bild va're här!



Kul, kul, kul

Hade jag haft en cam hade ni haft ett mycket roligar liv!

H-J-Ä-L-P-M-I-G!

Puh! det här med blogg alltså... Men ni kära läsare som jag har kvar kan väl snälla hjälpa mig med vad jag ska skriva om i fortsättningen? allt känns så tråkigt och ointressant att läsa om just nu. Vad det gäller mig i alla fall!


Skinande solsken!

underbart väder ute! solen skiner som aldrig förr och jag ska ut och steeeka nu:)

RSS 2.0