I'm off.


Pinne i ögat...

Det kan man lugnt säga! Och det gör
lika ont som det ser ut plus att det ser
ännu värre ut IRL.

urk!

Onsdag.

Har haft det jätte mysigt med sötnosen sen han kom hem och de va riktigt mysig att träffa pojkarna igen:) idag har vi busat ute i öresjö, de gillar vi! Nu har jag köpt jordnötsringar som jag o erik ska mysa med framför wallander kuriren. Imorgon blire shopping med jules! Hej på er

Happy face.


Out.

Nu ska jag iväg hem o hämta lite saker plus lie paj som min syster Linda har bakat. Ska överraska älskling när han kommer hem sen:) Hon är ju bra på dedär med bakning så den smakar säkert kanoners. Hej på er!

cero días

0 days left... Hun' kommer ikväll klockan 9 ungefär. Sounds good!
sleep tight peeps'

pure life.

people change, things go wrong, shit happens, life goes on...


en gång i tiden va man ju solbränd...



Glen Campbell


förödande

När jag var hemma förut för att lämna lite saker samt hämta lite saker får jag ett förj*vligt besked. En gammal barndoms bekant till mig(dom jag dock inte umgås med längre) hade hastigt dött. Jag blev väldigt chockad till en början. De är förjävligt att sånt här händer. Hon hade tydligen fått ett epilepsi anfall och slagit i huvudet så hårt att hon avled. Läste precis dödsannonserna. Så sorgligt och så förjävligt. Stackars familj och vänner:(. Hejade på henne senast för några veckor sedan när vi grillade ute på Gardis. Usch! Så hemskt! Sätter punkt här och lider med alla nära och kära.

sola?

Läste igår natt att det skulle vara Strålande Sol idag och 20 grader varmt. Och det stämmde ju sådär bra, skräll(?). Så i alla fall, jag ställde klockan på 9:00 och tänkte dra mig upp o sola.
- jag vaknar, kolar ut genom fönstret, drar en lång suck och somnar om. Vaknar sedan halv ett... Mindre kul! Så jag satte igång att hänga/vika tvätt samt tvätta allt som va kvar i tvättpåsen. Så nu är det cleant på den fronten. Sen dammsög jag hela lägenheten plus våttorkade alla rum. Så nu luktar det nystädat. Ska organisera lite på hyllorna sedan bara och så. Ska bara köra Jules till sjuntorp innan:) So, I'm off. Chiao


ps. imorgon kommer älskling!!!!!!! Jag är lycklig, bah' så ni vet.ds


one day left.

1 dag kvar...

Pics, pics, pics

Massa indian bilder bara för dig SANDRA!

Lite flummigt sådär... Men de gillar vi, för nu är det bara en dag kvar tills
hun' kommer hem! iiiiih, jag längtar sååååå! Lycka

Nu drar vi till Uddevalla!


Koffein

Fjord idag med Jules. Nice ask! mys om inte annat. Fast jag lyckades dock flytta över pengarna fel datum så de kommer inte försen imorgon - bra där erika! Men de löser sig nog på nåt vänster. Jag är sugen på öl! öl,öl,öl... Sjuk gott! Fast sen är man ju chaffis idag så de går tyvärr inte. Jag har druckit så mycket kaffe att jag är helt skakis, helspidad här i eriks säng. Mindre bra. Sen lyssnar jag på radion i köket plus att jag spelar en annan låt här inne i sovrummet. lyckat:P men jag orkade inte resa mig upp och gå tio steg in i köket o stänga av, så jag valde att höja volymen i bott här i stället. Nä, nu ska ja duscha och välja kläder inför kvällens bravader. Hörs sen peeps!

two days left.

2 dagar kvar...

20:30

Förutom löverby och ett ex antar avsnit av The City så har jag lyssnat sönder på en ny favorit. Nämligen Mattafix i sin ära och ingen annan än angel. Mm-m! helt sönder!! Sjukt bra, sjukt. Men men, idag har jag slarvat med maten, usch! fy på mig! men de finns ju förfanken inget hemma. Ett ägg och en fjuttig sallad hare blivigt. Nä, imorgon ska jag göra lax! Sönder sugen på det. Nu blire mer mattafix-angel sen ska jag göra cappuccino och kanske ringa nån lustig kis som har lika tråkigt som jeg. he'påer!


work out what it means

Torsdag då! Julia ringde och väckte mig vid tolv. Fast det gjorde ju ingenting eftersom klockan var just tolv. Sovit bort hela dagen tänker väl ni? Men jag erkänner, det va meningen. Hade hoppats på att vakna typ fem eller nåt, gått upp o käkat ett ägg typ(det enda som fanns kvar i kylen men nu käkade jag just upp det) och sedan lägga mig i sängen igen. Fatta att detta suger!!! Hatar när erik är borta:( Men nu är det ju bara tre dagar kvar som jag sa i de senaste inlägget. Jag och julia ska till överby en sväng snart, jag agerar chaffis. Det får bli en tripp med eriks gamla betta, Venton. Bilen alltså. Fast jag tänkte på en sak förut när jag satt här i tystnaden och försökte borsta tänderna. Jag satt faktiskt och räknade somrar och årtalet på varje sommar som varit. Det är ju viktigt för mig, för jag är en person som måste ha någonting att relatera till. Men i alla fall så kom jag att tänka på hur bra man ibland lär känna en person, fast ändå inte. De är sjukt! man tror man vet dom innan och utantill, ni är liksom självsfränder, tror du... Det är sjukt va mycket falska människor det finns här i världen och framför allt i alla småstäder, i synnerhet Trollhättan. Här kan ingen vara sig själv eller stå för vad som säger och gör verkar det som. Tur att jag hittade en av de finaste i världen då. Jag har haft tur. Jag menar såklart Erik. Men de finns ju alltid endel rötägg. welcome to the good life!

three days left.

3 dagar kvar...

om exakt 12minuter...

är det bara tre dagar kvar tills älskling kommer hem!!!

tråkig indian


Någon här har tråkigt... Joina?


kustis.

Det blev en liten tripp till kusten i förmiddags, SMHI lovade ju fint väder eller nåt... trodde vi. När vi preccis lagt oss ner på klipporna ute i Gustavsberg så kommer typ 100miljoner moln så nu är det jätte dåligt väder igen:( Å jag som hoppades på en gnutta solbränna innan sommaren är slut. Men det ska tydligen bli bättre väder nästa vecka efter söndag. Hoppas, hoppas!

four days left.

4 dagar kvar...


fika

Jag och Amanda hade planer på Gardis idag men så va vädret lite halvdant så vi struntade i det. Efter en timma ringer telefonen och väcker mig ännu en gång, det är min faster som undrar om jag är sugen på fika om nån timma. Visst, tänker ju jag, som inte har mycket bättre för mig. Så nu har jag varit på posten och hos min faster och fikat. Riktigt mysigt och väldigt gott! Hon bakade sockerkaka och gjorde hemma gjord cappuccino till oss. Mm-m! Så nu ska jag fortsätta tvätta och lyssna på indianmusik tills jag ska hämta Caroline sen vid halv fyra. Ska bli kul:) Hörs senare peeps! PUSS


five days left.

5 dagar kvar...


satan!

Min mobil gick nyss sönder. Tappade den i asfalten...
Tangentbordet lossade så att säga.

Bokenäs


six days left

6 dagar kvar...

house-house, lots of house


summer break

slängde ett öga på kalendern och fann mig i att:
- Visst faan, de är ju skola om 4 veckor!
Buhuuuu:'( orka de eller? Känns som om bara sommaren har sprungit förbi mig och jag hann inte med. Typ svimmade nån gång där i starten och så vaknade jag upp på sjukhusbåren när vi nästan va i mål. Typ nåt sånt. Aja, sad but true... Nu önskar jag att min Erik va här så jag bara kunde få hålla om honom och pussa lite på honom. Men ack han är i sköna bulgarien och gottar sig, solar, badar och festar. Bättre än så kan de inte bli. Men jag får väl se hur jag lyckas spara mina pengar till sensommaren om de kanske blir en trip då(?!), who knows.

tills vidare.


fick bli lite av detta också!


fallens, lite flummigt.

Fallens blev väl ingen höjdare i år heller.(skräll?). Varken Rix FMs festival va här eller något tivoli fast ändå var det 50års jubileum iår. Tråkigt väder och lite folk. Vi skulle ju festa igår men vi drog ner till stadens centrum istället, fick stå i kö en jävla stund men sen kom vi in på sand, som förörvrigt var fullsmockat för en gångsskull... Trevlans! Vi dansade(och dissade) så hårt att min rygg värker och mina vader med. D' nice. Nu kokar jag ägg, blev så förbannat sugen på de:P tsss... Sen kommer Amanda hit o vi ska mysa lite med melon osv:) mys ju! Fast vi ska städa tösens rum innan dess.. Nu ska jag lyssna på lite house. Smell you later!
kissy

seven days left.

7 dagar kvar...

Fallens


Denna godningen kom och hälsade på mig och amanda när vi skuille
krypa till kojs. bläää!

eight days left.

8 dagar kvar...

nine days left.

9 dagar kvar...

Ni skådar äkta kärlek


bara så ni vet...

Nu beräknas dom vara framme i Sunny beach!

cosy.


... och som vanligt kan man inte se seriös ut på ett enda foto:P


ten days left.

10 dagar kvar...


ANANAU


e.

Nu åkte Erik, Jens, Anna och KA till Landvetter:/ Usch vad jag kommer sakna Erik!!! helt sjukt! Bläbläbläbläblä orka leva, känner jag just nu. Tio dagar kvar tills han är hemma igen,  så häng med mig på nedräkningen!
kissy sells out, over.

faktiskt!

Sitter faktiskt och lyssnar på indianmusik. Fast jag har väl alltid gillar det lite
grann.. Dock inte lika besatt som min tvilling sandrej. Igår firade jag och
älskling ½år:) Han är verkligen min bästa! i alla kategorier. Jag fick DKNY
women, som jag så jävla länge velat ha. Jag blev helt über glad! Gud vad
jag gillar dig erik! Jag skulle aldrig göra någonting så att jag skulle förlora
min prins. Skulle nog vilja understryka världens bästa pojkvän i detta inlägget!
Jag har nog aldrig träffat en så omtänksam kille som erik tidigare, han är en
sån där overkligt bra kille som vi tjejer inte kan föreställa oss. Jag säger ofta
till mig själv: "Det är för bra för att vara sant!"
Han är för bra för att vara sann! Men det är sant, och han är min! bara min!
 
Vi två blir en. Och ingen kan ändra på det! Baby, it's you.

night.

Kanye West får assistera John Blund ikväll, för nu blev jag riktigt trött också.
G'night.

Lite impulsivt

Jag och Amanda stack lite hastigt och lustigt till Lipz igår vilket blev hyfsat lyckat, förutom att det inte var så mycker folk där. Men vi hade kul, så jag vill tacka min kära för en trevlig kväll:) om inte efterfest med oss själva nere vid kanalen när jag ramlade ner i kanalen med handuken och allt. Sjukt kul:) Fiskmåsen gillade våra ägg med, men det är en annan historia som jag nog inte går så speciellt detaljerat in på. What happens in Amandas lägenhet stays in Amandas lägenhet.

tjing!

070909


It's true

Ännu en rutten torsdag. Funderade på lipz i veckan men jag tror inte jag pallar faktiskt, det blir väl förmodligen grebbestad på lördag så jag sparar mig tills dess. Caroline fyller ju nämligen 18:) Blir nog kul. Har dock bara 400 kronor kvar från mitt studiebidrag så jag får snåla. Ska köpa lite dricka för ungefär 200 kronor, detta ska väl räcka både i helgen och till fallensdagar är tänkt. Men jag får se.. Resterande 200 kronor får jag spara till grebbestad och om man har tur kanske det blir lite över till fallens så man kan ta en bira eller två i nått öltält. Well well, fattig som en kyrkråtta(som vanligt) men jag börjar vänja mig. Idag är det exakt en vecka kvar tills baby åket till Bulgarien. Funderar hur jag ska klara hela 10 dagar utan min kärlek. Men det får gå.- det måste ju gå! Jag och julia(som lider va samma problem för tillfället fast några procent värre) får sörja ihop. Annars ska man väl se om min bästa kompis har lite tid över för mig. Vi har ju inte setts på två veckor nu och bara hörts en gång, förutom igår. Märks knappt att hon är här men de är väl bra antar jag, så blir vi inte trötta på varandra lika fort, för om de blir som planerat flyttar hon vom tillbaka i höst eller nästa sommar. Annars kommer väl Strömming hem från semestern snart med:) Nä nu ska jag städa lite granna här för fyfan vad snabbt det blir stökigt.

tills vidare.

e.jonsson


Nu sticker jag


Gårdagen.

Middagen i Göteborg med Johan och Julia var riktigt trevlig! en riktig par middag blev det:) Jätte god mat hade de lagat också! Stekt potatis med någon laxgratäng med äpplen och purjolök(tror jag). Smaskens! Nä, nu ska jag hoppa in i duschen för om en timma ska jag ta bussen ner till stan för att fika med nötterna. Chiao bella!


Oh baby, baby it's a wild world.

Städar Eriks lägenhet och har nog lyssnat genom min spotify lista tre gånger nu. Börjar bli lite tradigt.. Idag händer väl antagligen inte mycket som vanligt(?).  Ska hem och hämta lite grejor sedan och efter det antagligen ut till överby. Erik ska ju åka hoj så jag passar på att göra annat! Ska bland annat klippa mig ikväll igen, för om man hojat med erik i 240km/h och flätan flyger yr kan jag säga att det inte finns mycket hår kvar sen! Hade en stor, notera STOR, dread i hela undehåret. Jag förlorade nog 3/10 av mitt hår igår:( Hade inpackning i typ en halvtimma men fick ändå inte ur någonting av den stora kucklan så det enda som fanns att göra var att slita ur alla tvor vilket resulterade i skallig erika. typ. Så jag måste nog klippa av en bra bete idag, USCH!!! jag får döds ångst bara kag tänker på det! mitt hår är mitt allt! Så jävla mycke tid/energi/pengar jag lagt ner på de jävla burret... Men men, bättre några decimeter kortare än en stor piastavakvast till hår. Stackars erik igår som fick handskas med en supersur erika:P Nog om detta! Nu ska jag hinka kaffe i min ensamhet och sen ska jag nog bara ligga och deppa över mitt hår.
- Oj, vad ytlig man låter:P tss....
Nä, bäst jag avslutar här. tjing!

ett sommar sverige

Lite bilder från de senaste sol och bad dagarna:)



RSS 2.0