MIN BLOGG!!

Min blogg har rasat under jorden! Förlåt för min värdelösa uppdatering, tråkiga inlägg och allt annat där till. Känns inte som jag har tid för det här just nu... Men ändå är man ledig 5 dagar i veckan. puh!

Konstig känsla...

Har en konstig känsla i hela kroppen. Känner mig lite förvirrad, har lite ångest. Typisk söndags-ångest. Fast det är ju måndag. Hm, jag önskar jag kunde komma på vad det är som är fel! Har lite halvspontana planer på att åka till franska rivieran i augusti. Eller barcelona ihop med tvillingsystern. Känns som jag missat så mycke de senaste. Kanske därför det känns som de gör? Känns som jag på något sätt ångrar den senaste tiden.

Jag är sugen på någonting stort! Göra någonting helt spontant. Typ åka asien runt, eller kanske en trip till usa? Någonting sånt är jag grymt sugen på! Fast jag har ju mina planer på sri lanka/maldiverna med carro nästa vinter och asien nästa sommar. Asien är lite mindre planerat, mest en tanke. Hoppas verkligen detta blir av! Men de är lång tid kvar, tråk! Nu ska jag till arbetsförmedlingen. Men vad fan hjälper dom? Inte ett skit...


under den senaste tiden...

har det bland annat legat ett rådjur ute i våran trädgård! coolt

GÖTE LA BORG

Idag bär det av till göteborg!:) Om bara solens strälar ville blotta sig liiiit em er kunde jag ligga ute i mammas nya solsängar... Men just nu är det i alla fall lite för kallt för det!

Jag och amanda ska ta tåget ner till gbg-staden senare i eftermiddag/kväll, undrar hur detta ska gå? Yrar väl bort oss fortare än vi hinner på bussen. moahahahahaha! Trevlig midsommar alla goda och glada människor!

Tjingtjong


jessy


snicksnack

Okej, nu får det vara nog med bröllops snack! De va gulligt, okej, bra nu vet vi det!!
Här kommer lite bilder från amandas student i sandviken!

köss

Dagens

Idag händer det mycket! först ska jag bort till ttela och kika läget, för att senare ikväll jobba och sen träffa Johanna över ett glas vin på strandgatan. Kommer bli myspys.

Puss erika

Burn out baby

Dags för en ny spellista på spottan känner jag! Tänkte nog kanske, kanske, kanske dela med mig;) Här är några av låtarna i alla fall:


Städ och stök i min nya lya


Kom fram till att jag förmodligen inte orkar lägga upp bilderna från studenten. så tråkig är jag!


Info.

Har nu suttit på fejjan och laddat upp alla bilder sen klockan halv nio, så bloggen får få sin dos av bilder imorgon istället... Puss och god natt


Studenten

En liten tjuvkik från studenten:) kommer fler bilder...


RSS 2.0