jordis


clothes


pimpla kaffe

i väntan på hun'. vi ska äta jordgubbar. mums!

skum situation!

Nu var jag tillbaka från stan. Hände en sjuk sak! på bussen hem alltså. Jo, de va så här:
Det sitter en väldigt mager tant, kanske 65 år eller nåt, och väntar på bussen. Hade på sig en väldgit fin sommarklänning, fast den hade förmodligen passat en 20 åring bättre... anyway, solhatten på och så sandaler på de. sommarfräsh helt enkelt. sen när bussen väl kommer så kliver jag på, inte mer med de. då kommer den här, ursäkta mig, men kärringen fram och gormar nåt om att hon skulle till hisingen. hon hoppas i alla fall på, eller ja... vinglar fram och in i bussen. Hon kollade sig hela tiden om som om någon förföljde henne. höger, vänster, höger, vänster, höger, vänster gick huvudet. snabbt! såg lite läskigt ut. kände lite obehag. men jag sa i alla fall när bussen började åka att "Om du vill får du gärna sitta här" och flyttade ett säte in för att hon skulle få plats. utan att kolla på mig mer än 2 sekunder(!!!!), fortsatte hon kolla sig om kring och säger väldigt tyket " nej, sitt du kvar och lägg väskan på sätet bredvid. det säger gubben med huvudet i brevlådan, så det är bra med det!". några på bussen kollade helt frågande på mig, jag såg förmodligen lika dan ut. några började små fnissa, men aså hallå? va fan hade hon käkat innan hon hoppade på bussen. Sen i alla fall så gick hon bak i bussen och fortsatte med sina ticks, men nu kollade hon på mig varje gång huvbudet var vänt åt mig. blev faaan rädd nu asså. men ropa inte hej säger ja bara! hon vänder sig elakt om och glor förbannat på en stackars kvinna med barnvag. "nå? ska du av här eller? för barnvagnar, de säger jag bara. usch!". kvinnan blir lite ställd men hoppar ändå av vid nästa stopp. nu ska ni se här, för då kommer det EN TILL tjej med barnvagn och hoppar på bussen. då ryter kärringen " jaha, ska de va en till barvagn här!" och så kollar hon sig om som om någon ska hoppa på henne. sen vid nästa stopp blänger hon argt på tjejen med vagnen och säger väldigt argt "ska du av?" tjejen skakar på huvudet, då svarar kärringen " JAHAPP!!!! då hoppar väl jag av" och hoppar snabbt av bussen. haha, situationen va så fruktansvärt skrattretande, men jag ville inte få en sommar-sandal i huvudet, så de va lika bra att sitta tyst och låtsas varken se eller höra.. höhöhöhhö, så det säger gubben som hade huvudet i brevlådan, så så är det med det!

maat vare här:


sju svåra år

ser det ut som vi varit med om...

stopp och belägg!

Då jag märkt att en del människor kopierar bilder från min blogg och lägger upp på sin egen, ber jag er att fråga innan ni kopierar mina bilder osv. Annars kommer jag polisanmäla de som ej frågat om lov innan, eller inte angivit mig som källa/fotograf. Så så är det med det!

out


lycka!

Nu har det verkligen varit sommarväder i fyra hela dagar! Jag är så glaaad! Så: I med frukosten och ut i solen! wiwa. Föresten, det är faktiskt smoothie, även fast det ser ut som gröt. hehe!

duna ner under täcket

håhåjaja, vilken underbar dag! fått gjort en del. Började dagen klockan sex på morgonen, då Erik skulle till jobbet - sååå ja kirrade lite frukost på sängen till oss med melon, ostmackor och kaffe. ur mysigt. Sen så la vi oss och kärde ne liten powernap innan Erik begav sig vidare mot work, så att säga. Jag tog mitt pick och pack och strosade ner till hamnen för att steka ihjäl mig med Anjulia. De va mys, varm och lite blåsigt. men sååå skönt. skulle kunna dö för den här tiden som är just nu. underbart. Fast jag gick hem igen lite innan tre för jag var så bränd från igår så jag ville inte riktigt ha en ännu värre smärta imorgon. kände mig inte så sugen på de faktiskt. men men, sen så postade jag lite brev, grejade lite bilder och så vidare... Handlade med älsklingen, lagade en kanon-citron middag med wok, kycklig, cocosmjölk och ris. smarrigt! jaja, här sitter vi nu, mätta och goa. känner mig rätt mör efter solen idag igen.

By the way, kom fram till (idag) att jag har jävligt ont i min rygg/nacke ibland...? men vi ska inte snacka om mina handleder. måste ha med jobbet att göra. Anyway. Nu blir det sängen, hör imorgon igen!

svensk-sommar


mot sannegården

fast idag blir de chill-grill, för jag är bränd från igår. man skulle kunna säga som så här: det gör lite ont!

mör o go'

efter en dag i solen. mök blire nu!
haaay

nytt



a.

neeeeeeeeeedrans vad jag brände tungan!!!!! åh fy fa-an vad ont de gjorde. Slängde in en hel portion glödhett käk i munnen och så har jag värmt maten från igår i kastrullen och inte orkat lägga det på en tallrik för att svalna och fyfan vad jag brände. nedrans! Men i alla fall, legan i sannegården med Anjuli hela dagen känns de som. super skönt. käkat melon och druckit bärs. hur skönt? gööör skönt. Vi badade till och med lite grann! eller ja, Anjuli badade. jag körde kärringdopp, inte en milimeter över röva. uppfriskde svalt faktiskt. Sedan tog vi oss en sväng på stan. köpte mig lite nödvändigheter och lite därtill, bland annat två nagellack. gööör läckra! ska visa snart... för först kommer bilderna från hamnen:
steeek helt enkelt.

sol idag igen!

nu drar jag med mig melonerna och vattnet ut och steeker igen. köpte mig lite väl stora meloner igår, så jag får ligga i här nu så de ruttnar bort i mitt kylskåp... som för tillfället är rätt fullt, men vänta vi bara! nästa vecka kan jag skrika en hälsningsfras på kinesiska i det igen och få svar. tomt så de ekar. so long!

va skönt,

nu bor det någon här igen. Erik brukar alltid säga, i mat väg, att det känns som en ungkarlslya här - vilket för visso är snat, men vafanken?! jag är aldrig hemma och allt sånt där som O'boy, bröd, smör osv har jag bara för mina lilla gosemoses skull. käkar mig så trött på mackor på turnéena så de är inte sant. så då vill jag gärna äta nåt riktigt hemma, fast de har jag aldrig hemma till ändå, så de blir bara massa godis ändå. hehe... orkar inte handla. latast i stan? typ.

ser ut som hyllan/skafferiet håller på att ramla rakt på mig... knäppte lite i farten då vavavavavava, men i alla fall... Apropå ingenting då, eftersom jag mest bara twittrat idag från iphonen, så är min röv fortfarande lika bränd och skulle kunna liknas med en skäre' gris eller kanske augustis kräftskiva? tja, man har faktiskt möjligheten att få välja här. men ack, så ont det gör! jag som aldrig annars blir bränd? kommer förmodligen inte kunna sitta på en vecka... jaja, får köpa mig en gå-stol, sån där som dom har på förlossningen. lika bra.

solig dag

idag har varit en heeet dag. Solat typ hela dagen. brände röva så de bara skriker om det! imorgon blir det nogrannare med solskydden. körde bara en vända i morses när jag gick ut. har förmodligen svettats bort allting vid det här laget. Konsigt nog svettas jag alltid mer över lag när jag använder solskydd. konstigt?! kanske någon mer som känner igen detta fenomen. ya ya, en solii bild från min phone. köpte en ny app igår... den duger i krig helt enkelt.
NU: Till Willy:s och s-t-o-r handla.

ensamhet

frukost i min ensamhet. inte så kul. ska ta med mig burken ut i solen snart och steka mig någon nyans brunare, om solen vill komma fram igen vill säga.

j. blund

Nu ska jag söööva! John blund får assistera indian-musiken i min ipod.

r.i.p

om ni undrar var jag tog vägen dog jag nyss - när jag hittade dessa kläderna/skorna.
everything's from m.king! som sagt: D.O.G!

giftig

sitter i sängen o myser med kaffe och lyssnar på gamla sommarplågor. bland annat mange schmit feat. petter - giftig, timbuktu - alla vill till himlen m.m.. rätt mysigt. Fast jag sknar min prins.

nån som är mörkrädd btw?

usch, jag blir enna rädd för mig själv.

webcam

och så en serri på slutet. kul va? not

sry

sorry för dålig uppdatering men kvällen blev väldigt spontan. helt okej, men eftersom jag är så jävla svartsjuk så gör jag det bara tråkigt för mig själv. pinsamt nog. Fruktansvärt jobbigt med svartsjuk. anyway... SItter just nu ute på gården och solar mig lite i det ovanligt varma och soliga vädret. trodde det skulle vara regn och mulet idag eftersom de rapporterades på vädret. Fast jag borde ha lärt mig nu efter dessa värdelösa sommrar att det inte är mycket att lita på eftersom vädret gör lite som de vill för det mesta.

Åker äntligen till Danmark/Lökken i tio dagar nästa lördag. Ska bli fruktanvärt skönt. fast jag kommer dö av längtan efter Erik. Men jag ska skicka lite kort o så och få honom att köra lite skype/cam med mig, annars kommer jag nog inte klara dagarna.

kusten i alla fall

de bär av till kusten i alla fall. spontant. alltid det bästa. med den bästa.

gårdagen


cousin

nu ska jag i alla fall käka midsommarmiddag med min kusin, Johanna. skönt att slippa va själv. high five!
... Fan vad sliten och bakis jag ser ut!

midsommar, eller?

fyfasen! vaknade för en timma sen knappt. Känner mig lite ringrostig idag. var ute med Meduza och Samira igår. Saken va ju bara den att jag bara ätit frukost och vi körde var sin "runda" så de blev både dyrt och onyktert. mår fan lite illa. och idag är det midsommar. Som jag under dagen ska fira med mig själv och mina dammråttor. Hade värsta visionerna om denna midsommarn' men de blev visst pannkaka av allt verkar det som, nu i alla fall... Först va tanken att åka till skarasommarland med ett göt gäng, sen skulle förmodligen Ingrid och pojkarna komma till göteborg och fira med oss men så vill inte ingrid köra här i stan och trollhättan tänker jag inte sätta min fot i så mycke mer, men efter det då tänkte vi ju nathalis födelsedag kan ju vara skoj att vara med på, men sen inser man ju först igår att den är imorgon. KUL! eller inte... Men Anjuli och Meduza har bjudit mig och Erik på lite skojigheter, får se vad det blir av med det. Jag vill ju gärna var på kusten, vilket vi kan, men Erik har ju ungarna så då kan ju inte han dricka eftersom han måste komma hem tidigt imorgon. så de skiter sig totalt. orkar inte med småstadsröven Trollhättan lixxxom. sitter hellre på en uteserering o myser med Erik då...

sticker


te och macka

sitter och äter frukost i min ensamhet. trökigt och inte speciellt gott. jag skulle egentligen äta en väldigt ambitiös frukost med hun' men han skulle få nåfon leverans på jobbet, tror jag det var, så han blev tvungen att stanna på konstoret. Sååå, nu sitter jag alltså här helt själv och dricker jordgubbs te och käkar ost macka.
Tog lite bilder på min 5:e orkidé förut. Fick den i inflyttningspresent av familjen igår. eller ja, mamma, pappa och min storasyster Linda. Den första av de fem som inte är vit;) denna är grön/lila/rosa/gul. Jag ju en liten grej för orkidér. men men, nog om det. nu ska jag frilägga lite bilder.

tidning och datanörderi


new in:


liljor och fläder


dag

Sov hos anjuli inatt. lite som när man var liten... men i alla fall! så försov jag mig lite, så jag missade tyvärr kalas-lunchen på model lab för en av mina chefer, nämligen Benjamin. Jag fick istället skynda hem och börja med min och Eriks lunch, som blev pannkakor och mjölk. mysmiddag, dessvärre mindre nyttigt. Snart blir jag väl en sumo om jag fortsätter i dessa fotspår. Pizza/mc'donalds/max/burgerking typ Varje helg, och så massa godis och snask på de. fyfasen. Ja ja, idag kommer i alla fall mina päron hit och käkar, inklusvie mina systrar, I hope. Min granne under gillade visst inte nyss när jag drog i ordning mina köksstolar, för fyfan vad han bankade i mitt golv. han är lite konstig han. körde en liten stepdans tillbaka till gubben. Anyway, så var jag ute och plockade lite blommor till köket förut när jag var i affären och köpte mjölk och tomater. fint och somrigt. jaja, här kommer en göemös på mig i alla fall.
köss o adjöss

slappar

sitter och slappar lite vid burken, as usual(?), här innan jag ska till Anjuli. Frilägger lite bilder, surfar på bloggar osv. Men jag må säga, detta var ingen bra arbetsställning. hehe

dröm

om jag hade fått välja hade mitt hem sett ut precis så här:
och där vaknade jag... Källa: http://joyforhome.blogg.se/

cool cat

cool katt måste duscha. typ. nu.

muffins idag igen

gjort lite muffins till mig och Anjuli. Blev banan och hallon. mums!

blessed


outfit

Källa: Francheska Liberman

det här med morgon runda


Ja, det här med en joggingtur klockan 6 på möra blev inte mycket med. Men tvätten blev bra, somnade dock till så jag missade en timma, dumt av mig. men eftersom ingen tvättar vid tolv-fyra tog jag den med. Ska nog kika med anjuli snart vad hon gör... fast klockan är ju inte ens tio än. får vänta ett tag till

jag ger upp!

den där jävla klänningen från nellys ska förmodligen inte hänga i min garderob... efter andra gången händer SAMMA SAK igen. Jag bockar för storlek, ska gå till "kassan" och betala, så har någon jubelidiot hunnit 2 sekunder innan mig och tagit den SISTA storleken av klänningen IGEN!!!! Jag gråter blod just nu, men försöker nöja mig med en ny väska och ett par as balla shorts. Synd om mig idag.
musprutt! du skulle ju vara min nu på fredag!? fast å andra sidan kanske jag hade sett ännu blekare ut i den, är ju för närvarande lika blek som en fisk på 20 000 meters djup. dvs, transparant.

i ♥ house


osv


mysfrullis

gjorde en mysig frukost med älskling i morses med varmamackor/mini pizzor(eller nåt) och så jordgubbar. myspysen. vi är såååå passionerade ibland.

hujedamej

sitter här med kallsingar på och helt jävla toppless - ni skulle se mig nu, herre! Dricker kaffe för fulla muggar och käkar mig fet på saltade skruvar. så sjukt gott! helt såld. Apropå såld, känner mig helt såld till mitt elbolag/elnät. ville bara gråta när jag läste fakturan, plus den där jäveln från h&m. men men, bara till att betala och se glad ut. ringde snarast till DinEl och ändrade mitt avtal. nu ska det tydligen vara betydligt lägre nästa gång. tacka gudarna för det! Nu puttrar kaffekokaren att min andra kanna är klar! vi ses på sketahuset sen när jag har diarrrré hela natten! Tjenixen!

just nu:


idag


lill-tilda

sitter med lill-tildis i matsalen och myser. kom nyss en jäääätte söt dam från hotellet och bjöd oss på tårta. hur söt? as gött! jordgubbar och grejer. fick en bild med min iphone men den sögballe. ni kan få se ändå!

tidsinställt inlägg


inspiration

källa: francheska liberman

f.

ska snart gå till hotellfrukosten med samira. är inte dirket hungrig efter all mat igår - fortfarande mätt! blä... fast jag har ändå lite ont i magen, så de får nog bli lite frulle ändå. ja ja, hörs senare! om inte på twitter;) håll utkik!

hej


trött tjej

trött som en trög baj klockan åtta på möran! ska söva med Sami nu. fast först smsa min baby. Söv götttigt alla!

du och jag

gav lite blommor till min andra halva igår, dvs erik.

god morgon i stugn

Här sitter jag och äter ost macka som jag doppar i morgon kaffet! mums! lyssnar på Coldplays nya album. Helt ok - fast jag föredrar nog de förra. Eller de andra. Anyway... Hade aningen problem med att somna igår så jag har väl sovit sisådär fyra timmar allt som allt. Tur man har som Erik sånna nätter. Hans kramar är de godaste. Fast sömnproblemet berodde föresten på mig själv. ja ja... Lite bilder från och med nu lixxxom.


virkat från london


it's a good thing to know and i know it.




ska på svärmors avtackning idag. hon går nämligen i pension. ska bli trevligt att träffa henne, dock mindre trevligt att besöka dödstaden. men men, så är det! Här har ni mig i alla fall, somrig o fin med vita fjädrar i örena osv.

s.

fick dessa fina och mysiga flaskor till köker at min sötis Samira. Våran tre rätters middag blev förträfflig:)

strawberry

jag och bobo äter jodgubbar med glass(Ben&Jerry strawberry/cheescake), så gött o sömmmrit'!

luv

detta såg jag i kylen imorses! hur sött? Jag är sååå förälskad i den mannen♥

pajen...

...vi åt igår:)

tre rätters med samira

idag vankas det tre rätters med samira! Ska bli så mysigt:)en flaska vitt också! kommer bli über! Hörs senare! med lite bilder och så, fast från gårdagen tror jag bestämt. ni skulle se mig nu, oj oj oj!

oss

En minst sagt lyckad årsmånads-dag! Först jobbade vi lite tillsammans och efter det handlade jag lite till maten vi lagade och Erik åkte in till stan och hämtade biobiljetterna till "Pirates of the caribbean". Till mat blev det i alla fall en paj av oliver, soltorkade tomater och parmesan. Helt okej, fast lite mindre oliver... Nåväl, efter det rusade vi till bion som var lika bra som dom andra tre. Rätt kul!

Kan slänga upp lite bilder imorgon(idag) från idag, för nu ska vi sova! Natti

tidsoptimist.

då va man sen som vanligt. drar nu, nu, nu, nu! hörs senare! puss och hej

juste

bakade ju banan/choklad muffins med honey klockan tio på kvällen igår. uttråkade kan man ju kalla det. Men i alla fall!! Jag slänger med ett par nu när jag kilar. perfekt fika nu vid elva innan vi sätter igång. mums!

frukost

Nu vankas det frukost! Mitt favorit te med jordgubbssmak(gött mos så här på sömmern') och så lite hemmagjord müsli. Ska snart kila iväg till Eriks jobb för att hjälpa till med lite bilder. Friläggning och så. Fotograferade lite av bilderna igår. Nä, nu får jag lägga på ett kol om jag ska hinna till elva. Jag är ju lite seg, plus att jag ska ta busen dit, den tar ju gärna lite extra av min tid... Hej så länge!
ps. Idag är min och älsklings 29 månaders dag. ds.

flower


b.

Nu sover han gött på min köksmatta! Passar nämligen Samiras vovve idag. Vi har lekt massor och myst lite. Han åt nyss och snart ska vi nog ut en liten sväng.

mammamamma

vi har de bra här hos mig

a_e

min mos anjulia♥

i bilen


no homo

blir inte så mycket blogg-glogg idag då jag försov mig lite i morses. Alltså i denm benämningen att jag inte hann skriva nåt.
Just nu sitter vi i bilen mot jobbet. Lyssnar på lite sommarmusik/indianmusik och kikar lite klänningar till min goding Samiras bröllop. Hörs sen! kanske slänger upp en bild eller två.

cats

källa: Knighttcat.com

halva vägen

Inte nog med att vi körde fel i morses så glömmer vi låsa dörren till lokalen och kommer då halvvägs på väg till hotellet, ungefär kört en halvtimma, på att så var fallet. Jobbigt läge! Trött nu och vill sova! Men vi har ju melon och riskakor som vi ska kalasa med till scrubs ikväll!

time

tänkte om ni var lite hungriga. här får ni nåt att snaska på i alla fall;)

3:00 am

Gick upp fucking 3 på morgonen! zooooooombiiiiii!
God morgon sverige i alla fall!

haha

Vad roligt, jag ser ju nästan lika dan ut:
vilken tönt...

nudelsoppa!

här sitter jag ock käkar lite nudelsoppa. Som ni ser så är det liiiiite knökat med nudlar. skulle nog snarare kalla det nudlar bara. Neeedrans, nu doppade jag mitt fjäder örhänge mitt i soppan. crap!
så går de när man tar miljoner bilder och käkar samtidigt. Kalasbilderna från igår blir det inte mycket med, såg nu att alla var fula. Kan ju lixxxxxom inte lägga upp bilder som är fula när man jobbar med fototototograf-giraff. fötter. Hej å hå da! nu var det duschen som gällde. Hare gött med mos, körv med överdos!

i'm off


miss you

Saknar min väst som Samira tagid beslag på. Den ska nog få komma hem i helgen tänkte jag... Vi är båda lika förälskade i den. Kanske ska överväga delad vårdnad. men bara kanske;)

möka på sig

Egontregon, tog typ miljoner bilder igår. kul för meeey! Ska bjuda på lite bilder från kalayset sen oxse! He' på re'!

dress


kul man kan ha


till dig matilda

hård house, de gillar ju vi snötteplötta.

faceb

Läste denna på facebook, rätt bra ändå:
"En indian satt och pratade med sitt barnbarn.
Han sa: ”-I alla människor bor det två vargar som slåss.
Den ene är ond. Det är ilska, fruktan, missunnsamhet, avundsjuka, sorg, arrogans, självömkan, lögn, överlägsenhet och egoism.
...Den andra är god. Det är glädje, fred, kärlek, hopp, lugn, ödmjukhet, välvilja, empati, sanning och tillit”.
”Vilken varg vinner?”, sa barnet.
”-Den du matar”..

frukost&födelsedag

idag är ingen vanlig dag för idag är min stora systers födelsedag, hurra, hurra, hurra! Sitter här och käkar clementin. gööt! idag ska jag med till Trollhättan igen, för min syrra fyller 22. Lite fika osv. Annars händer inte mycket mer än att jag ska umgås med min gosemose på kvällen och sova hos honom. Kommer bli kanon citron. Saknar han redan för mycket... Men men, födelsedags barnet i alla fall. Om ni undrar vem murgrönan till vänster är så är det jag. Jag vet, jag ser ut som en geting. Linda i mitten i alla fall.
Köss och adjöss! hörs sernare gotte folkke!

i was born to be with you

Skrapade ihop några nice pixxx:) I'm glad!

melon

jag lyssnar fortfarande på Movits, sjukt. bra. eller. typ. fetast. Ja ja, sitter och käkar melon som ni kanske ser:
och fixar med bilderna efter promenixen. försökte skaka av mig humöret men de förföljde mig slaviskt hela vägen och hela vägen hit. hem. Känns surt, men men. de kanske försvinner inatt om jag drömmer om mig och Erik. Vårt lyckliga liv som gifta och 100 barn med en lägenhet i Linné, stuga på kusten, vinterboende på Trinidad eller Tobago och slutligen en lägenhet i London. som sagt, drömmar. Om de skulle slå i uppfyllelse undrar jag bara var tiden kommer att finnas att spendera på alla ställen?! höhö

sommarplåga

Repeat sen en halvtimma tillbaka.

droppar


kaffe var namnet

Kan någon be denna sletna tjejen ta sig en dusch och rycka upp sig? Jag försöker,
men hon bara struntar i mig.

dåså

Då var det tummen ur som gällde. Sitter just nu och hinkar kaffe med indianmusik. känns som en sorglig dag idag. Har hjälpt Erik flytta företaget(dvs, alla prylar) hit till göteborg. Vi var döda efter att ha burit upp allt för den miljonmeter långa trappan.

Just nu vill jag bara ta tåget till Trollhättan igen, gör ont att vara ifrån sin kärlek så ofta och länge. Älskar mina tre grabbar. Dom får mig att må bra och dessa dagar tillsammans var verkligen kvalitetstid. Körde pojkarna till dagis både igår och idag, samt hämtade dom igår. Det värmer så himla mycket när jag ser hur dom saknat mig och tycker om mig! Ville nästan gråta en skvätt när jag hämtade dom igår, de var precis som gamla tider när dom sprang mot mig, Jätte glada att se mig, och så skriker dom "titta! Eriiiikaaa!" och så vinkar dom glatt. Det är ömsesidigt. Vi sprang mot varandra som i en film. Dom är lika mycket mina små hjärtan som Erik. Vill vara hos dom nu...
Dom växer för snabbt och jag missar det.

lovar

bloggar mer imorgon. men jag är hemma hos erik och pojkarna så jag hari nte mycket tid över till annat. hörs imorgon! med bilder o annat skoj! tjineling

summer rain

Himlands vad det blixtrade och mullrade förut. När jag för en gångs skull är i Trolhättan och hälsar på och ska köra en premiär grillning med la familia/pojkarna/erik och hela köret så startar det en riktigt sommar regn plus muller plus blixtrar. jag va nog fan räddare än pojkarna när vi sprang till bilen. Skrek som en j*de! Theo med. Sen började Oliver lipa. Lite kompisk situatipon. Men i alla fall, knäppte lite balla bilder. Råkade tyvärr radera en As ball bild nyss när jag var lite för snabb på knapparna. Fast tyvärr är de nåt cp med eriks dator så några bilder blir det inte ikväll i alla fall. Sad but true... Kan ge en liten ledtråd i alla fall: kvälls sol och regn, sommar doft! Mm-m!

6:e juni

idag är ingen vanlig dag, för idag är svenska nationaldagen! hurra, hurra, hurra!

bra helg

men nu är vi på G hem. wiwa!

home sweet home

Just nu vill jag bara hem och dricka te i min goa säng och lyssna på skön musik.
inte köra en bil i hundra timmar...

nature

Åh vad jag vill ha sommar nu. Sommar, sol, bad och glass! Mm-m! (Tids inställt inlägg)
Foto: Erika Jonsson(jag)

water

Foto: Prorec

så här:

ser jag ut idag!:) Sommarklänning(virkad) från h&m London. chic!

sjukt trött

nu är jag sjukt trött efter en liten spontan fotografering i poolen på hotellet. jag va modell för omväxlingenskull. trevligt, varmt och jäääävligt blött. Men kul. Så nu är jag så trött så trött. ska slänga upp lite bilder imorgon om de vill sig väl:) litet svakprov i alla fall:

webcam

En tee från London, som jag för övrigt aldrig använt, och en lång cardigan från h&m samt jeans från miss sixty fick de bli idag. kalas bra, förutom att jag (bokstavligttalat) stinker vitlök från igår. BLÄ

23:20

Nu har vi varit på restaurang och käkat oss feta o goa! Samira ligger i sängen och snacka lite skit med sin festeman, själv väntar jag på samtal från min älskling. Han har finfin besök av gamla vänner. Tyvärr missar jag det, då jag jobbar. Från det ena till det andra, kommer det bli en jeffla spännande vecka! Ska nämligen bjuda Iman och Samira på mat. Ska bli sköj och gött! Samira är så go, love her! Nu bjussar jag på en bild och sen blir det till att borsta gaddarna, prata med hun i telefax och sist men inte minst soooooooova! Så trött.

skönt med hemhjälp

Fick lite hjälp här hemma av prins Erik igår. de bugar och bockar vi för.

herrå

nu är det jobb som gäller! klockan är 5:36. wei!

hej och hopp

idag har de varit en deg dag. skakis och bakis, lite pizza på de skulle bli gött förutom att bagaren misslyckades totalt. nu ska jag duna hörni! upp med tuppen imorrn! 4:15! kill me.
bilden är ju då inte från idag då som ni kanske förstår. puh, ni skulle se mig nu.

bredvid rumpanbar.

Och sist men inte minst, studenten som höll i showen! gratiz

puss


lunch

sallad med kebabsås. GÖÖÖT!

åh vilken härlig dag!

Tvättar för fullaste muggen vetti'! lyssnar på Ted Gärdestad och just nu spelas "åh, vilket härlig dag". Den är fööör skön. känner verkligen att det är en härlig dag när den spelas, för den är såååå somring och skön. jaja, efter att jag slängt i sista maskinen ska jag brygga mig en kanna kaffelish och slänga mig på en filt ute på gården. Hoppas man får liiiite färg idag då man ska ut o göra stan osäker med gemet ikväll. Erik o Iman ska ju med också såklart. Samis fästeman o min karlakarl. Han är go. eller dom är goa. Puss på er goingar, så får vi ha en härlig dag idag i det fina vädret!

RSS 2.0