slump bilder


ute

Befinner oss i slottsskogen med gösen och c:o. Ove älskar barn.


forgot

Hoppsan! Glömde blogga igår. Hade fullt upp med träningen och hämta paketet från hm. Beställde APAmycke. Fanns as mycke snygga grejer. Fick nio plagg igår, varav sex skickades tillbaka- fatta besvikelsen. Tyvärr var majoriteten av kläderna snyggare på bild. Anyway, resten kommer väl om en månad eller två. Hoppas jag får behålla mer i de lasset.

Just nu sitter jag på spårvagnen mot gymmet. Ska bli skönt att köra ett chili pass i gymmet. Nästa vecka tänkte jag prova på deras pass i gympahallarna. Men men, nog om detta trams! Imorgon är det lördag och då är det först middag på El Corazón, vilken skall bli väldigt trevligt, och sedan utgång på avenyn. Hoppas på en bra kväll. Nä, nu orkar jag inte skriva mer. Kommer fler bilder från Ecuador ikväll. Håll utkik!


twitterflöde

God morgon! Vaknade För en stund sedan och går just nu igenom twitterflödet jag missat de senaste fyra timmarna. Sov nämligen inget vidare inatt. Fyra timmar.
- Tjena zombie.

Käkar kanelgröt med rivna äpplen på. Idag ska jag till gymmet efter jobbet, är planen. Sedan en stund i solariet. Tänkte försöka hålla denna brännan till sommaren så jag inte ser ut som ett förrymt spöka från kyrkogårn. Anyway, städ dag idag. Därför klockan ringer lite extra tidigt. Tjullelu!


ecuador kapitel 2.


ons.

Blus från gina, jeansväst gjort själv, byxor från topshop.

ecuador kapitel 1.

orkar inte lägga upp fler nu. men kommer mer imorgon!

ok,

Sitter på Swedbank i händelsernas väntrum. Man hade ju mått bättre om man inte kommit på att man just glömde träningskläderna på fuckin' jobbet. Over and out/ cat


today

tröja från jc herravdelning, jeans från miss sisty.

het


surrande, snurrande människor på 11:an

Sitter på spårvagnen hem. Gooot! Denna månaden blir det tyvärr inte mycke jobb. Men de blir nog bra då vi flyttar den 13:e. En fredag... Moahahahaha


lunch


mot jobbbet

Då bär det av mot jobbet! Idag fyller min älskling 28 år, så jag var uppe i ottan och gjorde frukost. Fett.


en liten del

Här kommer lite bilder från Amazonas. på de två dörsta bilderna sitter jag i en avlång kanot till båt med tak och hela köret. Vi åker på en av Amazonas bifloder, som senare flyter samman med Amazpnasfloden. Rätt nice och jävligt strömt.
De fanns ett otroglit djurliv i Ecuador. Sannerligen

sorry

blir inte mkt bilder idag, då min förbaskade kortläsare gick sönder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Använde till största delen mitt CF-minneskort i Ecuador och galapagos, så jag har bara tillgång till bilderna från Amazonas. OCH det är ju inte kul att dra slutet först;)

KONY 2012

borde ses av alla!

22:16


äntligen.

Ärligen är jag hemma hos mina babes. Kommer massa bilder från resan imorrn. Men tar det lite pö om pö så häng kvar!;)


hot

har i ecuador ar de varmt o gott! imorgon bar det av till Galapagos oarna, ska bli awesome! saknar min hund o mina pojk dock men vi ses ju om tre veckor! hej pa er!

e


tjaråå

Hade massor av bilder på min Ove som jag skulle ladda upp men de va nåt krångel med blogg.se. Meeen i alla fall! Drar till Ecuador och Galapagos Öarna en månad nu så, tjaråå! Smell you later peeps!


RSS 2.0